2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ginaydıııııııınn anneciklerr ve minik pufidik göbekcikler
forumun kurdelesini kesiyorum bugün azcık geç olmakla birlikte zira kargalar kahvaltı etti coktan :)

Canım dün yazdıklarını direk eşime sordum. dedim arkadaşın eşi böyle böyle davranıyomuş. sebebi ne olabilir sence diye.
Hamilelikte farkında olmadan çok şey değişiyo dedi. Herkes güzel karşılamayabilir dedi. Farkında olmadan ağzımızın, yüzümüzün ayarı değişiyor sanırım.
Cinsellik değişiyor dedi, eger cinselliği seven biriyse o yüzden kendi kendine tripleniyor olabilir dedi.
Bebegin sorumlulugu agır gelmiş olabilir eli ayagına dolanıyodur aynı anda işlerde kesatsa işin içinden çıkamıyodur, paniklemiştir dedi.
Birkaç şey daha söyledi. Onlar biraz fantastik hiç yazmiyim. Hemen herşeyin en kötüsünü düşünmesin arkadaşın dedi.
Biraz söylenmemeye çalışsın dedi, hani azıcık sıkıştırmasın demek istedi.

Canım bunlar eşimin aklına gelenler. Zor bi süreç oldugunu düşünüyomuş bende bunu dün gece sorunca ögrendim.
İnşallah tez zamanda düzelir herşey.

fimolatecim sadece ikimiz varız herhalde, uyuyomusunuz tembel annecikleeerrrr benim oğluş uyutmuyo ki pıt pıt pıt anne kaaaaaalllk diyo kalkıyoz

pazar günleri genelde sessiz oluyo forum :)
kocam işe gitti...
gelene kadar buralarda takılcam mecbur

Canim besik model olarak cok cici. Ama kac aya kadar kullanabileceksin bunu? Kullanislilik acisindan supheliyim.

Hanimlar neredesinizzzz
BUgun is yok tabi kocalarla yatak keyfi yapiyosunuzz ckckckckck

fimoş sen nerelisin kimlerdensin ev hanımı mısın . seni bize götürsem gelir misin annemle o uzun şeylerden pişirir misin :) beni sefiyon mu

Ben istanbulluyum
Su an azerbaycandayim :)
Yeni evliyim. Korunurken hamile kaldim
Zorunlu ev hanimiyim. Tahsilim kabarik ama azerbaycan yakti beni.bu konuda yaraliyim =[
Size gelirim. Uzun seylerin modasi gecti sana ellerimla ravioli yaparim :)
Delisin ama sevdim seni. Benim cok eski halim gibisin.

net 6 ay korkuluklarını yüksek yaptırtcagım için 1 yıla kadar kullanılır dediler amann güzel olsun da sıgmazsa yenisini alsın babası banane :)

Ay suna bak bana magazadan aliyorum diye catiyodunn. Kocana 3er 5er yatak besik aldiriyosun :) gordunmu bak nerelere gidio paraciklar. Ben ablamin eskisini kullanacagim park yatak olarak. Bebek arabasida almicam. Port bebemi diolar onla gezdirir bebegi kocam. 6 aydan sonra guzel bi baston araba alcam. Hem hafif hem az yer kapliyo seyahatte sorun cikarmaz. Insallah bebisler saglikla dogarda mevlam nasip eder hayllerimizi gerceklestirmeyi.

günaydııııııınn tatlı anneler ve jelibonlar :))

Arkadaşım valla rahatladım kendine has üslubun daha da inandırıcı kılıyor söylediklerini valla araştırma gereği duymadan inandım inanıyorum daha da üzülmem :))

allahım tatlı birer melek olarak göndersin kzuularımızı :))

Gunaydın hanımlar mınık kuzucuklarınızla ıyı pazarlar bız yıne buyuk oglusla pazar gecırecegız babamız yıne yok her daım yalnız oldugumuz gıbı nıyeyse bu pzr daha bı sıkıcı geldı yakın komsumda ıkı gundur yok otele mı gıttıler nedır onun ısıgını gorunce rahatlıyordum o da olmayınxa ıyıce yalnızlık psıkoljısındeyım ıyı kı bu forum var :)

