2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba arkadaşlar geçmişi okudum gene maşallah kaynatmışsın herkesin gönlündeki olsun inş
çaydemledim kocana başarılar o anlattığın ev benimde hayalim ahh ahh RABBİM gönlümüzdekini hayırlı eylesin
bu arada odaya baktım 3 çocuk düşünüyorsanız bence güzel ama dediğin gibi renkler canlı beyaz alıp kendin detaylarla renklendirebilirsin güzel ve kullanışlı bizde dün baktık bi kaç model beğendim ama kızım olcak die cicili bicili almak istiyorum pembeli bişeyler ama ilerisinide düşünüyo insan bide oglum olursa nolcak diorum bide odalar maşallah pek pahalı
bide caydemledim ya bebek annenin yanında ne kadar kalıyo benim çocuk odam la yatak odam dip dibe cocuk odasında çekyatım var 3 kişilik yatak olabiliyor acaba bebeğim biraz büyüyyene kadar çekyatta yatıp sonra kendi odamıza geçsek olur mu diorum ama önümüz kış olcak çocuk odasında yatagında yatsa bende kendi odamda kapısı kapalı olcak çocuğ odasının kışın duyabilirmiyim acaba sen ne kadar yattın bebeğinin yanında?

Bugün oğluşumun küçük tekmeleriyle uyandım karnımı açtım izledim çok güzel bi dugguymuş ya benim 18.haftam bitiyor o tekmeler sertleşince nasıl olcak meraktayım :)

valla şekercim ben oğlumu yanımdan ayırmadım ay minnak bebeğimi n<sıl başka odada yatıraıym kim nederse desin bana kızarlardı ay yanında yatırma hep öyle alışır diye ne alakası var yatak odasının yanında hemen beşiği yatağa yapıştırdım sabaha kadar onun kokusu ile rahat ederdim şimdilerde 2 yaşına girecek nasipse yatağına kendiliğinden gidiyo yani bence zamana alışacak aklı yettiği sürede

anladım canım ben açıkcası o kadar uzun yatırmayı düşünmüyorum o zaman oda almanın bi mantığı kalmıyor park yatak alırım daha kullanışlı olur bide uzmanlar belli bi süre sonra kendi başına uyuması gerektiğini söylüyor ay bakalım duruma göre karar vericez artık

valla canım işte bencede park yatak en uygunu bide ona zaten sen karar veriyosun zamanla ne uzmanı düşünüyon ne bişeyi bide nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ben zaten bebek odası almayı hiç düşünmedim şimdi direk genç odalarına bakıyorum artık oğluşumdan kalan beşiklede kızım idare eder hayırlısı bakalım :))))))))))

kızlar bugün 16:30 da doktorla randevum var çok heyecanlıyım bebişimi görücem 1 aydır görmüyorum ihihi :)

bu sabah beni uyandırdı resmen o nasıl bir tekmelemektir
anne kalk anne kalk diye sanki hem elleriyle hemde ayaklarıyla
uyku sersemi kalktım elimi karnıma koydum konuştum onunla sonra durdu
uyudu heralde ihihi :) bugün o tepiklerini görücem ihihi oğlumun :)

canımsın eger çocuguna ayrı oda hazırlıyyosan bence hiç yanına alma bebefon diye aletler var beegi hem görüyosun hem duyuyosun . bide mikrofonlu onlar mesella yattgn yerden bebegine ninni söyleyebiliyosun :) duyamam diye korkma :) ben oğlumla 2 yıl aynı odada yattım kardeş yataklı oolanlar var :) beşiklerin onlardan tavsiye ederim eşim için duaların kabul olur inş. aminn yapar benim kocacııımmm :) en birinci olacak :) ahahhahaa

anacım sanki lokmamı yutuyorum, mideme gitmiyo da kayboluyo öyle bi açlık. midem dolmuyo. yemektensonra bile hiçbişey yememişim gibi bi açlık agrısı giriyor karnıma. bende yemiyim artık diye süttü meyveydi ne bilieyim suydu öyle geçiştirmeye çalısıyorum ama cok zorlanıyorum bir kaç gündür.

gece forumu kapatan kurdelesini baglasın kapıya ben sabahları gelip keser acarım forumu, sıkıntı yok
ah anacım dikkatli ol bişey taşıma. bebişini düşüneceksin yapcak bişi yok.

kızlaaaar günaydıınnn rüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii

canım meyve suyu olarak satılan bişeyse, yada aromalı içecekleri olan bi meyveyse onları al iç diyecegim belki azda olsa işe yarar.

