2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya zor durumdasın evet ama geçecek hepsi 5-10 yıl sonra hatırlamıcaksın bile bunları, biz kolaymı büyüdük acaba annelerimize sormak lazım bizde ne zorluklarla büyüdük kim bilir gelmedikmi bu günlere anımsıyomuyuz şimdi o günleri hayır?

canım benim kese 5 mm 6+1 senin 13 mm se daha fazla olmalı bence 6+ 4 fln bu arda 20 mm olmadan kese içinde bebek görünmezmiş benim doktorum öyle dedi
benim batıma göre 5+5ti ama 5+0 mış gittiğimde doktor demişti ve kesem 11mm çıktı benim kesem büyük mü sizce normale göre

pek inanmıyorum ama kız diyor benimkine
kız olsa bunun gibi şeylerle doldururum evi ya şunun güzelline bakın Çilekli Kadife Tulum (62741) - Bebek Giyim | Cimcime Bebe
bu tulumun bir de elbisesini görmüştüm ben gerçekten çoook tatlııı
kızlar bu kadar stres yapmayın Rabbim elbet hayırlısını verir
benim de bulantılarım başladı dün ilk defa çıkardım berbattıııı canım çok yandı yaa hiç bu kadar şiddetli kusmamıştım nefes alamadım neredeyse inşallah devam etmez

Son düzenleme:
Isteeee bnm minik cadimmmmm:))

allah bağışlasın tütüsünü sevsinler:) evet arada yaş farkı iyice az seninkilerin birlikte büyücekler artık. Sana da kolaylıklar diliyorum. Biz 2 yaş sendromundayız şuan. Çok zor geçiyor. Bir yaş en güzel zamanlarıydı galiba:)

Isteeee bnm minik cadimmmmm:))

aaaayyyyy maaşaalllaaahh çok tatlı Allah bağışlasın kızım olursa ben de tütü giydircem internette varya öyle bebek fotoları sadece tütü giydirmişler bir de çiçekli saç bandı olursa benim kızımında olsun öyle bir fotosuuu

eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
eğer tutunursa yavrum sizden olucam ne olur dua edin bana
2 gün geçti reglim sizce bu değer çok mu düşük geç döllenme olabilir mi

Insallah cnm Allah hepinizn gonlune gore versin.2. De kiz olsa yine ucarim kiz bi baska cilveli.gerci oglusummm die seviyorum gobusumu:))

içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın Allahın izniyle

Insallah cnm Allah hepinizn gonlune gore versin.2. De kiz olsa yine ucarim kiz bi baska cilveli.gerci oglusummm die seviyorum gobusumu:))

bazen diyorum erkek olsun kardeşlerine abi olsun inşallah bazen de diyorum kız olsun cicili bicili giydirip kuşandırayım ama tabiki Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin de kız erkek fazketmez

Canım hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut geç döllenme olmuştur inşallah yarın bir daha yaptır bkalım inşallah artar ama pozitif düşün olur mu? Dualarım seninle canım.

bazen diyorum erkek olsun kardeşlerine abi olsun inşallah bazen de diyorum kız olsun cicili bicili giydirip kuşandırayım ama tabiki Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin de kız erkek fazketmez

Atnen aynen.aminn en onemlisi

içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın Allahın izniyle

Canım hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut geç döllenme olmuştur inşallah yarın bir daha yaptır bkalım inşallah artar ama pozitif düşün olur mu? Dualarım seninle canım.

saolun kızlar 2 gün sonra gidip baktırayım diyorum tekrar umarım ii olurrr

iyi olur inşallah canım allah hayırlısıyla evlat nasip etsin sana

musmus selam canım senin oğlun ne düşünüyor kardeşi hakkında bilgisi varmı?

kizlar sabah dok kontr bebesimin kesesi gozoktu 5+2 gunluk 2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez kan testinide ozaman yapariz dedi doktorum

doktorum bana sen zayıfsın 0,4 yeterli dedi ama ben 68 kiloyum kafama takıldı şimdi
pazartesi sorucam bakalım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…