2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar meraba kalabalik yapmak istemiyorum ufacik bisey sorucam aranizda bursada olan var mi ayrintili ultrasonu hangi hastanede ne kadar ucretle yaptrmislar bana bilgi verebilir misiniz ben esentepe hastanesine gidiyorum ama ucretler hakkinda hic bi bilgim yok...
Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız canlar umarım bugünü hayırlı haberler alarak sonuçlandırırsınız hepinizi kucaklıyorum allaha emanet olun...........................

2 li teest için soruyosan cekirge dorukta kan+ ayrıntılı 180 verdim

günaydınn ultra güneşli bi sabah ve ben Allahım bu gün tadından yenmezzzz:) minnaklarınız napıyoo siz nasılsınız
kızlar kocacım sınava gidiyor bugün full time sizinleyim . sabırlar diliyorum ahhahahaaha:)

başarılar canım kocana allah yardımcısı olsun üm sınava gireceklerin biz iyiyiz kızımla tatlum artık bende cinsiyetini öğrenenlerdenim sen nasılsın ve bebişko nasıl bakim ?

oğluşunu sevsinler çok güzel canım güle güle kullansın inşallah sağlıcakla..............

çokk güzel ay bebek odası başka oluyo ya benim evim 2+1 misafir odamın bi bölümünü çocuk odası için hazırlayacagım size begendiğim mobilyaların resimlerini gönderiym bende . oda boyanacak ve çocuk bölümü duvar kagıdı yapılacak soonra mobilya siparişi vericez:)
link ekleyemedim

TIRTIL GENÇ ODASI 1302 NOLU 3 YATAKLI DOLAPLI RANZA NETTEN BAKIN VE FİKİR VERİN KIZLARR :) LÜTFENNN

başarılar canım kocana allah yardımcısı olsun üm sınava gireceklerin biz iyiyiz kızımla tatlum artık bende cinsiyetini öğrenenlerdenim sen nasılsın ve bebişko nasıl bakim ?

allah razı olsun ya dua edin :) btünlem sınavını kaldırmışlar evde sürekli ders çalışan birinin olması çok zor oluyo acıyorum da bi yandan ona da yazık ama asıl olanbana oluyo :) ben iyiyim oğlum ortalarda yaramazlık peşinde kızım da göbek deliğimin tam arkasında oynaşıyodu uyuyakaldı heralde:) ellerinden öperler teyzesi oda sıkıntısı sardı beni de . bi oğlan bi kız ayrı oda yapamıyorum . çözüm üretiyoruz:)

nasılsınız buğün cumartesi günü işe gelmek çok zor oluyor ya...

pikom çok sevindim ayrıntılının güzel geçmesine...kızınıda güzel güzel izleme fırsatı buldun..hiç bir sorun çıkmamış ya çok şükür..ben böyle ayrıntılı ultrasyondan dönüp güzel güzel haberler veren olunca çok seviniyorum..Allahım o günleri banada gösterir inş..ama gripe dikkat et bol bol meyve ye ıhlamur felan iç daha yeni başladıysa önlemini al cnm...

saate bakınca bende seni forum açıcı ilan ediyorum canım
ya bende anlamadım ki bugün geçti düne göre iyiyim sadece sertlik olsa neyse sanki çatlıcam gerginlikten o derece ağrıyodu.ama ben biliyom yaptığım hatayı kızacaksınız biliyorm normalde pazara eşim gider ama perşembe günü işi vardı ben gittim sanırım ağır taşıdım biraz ondan oldu
yeme olayı bendede yavaş yavaş başlıyo canım akşam yine pek yiyemiyorumda sabah öğlen o biçim yiyorum

longingstar cnm benim sen ayrıntılıya girdinmi...?

kızlaaaar günaydıınnn rüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii

Son düzenleme:
kızlaaaar günaydıınnn rüyamda bişey yiyodum sabah kalktım ki tadı damağımda ve o meyve haala çıkmadııııı, öleceemm:26::26: naapsam geçer kiiii

hangi meyve kız o
ayy bende rüyamda çok kötü şeyler görüyom 3 gecedir üst üste kocam beni aldatıyo rüyamda offfff psikolojim bozuldu yaaa

yok canım girmedim daha 17 mayısda randevum o zaman gircez inşallah.sende girmedin sanırım
birde ilk aşısını olmayan varmı benim gibi ben geç mi kaldım yaaa

benimde 18 mayısta cnm..inş. güzel haberlerle geliriz zaman geçmiyor sanki...ben ilk gebeliğimde tetanoz iğnemi vuruldum 2 doz kaldı oda ekimde bir tnesi 10 yıl koruyorya..sende bu zamanlarda vurulman gerekiyor cnm ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…