2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler ve melekleri oğluşum içimde kıpır kıpır hergüm aynı saatlerde kıpırdıyor daha doğmadan uykundüzenine alıştı sizinkilerde öyle mi bu aradagrubada katıldım fakat burayada orayada çok sık yazamıycam sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum okulda çok yoruluyorum eve gidince sadece yatıyorum

valla canım o da perşembe yaptıracak şeker yüklemesi ama o acaip susuyordu bir de gestasyonel diyabetten şüphelendik işte
anlamadım canım sen yine doktoruna sor bir :44:

kızlar yaa grup açık korunmaktan bağlamaktan herşeyden konuşuyonuz ihihih :)

tikkat edin yafuuu ihihi :) herkes okuyo ona göre

bende yazmıyorum açık olduğunda kusura bakmayın

selam kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzz dun doktora gıttımmmmm mıde yanması yasayan varmı aranızdaaaaaaaa doktorum surup verdıııı ve fıtıllll kahverengı akıntım oldu ama gectı sımdı....kan ılacına devammmmm edıyorum sızde durumlar nasıl

günaydınlar herkese..

başım döndü bi face bir burası.. kim kimdi neyi vardı yoktu hepiciğini unuttum face te.. burası daha derli toplu sankim..

canımcım geçmiş olsun öncelikle
yavrum buldum kızınla birlikte resmin var ama kapalı sanırım arkadaşlık gönderemiyorum
şu an açık grup 2013 EYLÜL ANNELERİ yazınca çıkıyo

Son düzenleme:
kızlar yaa grup açık korunmaktan bağlamaktan herşeyden konuşuyonuz ihihih :)

tikkat edin yafuuu ihihi :) herkes okuyo ona göre

bende yazmıyorum açık olduğunda kusura bakmayın

canım bende onu sorucaktım ya hep açık kalmıycak dimi? tüm arkadaşlarımız okumasın sonuçta benim patronlarım bile var face de :)) rezil olurum. birde grubu kim açıp kapatabiliyor onuda bilelim de sürekli açık kalmamalı bence tabi benim görüşüm ortak kararımız önemli olan :))

senn ismin ne bebem yaa
yok hep değil bulamayanlar için açıldı bugün
akşam kapatılır sanırsam
herkeste var yöneticilik bildiğim ama açıp kapatıldığında zaten yazıyo grup açıldı kapatıldı diye :)

havva ben tatlım denize bakan arkası dönük depresif kız :))

Son düzenleme:
Ya ben de buradan sohbet etme taraftarıyım. Face'de kim kimmiş iyice arap saçı oldu.

ya maksat birbirimizi görmekse burdanda resimlerimizi ekleyebiliriz ben face oldum olası sevmedim burda daha güvende hissediyorum kendimi ve paylaşımlarımı ben katılmayı düşünmüyorum katılan arkadaşlarda umarım burayı unutmazlar

yok yok orda olmayacak sohbet burda olur resimler orda olur en azından takip kolay olur
bir sürü bildirim napıcamı şaşırıyom 2 dk bakmayınca ihihi :)

şikayetler başladı daha ilk gününden hahah :)

oh be dünya varmış 10 günllüjk muhabbeti 12 saatte yaptık sıtkım sıyrıldı sabah bırakıyodum akşama konu anca değişmiş oluyodu faceyi bırakamıyon o ne be sıkıştırılmış sohbet resmen :)

Hanımlar, millet bulabilsin diye grup şu anda açık.Sohbetleri yaparken açık kapalı durumuna dikkat edin.Yoksa gruba yazdığınız herşey arkadaşlarınıza bildirim sağ olarak yandan görünüyor.
Ben face'de konuşmayacağım.Buradayım....
Haa,ismini yazdırmak isteyen olduğunda listemize ekleyebilirim. Çünkü herkes orada kim kimdir anlayamıyor.

benim de var mide yanmam...doktorum bana da şurup verdi onu içince rahatlıyorum epey...herkes mide yanması için bebek saçlı olacak diyor herhalde benim rapunzel saçlı bir prensesim olacak...

kısslar nasılsınız?nöbetten geldm kızım aynı yeri hiç durmadn 20 dakika tekmeledi durdu.korktum bişi mi oldu die sizde de oluyor mu böyle

kızlar dün gittim ben de ayrıntılı ultrasona renkli çektirdim çok tatlıydı ve hareketliydi oğlum :) ben pekhareket hissetmiyorum ama dr. senin işin var dedi boyu normalden uzun gelişimi bir hafta önde ve çok hareketli dedi ayrıca güzel fotoğraflarını da çekti tabi sakin dursa daha güzel olurdu :)) benim mide yanması dışında bir şikayetm olmadığı için şeker vs gibi şeylerden bahsetmedi dr. şimdi 1 ay sonrasını bekliycem bakalım (nasıl geçecekse :/ ) ...bu arada 6 kg almışım şok oldum dr. da nerene aldın o kdr kiloyu diye sordu şaşırdı o da :)
sizler nasılsınız bebişler ve keyifler yerindedir inşllah ...öpüldünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…