kizlar meraba kalabalik yapmak istemiyorum ufacik bisey sorucam aranizda bursada olan var mi ayrintili ultrasonu hangi hastanede ne kadar ucretle yaptrmislar bana bilgi verebilir misiniz ben esentepe hastanesine gidiyorum ama ucretler hakkinda hic bi bilgim yok...
Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
günaydınn ultra güneşli bi sabah ve ben Allahım bu gün tadından yenmezzzz:) minnaklarınız napıyoo siz nasılsınız
kızlar kocacım sınava gidiyor bugün full time sizinleyim . sabırlar diliyorum ahhahahaaha:)
oğluşunu sevsinler çok güzel canım güle güle kullansın inşallah sağlıcakla..............
başarılar canım kocana allah yardımcısı olsun üm sınava gireceklerin biz iyiyiz kızımla tatlum artık bende cinsiyetini öğrenenlerdenim sen nasılsın ve bebişko nasıl bakim ?
anam yerim ben senin oğluşunu oyyyyyyyyyyy canım benim prensim allah hayırlısı ile kurtarsın elimize almayı nasip etsin inşallah............
kızlar ıslak mendil konusundan çok çektim eczaneden 4 tlye organic mendil alıyodum günde 5 kere altına yapan oğluuşum baya masraf ettirdi babasına :) sonra altkattımda temizlik ürünleri satan komşum canbebeyle aynı yerde üretilen mendix diye bi mendil söyledi hem çok hemde ucuz bide kaliteli yaklaşık 3 yıldır mendix alıyoruz memnunuz :) çekmecelerimişn hepsinde 1er tane var oğlum artık altına yapmıyo ama çokkt titiz elim piç oldu anne diye geliyo yanıma:)
Kargalardan once uyanan deli hatun olarak gene forumun basindayimkendimi forum açıcı ilan ediyorum. Bugununde kurdelesini kesiyorum
Arkadasim benimde tam tersi karnimda bir yumusama var anlamlandiramadigim. Sanki hamile degilmisim gibi sanki gece uyurken kizim kacmis gitmis gibi. Hangimzinki normal bilemedim.
Birde doymuyorum arkadas ya. Yemek oncesi su iciyorum bol bol midem dolsun diye ama yok. Yiyorum daha sofrayi kaldirirken gene yiyorum. Yok mu bunun caresi :S
saate bakınca bende seni forum açıcı ilan ediyorum canım
ya bende anlamadım ki bugün geçti düne göre iyiyim sadece sertlik olsa neyse sanki çatlıcam gerginlikten o derece ağrıyodu.ama ben biliyom yaptığım hatayı kızacaksınız biliyorm normalde pazara eşim gider ama perşembe günü işi vardı ben gittim sanırım ağır taşıdım biraz ondan oldu
yeme olayı bendede yavaş yavaş başlıyo canım akşam yine pek yiyemiyorumda sabah öğlen o biçim yiyorum
kızlaaaar günaydıınnnrüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii
longingstar cnm benim sen ayrıntılıya girdinmi...?
kızlaaaar günaydıınnnrüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii
pzt 22+5 oluyoruz ayrıntılı ultrasonumuz var. 3 boyutlu yada 4 boyutlu olması bır sey fark ettırıyor mu bılıyor musunuz
yok canım girmedim daha 17 mayısda randevum o zaman gircez inşallah.sende girmedin sanırım
birde ilk aşısını olmayan varmı benim gibi ben geç mi kaldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?