kızzz geldim ya benn açtılar beni hapiste yatıp da çıkmış gibi hissettim kendimi :) derin bi nefes alıp gökyüzüne baktım :)

hoşgeldin anam, sana sakız ve temiz çamaşır hazırlamıştım ama geri bozayım çıkmışsın hapisten

valla çocuklar o kadar farklı ki bebekkende bunu anlayamıyosun eger yanına alıştırır sonra da ayıramazsan çocugun psikolojisi bozulur . bunlar beni atıyolar yanlarından der ya 2 yaşına kadar yatıracaksın yada hiç yanına almayacaksın benden söylemesi . ben oğlum 2 yaşına gelince park yatagını kaldırdım( kimseye tavsiye etmem ) .sen artık abi oldun dedim . yatagını yere koydum o kadar rahatsız dı ki yavrum hep gece uyanıyodu yastıgı kaydıgı için(2 gün yaptım ) . ona yatak alıcamızı anlattım tekli koltuklarım açılıyo açtım bi gece tekli koltukta yatırdım bende uyuyana kadar yanında oturdum yastıgı kaymadı rahat uyudu bi daha da bizim yatakodamıza gelmek istemedi :) şimdii kendi uyuyo başka odada maşaallah

hoşbulmuşak löö
Allah cızırtını vermesn hamile kadına sakız mı getirilir :) yeşil yuvarlak kçük şeylerden isterim :) ayy ne nankörüm dimi :)
bende içime fil kaçtı diye geziniyom :) bu nasıl yemektir arkadaş el gibi ekmek yel gibi gidiyo:) anamın lafı anammm anammmm garipp anammmmm :) ne garibi benden çok geziyo benden az iş yapıyoo :)

ay bide eskiler hamile kadın sakız çiğnemez çocugu p.klu olur derler :) korkumdan çiğneyemiyom :) hahahhaah

bence güzel canım hayırlı olsun şimdiden güle güle kullansın minnoşlar :))))))))

amin canım saol
yer geniş olsa bu oymalı çiçekleri olan prenses yataklarından alırım kızıma pembe bi cibinlik , pembe bi sedir çiçekli minderler , tavana kadar gardrop yaptırtırım kulpları çiçekli olur:) kalpli koltuklar alırım oyy anamm oyy kelebekli perdeler , uzaktan kumandalı avize yıldızları olan ,off off
oğluma da araba yataklar varya çilekte onlardan
yavrularımızın olsun enn güzelleri :)

valla canım muhakkak sende duymuş biliyosundur zaten anneninde bebeğinde 40 gün yanlız kalmamaları gerekiyormuş e 40 gün bir bucuk ay yapıor zaten ben bu yanında yatırma olayının biraz çocuğun tepkileriyle alakalı olabileceğini düşünüyorum şöyle söyleyeyim benin 2 kardeş kuzenim var birinin kızı birinin oğlu oldu oğlu olan kuzenim çocuğu yanında çok az yatırdı doğumdan sonra kendilerine alışması kendini güvende hissetmesi açısından gerekliymiş kendi yatagında yattı oğlu yanınada beraber aldıkları bir oyuncak verdiler kız çocuğu olan kuzenimde sürekli yanında yatırdı çocuğu şimdi annesinden ayrılmıyor akrabalarını bile yabancı biliyor en ufak bişeyde ağlıyor annesi mutfaga bile gidemiyor düşünün yani sürekli anne korktum anne korktum dior oğlu olan kuzenim ise ohh valla çocuk 3 yaşında babaanneye bırakıp tatilebile gidebiliyor yani çok ince bir çizgi biraz bebeklerimizi dinlemeliyiz gözlemlemeliyiz galiba

ben kısmet olursa bebegimi hiç yanıma yatırmayacagım. park yatagını koycam odanın uygun bi köşesine. emzirip yatırıcam. biraz toparlanınca kendi odasına almayı düşünüyorum park yatagı da. bana zorluk olsun, bebegime zorluk olmasın. park yatagın içindeki görüntüye alışsın, sallanan oyuncaklarına alışsınki uyku problemimiz olmasın.
olurda annem benimle gelirse evime (ki gelecegini söylüyor 1 ay kadar) o zaman direk kendi odasına koyacagım ilk günden, annanesinin yatacagı yatakta o odada cünkü. yatıp kalkıp bebege bakıcam işim ne. bence kuzularınızı yatırmayın yanınızda vallahi günah. cok cektiriyolar sonradan kendileride cok cekiyolar.
yegenimdede gözlemledim hiç uyku sıkıntısı yaşamadılar. park yatagına koyup dönencesini açınca hemen uyurdu. 1 gün bile anne babasıyla uyumadı.
şimdi sabahları keyif yapmaya geliyor annesinin babasının arasında yatıyor o ayrı :)

bunlar benim fikirlerim tabiki, kısmet olursa böyle yapmayı istiyorum genede 1 tane dogru yol yok, herkes bildigi gibi yapacak sonucta.

canım cevap yazarken, zarf işaretinin sol yanındaki dünya resmine tıkla. oraya www. ile başlayan URL yi yapıştır.

aynen katılıyorum hem anne babadan ayrı yatan çocuk daha özgüveenli oluyo ben bitek ateşlendiğinde yanıma alıyodum kocacık kanepeye tabi :) elimi attınca ateşine bakabiliym diye yoksa olmaz anne baba yanında kakalı çocuklar uyur :) mis akıllı abi bebekler yataklarında uyur :)
biz hiç çekmedik yatagıı ve odasını ayırırken :) çocugu 2 gün yerde kayan yastıkta yatırdım kendi istemedi izim odayı hahahaah
tuvalete alıştırırkende en kötü bezi taktım altına 2 kez çişini yapınca kendi çıkartıyodu bezi takmıyçamm diye geziyodu evde:)
çok uyanıgımdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…