2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:) :) ay sanki sen mothercareyle büyüdün :) pazar malı neyimize yetmiyo :) eskiden bez baglarlarmış
çok pahalı bee bende begeniyom ama bi küvete 100 tl verilmezki bi zıbına 30tl veremem

kzlar kocamcım sınavdan geldi :) aamın kafasına güneş geçmiş bana çaydemledim napıon diyo :)
artık evde bana çaydemledim dicekmiş
yarın sınava benimle sen de gel diyo . sanki üni. sınavına giren ergen annesiyim ben koca adam. vahh vahh sınavv falan derken yedi kafayı :)

kızlar ya bişey anlatmam gerek,eşim son zamanlarda değişti,ne bilim ben hamileymişim gibi davranmıyo,ağır falan kaldırsam sesi çıkmıyo,bi gün çok ii bi gün sürekli tersliyo,işten eve geldiğimizde sohbet etmesini çk sever,ama bu sıralar eline tlf nu bi alıyo,hiççç dünya umrunda değil,ben bişi anlatıyrm yüzüme bile bakmıyo dinlemiyo bile,arama kaydına msjlara bakıyrm bişi yok,,,napıysn diyrm,oyun oynuyrm,face giriyrm dio ama ne yalan söleyim bana çok inandırıcı gelmiyo,mesela bgn 13,30 çıktı işten arkadaşıyla berabermiş yeni gelmiş eve,bende ölesine sordum aşkım naptınız bu saate kadar bişi yedinmi fln die,yedim,naptıysak yaptık işte deyip tersliyo sürekli,,çözemedim bi türlü,acaba çok mu üstüne düşüyrm,önceden günde 3 lez kendisi arardı şimdi hiç aramıyo ben arayınca böle rahatsız oluyo gibi sanki hemen kapatmak istiyo,,1 gün soğuk davranıyrm snra bi bakıyorm hemen yanaşıyo canım die,,,,offf ne var bu adamda,arkadaş ortamına girdiğimizdede onlara anlatıyo övüyo beni beni eşim böle yapar şöle yapar bana die,onlarda imrenerek bakıyo,eşin sana ne kadar düşkün die,hatta eşlerine de die senin kocan ne kıymetli die...acaba çok ilgimi dokun du ne....offffffffff sinir oluyorum...

canım ya hamilelik psikolojisiyle sana öyle oluyormuş gibi gelebilirmi.çünkü 3 gündür bende sürekli eşimin üstüne gidiyom sen beni beğenmiyon karnım şişiyo diye bana yanaşmıyon fln diye kafasını ütülüyom hergün adamda bıktı yok öyle bişey diyo ama ben öyleymiş gibi hissediyom kafama takıyom diyom acaba beni bu halimle beğenmiyomu halbuki adam çok dikkat ediyo bu konuda ama ben yanlış anlıyom herşeyi.
sende takma kafana belki sana öyle gelmiştir aklına kötü şeyler getirme canım

ay mini damla bide elif bebe hem hesaplı hem çok güzel oluyo malları
netten mi aldın

Evet canim butikbebe daha once de kampanya yapmisti o zaman almistim cok guzel.artik yikaninca falan ne olur bilemem ama alt tarafi bikac ay giyecekler dunyanin parasini veremem.annem aliyor o pahali organik seyleri de ben kiyamiyorum walla ne yalan soyliyim

kız hamileyken ne ilgisi gösteriyon adama burnundan getircen . ay agrıyo elleme sızlıyo öpme , ay bugün suyumu kendim içtim belim koptu.... ay bide onla ugraşma o sana ilgi göstercek sen ona gösterirsen tepene çıkar ahanda çıkmış . aldatmıyodur be son ayların ddegil ki davul gibi de olmadın . işte falan derdi vardır :) sen çok yiyosan adam depresyona girmiştir:) sıkma canını adamı da bunaltma .bide artık yeni evli degilsiniz onunda kendine gör sorumlulukları başladı kim bilir ne düşünüyodur belki bi sürpriz falan yapıcaktır:) sen soguk davran adam seni mutlu etmeye ugraşsın sen niye yoruyon kendini :)

ben hep ablamın küçük gelen giysileriyle büyüdüm . onun beşiğinde yattım . ablacıgım çok bencildir bebeklğimizden kalma beyaz bi battaniye ve bi gelinlik vardı bunlar ilk bana yapıldı benim dedi aldı bana vermedi . bebekliğimden kalma hiçbirşeyim yok . eskiden ankarada yürüyen merdivenler vardı herşeyimizi annem en iyisinden oradan almış eskimeyince bende giymişim zaten 1,5 yaş var ablacıgımla aramda . bende oğluma hep hesaplı şeyler aldım şimdi çoğunu gözüm kapalı komşularıma ihtiyacı olanlara verebilirim . civilden aldıklarım lcwakikki den aldıklarım hariç . kızıma oğlumun kullandıgı bi çorap bile giydirmeyi düşünmmüyorum :) komşum var o verdi bi kaç kız giysisi hiç giyilmemiş ona hediye gelmiş aldım kaliteli şeyler chicconun :)

benim oturdugum yere yakın özkaracalar diye bi fabrika var . organic ürün ihracatı yapyolar ve gecelik bebek tekstili agırlıklı :) hafif defoluu sevke giremeyen leke olmuş organic tulumları 2-3-5 tlden satıyolardı .ben oğlum küçükken badi ve tulumlarını hep oradan alıyodum :) geçen baktım showroomu yeniliyolar ahh bi açılsa kızıma ne ciciler alıcam ne ciciler:) ay açılsın bigün toplanıp gidelim :)

