herkese merhaba arkadaşlar geçmişi okudum gene maşallah kaynatmışsın herkesin gönlündeki olsun inş
çaydemledim kocana başarılar o anlattığın ev benimde hayalim ahh ahh RABBİM gönlümüzdekini hayırlı eylesin
bu arada odaya baktım 3 çocuk düşünüyorsanız bence güzel ama dediğin gibi renkler canlı beyaz alıp kendin detaylarla renklendirebilirsin güzel ve kullanışlı bizde dün baktık bi kaç model beğendim ama kızım olcak die cicili bicili almak istiyorum pembeli bişeyler ama ilerisinide düşünüyo insan bide oglum olursa nolcak diorum bide odalar maşallah pek pahalı
bide caydemledim ya bebek annenin yanında ne kadar kalıyo benim çocuk odam la yatak odam dip dibe cocuk odasında çekyatım var 3 kişilik yatak olabiliyor acaba bebeğim biraz büyüyyene kadar çekyatta yatıp sonra kendi odamıza geçsek olur mu diorum ama önümüz kış olcak çocuk odasında yatagında yatsa bende kendi odamda kapısı kapalı olcak çocuğ odasının kışın duyabilirmiyim acaba sen ne kadar yattın bebeğinin yanında?
valla şekercim ben oğlumu yanımdan ayırmadım ay minnak bebeğimi n<sıl başka odada yatıraıym kim nederse desin bana kızarlardı ay yanında yatırma hep öyle alışır diye ne alakası var yatak odasının yanında hemen beşiği yatağa yapıştırdım sabaha kadar onun kokusu ile rahat ederdim şimdilerde 2 yaşına girecek nasipse yatağına kendiliğinden gidiyo yani bence zamana alışacak aklı yettiği sürede
anladım canım ben açıkcası o kadar uzun yatırmayı düşünmüyorum o zaman oda almanın bi mantığı kalmıyor park yatak alırım daha kullanışlı olur bide uzmanlar belli bi süre sonra kendi başına uyuması gerektiğini söylüyor ay bakalım duruma göre karar vericez artık
herkese merhaba arkadaşlar geçmişi okudum gene maşallah kaynatmışsın herkesin gönlündeki olsun inş
çaydemledim kocana başarılar o anlattığın ev benimde hayalim ahh ahh RABBİM gönlümüzdekini hayırlı eylesin
bu arada odaya baktım 3 çocuk düşünüyorsanız bence güzel ama dediğin gibi renkler canlı beyaz alıp kendin detaylarla renklendirebilirsin güzel ve kullanışlı bizde dün baktık bi kaç model beğendim ama kızım olcak die cicili bicili almak istiyorum pembeli bişeyler ama ilerisinide düşünüyo insan bide oglum olursa nolcak diorum bide odalar maşallah pek pahalı
bide caydemledim ya bebek annenin yanında ne kadar kalıyo benim çocuk odam la yatak odam dip dibe cocuk odasında çekyatım var 3 kişilik yatak olabiliyor acaba bebeğim biraz büyüyyene kadar çekyatta yatıp sonra kendi odamıza geçsek olur mu diorum ama önümüz kış olcak çocuk odasında yatagında yatsa bende kendi odamda kapısı kapalı olcak çocuğ odasının kışın duyabilirmiyim acaba sen ne kadar yattın bebeğinin yanında?
pembe gibi bişey gözüküyo fiyatını yazarmısın ben 2965 okuyorum o dimi
yavrimo yemekten hemen önce su içme
midedeki asidi yok ediyomuş ve hazımsızlığa yol açıyormuş
en az 15 dk önce içmen ve yemek arasında su içmemen gerekli
bende de reflü var ve mide yanmalarım felaket çoğaldı
saate bakınca bende seni forum açıcı ilan ediyorum canım
ya bende anlamadım ki bugün geçti düne göre iyiyim sadece sertlik olsa neyse sanki çatlıcam gerginlikten o derece ağrıyodu.ama ben biliyom yaptığım hatayı kızacaksınız biliyorm normalde pazara eşim gider ama perşembe günü işi vardı ben gittim sanırım ağır taşıdım biraz ondan oldu
yeme olayı bendede yavaş yavaş başlıyo canım akşam yine pek yiyemiyorumda sabah öğlen o biçim yiyorum
kızlaaaar günaydıınnnrüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii
kızzz geldim ya benn açtılar beni hapiste yatıp da çıkmış gibi hissettim kendimi :) derin bi nefes alıp gökyüzüne baktım :)
anladım canım ben açıkcası o kadar uzun yatırmayı düşünmüyorum o zaman oda almanın bi mantığı kalmıyor park yatak alırım daha kullanışlı olur bide uzmanlar belli bi süre sonra kendi başına uyuması gerektiğini söylüyor ay bakalım duruma göre karar vericez artık
evet canım 3,000 tl ama ben bunun beyazını yaptırtcam
anacım sanki lokmamı yutuyorum, mideme gitmiyo da kayboluyoöyle bi açlık. midem dolmuyo. yemektensonra bile hiçbişey yememişim gibi bi açlık agrısı giriyor karnıma. bende yemiyim artık diye süttü meyveydi ne bilieyim suydu öyle geçiştirmeye çalısıyorum ama cok zorlanıyorum bir kaç gündür.
