canım benımde kızım olacak bende ıkı aydır mart 4 ten berı turkıyedeyım ayrıntılıya dr bakmıyor radyolojıye gonderıyor hatayda ve bır ay oncesınden genelde randevu alıyorsun bazı drlar anında gonderıyor ama senınde soylemen lazım bazılarıda sen soylemesen soylemıyor :)
aklın yolu birdir yani bizim aklımızın yolu birbende aynen öyle düşündüm valla bohçasına kadar aynı düşünmüşüz sadece ben 6 ay boyunca dışarı sermemeyi düşünüyorum bizim burası maşallah araba toz inşaat hiç eksik olmuyor .ANNEM çok tatlıdır iiyidir yaa dilimi ısırarak söylüyeyim de anne kız gibiyizdir bide kıyamam beğenmediysen değiştiririz kızım dio aha bakın hastane çıkışını bulabildim netten bebetof die bir markanın
Kime gidiyorsun canim akademi hastanesine gidiyorum ben Pazartesi gideceğim doktorumu yarın ariyim bakalim be diyecek Benimde kızım olacakkkkk çok mutluyum
kizlar nasilsiniz benim valiz hazirlandi kuafore gidildi ev derlenip toparlandi yarina hazirim insallah kizimda anladi sanki kipir kipir bugun teyzeleri
bnm su gibi bir akıntım var daha dun doktordaydık, suyum normaldı ama korkuyorum
oohhh ne ala mualla bizde istiyozzzzzzzzzzzz
ben bile bugunu nasil bitirdim bilmiyorum kosusturmacayla gecti sabahtan beri simdide belim agriyor yarin ucakkta ne yapacagim bakalim
maşaallah güzelmiş rengi fotoda soluk duruyo canlı pembedir :) çok güzel ya annenle hep iyi olursunuz inş. bende ilk 6 ay istiyodum ama arkadaşlar ek gıdaya geçecek hastalanır azıcık mikroba alışsın bünyesi dediler bende 1 ay erken başladım dışarıya sermeye . bebekler ek gıdaya geçince zorlanıyolar ya biraz ondan :) bohçaya koymak güzel sonuçta 7. ayda hazırlanıyo çanta 2 ay valizin içinde olmaz . bide ben valizi de yıkamıştım herkes dalga geçmişti napiyymmm :) ana yüregi
erkekler neden bayan dr. ister :) çünkü kendilerinden biliyolar bi erkegin kadına hangi gözle ve hangi nefisle baktıgını bu ister doktor olsun ister dayının oğlu :) valla bende erkekte rahat edemem ama zaten sezeryan .epidural olucak inş. ilkinde doğum sancısıyla girmişti,m sezeryana epidural alamamıştım . ooo baya hakkını yemişler . neyse sabret doğum izni sırasında falan dikkat et ssk nı girdi çıktı yaparlarsa dava açarsın çatır çatır tazminatını alır öyle ayrılırsın işt
Herkes kendinden bilir karşısındakinin aklından geçenleri...doktorun cinsiyeti ne esimi be de ben ilgilendirdi. Mesleğinde iyi olup olmamasiyla ilgilendik sadece. Bir doktorun hastasına hele hamileyken sapık ve sapkinca bakması olagan disidir. Neyse kısacası benim esimin ve çevremdeki erkeklerin aklının ucundan geçmez bu meseleler. Belki yaşadığınız yerle ilgilidir bu bakisacisi... Benim de sizin gibi düşünen bir arkadasım vardı, evde abisinden babasından kacardi,şeytana uymasınlar diye. Umarm siz de onun kadar hayatı kendinize zindan etmiyorsunzdur
valla ben suan komsumun kocasına gidiyorum bana aaaaa komsunun kocasına mı acıyosun diyolar ... 1 ben hamileysem acmayı göze alıcam.. 2 o adam bu iş için okumus... 3 kadın doğumcu kanamalı akıntılı vajina görüyo bundan mı tahrik olcak ve evde taş gibi karısı varken benim gibi göbeklisini ödem tutmuşunu napsın
oyy oyy şimdi olayın özüne ve en başına parmak basalım konu kapansın
insan aklıyla yasa yapıyor , kanunlar koyuyor, yönetmelikler tüzükler hazırlıyorlar. insanken cüzi iradeye sahipken ne diyor anayasaya aykırı yönetmelik olamaz kanun tüzük olamaz
bize gerçek yasayı Allah Kur'an la verdi . biz Allahın koydugu ysaya aykırı yasa kanun ve yönetmelikler çıkartarak hatanın büyügünü yapıyoruz . insanın ruhunu bedenini psikolojisini yaratan Allah pozitif bilimci sosyolog psikolog kadar bilgiye sahip degil mi . ve bu bilgisini insanlara yasa diye vererek bilgi sahipliğinin en yücesini göstermedi mi
senin kocan seni sarıp sarmalamadıysa Allahın koydugu kanuna karşı gelmiştir ve bu yalnız onun ve senin sorunundur.beni baglamaz , benim eşimin bana olan muamelesinin seni baglamadıgı gibi . eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır ama bu egitimin cinsine baglıdır . siz hangi üniversitede kimleri gördünüz . kaç tane ilahiyat öğrencisiyle hemhal oldunuz da sohbet ettiniz de . armutu da elmayı da cahilane bi kefede tartıyosunuz . din bilimiyle insanların uydurması olan pozitif bilimleri lütfen ayn kefeye koymayın . bilmediğiniz konularda da atıp tutmayın
ziya paşa kimmiş Allahın emrinin yanında feriştahı gelse haklı çıkamaz .
