2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kime gidiyorsun canim akademi hastanesine gidiyorum ben Pazartesi gideceğim doktorumu yarın ariyim bakalim be diyecek Benimde kızım olacakkkkk çok mutluyum

maşaallah güzelmiş rengi fotoda soluk duruyo canlı pembedir :) çok güzel ya annenle hep iyi olursunuz inş. bende ilk 6 ay istiyodum ama arkadaşlar ek gıdaya geçecek hastalanır azıcık mikroba alışsın bünyesi dediler bende 1 ay erken başladım dışarıya sermeye . bebekler ek gıdaya geçince zorlanıyolar ya biraz ondan :) bohçaya koymak güzel sonuçta 7. ayda hazırlanıyo çanta 2 ay valizin içinde olmaz . bide ben valizi de yıkamıştım herkes dalga geçmişti napiyymmm :) ana yüregi

kizlar nasilsiniz benim valiz hazirlandi kuafore gidildi ev derlenip toparlandi yarina hazirim insallah kizimda anladi sanki kipir kipir bugun teyzeleri

Kime gidiyorsun canim akademi hastanesine gidiyorum ben Pazartesi gideceğim doktorumu yarın ariyim bakalim be diyecek Benimde kızım olacakkkkk çok mutluyum

canım ben ıskenderundayım palmıye ertan aydına gıdıyorum harıka bır dr salı gunune randevum var hem ayrın tılı hem dr randevum

inci4 arkadaşım geçmiş olsun benimde var özel skandalım
3,5 yıl önce doğum yaptım .oğlum 2 aylıkken bi gece sancılandım tıpkı dogum sancısı gibi midem ağrıyor . özellere gidiyoruz ama gece oldugu için serum verip agrı kesici verip yolluyolar . rahmin sarkmış ülser gastrit yok midende yara var falan filan teşhisler konuldu tam 1,500 tl harcadık 1,5 ayda . sarıgazi bölgede midemden paça aldılar . artık ilerledi demekki hastalık ilk defa gündüz agrıdı serumlada geçmedi ultrasonda pankreas iltihabı safra kesesi iltihabı ve taşı dendi taş safra yoluna düşmüş. sarıgazi bölge hastanesinde 1,500 lye ameliyat olacaktım .eşimin işarkadaşı devlete gidin deemiş Allah ondan da hanımından da razı olsun . geldi bi sabah bizi arabasıyla göztepe ssk ya götürdü
3gece hastanede aç susuz tedavi gördüm ameliyata gerek kalmadı bitkisel ilaçlada idare ettim 3 yılı aşkın süredir hiç ağrım olmadı maşaallah ne varsa devlette var dediğin gibi giden 1500tl m taksilere verdiğim paralara acırım

ben bile bugunu nasil bitirdim bilmiyorum kosusturmacayla gecti sabahtan beri simdide belim agriyor yarin ucakkta ne yapacagim bakalim

:) tatlı telaş yat dinnlen yarına kadar geçer inş. olmadı bi minoset yada parol al uyuyakalıırsın . inş. rahat geçer yolculuugun :) darısı başıma ben bu kıbrıs tatili işine kafayı taktım herşeyi gözealıp gitcem ya çocukla orada hamiş hamiş nasıl yapcam offf off kıbrıstan eskişehire gidecek bizimkiler olmadı direk eskişehire mi gitsem amann orayıda gezdim biliyorum off off otur evinde dimi

ama tatlım zaten bence bebeklerimiz mikropta alıyorlar sonuçta evimizde göremediğimiz bir sürü mikrop var haklıda olabilirsin tabide kız valiz derken ben şu orta boy seyehat çantaları yeter die düşünmüştüm valiz çok büyük olmamı takımın rengi bebe pembesi beğenmene sevindim canım

Son düzenleme:
kısslar bende bugün sağlık ocagına gittim daha önceden 4 doz tetanoz olduğum için yapılmayacak.kızım el dopplerıne tekmeler attı hemşire ablası cook tatlı ve güleryüzlü 21 haftaya kadr 5 kilo almısım uzuldm dr.umda hemşire ablası da gayet güzel bebiş vr keyfındn almıosn dıe moral verdıler.arada gidip moral alacagım:)))

valla ben suan komsumun kocasına gidiyorum bana aaaaa komsunun kocasına mı acıyosun diyolar ... 1 ben hamileysem acmayı göze alıcam.. 2 o adam bu iş için okumus... 3 kadın doğumcu kanamalı akıntılı vajina görüyo bundan mı tahrik olcak ve evde taş gibi karısı varken benim gibi göbeklisini ödem tutmuşunu napsın [/QUOTE]

Doktorun (her gün onlarca şeyy görmüş adamın) işi gücü yok, bizden tahrik olacak, Angelina Jolie'yiz ya

midem uzun zamandır ilk defa kötü oldu böyle. yanıyo,tıka basa dolu gibi püffff ((

benim de ilk 4 ayım bulantıyla kusmayla geçti tam geçti azaldı derken 3-4 gündür yine çıkarıyorum bulantı mide yanması hepsi var ptesi de şeker yükeme testim var aç karnına olduğundan korkuyorum halsiz kalırım diye aç karnına ben çok fena oluyorum yaaa:18:

bunlar da benim kızımın cicileri arkadaşlar ama ben hala korkuyorum kıyafet almaya 2-3 doktor da kız dedi ama benim iş yerimde bir abla 9 aya kadar kız biliyormuş son ayda kesin erkek olduğunu öğrenmişler öyle bir sürpriz olmasını istemiyorum

Canım oğlan benimki :) evet herşey aynı olmuş doğumlarımız da aynı derecede kolay olur inş :) benim kolum hiç iyi değil ama hem ağrıyo hem kaldıramıyorum kullanmıyorum resmen inş geçer senin bebişin cinsiyeti ne?

:) benim valizim avustralyadan gelmişti arçelikte çalışırken oda küçük boy bi valiz di zaten esyalar düzenli durur diye yumuşak çantalara koymamıştım . evdeki mikropları doktorlar kabul etmiyolar bu çocugu dezenfektemi ettiniz diye kızıyolar annelere . arkadaşlar öyle dedi öyle yaptım belkide yanlıştır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…