kızlar oğlumla kızıma bu ranzayı almak istiyorum rengi beyaz olacak siz ne dersiniz ya 1303 yada 1302 nolu olanları begendim fikir verin bana
Ranza Modelleri | Tırtıl Genç Odası
kızlar ya bişey anlatmam gerek,eşim son zamanlarda değişti,ne bilim ben hamileymişim gibi davranmıyo,ağır falan kaldırsam sesi çıkmıyo,bi gün çok ii bi gün sürekli tersliyo,işten eve geldiğimizde sohbet etmesini çk sever,ama bu sıralar eline tlf nu bi alıyo,hiççç dünya umrunda değil,ben bişi anlatıyrm yüzüme bile bakmıyo dinlemiyo bile,arama kaydına msjlara bakıyrm bişi yok,,,napıysn diyrm,oyun oynuyrm,face giriyrm dio ama ne yalan söleyim bana çok inandırıcı gelmiyo,mesela bgn 13,30 çıktı işten arkadaşıyla berabermiş yeni gelmiş eve,bende ölesine sordum aşkım naptınız bu saate kadar bişi yedinmi fln die,yedim,naptıysak yaptık işte deyip tersliyo sürekli,,çözemedim bi türlü,acaba çok mu üstüne düşüyrm,önceden günde 3 lez kendisi arardı şimdi hiç aramıyo ben arayınca böle rahatsız oluyo gibi sanki hemen kapatmak istiyo,,1 gün soğuk davranıyrm snra bi bakıyorm hemen yanaşıyo canım die,,,,offf ne var bu adamda,arkadaş ortamına girdiğimizdede onlara anlatıyo övüyo beni beni eşim böle yapar şöle yapar bana die,onlarda imrenerek bakıyo,eşin sana ne kadar düşkün die,hatta eşlerine de die senin kocan ne kıymetli die...acaba çok ilgimi dokun du ne....offffffffff sinir oluyorum...
canım bence 1303 daha şık daha güzel duruyor diğeri çok basit duruyor
caydemledim seni görnce canım çay istiyo :)) kız maşallah ne enerji ne çeneeeee :)) ben de eskdiden böyle enerjiktim artık öyle olamıyorum ndense :)) yaşım geçti galiba :))) geçen annemde ayılı bayılıorum ordan oraya annem de gelmiş diyo tabi diyo insanın yaşı da olunca hamilelik daha bi ağır geliyo :)) terbiyesizzz dedim sen 19 yaşınd doğurdun da noldu :) nolacak diyo 9 ay güp güp merdiven indim çıktım sizin gibi deildm :)) haklı galiba :)
bence 1302 daha güzel koltuk gibi de oluyo :) ayy bayıdım ben bunlara Allah nasip ederde 2. çocuğum olursa bende böyle alıcam :)
canım bence 1303 daha şık daha güzel duruyor diğeri çok basit duruyor
ayyy yerim ben o kırmızı suratlı pamuğu yaa dah aşimdiden fotolarını öpüyorum valla :)), zaten meleklerimiz bizi 3 aya kadar sadece sütaş olarak görecekmiş sonra sonra suratımıza alışıp seviceklermiş :))
mis kokulum benim eminim çok güzel olucaklar yada bize öyle görünecekler :)) hani kirpi yavrularını pamuktüylü yavrularım die severmişya o misal :))
canım bence hamilelikten daha da çok ilgi bekliyoruz eşlerimizden onlarda bunu tam anlayamıyorlar bende öyleyimm her annn ilgilenin istiyorum ama onlarında kendi durumları var yaniii adam işten gelmiş yorgun hiç fırsat vermiyorum dinlensin gezelim de gezelim azıcık karşı çıkınca çocuk gibi ağlıyorum hepsi bu hamişliktenn :))) ben 5 yaşında ki kızıma bile alınoyrum eşime nasıl alınmıyım:))
selam kızlarr
az önce show tv de ilk nefes programında doğum izledim ve zırıl zırıl ağladım
off biz de doğursak bir de bebişimi koklasam mıncırsam bir
caydemledim hoşgeldin bu arada canım
alpinimmm habibtemm yakaladimm seniiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızım cok guzel tekmelıyorrrrr teyzselerıııı yerım ıonun ayaklarınııı bugun benım canım cok skkın ve dogum gunummmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızım cok guzel tekmelıyorrrrr teyzselerıııı yerım ıonun ayaklarınııı bugun benım canım cok skkın ve dogum gunummmm
herkese merhaba kızlarr..çocuklarla evde paazar klasık ömer bağırır Ahmet zevkten dört köşeallahım allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?