bebek çocuk kız yaşlı tecavüzleriyle konunun alakası yok . modernliğin bu tecvüzleri arttırdıgı da apaçık ortada sapkın kavimler helak edilmişlerdir . mevlam kime neyle muamele edecegini ve neyi yasaklayacgını çok iyi bilir . tecaqvüzün cezası azalırsa demişsin eger tecavüz edene Allahın emrettiği ceza uygulansa ensest ilişki de kalmaz tecavüzcü de kalmaz ama çokbiliyoruz ya Allahın emri cezayı uygulamıyoruz . neyse konu çok dallı budaklı bigün bana gel kahveye ( hamileyiz ıhlamura ) daha güzel ve derin konuşuruz inş. hiçbir din adamı kadın açık giyindi tecavüzü hak etti demez . saptırmayalım ya niye asla söylenenleri anlamak istemiyosunuz .kapanma konusunda da evet peygamber efendimiz incecik elbiseyle yanına gelen kızını örtünmesi için uyarmıştır . kadın örtünmeli başını omuzlarını el ayak açık kalacak şekilde tüm bedenini örtmeli. evde ben askılıyla da şortlada gezerim ama melekler gelmez derler elimden geldiğince kapalı olmaya çalışırım .dışarıda da yaşlı mı genç mi belli olmayacak şekilde giyinip gezmeli . bakın şaka gibi geliyo ama bunları inkar etmek ayet inkar etmek demektir . müslüman ağzına gelen herşeyi söyleyemez dinle ilgili ve tek bir ayet bile inkar edilse dinden çıkmaya kadar gider . gerçekten herkes bildiği konuda konuşsun .
kendine güvenmek iyidir eşinin sana güvenmesi de iyidir . ben eşimin beni herkesten saklamasından gözünden bile esirgemesinden severken incitmekten korkmasından mutlu oluyorum . ben istediğim yere giderim mesela arkadaşlar kıbrısa gidecekler git hayatım dedi . yalnız tatile bile göndermesi , maaş kartının yedegini bana vermesi, istediğimde evime istediğim kişiyi davet etmeme evimden birşeyler vermeme izin vermesi bana yetiyo . belkide bunlar sizin güven anlayışınızla farklıdır:)
Hangisine cevap yazacağımı bilemedim. Saatlerce açıklama yapabilirim ama kusura bakma, anlamazsın...
Çevir kazı yanmasın; o yazdıklarından kıyafeti uygun olmayanın tecavüzü hak ettiği sonucu çıkıyor, bir kadından bunu duymak o kadar mide bulandırıcı ki
Dini olarak bence işine gelen hadisi alıp uygulamışsın asıl siyah peçenin sol gözü kapatacak şekilde nasıl giyileceğini tarif eden hadis tüm Müslüman ülkelerde uygulanıyor. Madem sadece Kuran ve hadislere bakıp bilimi yok sayacaksın o zaman tam uygula dinini sonra eleştir açık giyineni ve akla, deneyle, var olanla ilgilenen pozitif bilimi
midem uzun zamandır ilk defa kötü oldu böyle. yanıyo,tıka basa dolu gibi püffff((
aklın yolu birdir yani bizim aklımızın yolu birbende aynen öyle düşündüm valla bohçasına kadar aynı düşünmüşüz sadece ben 6 ay boyunca dışarı sermemeyi düşünüyorum bizim burası maşallah araba toz inşaat hiç eksik olmuyor .ANNEM çok tatlıdır iiyidir yaa dilimi ısırarak söylüyeyim de anne kız gibiyizdir bide kıyamam beğenmediysen değiştiririz kızım dio aha bakın hastane çıkışını bulabildim netten bebetof die bir markanın
canim ne kadar cok benimde bazen cok oluyor sonra kesiliyor istersen doktorunu bir ara danis icin rahatlasin
aaaaaaaaaaaaaaagünlerimiz hem aynı hemde bende bugün aşı oldum kolum ilk bi ağrıdı şimdi çok hafif kıramp gbi sankiii
günlerimiz aynıııııııı aşı günümüz aynıııı bebişin ne oğlanmı kızmııı
ama tatlım zaten bence bebeklerimiz mikropta alıyorlar sonuçta evimizde göremediğimiz bir sürü mikrop var haklıda olabilirsin tabide kız valiz derken ben şu orta boy seyehat çantaları yeter die düşünmüştüm valiz çok büyük olmamı takımın rengi bebe pembesi beğenmene sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?