çaydemlediiiiiiimmmmmm
benm çok bilmiş arkadaşım niee aydınlatmıyosun şu garibi ( niyeeee

canım benim geldim elenktrik yüklendim aydınlatcam seni. yok çiçek kokladım yok böcük dişledi yok popomu kaşıdım yok sakız çiğnedim uydurma yahu inanma
inanma ciğer olayı riskli bak ona inanıyorum
çıksaydı benim oğlanın her yerinde (hani o sert kesilen kışın çıkan ekşi dışı tüylü meyve varya hani erkeklerin o meyveden göbegi oluyo ) gamzesi olurdu çünkü kiloyla yiyodum minnak bi tane gamze var yanakısında o kadar :)
çocugun bi yerinde bişi çıkacaksa çıkar sen kendini yırtsan engelleyemezsin boş bulunursun ahanda çıktı :)
ben kırk olayına da inanmıyom çocuk 3 günlükken 5 günlükken kontrole gidiyon topuktan kan alıyolar madem lohusa ve bebegi sokaga çıkmaz niye hastaneye gidiyoz hemire doktor eve gelsin .nnerede bu devlet nerede bu saglık çalışanlarııı aheyy ahheyyyy tilililili

:) :) ay sanki sen mothercareyle büyüdün :) pazar malı neyimize yetmiyo :) eskiden bez baglarlarmış
çok pahalı bee bende begeniyom ama bi küvete 100 tl verilmezki bi zıbına 30tl veremem

anam öle diyosunda aldındaki yeşilköy pazarı bakırköy pazarı yazdıgımı neden okumuyosun hem mothercare gibi kaliteli yerden alacaksın hemde pazardan alacaksın. nelere nelere para gidiyo. ben yemem bebegime alırım kıyafeti rahat olsun. baska neyim vaaaaaarr :)

:) sen mi yemiycen iddiaya var mısın bi hafta yeme bi zıbın ben alıcam mothercareden bebişine :) şaka bi yana pazar aşkı başladı bugün maria beşiktaş pazarına gitmiş zara nın t-shörtleri vardı diyo :) olmadı gitcem karşıya alışveriş yapmaya anadolu yakasında kadıköy pazarından başka ii pazar bilen var mı :)
ay iyi hoşta eskimeyince de aynı kıyafeti tüm bebeklerine giydiriyon fotolarda hepsi aynı çıkıyo gıcık oluyom az eskisin fakir fukara sevinsin :) amacım bu benim :)

canım güle güle kullanın bende 2 aylıkkenden beri bu takıma bakıyorum düz mü alsam bunumu alsam bilemedim sağlam mı bu nasıl kullnmadan bilinmez gerçi ama :)) az çok anlamışsınızdır :)

mobilyası sağlam kesinlikle ve benim ilk bebeğim olduğu için beyazı tercih ettim ikinci bebeğe de kısmet olursa diye

bugün biz oğluşum ve kocişimle eminönüne gittik :)) bilenler bilir havuzlu han diye bir yer var ve tamamen bebeklere ait bir han bir sürü mağaza var içinde cümbüş yeri gibi :) birçok ucuz şey buldum orada en güzeli de 10 tlye aldığımız kapı süsü oldu birde eminönünün yukarısında altınköşeyi geçince üçüncü sağda bir ara meydan var orada da 10tlye örgü battaniye buldum ve çok sevdim pazarlık yapmak ve ekstra hediyeler almakta cabası :) özellikle hastahane çıkışı almayanlar için 10 parçalı organik hastahane çıkışları 35 tlye mevcut aklınızda bulunsun

Allahım bebk eşyalarıyla dolu han diyosun yani ay sabah 6 da kalkar giderim pazarları açık mıymış ya biliyo musun . eminönünde heryer kapalı oluyo pazarları neyse bu hafta kocacık gece çalışcak tüm gün eminönünde gezeriz:) o oturur ben gezerim :)

Amaaan :) ben 2 tane 3lu paket body aldim mothercareden toplam 11€ verdim. Indirim diye bisi var anacim. Ustelik mothercare outlet magszasi var anadolu yakasinda trye gelince ilk isim oraya gitmek olacak kismetse. Marka duskunlugum yok sonrasinda yesilkoy ve bakirkoy pazarina hucuummm :) bebekten cok esime ve kendime yazlik almak istiyorum. Bebege vakit var daha. Nasip kismet...

22 tlye 6 tane badi :) kız bu mothercare bizim pazardan ucuzzz:) anadolu yakasında nerde diyver bbakalım indirim varmış kısa kollu t-shitler 11 tl mothercare sayfasında :)
senin kociş noldu ay varya hamilelik alma hiç bi işe yaramıyo bol tunikler falan al hem daha şık oluyo . bende gitcem pazara bide eminönü havuzlu han öğrendik oraya gitcem inş. bu hafta :) çabuk gel birlikte gidelim :)

URFA BEŞİKÇİSİ - URFA BEŞİKÇİSİ 2 nolu beşik
kızlar bu beşikten alıcam inş. kızıma oturdugum yerde mobilyacılar var özel yaptırtcam şekil aynısı olacak ama korkuluklarını daha yüksek yaptırmayı planlıyorum pazarlık ettim beyaz boya dahil 300 tl dediler yatagı ve tekstili 150 tutuyo toplam 450 tlye mal olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…