Evet ben cok iyi blirim o psikolojiyi
Zira su an icinde bulunuyorum :) hem yurtdisindayim hemde bu evime yeni tasindim 1 ay ancak oldu. Komsu yok bisi yok. Kaldim kelaynak kusu gibi tek basima. Bir onceki evimde 2 samimi komsun vardi. Simdi onlarda yok :)

:) salam getirdim sana modundasın yani güzel yer azerbaycan ateş dagı falan varmış ölmeden gidilecek yerler listemde var:)
çocuk ne kadar gelmek istediyse dogum kontrol hapı prezervatif dinlememiş aşmış gelmiş :) zavallı yavrucak ne çekmiş bee
ay biri yakıyo zaten o tahsili oku oku kalıyon dana gibi evde seninde azerbaycan yakmış netcen
aayy ravioli mi bayılıyyıımmm
kaç yaşındasın kine ben 25 eski halim ne kı genciz güzeliz :) eski halimiz bebekliğimiz :)
evlenincemi gittin azrbaycana
kocacın ne iş yapıyo kine türkiyede yok mu iş ona göre
siz niye korunamadınız :) hahaahahah

:d aybalam oğlumda sadece bi park yatak aldım o kadar ne dolap ne bişi . o kaa pişmanım ki kızıma da oğluma da en iyilerini aynı anda almak istiyorum . hem oğlum kıskanmaz hem eksiklerimi tamamlarım diye düşündüm . o tırtıl mobilyadaki ranzayla , küçük beşiği ayn gün getirtcem eve . kızın alışverişiyle oglumun yazlık kıyafet alışverişini de birlikte yapıcam. oğlum kendini 2. planda görsün istemiyorum :)) port bebeler agır oluyo 4-5 kilo çocuk örtüsü battaniyesi 6-7 kiloyu buluyo canım eger arabanız yoksa ve gezmeyi seviyosanız bebek arabası al baston arabaların arkası tam yatanlar çıktı onlardan nasıl olsa alıcan en baştan alda rahat et .

:) üzme kendini tabikine :) kız onlar minnak olucaklar çirkin çirkin dogacaklar kıpkırmızı asık suratlı gözleri kapalı ayyy bunun için mi o kadar şiştim diycez :) sonra gözlerini bi açıcaklar ahanda yavru emmeye başlayınca zaten duygusal birer sütçü olucaz :) ben oğlum aglayınca sütçüü geldiii diye gidiyodum yanına çocuk bu manyak kim der gibi bakıyodu :) bak şimdi beni begenmiyo hadi oğlum yatagını topla diyorum anne toplaycak diyo . babasına şikayet ediyo beni anne gitsin sen kal cicim babam diyo :) anne çok kızdı diyo

caydemledim seni görnce canım çay istiyo :)) kız maşallah ne enerji ne çeneeeee :)) ben de eskdiden böyle enerjiktim artık öyle olamıyorum ndense :)) yaşım geçti galiba :))) geçen annemde ayılı bayılıorum ordan oraya annem de gelmiş diyo tabi diyo insanın yaşı da olunca hamilelik daha bi ağır geliyo :)) terbiyesizzz dedim sen 19 yaşınd doğurdun da noldu :) nolacak diyo 9 ay güp güp merdiven indim çıktım sizin gibi deildm :)) haklı galiba :)

ayyy yerim ben o kırmızı suratlı pamuğu yaa dah aşimdiden fotolarını öpüyorum valla :)), zaten meleklerimiz bizi 3 aya kadar sadece sütaş olarak görecekmiş sonra sonra suratımıza alışıp seviceklermiş :))

mis kokulum benim eminim çok güzel olucaklar yada bize öyle görünecekler :)) hani kirpi yavrularını pamuktüylü yavrularım die severmişya o misal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…