2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma böyle bir sorum olmustu yok mu bılgısı olan acaba??

Günaydın hepinize
hafta sonu ayrıntılımız vardı kızım iyi şükür
eliyle suratını kapattı sürekli yüzünü göremedik :)

günaydınlarrrrrr
bugün iş çıkışı miniğimle ayrıntılı ultrasona gircezzzzz
bakalım ne kadar incelicekler merak ediyorum dikkatlice baksalar be zaten doyamıyorum onu görmeye uyyyyy kuzum benimmmm

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın tatlı eylül anneleri ve melekleri çok güzel bir hafta olsun hepimiz için az yorucu bol keyifli :))

bu rada uykular kaçmış gece kuşu hamişler gece gece kaynatmışlar ''fimole te'' resmen açılış hamişi seçildin ama bu saatte yoksun fındık kızınla uyuyosun dimi :))

Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin.Bir an öce hafta sonu gelsin, sürprizleriniz bol olsun....

Bu arada bugün Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın ölüm yıldönümü...Ruhları şadolsun. İnşallah birgün sınıfların olmadığı, hakça kardeşçe yaşanabilen bir dünyaya uyanırız.Faşizm son bulur, kayıplar olmaz, emperyalistler de yakamızı bırakır artık inşallah....

Eee kızlar, hıdrellez için bişeyler yaptınız mı? Ben dün gece iki yumurta haşladım.Hızır Aleyhisselam aracılığıyla dedim, dileklerimi bir kağıda yazdım. Sonra da gidip bahçedeki gülün dalına astım onları.Sabah da erkenden gidip aldım,yumurtamı afiyetle yedim.
Bakalım dileklerim olacak mı?
Bunlar şamanizmden kalan adetler ama seviyorum yaa...Eğlencesi,heyecanı beni çok cezbediyor.

günaydınlarrr
umarım hepiniz mutlu neşeli huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirirsiniz bebişlerinizle
ya kızlar benim kızım 3 günden beri beni geceleri uyandırıyor
tuvalete kalkıyorum tekmeleye tekmeleye sıkışıyor mu acaba kısçem
bir bilene sormak lazım arethusacım beni bilgilendirir misin bu konuda

umarım güzel dileklerin kabul olur...çocuklarımız daha güzel bir Türkiye de büyürler...ben de dün dileklerimi bir kağıda yazdım ve astım ama yumurtayı akıl edemedim...hepimizin dilekleri gerçek olur umarım...

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar ve onların canları neşeniz bol ve gününüzün güzel geçmesi dileğiyle herşey gönlünüzce olsun inşallah......................

günaydın tatlı eylül anneleri tam gazla göbüşleri büyüttüğümüz bu günlerde hepinize bal tadında bi hafta diliyorum :)

Yok be tatlım.Bebeğinin sıkışma ihtimali yok.Sadece artık biraz daha büyüdüğü ve kasları kuvvetlendiği için hareketlerini daha net hissediyorsun.Geceleri uyanman da normal.Artık bebeğinin de bir uyku döngüsü var.O geceleri uyanıyordur.Senin de artık uykun hafiflemiş olmalı.
Bu öyle ilginç bir durum ki, bebek anneyi uykusuzluğa hazırlıyor...Hamileyken geceleri uyanmaya başlıyoruz."Anne ben geceleri acıkacağım, meme emmek isteyeceğim, sen de uyuyakalma, beni duymak için uykun hafiflesin" diyor resmen.
Nurcum, anormal değil bu uyanmaların ve tekmeleri hissetmelerin.
Ben Ege'ye hamileyken geceleri kaçta uyanıyorsam, doğduktan sonra velet o saatlerde uyanıyordu emmek için.
Kıpırdadığı ve seni uyandrıdığı saatlere dikkat et bakalım..... doğduktan sonra da o saatlerde ayakta olabilirsiniz.

çookk teşekkür ederim kutsal bilgi kaynağım benim
valla canım bunu bir arkadaş da söylemişti karnında ne zaman uyanıksa doğunca da o saatlerde uyanık oluyor diye
desene bana uykusuz geceler bol bol nasip olacak neyse kızım sağlıklı bir şekilde doğsunda birşey istemem ben razıyım uykusuz kalmaya

Günaydınnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinizi çok çok öpüyorum kucaklıyorum

anlatacaklarım çok kızlar ihihi :)

öncelikle cumartesi günü doktora gittim
bebişim hareketli olsun diye çikolata yiyip gittim halbuki ama
hiç faydası yok sanırım ilkindeki gibi hareketli değildi ihihi :)

elini yumruk yapmış burnunun üstüne koyuvermiş
ayaklarını oynatıyordu arada neyse evirdik çevirdik baktık herbişeyine ihihi :)

kilosu geçen hafta 420 gr demişti detaylıda
cumartesi günü 658 gr dedi doktor boyuda 23 cm dedi

oyy yerim onun her yerini dedim yerimmmm
1 haftada ne kadan büyümüş ihihi en çok kilo alma zamanları geldi kızlar

bu arada dün pikniğe gittik kayınvalidemler annemler kardeşlerimiz kocaman bir aile çok güzeldi ihihi :)
bende güle dilek değilde bir kese içine para tuz pirinç şeker gibi şeyler koyup bağladım
bereket olsun diye

ve her yere kocaman kocaman ev araba çizdim sağlık huzur yazdım
aslında belkide batıl ama bunun heyecanını seviyorum

nurummm bu arada uyandırma servisi olarak benimki 5 civarını seçiyo kendisi
heralde hep o saatte uyanacak ihihi :)

.......

Son düzenleme:

oh oh sevindim güzel geçtiğine canım maşallah benimkine de 600 demişti ve onun için önden gidiyon dedi tüm bebişlere maşallah subhanallah peki canım senin doğum şu an kaç gözüküyo kafa yapısına göre ultrasondada vardır zaten

Günaydın güzel anneler ve onların minik yavruları..

bakıyorum da dün dilekler dilenmiş yumurtalar yenmiş..inanır mısınız ben hıdrellez olduğunu unutmuşum arkadaş face de bişeyler yazmış o zaman hatırladım..o da tabi akşam benim de hoşuma gider böyle günlerde yapılan şeyler değişik adetler ama ben pek yapmıyorum açıkçası..birileri yapacak yanımda da belki ben de onla ancak..inşallah dilekleriniz kabul olur..Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi..

enbitanemm canım bizimkilerin bu gidişle huyları da benzeyecek
benimki de 4-5 civarı başlıyor tekmelemeye
uyanıyorum artık tekmelerden oynaşmalardan

ya benim zilli de hep 5-6 gibi uyanıyor desenize hep o saatlerde uyanacak...ben doğuma kadar uyku ihtiyacımı iyice gidereyim...ya kızlar benim zilli babasına çok düşkün babası ne zaman karnımı ellese tekme atıyor,deli oluyor resmen bana ise tık yok...bu duruma hem çok seviniyorum hem de bozuluyorum...sen o kadar bulantı çek,kilo al,vücudun değişime uğrasın bizim defne hanım babasına düşkün olsun herkes kızlar babacıdır diyor...desenize benim pabucum damdan inmeyecek artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…