2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gecen annem kızımın giyimlerini ayırırken Allahımm bu sırın bu sırın dıe kenara koydu abınler kulllanır belkı o kdr para verdin aldın günah yepyeni dedi ama sizin yazıları görunce anne ayırma ya bak herkes byle düşünüyor dedim:)) aslında temız kalıtelı elbıse varsa kullanabılırsınız ınanın ılk 6 ay alınan gıyımler bıranda nsl küçülüyor anlamıyorsunuz ben marka dedım zart dedm zurt dedım gunah valla ya saysan 3 kere gıymedı çok şeyi var hatta buraya ılan koycm hem satıs hem de varsa ihtiyac aahibi için. Günah eşim de dio çok saklama bırı faydalansın barı dıo hangı bırı hatıra kalcak 1-2 ayırsn yeter dıo o da

doğum günün kutlu olsuuuunnnn canımm
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Teşekkür ederim kızlar İyiki varsınız haftaya daha zor bur gün beni bekliyor anneler gunu hepinizi çok seviyirummmmmmmm54:

TSK ederim bitanemmmmmmmmmm hepinizi çok amadık seviyorum findiklarinizi de yeriimmmm ben kurban olsun teyzesi

Teşekkür ederim kızlar İyiki varsınız haftaya daha zor bur gün beni bekliyor anneler gunu hepinizi çok seviyirummmmmmmm54:

Niceeeeee yıllara cnmmm. Ahh senın de bebiş gelınce Allahım unutturmasada çokazaltck acını Allah ehrseyı sıralıyor bak Yksa bnm için de zordu elbet bılıyorsun yapma öyle sen de anne olacagn ıcın sevın bu yıl kutlamanda

Canim benim evet acım hafifliğine ama yaram aynı Allah kimseye böyle acı vermesinnnnn mujj İyiki varsın bitanemmmm

hehehe noldu D döndün mothercare a sende hehe
gideriz bacım. geliyorum TRye az kaldı.
önemli olan kaliteyi ucuza almak. bu arada da gezmek eglenmek.
havuzlu hana git bakalım neler varmış banda anlat bende merak ettim

valla biz güya korunuyoduk ama kısmeti varmış yavrumun. geldi süpriz yaptı annesine. çokta güzel yaptı. bir an bile pişman olmadım.
4-5 yas büyügüm senden. eski halim gibisin derken bende senin gibi çat çat konusurdum. lafımı esirgemezdim. kendimi değiştirmeye karar verdim. liseden sonra dinleyen az konusan modele döndüm.

evlendik balayından sonra geldik azerbaycana. kocama iş çok ama burda maaşlar güzel. gezmek tozmak için en güzel zaman gençlik. şimdi gezelimde sonra geliriz TRye nasıl olsa kaçmıyor :)

500. mesajım foruma hayırlı ugurlu olsun ne işime yarayacaksa artık.
tek basıma kaldım bende yatayım bari ya öff... azıcık gece kuşu olsanız nolurdu kızlarr.

500. mesajım foruma hayırlı ugurlu olsun ne işime yarayacaksa artık.
tek basıma kaldım bende yatayım bari ya öff... azıcık gece kuşu olsanız nolurdu kızlarr.

kıyamam ben sana ben sabahı kılmadan yatamıyom nedense uyuyamıyorum hep buralardayım ama aklıma bişey gelmiyor yazacak..hergun farklı bişey oluyo bı bulantı bı açlık bugünde göbek delıgım cıkcak gıbı batıyo fena inş. benım kız plesantayı çekıyodur yukarı deyip geziyommm:d ayyyy güya 3. bebemmm ama sankı ben doğurmadım evdekı sıpaları ...

hehehe noldu D döndün mothercare a sende hehe
gideriz bacım. geliyorum TRye az kaldı.
önemli olan kaliteyi ucuza almak. bu arada da gezmek eglenmek.
havuzlu hana git bakalım neler varmış banda anlat bende merak ettim

benım kardeş istanbulda bende bi mothercare delısı olarak hmn dedım ...oooooo ben bulurum dıyoo kuzum kıyamam bıze hedıye alayım dıye gırmış kız ablaaa minnacık şeyler çok pahalı hele ındırıme gırsın öyle alayım dedım dıyooo öğrenci işte kıyamam..ben beşik aldım bu arada çilek sallanan beşik ..çünkü bnm ufaklık 3 yasındakı kucaklamaya kalkar dıye yüksek ıstedık

vedeeee çok sıkılıldım battanıye şapka örüyorum..şapkası bıttı ..batttanıye yarıladı küp şekeri dıyolar hedıye fln örerdim hep sımdıde yıne örüyorum :d düz örgü şapka kurdelayla fln harıka oluyo kızlara ..erkeklerede sade kalın harosolu..deneyın ..doğum fotocularıda hep kullanır..bideee emzirme dönemı için e bay da çoook güzel cıcıler var annelere fermuarlı fln göğüsten çok rahat tavsıye ederım .

mothercare yeni sezon almak bütçeyi sarsar hakkaten :) biraz fazla pahalı olabiliyo.
her ürün gibi onunda outleti var. adresini bilmiyorum ama annem öğrenmiş arayıp, götürecegim seni oraya diyor. Ben giderim görürüm size anlatırım adresinide yazarım.
beşigin fotosunu koyarsan bakalım annesi :) güle güle kullansın bebişş

bu arada forumun bugünkü kurdelesinide kesmiş oldum
maaş istiyorum kk yönetimi :) her sabah dükkanı açıyorum süpürüyorum hamile halimleee

bu arada forumun bugünkü kurdelesinide kesmiş oldum
maaş istiyorum kk yönetimi :) her sabah dükkanı açıyorum süpürüyorum hamile halimleee

FimolaTe seni gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin şu an :))) günaydın uykum kaçtı yine 4den beri debeleniyorum ve sonunda burdayım.. Günaydııın. Nasıl oldu hastalığın biraz daha iyileştin mi?

Günaydın anneler ve bebeklerii;

Yeni bi hafta daha başladı çalışanlara,hasta olanlara,ağrısı sızısı olanlara,evde sorunu olanlara,kafasına takılan sorularla uğraşanlara kısaca herkes için hayırlı ve kolaylık dolu bi hafta diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…