URFA BEŞİKÇİSİ - URFA BEŞİKÇİSİ 2 nolu beşik
kızlar bu beşikten alıcam inş. kızıma oturdugum yerde mobilyacılar var özel yaptırtcam şekil aynısı olacak ama korkuluklarını daha yüksek yaptırmayı planlıyorum pazarlık ettim beyaz boya dahil 300 tl dediler yatagı ve tekstili 150 tutuyo toplam 450 tlye mal olucak
Canim besik model olarak cok cici. Ama kac aya kadar kullanabileceksin bunu? Kullanislilik acisindan supheliyim.
Hanimlar neredesinizzzz
BUgun is yok tabi kocalarla yatak keyfi yapiyosunuzz ckckckckck
fimoş sen nerelisin kimlerdensin ev hanımı mısın . seni bize götürsem gelir misin annemle o uzun şeylerden pişirir misin :) beni sefiyon mu
net 6 ay korkuluklarını yüksek yaptırtcagım için 1 yıla kadar kullanılır dediler amann güzel olsun da sıgmazsa yenisini alsın babası banane :)
canım benim geldim elenktrik yüklendim aydınlatcam seni. yok çiçek kokladım yok böcük dişledi yok popomu kaşıdım yok sakız çiğnedim uydurma yahu inanma
inanma ciğer olayı riskli bak ona inanıyorum
çıksaydı benim oğlanın her yerinde (hani o sert kesilen kışın çıkan ekşi dışı tüylü meyve varya hani erkeklerin o meyveden göbegi oluyo ) gamzesi olurdu çünkü kiloyla yiyodum minnak bi tane gamze var yanakısında o kadar :)
çocugun bi yerinde bişi çıkacaksa çıkar sen kendini yırtsan engelleyemezsin boş bulunursun ahanda çıktı :)
ben kırk olayına da inanmıyom çocuk 3 günlükken 5 günlükken kontrole gidiyon topuktan kan alıyolar madem lohusa ve bebegi sokaga çıkmaz niye hastaneye gidiyoz hemire doktor eve gelsin .nnerede bu devlet nerede bu saglık çalışanlarııı aheyy ahheyyyy tilililili
Gunaydın hanımlar mınık kuzucuklarınızla ıyı pazarlar bız yıne buyuk oglusla pazar gecırecegız babamız yıne yok her daım yalnız oldugumuz gıbı nıyeyse bu pzr daha bı sıkıcı geldı yakın komsumda ıkı gundur yok otele mı gıttıler nedır onun ısıgını gorunce rahatlıyordum o da olmayınxa ıyıce yalnızlık psıkoljısındeyım ıyı kı bu forum var :)
Ben istanbulluyum
Su an azerbaycandayim :)
Yeni evliyim. Korunurken hamile kaldim
Zorunlu ev hanimiyim. Tahsilim kabarik ama azerbaycan yakti beni.bu konuda yaraliyim =[
Size gelirim. Uzun seylerin modasi gecti sana ellerimla ravioli yaparim :)
Delisin ama sevdim seni. Benim cok eski halim gibisin.
Ay suna bakbana magazadan aliyorum diye catiyodunn. Kocana 3er 5er yatak besik aldiriyosun :) gordunmu bak nerelere gidio paraciklar. Ben ablamin eskisini kullanacagim park yatak olarak. Bebek arabasida almicam. Port bebemi diolar onla gezdirir bebegi kocam. 6 aydan sonra guzel bi baston araba alcam. Hem hafif hem az yer kapliyo seyahatte sorun cikarmaz. Insallah bebisler saglikla dogarda mevlam nasip eder hayllerimizi gerceklestirmeyi.
günaydııııııınn tatlı anneler ve jelibonlar :))
Arkadaşım valla rahatladım kendine has üslubun daha da inandırıcı kılıyor söylediklerini valla araştırma gereği duymadan inandım inanıyorum daha da üzülmem :))
allahım tatlı birer melek olarak göndersin kzuularımızı :))
:) üzme kendini tabikine :) kız onlar minnak olucaklar çirkin çirkin dogacaklar kıpkırmızı asık suratlı gözleri kapalı ayyy bunun için mi o kadar şiştim diycez :) sonra gözlerini bi açıcaklar ahanda yavru emmeye başlayınca zaten duygusal birer sütçü olucaz :) ben oğlum aglayınca sütçüü geldiii diye gidiyodum yanına çocuk bu manyak kim der gibi bakıyodu :) bak şimdi beni begenmiyo hadi oğlum yatagını topla diyorum anne toplaycak diyo . babasına şikayet ediyo beni anne gitsin sen kal cicim babam diyo :) anne çok kızdı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?