2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım canım ya bi doğsalar sağ sağlim alsak kucagımıza bi kokusunu duysak, sen yaşamışsın biliyosun ben hayal etmeye calısırken bile zorlanıyorum.
karnımda 2 gündür yumusak hareketleri hissedemiyorum. ya pozisyon değiştirdi benim meleğim yada artık Allah bilir ne oldugunu...
akıntım agrım yok ama karnım neden yastık gibi puf puf yumusadı anlayamadım.

evet anne bebeginin dilinden en iyi anlayan kişidir . ben hamzanın kafasını kaşımasından gözünü devirmesinden ne yapıcagını anlarım :) annem sizi ben doğurdum ayagınızı kaldırdıgınızda nereye basacagınızı bilirim derdi:) aynen öyle oluyo

ilk kırk gün ayy ne sıkıcı geçiyo varya ben 4. gün sokaklardaydım :) komşular bana sokakta doguramadın çocugu sokakta büyütcen dediler hiç umursamadım . kocacım doğum hediyesi alıcam sana ne alıym dedii bende dur sen yorulma bende geliym ben begenirim dedim :) samsung omnia pro 7320 aldı bana :) telefonn :) 2. çocukta arabadan aşagısı kurtarmaz diyorum 6. çocukta jet istiycen bu gidişle diyo :)

ya kızlar az önce bizim sekreterin komşusu geldi bende buraya geldikçe tanıştım..elinde bir tane gül vardı..bana uzattı bende koklamadım derlerya gül koklamak bebeğin yüzünde gül lekesi olurmuş...ona da söyledim sekreter de dedi koklama diye oda aniden yanagıma değdirdi sinir oldum..birşey olamz dedi ama insan yinede korkuyor mesela anneannem teyzeme yapmış ciğer yemiş eliyle bacağına sürmüş mahsustan teyzemde var lekesi...korktum ya ..birşey olurmuki:18::18:

2 gündür hiç mi hissetmiyosun yoksa sert leri hissediyo yumuşakları mı hissetmiyosun . etme bacım hissediyom de
benimde karnım yumuşadı
ay evet ben aşadım anneliği sanki sen doğdugundan beri varmış gibi oluyo . hep yanındaymış gibi alışmak falan zor gelmedi bbana hiç . öğle uykusundan uyandı hamzam anne yumurta pişir bana diyo . ağzını yiycen ısırcan öpcen
2 gündür ben küçük öpmeyi bilemiyorum sen bana öğretir misin diye öpüyoum :) off anne bu büyük oldu diyo annem yine mi yapamadım ben bi türlü küçük öpemiyom diyom üzülme öğrenicen diyo :) öptürmeyen çocuk öpücük öğretmeni oldu başıma :) anne gel öğretiym diyo :)

bende oda konusunda kararsızım,eşimde ayrı oda yapalım diyoruz,ama bebek 40 lıyken ayrı kalamazmış anneyle,bende diyorum 4-5 ay yatakodasına koysam beşiği,sonra kendi odasına taşısam
2 yaşına kadar yanına almak uzun geldi bana,ben azıcık ele avuca gelsin ayırıyım istiyrm

ay bide doğum hediyeleri oluyo diimiiiiiiiiiiiiiiiii bak ben onu unutmuştummm benim koca ne alck acaba şimdiden düşüneyimde arada çıtlatırım

yok canım ya hiç takılma böle şeylere,merak etme hiçbişi olmaz

korkma bişi olmaz inanmam böyle şeylere hem koklamamışsın ki yüzüne degmiş yüzüne degince leke olcak diye duymadım hiç ben . ama sinir olurum böyle salak insanlara . karşındaki bişeyyi istemiyosa niye üstüne gidiyon . off off

yok hissediyorum çok şükür ama çoooooooooooook derinlerden geliyo hareketler. hemen göbegimin altındaydı hareketleri fırlayıp cıkacak gibi oluyodu bazen. şimdi ise
baya bi derinlerde sanki sırtıma dogru mu vuruyo artık bilemedim. muhtemelen yer değiştirdi cünkü hastayken cok öksürdüm hapşurdum hep sırtüstü yatmak zorunda kaldım. normalde hep sola yatıyordum. oda ona göre bi pozisyon ayarlarladı sanırım.
böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum işte
napacan kendini rahatlatacaaaaaan e mecbuuuuuuuuurr :))

öpücük öğretme işi güzel :)
şimdi bol bol öp sonra avucunu yalatıyo insana canım benden sölemesi. erkek cocuk böyle

canım Fimo teyzesinden %100 garanti veriyorum :) hiçbişi olmaz.
babam anneme hergün gül toplar getirirmiş dağlardan kırlardan. annemin suratı cıkmaz ciceklerin içinden. ne ablamda ne bende hiç leke meke yok. o dediginle olsaydı benim suratım komple gül olurdu
hiç kızma arkadaşınada latife yapmış kendi zekasınca diyecegim ama sevdigin bir arkadaşındır diye demiyorum.

ay bide doğum hediyeleri oluyo diimiiiiiiiiiiiiiiiii bak ben onu unutmuştummm benim koca ne alck acaba şimdiden düşüneyimde arada çıtlatırım

ayy düşün tabi aldın aldın sonra zor :) şişiyon miden bulanıyo candan can ayrılıyo heryerin çatlıyo dogumda da yırtılıyon :) orjinalliğimiz bozuluyo :) onlar ohh miss gibi baba oluveriyolar . bunun bi bedeli olmalı hahahaahah 'sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük ':)

