2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaa dur şu antakyalı olan değilmi
sanırım buldum

Birkaç tane mi face grubu olusturuldu tam olarak nedır arkafaslar grubun adı 2013eylul annelerı dıye arattım hıcbısı cıkmadı (

Günaydınnn en güzel eylül anneleriiii :)

şeker yüklemesi için benim doktor bişi demedi yada ben daha
devletteki doktora gidemedim ondandır
bu haftada ona gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek

Günaydınnn en güzel eylül anneleriiii :)

şeker yüklemesi için benim doktor bişi demedi yada ben daha
devletteki doktora gidemedim ondandır
bu haftada ona gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek

günaydın yok canım devletle alakası özelden söylüyolarki zaten ama zaten yeni gelmiş senin zamanın nezaman gitsen olur
sen biliyonmu şu grupmu dur nedir banada anlat arethusa bi çiii yaptı gitti haber alınamadı ondan sen aydınlat barime

Valla kafadan 2 saat ver sen.Öğleden sonraya kalırsın bence.

Ben de seni bulamadım ay!

sinemcim e hadi bekliyom yanlış kişiye yollamayayım huhuhuu ordamısın cancağızımmmmmmm

Durr!!Ekleme milleti...Antakyayla ilgili hiçbi bilgi yok benim profilimde.
Yaw nasıl çıkmam.İlk harfleri büyük yaz...Esmer bi hatun,sağ eli çenesinde sana bakıyor olacak.

kızlar sanırım grup kapalı yahuu ondan mı bulunmuyo ki

https://www. face book .com/groups/363245547110673/363470740421487/?notif_t=group_comment_reply

heh ancak böyle ekleyebildim
boşluk bıraktım onları silin giriş yapabilirsiniz belki

bi deneyin olmadı faceden ben sizi eklerim
bulabilirsem tabi

bilemdim ki şöyle söyleyim ultrason kağıdında 24 hafta 23 hafta ikisi görünüyo o sanırım 24 kabul ederek git yaptır dedi bende ağız kuruluğu filan olmadı o arkadaşına öle olmasının sebebi neymişkine bide bu oğlumu doğurtan doktorum artık birdahaki gidişimde sorarım içimde uhde kalmasın sıkıldım şimdi (((

Grup kapalıymış tatlım, açtım ben şimdi

KIZLAAAR!!2013 EYLÜL ANNELERİ GRUBUNU BİR KEZ DAHA ARAYIN, BULABİLECEKSİNİZ.30 CİVARI ÜYESİ OLAN BİR GRUP.

bulamıyorum grubu yahuu nerde bu grup

heyyy kızlar face de grup kurulmuşş ben 16 da işten çıkınca akşam bakmıyorum genelde :) valla neler olmuş neler. hayatım hemen telden istek yoladım 2013 eylül anneleri :) dimi yanlış olmasın seni gördüm sinem :))
hadi kabul edin beni havva ben :)

kızzzzzzzzzzzzz ben nasıl çıkmam orda süper bi yakışıklı var haaaaaaaaaaaa oğlumun karizması hayrret bişeysin faceyi sallamış sen beni bulamıyon ağlatma beni şimdi

Günaydın millet...Gününüz süper geçsin...

Günaydın.....
Dün facebook sayfamızı açmışsınız kızlar ellerinize kollarınıza sağlık..gece okuyabildim ya kızım ateşlendi okuldan aldım doktora gittik boğaz enfeksiyonu varmış şuan salgınmış bide işin kötüsü bebeğimin ateşi gece hiç düşmedi bugünde okula gitmedi babaannede kaldı sabah konuştum daha iyiydi sesi meleğimin..Allahımmmm sen yavrularımızı koru..
Gece okurken ekleyeyim dedim kendimi yaw bulamadım grubu bi zahmet benide ekleyiverin filiz duran batur:))
Sana zahmet arkadaşım işyerinde cepden girebiliyorum 2013 eylül anneleri yazdım bulamadımkiiiiiiiiiiiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…