benimki 22 aylık canım
annem vardı o da ameliyat oldu artık ağır kaldırması filan yasak. Birde çok tepki gösterdiler. Kızdılar. Şimdi asla yardımcı olmam diyor. Ben bankacıyım kızımdan sonra ara verdim tekrar işe başlayacaktim. Kariyer hayatım bitti diye kızıyorlar. Sonuçta kazayla oldu ama oldu bir kere. Demek benim için hayırlısı buymuş deyip teselli etsemde kendimi gelgitlerime hakim olamıyorum. Biranda hayatım farklı bir yöne gitti. İnşallah pıtpıtları duyunca daha çok idrak ederim.
öyle yapıyorum zaten şuan. Kızım zaten çok hareketli bir çocuk. Gıda alerjisi vardı. Bebekliğide zor geçti. Kolikti. O yüzden ikinci çocuk fikrini atmıştım kafamdan olursada 3 sene sonra belki diyordum. Allak bullak oldum duyunca.
benim batıma göre 5+5ti ama 5+0 mış gittiğimde doktor demişti ve kesem 11mm çıktı benim kesem büyük mü sizce normale görecanım benim kese 5 mm 6+1 senin 13 mm se daha fazla olmalı bence 6+ 4 fln bu arda 20 mm olmadan kese içinde bebek görünmezmiş benim doktorum öyle dedi
pek inanmıyorum ama kız diyor benimkinegünaydın sevgili anne adayları...
Çin takvimine baş vurup bebişinin cinsiyetine bakan var mı ben dayanamayıp baktıp dogrulugu tartışılır tabi ama benim bebiş kız cıktı :)
isteyenler önce buradan çin takvimine göre kendi yaşlarını hesaplasın:Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois: Année 2013
sonrada çıkan yaş ile hamilekaldıgınız ayın kesiştiği noktada çıkan cinsiyete bakmak için bu panoyu kullanın :in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
Sonuçları paylaşırsanız sevinirim :))
bu tulumun bir de elbisesini görmüştüm ben gerçekten çoook tatlıııkız olsa bunun gibi şeylerle doldururum evi ya şunun güzelline bakın Çilekli Kadife Tulum (62741) - Bebek Giyim | Cimcime Bebe
kızlar bu kadar stres yapmayın Rabbim elbet hayırlısını verirArkadaşlar bende hep bir korku var Allah korusun bir aksilik oalcak diye, o nedenle hiç bu türlü bebek eşyalarına bakamıyorum.
Kendimi bazen bakarken yakalıyorum hemen kapatıyorum erkenden heveslenmeyim diye...
Size de böyle oluyor mu ?:26:
benim de bulantılarım başladı dün ilk defa çıkardım berbattııııevet bugün sudan tiksinme olayına da başlamış bulunuyorum. ağzım çok kuruyor su içmem gerek nasıl olcek bilmiyorum. öğle yemeği yemek istemiyorum çünkü her şeyden tiksiniyorum. şu günleri hayırlısı ile atlatayım inşallah. çok zor bir durum.
Isteeee bnm minik cadimmmmm:))
Isteeee bnm minik cadimmmmm:))
aaaayyyyy maaşaalllaaahh çok tatlı Allah bağışlasınkızım olursa ben de tütü giydircem internette varya öyle bebek fotoları sadece tütü giydirmişler bir de çiçekli saç bandı olursa benim kızımında olsun öyle bir fotosuuu
eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
eğer tutunursa yavrum sizden olucam ne olur dua edin bana
2 gün geçti reglim sizce bu değer çok mu düşük geç döllenme olabilir mi
Insallah cnm Allah hepinizn gonlune gore versin.2. De kiz olsa yine ucarim kiz bi baska cilveli.gerci oglusummm die seviyorum gobusumu:))
eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
bazen diyorum erkek olsun kardeşlerine abi olsun inşallah bazen de diyorum kız olsun cicili bicili giydirip kuşandırayım ama tabiki Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin de kız erkek fazketmez
içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın Allahın izniyle
Canım hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut geç döllenme olmuştur inşallah yarın bir daha yaptır bkalım inşallah artar ama pozitif düşün olur mu? Dualarım seninle canım.
Canım hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut geç döllenme olmuştur inşallah yarın bir daha yaptır bkalım inşallah artar ama pozitif düşün olur mu? Dualarım seninle canım.
iyi olur inşallah canım allah hayırlısıyla evlat nasip etsin sana
amin canım hamişlerin duası tutar inş
bu arada sen demişsin grubu buraya taşıyalım o yüzden geldim bende
hoşgeldin canım, inşallah 9 ay boyunca burda kalırız hep beraber
canım aslında bu iğneleri nasıl verdikleriyle ilgili tam bir bilgi yok ama dedğini bende duymuştum 60 üstü 0,6 diye.birde canım ayda bir koagulasyon testi yaptrmak lazım..belkide 2 haftada bir...aptt,ınr testleri diyolardı sanırım onlara...ben zaten en çok onlara güveniyorum..
bu ara salı günü 68 olan hcg değerim perşembe günü 161 çıkmış..bende artışı görünce iğnemi yaptrdım....
hoşbulduk kuzum umarım kalırız benim durum pazartesiye netleşir ya yükselir değerim yada kırmızılar başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?