:) benimki limit koydu oğlumda 1000 tl dedi benim begendiğim telefon 740 tlydi onu aldık .260 tlme de halı aldık koridora ( 100 tl daha ekledi halı için ) :) koridıorum çok büyük yemek masam koridorda bide 6 metrekare halı aldım serdim . koridoor yapacaklarına oda yapsalarmış çocuk odam olurdu .
her yeni doğum daha riskli o yüzden hediye miktarı artıyo :) hahahahah

yok be tatlım yok artık hamileyiz die güzel şeylerden mahrum bırakcaklar bizi takılma öyle şeylere eger öyleyse ben yandım bizim terasımızında gül dolu hergün içime çeke çeke mis gibi kokluyorum

:) fimocugum darılma ama senin yavru sana poposunu dönmüş :) naptın da küstürdün kız çocugu :)
ne çektin beee evladım . o koca diiye eve aldıgın hastalıklı kocandan ne çektin bee :) ay şaka maka enişte iyileşti mi ondan bulaştıydı sana dimi . ikinize de geçmiş olsun :)
kız benim oğlan 1 yıldır öptürtmüyo öpünce siliyo sanki vebalıyız .
silince de ohhh ohhh sildim ohh diyo :) yakalıyom bidaha öpüyom
ay o gülistana yazık kı armut suratlı diyo :)

gülistann gülistannn antakyanın gonca gülü gülistannn gülistann
kalbi apak yüzü gülpembee gülistannn :)

sağolun kızlar içimi rahatlattınız aslında batıl inançlar bunlar ama insan yine takıyor kafasına..o arkadaşımda değil zaten bizim sekreterin arkadaşı...bende sinir olurum böyle insanlara ama ne yapacan birşey diyemiyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum zaten huyum da var bu kimse bana kırılmasın diye hep kendim kırıldım bu hayatta..aman şu bebek odaları konusuna gelinde bende mecbur alacam ama kv alıcak..eltime aldı banada alacakmış mecbur..bana kalsa almam eltimin çocuğu 1 yaşına girecek 19 mayısta bir kere bile yatırmadı birde ev taşıdı çizildi tekrar kur parçala...birde 2.500 e almışlardı...birde bambu beşikler varya ondanda yatak odasına almıştı oda 350 tl ydi..ama şimdiye kadar onda yatırdı hep ama bebek sığmıyormuş daha yanında yatırıyor

ay ben pek yufka yürekliyimdir yaa kıyamam kocama 8 aylık evliyiz biz bir sürü borcumuz var daha bana bişey almasın ama bebeğimizin herşeyi tam olsun dün biraz keyfim kaçtı aslında ben en başından beri park yatak düşünüyordum kayınvalidem oda fikrini soktu aklıma kendi evimiz kendi odası var ayrı tek yatak odayı doldurmucak oda alalım dedi bende oda bakmaya başladım dün beraber gezdik fiyatları gördü eve gelincede şakayla karışık ben vazgeçtim kızım bi yatak alalım yeter dedi biraz gücüme gitti gerçi o dayanamaz şuan onlarında borcu var biz sıfırdan ev yaptık onlarda bizim için borca girdiler ama kendi annem sen onları düşünme bizler varız ne istersen alırız dio ama bakalım

ilk 4 ay ideal aslında aynı oda için ama sen alışırsan nasıl ayırcan odasını . çocuk bişiden anlamıyo o dönemde ama sen ayıramazsın bidaha onun kokusuyla uyumaya alışınca :)
bebefon almayı düşün çok rahat edersin
kızımı bende ilk 4 ay yatak odamda tutucam mecburen .hamzayla aynı odada riskli olur hamzanın kardeşiyle ilişkisine bakıp öyle ayırcam odasını . baktım hamza kardeşini kabullenmiyo . vurmaya falan kalkıyo 1 yaşına kadar mecburen yatak odasında yatıcak sizin sorununuz başka benim ki başka dimi .
2. çocuk olunca insan ne kadar degişik düşünüyo :)

ay bende senin gibi saftım yufka yüreklide denebilir:)
ne acıyon be borç ödenip bitiyo ama insan bi kere ilk defa anne oluyo
kaynanan var annenler var azıcık sıksınlar acıma hiç
ben 9 ay 10 günlük evliydim dogum yaptım :) 30 milyar borcumuz vardı ödendi bitti
oğluma istediğim beşiği odayı alamadım . keşke alsaymışım onunda borcu biterdi diyorum şimdi :)

:) yapabildiğin kadarını yap sonra üzülmek fayda vermez :) az bi kavgada tartışmada içine oturur ben acıdım kendime hiçbişi istemedim evladımın da eksikleri vardı şimdi bunlar bana kötü davranıyo diye :) kimse bilmez kıymetini

merhaba bayanlar örgü bilen varmı çok acil bişey sormam lazım?

onun poposunu ben yerimmmmmmmmmmmm zaten popoydu buttu göbekti zaafım var
hastalıklı kocama kurban olsunlarrr iyileşti cok şükür. yatakları ayırmamıza ramen kocamdan geçti bana evet. vicdan azabından ölüyor ne yazıkki
ben öksürünce sırtımı sıvazlıyor kıyamam. napsın ya valla mikrop işte geldi geçti.

şimdi bol bol öp işte. sonra hiç öptürmezzz. ay anne yaaaaaa, dur anne yaaaaaaa

sen niye istemiyosun ki aldır ben olsam özel yaptırtırım 2,500 tlye kendin çiz istediğin gibi yaptırt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…