çaydemlediiiiiiimmmmmm
benm çok bilmiş arkadaşım niee aydınlatmıyosun şu garibi( niyeeee
fotograftan ben anlayamıyorum baya indirime girmiş ama yumusak mı nasıl hiç anlaşılmıyor.
ben mothercare cok seviyorum. biraz fiyatı yüksek gelebilir ama tepe tepe giy hiçbirşey olmuyor. çekmiyor bozulmuyor renkleri karışmıyor birbirine.
turkiyeye gidiyorum ayın 10unda. elleyerek almak istiyorum herşeyi :) uzun uzun secmek istiyorum ne bileyim ya. bunaldım zaten evde durmaktan. pazara gitmek istiyorum çok özledim yeşilköyüdeee bakırköyüdeee :) cok güzel ciciler vardı oralarda.
kızlar ya bişey anlatmam gerek,eşim son zamanlarda değişti,ne bilim ben hamileymişim gibi davranmıyo,ağır falan kaldırsam sesi çıkmıyo,bi gün çok ii bi gün sürekli tersliyo,işten eve geldiğimizde sohbet etmesini çk sever,ama bu sıralar eline tlf nu bi alıyo,hiççç dünya umrunda değil,ben bişi anlatıyrm yüzüme bile bakmıyo dinlemiyo bile,arama kaydına msjlara bakıyrm bişi yok,,,napıysn diyrm,oyun oynuyrm,face giriyrm dio ama ne yalan söleyim bana çok inandırıcı gelmiyo,mesela bgn 13,30 çıktı işten arkadaşıyla berabermiş yeni gelmiş eve,bende ölesine sordum aşkım naptınız bu saate kadar bişi yedinmi fln die,yedim,naptıysak yaptık işte deyip tersliyo sürekli,,çözemedim bi türlü,acaba çok mu üstüne düşüyrm,önceden günde 3 lez kendisi arardı şimdi hiç aramıyo ben arayınca böle rahatsız oluyo gibi sanki hemen kapatmak istiyo,,1 gün soğuk davranıyrm snra bi bakıyorm hemen yanaşıyo canım die,,,,offf ne var bu adamda,arkadaş ortamına girdiğimizdede onlara anlatıyo övüyo beni beni eşim böle yapar şöle yapar bana die,onlarda imrenerek bakıyo,eşin sana ne kadar düşkün die,hatta eşlerine de die senin kocan ne kıymetli die...acaba çok ilgimi dokun du ne....offffffffff sinir oluyorum...
ay mini damla bide elif bebe hem hesaplı hem çok güzel oluyo malları
netten mi aldın
kızlar ya bişey anlatmam gerek,eşim son zamanlarda değişti,ne bilim ben hamileymişim gibi davranmıyo,ağır falan kaldırsam sesi çıkmıyo,bi gün çok ii bi gün sürekli tersliyo,işten eve geldiğimizde sohbet etmesini çk sever,ama bu sıralar eline tlf nu bi alıyo,hiççç dünya umrunda değil,ben bişi anlatıyrm yüzüme bile bakmıyo dinlemiyo bile,arama kaydına msjlara bakıyrm bişi yok,,,napıysn diyrm,oyun oynuyrm,face giriyrm dio ama ne yalan söleyim bana çok inandırıcı gelmiyo,mesela bgn 13,30 çıktı işten arkadaşıyla berabermiş yeni gelmiş eve,bende ölesine sordum aşkım naptınız bu saate kadar bişi yedinmi fln die,yedim,naptıysak yaptık işte deyip tersliyo sürekli,,çözemedim bi türlü,acaba çok mu üstüne düşüyrm,önceden günde 3 lez kendisi arardı şimdi hiç aramıyo ben arayınca böle rahatsız oluyo gibi sanki hemen kapatmak istiyo,,1 gün soğuk davranıyrm snra bi bakıyorm hemen yanaşıyo canım die,,,,offf ne var bu adamda,arkadaş ortamına girdiğimizdede onlara anlatıyo övüyo beni beni eşim böle yapar şöle yapar bana die,onlarda imrenerek bakıyo,eşin sana ne kadar düşkün die,hatta eşlerine de die senin kocan ne kıymetli die...acaba çok ilgimi dokun du ne....offffffffff sinir oluyorum...
Evet canim butikbebe daha once de kampanya yapmisti o zaman almistim cok guzel.artik yikaninca falan ne olur bilemem ama alt tarafi bikac ay giyecekler dunyanin parasini veremem.annem aliyor o pahali organik seyleri de ben kiyamiyorum walla ne yalan soyliyim
çaydemlediiiiiiimmmmmm
benm çok bilmiş arkadaşım niee aydınlatmıyosun şu garibi( niyeeee
:) :) ay sanki sen mothercareyle büyüdün :) pazar malı neyimize yetmiyo :) eskiden bez baglarlarmış
çok pahalı bee bende begeniyom ama bi küvete 100 tl verilmezki bi zıbına 30tl veremem
anam öle diyosunda aldındaki yeşilköy pazarı bakırköy pazarı yazdıgımı neden okumuyosunhem mothercare gibi kaliteli yerden alacaksın hemde pazardan alacaksın. nelere nelere para gidiyo. ben yemem bebegime alırım kıyafeti rahat olsun. baska neyim vaaaaaarr :)
canım güle güle kullanın bende 2 aylıkkenden beri bu takıma bakıyorum düz mü alsam bunumu alsam bilemedim sağlam mı bu nasıl kullnmadan bilinmez gerçi ama :)) az çok anlamışsınızdır :)
maşallah çok tatlı oğlunun odası çok beğendim hayirlisiyla kucağına alırsın ins iyi uykular oğluna ins annesini hiç yormaz
bugün biz oğluşum ve kocişimle eminönüne gittik :)) bilenler bilir havuzlu han diye bir yer var ve tamamen bebeklere ait bir han bir sürü mağaza var içinde cümbüş yeri gibi :) birçok ucuz şey buldum orada en güzeli de 10 tlye aldığımız kapı süsü oldu birde eminönünün yukarısında altınköşeyi geçince üçüncü sağda bir ara meydan var orada da 10tlye örgü battaniye buldum ve çok sevdimpazarlık yapmak ve ekstra hediyeler almakta cabası :) özellikle hastahane çıkışı almayanlar için 10 parçalı organik hastahane çıkışları 35 tlye mevcut aklınızda bulunsun Eki Görüntüle 702848
:) sen mi yemiycen iddiaya var mısın bi hafta yeme bi zıbın ben alıcam mothercareden bebişine :) şaka bi yana pazar aşkı başladı bugün maria beşiktaş pazarına gitmiş zara nın t-shörtleri vardı diyo :) olmadı gitcem karşıya alışveriş yapmaya anadolu yakasında kadıköy pazarından başka ii pazar bilen var mı :)
ay iyi hoşta eskimeyince de aynı kıyafeti tüm bebeklerine giydiriyon fotolarda hepsi aynı çıkıyo gıcık oluyom az eskisin fakir fukara sevinsin :) amacım bu benim :)
Amaaan :) ben 2 tane 3lu paket body aldim mothercareden toplam 11 verdim. Indirim diye bisi var anacim. Ustelik mothercare outlet magszasi var anadolu yakasinda trye gelince ilk isim oraya gitmek olacak kismetse. Marka duskunlugum yok sonrasinda yesilkoy ve bakirkoy pazarina hucuummm :) bebekten cok esime ve kendime yazlik almak istiyorum. Bebege vakit var daha. Nasip kismet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?