benimde 18 mayısta cnm..inş. güzel haberlerle geliriz zaman geçmiyor sanki...ben ilk gebeliğimde tetanoz iğnemi vuruldum 2 doz kaldı oda ekimde bir tnesi 10 yıl koruyorya..sende bu zamanlarda vurulman gerekiyor cnm ihmal etme...
ne gördüğümü söylemiiiim sizin de canınız çekmesinah çıkmış olsa 1 dk durdurmam yollarım eşimi ama yokkk
canım çoğu meyve çıktı ben izmirdeyim tüm yaz meyveleri var sen nerdesin çıkmıştır bence
kayserideyim cnm küçük küçük çıkmış ama ben kokulu büyük ve yumuşak olanlardan istiyorummmmmm
canım çoğu meyve çıktı ben izmirdeyim tüm yaz meyveleri var sen nerdesin çıkmıştır bence
cancağızım ben sei adanalı biliyodum sanırım karıştırdım sanki bir yorumunda öyle bişey yazıyodu danalıyım falan diye
allah razı olsun ya dua edin :) btünlem sınavını kaldırmışlar evde sürekli ders çalışan birinin olması çok zor oluyo acıyorum da bi yandan ona da yazık ama asıl olanbana oluyo :) ben iyiyim oğlum ortalarda yaramazlık peşinde kızım da göbek deliğimin tam arkasında oynaşıyodu uyuyakaldı heralde:) ellerinden öperler teyzesi oda sıkıntısı sardı beni de . bi oğlan bi kız ayrı oda yapamıyorum . çözüm üretiyoruz:)
karıştırdın sanırım canım İzmirliyim.sen nerdensin tatlım
adana canım ama iyi hatırlıyorum ben e ozamn senin yorumlarla biri alıntı yaptı bende sen zannetti hatta şöyle bişey di sayfalar ilerlediğinden tabi şimdi asla bulamam ben adanalıyım falan gibisindendi farketmez hepiniz nerde olursanız olun sanki yanı başımdaymışsınız gibi mutluyum şekerler işyerinde siz olmasaydınız sanırım çatlardım
canım ben çalışmıyorum birisi alıntı yapıp yazdıysa karıştırmış olabilirsinama olsun iyi demiş nerde olursak olalım hep berabermişiz gibi
valla canım ya bende aynı dertten müzdaribim e benimde bir oğlan birde kızım olacak malesef oğlumun odasıda salon kadar isterdim ayrı odası olmalarını e anam neyapim bizim elden gelen anca okadar inşallah ilerde durum daha iyi olursa daha büyük bir eve 4+1 e taşınırız ayrı odalar yaparız şimdilik bunlarla idare edecekler canım.dualarımız sizinle inşallah.............
anam ne zaman açılcak bu pasiflik şeysi?? bilen var mı? pasif olunca kaç gün yada kaç saat sürüyor?
aminn olmuşken yeni evlerimiz dublex olsun 5+1 :) bi odayı da hobi odası yaparız :) zaten bu gidişle ben büyük bi ev alıcam sabahh duştan çıktım bornozumun önü kapanmadı 6-7 çocuk istiyosan bana bi hamile bornozu alalım dedim gözleri parladı alalım aşkımm dedi .:) off offf
ay eskiden oda falan yoktu yine şanslılar sobalı evlerde tüm aile aynı yerde yatardı . boluda bizde öyleydik 4 kız aynı odada yatıyoduk dogalgaz yoktu yeni geldi napalım . şimdikiler şanslı bana hala odayı daraltma kanepe de yatsın diyolar şaşırıp kalıyorum
canım ya aaaaaa öyleler işte genelde özellikle yaşı büyükler sanki sizler hepiniz başka odalarda mı büyüdünüz diye başlıyolar bak ozamn mum ışığı bile yoktu doktor çıkanları bir gör diye örmekte bulunurlar ama ozamn la bu zaman bir mi allah aşkına ayyyyyy bende yer evi ve dublex olmasını çok istiyorum şöyle önündede çardak ve çocuklar için de ayrı oyun alnı apartmanı sevmiyorum yaklaşık 8 ay oldu taşınalı ama sevmiyom işte hoş çalıştığımdan dolayı evde kaldığımda yok ama gene de müstakil dublex istiyorum inşallah allah herkesin gönlüne göre versin kız bu arada ciddimisin 6-7 çocuk istediğinden bizimkisi 2. yolda diye karakara düşünmeye başladı 6-7 tane çocuğu düşünemiyom bile :))
sorma valla istiyo bende kedi miyim nasıl o kadar çocuk yapcam diyorum gülüp geçiyo . adama hamile bornozu alalım dedim alalım dedi .idare et demesi gerkirdi . ay şu dediğim mobilyaya baksana bi nolur 3 çocuk için kardeş yatak çıkıyo altından .anlican 3 çocuk garantibahçe içinde meyve agaçları olan bi ev süper olur havuz olmasa da olur çocuklar var ya büyük şişme havuzlardan alırız ddimi bacım :) evde hiç kirlenmez yazları bahçede geçer bütün agaçlara kuş yuvaları takarım , tealightlar büyük bi barbekü çokk güzel bahçe mobilyaları küçük bi şelale :) ayyy burda çok güzel bahçe ürünleri satan yerler var göördükçe içim gidiyo. çocuklara da agaç ev . hamak ta kurarız :) off off
tırtıl genç odası 1302
allah canını almaya alemsin dur bakayim belki bende beğenir alırım..
pembe gibi bişey gözüküyo fiyatını yazarmısın ben 2965 okuyorum o dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?