2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence hamilelikten daha da çok ilgi bekliyoruz eşlerimizden onlarda bunu tam anlayamıyorlar bende öyleyimm her annn ilgilenin istiyorum ama onlarında kendi durumları var yaniii adam işten gelmiş yorgun hiç fırsat vermiyorum dinlensin gezelim de gezelim azıcık karşı çıkınca çocuk gibi ağlıyorum hepsi bu hamişliktenn :))) ben 5 yaşında ki kızıma bile alınoyrum eşime nasıl alınmıyım:))

:) haahahaha ay bizde de tam tersi annem 25 yaşında evlenmiş . ben 25 yaşında 1,5 çocuk sahibiyim :) anneme diyorum ki anne sen evlendiğinde etine diş geçmiyodu dimi :) kadın terlikte atamıyo sonuçta benimde çocuklarım var :) bi annede ben oldum .
ay sorma enerjiyle çene felaket bende . çene klavye kullanma hızıma da yansıyo :) annen 19 yaşında doğurmuşta sen olmuşsun işte kestane çıkmış kabuguna dikenli demiş aaaaa:)

bence 1302 daha güzel koltuk gibi de oluyo :) ayy bayıdım ben bunlara Allah nasip ederde 2. çocuğum olursa bende böyle alıcam :)

1302 favorim . kızım 1 yaşına girince alt katta yatacak gündüzeri arkadaşlarıyla abisiyle otururlar zaten oyun alanları olmicak bari ortak kullanım alanları olsun :) merdivenlerinde çekmeceler var . bu mobilyacı bana çok yakın 2 kez gittim baktım yakından daha güzeller . eşim aynı modeli mobilyacıda yaptıralım daha sağlam olur diyo bende aynısı olsun da istersen kendin yap dedim :) inş. canım kızıma 1 yaşına kadar da ahşap klasik beşik alıcam linki var ona da baksana :)

yok be ilk ay kusmuk kokuyolar hahahahaha ne mis kokulusu çocugu hergün yıkıyon her yeri pamukçuk oluyo :) mındarrrr :) ayy bebek olsa da sevsem ya
kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş . bide insan buldumcuk oluyo ayy sanki bitek sen dogurmuşsun gibi oluyon. nasıl bir hava oluyo anlatamam sokakta bebek arabasıyla yan yan acemi acemi giderken gururlanıyon :) içerde yatanı biz yaptık diye:) hahaahahah

hormonel gebesel hamişimtrak duygu patlamaları yaşanıyo :) ay bende iyice sokak meraklısı oldum kocaciyumm deli gibi sınava çalışıyo bende deli gibi gezme istiyoom . yediğim bişi mi dokundu ki :) hiç ağlamadım 2. çocukta maşaallah . 1. de hüngürdek olduydum

bide benim kocacık fevkalede yalakalık yaparaktan gözlerimin içine bakıyo . bende diyorum bu çok çocuk olayına zemin hazırlıyo hiç yüz vermiyom :) geziniyo peşimde bakalım nolcak sonumuz

selam kızlarr
az önce show tv de ilk nefes programında doğum izledim ve zırıl zırıl ağladım
off biz de doğursak bir de bebişimi koklasam mıncırsam bir

caydemledim hoşgeldin bu arada canım

selam kızlarr
az önce show tv de ilk nefes programında doğum izledim ve zırıl zırıl ağladım
off biz de doğursak bir de bebişimi koklasam mıncırsam bir

caydemledim hoşgeldin bu arada canım

:) hoşbuldum canım . öpmeye de doyucan koklamaya da inş. annelik bi günlük degilki :) bazen karnımdayken daha iyiydi en azından aglamıyodu diycen :) ağlanacak ne var yakında bizde yaşıycaz inş. kızlar artık doğğuma degil lohusalıga hazırlanın . psikolojik degişiklikler lohusalıkta daha fazla oluyo bi anda dogum olayı gerçekleşiyo hormonlar süt üretmeye başlıyo . bebeklerinden nefret eden anneler var hiçbirşey bilmeden girmeyin doğuma .nacizane tavsiyemdir :)

herkese merhaba kızlarr..çocuklarla evde paazar klasık ömer bağırır Ahmet zevkten dört köşe allahım allahımmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızım cok guzel tekmelıyorrrrr teyzselerıııı yerım ıonun ayaklarınııı bugun benım canım cok skkın ve dogum gunummmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızım cok guzel tekmelıyorrrrr teyzselerıııı yerım ıonun ayaklarınııı bugun benım canım cok skkın ve dogum gunummmm

Dogum günün kutlu olsun ALPPIN neden canın sıkkın çok özel değildir ümidi ile soruyorum.Lütfen sıkma canın tadını çıkar her anın hepsi eşsiz hem düşünsene her geçen an yavrularımıza bir adım daha yaklaşıyoruz.Bu gece dilek tutmayıda unutma olur mu?
Tüm güzellikler minik prensesinin ve senin yanında olsun yeni yaşında.

Herkese iyi geceler..

Uzun suredir yazamiyordum. Nasilsiniz hersey yolundadir umarim.

Alpin dogum gunun kutlu olsun cnm. Huzunlu bir gun senin icin anliyorum. Bebisini dusun mutlu ol, uzulme lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…