gece forumu kapatan kurdelesini baglasın kapıyaben sabahları gelip keser acarım forumu, sıkıntı yok
ah anacım dikkatli ol bişey taşıma.bebişini düşüneceksin yapcak bişi yok.
canım meyve suyu olarak satılan bişeyse, yada aromalı içecekleri olan bi meyveyse onları al iç diyecegim belki azda olsa işe yarar.
hoşgeldin anam, sana sakız ve temiz çamaşır hazırlamıştım ama geri bozayım çıkmışsın hapisten
bence güzel canım hayırlı olsun şimdiden güle güle kullansın minnoşlar :))))))))
valla çocuklar o kadar farklı ki bebekkende bunu anlayamıyosun eger yanına alıştırır sonra da ayıramazsan çocugun psikolojisi bozulur . bunlar beni atıyolar yanlarından der ya 2 yaşına kadar yatıracaksın yada hiç yanına almayacaksın benden söylemesi . ben oğlum 2 yaşına gelince park yatagınıkaldırdım( kimseye tavsiye etmem ) .sen artık abi oldun dedim . yatagını yere koydum o kadar rahatsız dı ki yavrum hep gece uyanıyodu yastıgı kaydıgı için(2 gün yaptım ) . ona yatak alıcamızı anlattım tekli koltuklarım açılıyo açtım bi gece tekli koltukta yatırdım bende uyuyana kadar yanında oturdum yastıgı kaymadı rahat uyudu bi daha da bizim yatakodamıza gelmek istemedi :) şimdii kendi uyuyo başka odada maşaallah
valla çocuklar o kadar farklı ki bebekkende bunu anlayamıyosun eger yanına alıştırır sonra da ayıramazsan çocugun psikolojisi bozulur . bunlar beni atıyolar yanlarından der ya 2 yaşına kadar yatıracaksın yada hiç yanına almayacaksın benden söylemesi . ben oğlum 2 yaşına gelince park yatagınıkaldırdım( kimseye tavsiye etmem ) .sen artık abi oldun dedim . yatagını yere koydum o kadar rahatsız dı ki yavrum hep gece uyanıyodu yastıgı kaydıgı için(2 gün yaptım ) . ona yatak alıcamızı anlattım tekli koltuklarım açılıyo açtım bi gece tekli koltukta yatırdım bende uyuyana kadar yanında oturdum yastıgı kaymadı rahat uyudu bi daha da bizim yatakodamıza gelmek istemedi :) şimdii kendi uyuyo başka odada maşaallah
bak böyle bişey mi mesela Berry | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben bu modeli çok beğenmiştim dün:d
ben kısmet olursa bebegimi hiç yanıma yatırmayacagım. park yatagını koycam odanın uygun bi köşesine. emzirip yatırıcam. biraz toparlanınca kendi odasına almayı düşünüyorum park yatagı da. bana zorluk olsun, bebegime zorluk olmasın. park yatagın içindeki görüntüye alışsın, sallanan oyuncaklarına alışsınki uyku problemimiz olmasın.
olurda annem benimle gelirse evime (ki gelecegini söylüyor 1 ay kadar) o zaman direk kendi odasına koyacagım ilk günden, annanesinin yatacagı yatakta o odada cünkü. yatıp kalkıp bebege bakıcam işim ne. bence kuzularınızı yatırmayın yanınızda vallahi günah. cok cektiriyolar sonradan kendileride cok cekiyolar.
yegenimdede gözlemledim hiç uyku sıkıntısı yaşamadılar. park yatagına koyup dönencesini açınca hemen uyurdu. 1 gün bile anne babasıyla uyumadı.
şimdi sabahları keyif yapmaya geliyor annesinin babasının arasında yatıyor o ayrı :)
bunlar benim fikirlerim tabiki, kısmet olursa böyle yapmayı istiyorum genede 1 tane dogru yol yok, herkes bildigi gibi yapacak sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?