tatlım çaya geldim sana çayın var mı bende kek yaptım hadi içelimben buralardayım valla
benim de canımı istettin ne güzel olur sıcak bir çay ve kek...olsa da yesek...
kızlar dün gittim ben de ayrıntılı ultrasona renkli çektirdim çok tatlıydı ve hareketliydi oğlum :) ben pekhareket hissetmiyorum ama dr. senin işin var dedi boyu normalden uzun gelişimi bir hafta önde ve çok hareketli dedi ayrıca güzel fotoğraflarını da çekti tabi sakin dursa daha güzel olurdu :)) benim mide yanması dışında bir şikayetm olmadığı için şeker vs gibi şeylerden bahsetmedi dr. şimdi 1 ay sonrasını bekliycem bakalım (nasıl geçecekse :/ ) ...bu arada 6 kg almışım şok oldum dr. da nerene aldın o kdr kiloyu diye sordu şaşırdı o da :)
sizler nasılsınız bebişler ve keyifler yerindedir inşllah ...öpüldünüz:)
:26: ayyy çok özür dilerim ya valla canımızın isteyebilme ihtimalini unuttum bi an boş bulundum yazdım valla kusura bakma
kizlar meraba kalabalik yapmak istemiyorum ufacik bisey sorucam aranizda bursada olan var mi ayrintili ultrasonu hangi hastanede ne kadar ucretle yaptrmislar bana bilgi verebilir misiniz ben esentepe hastanesine gidiyorum ama ucretler hakkinda hic bi bilgim yok...
Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
2 li teest için soruyosan cekirge dorukta kan+ ayrıntılı 180 verdim
çay kahve nescefe orjin türk kahvesi espresso maden suyu köpeğin olsun senin var canım :) hepsinden var :) keki kocana yedir öyle kekle gelicende be napıcam sana çayınyanına :)
ben yaparım sana kekler kurabişler :)
geçmişi yeni okudum canım anca yazabiliyorum.bende esentepe beray hanıma gidiyodum tam ayrılacaktım ki beray hanım benden önce davranmış istanbulda bi hastaneye gitmiş.beray hanım beni altıparmakta ultramete yönlendirdi ayrıntılı ultrason fiyatı da 225 tl.ben memnun kaldım.sen hangi doktorra gidiyosun
ayyy valla ellerine sağlık hepsinden yemiş kadar olduk teyzesi yavrunun sevabı olsun inş.
bulamayanlar tekrar deneyin bulacaksınız
açık şuan grup ekleme yapabilirsiniz :)
:26: ayyy çok özür dilerim ya valla canımızın isteyebilme ihtimalini unuttum bi an boş bulundum yazdım valla kusura bakma
kızlar dün gittim ben de ayrıntılı ultrasona renkli çektirdim çok tatlıydı ve hareketliydi oğlum :) ben pekhareket hissetmiyorum ama dr. senin işin var dedi boyu normalden uzun gelişimi bir hafta önde ve çok hareketli dedi ayrıca güzel fotoğraflarını da çekti tabi sakin dursa daha güzel olurdu :)) benim mide yanması dışında bir şikayetm olmadığı için şeker vs gibi şeylerden bahsetmedi dr. şimdi 1 ay sonrasını bekliycem bakalım (nasıl geçecekse :/ ) ...bu arada 6 kg almışım şok oldum dr. da nerene aldın o kdr kiloyu diye sordu şaşırdı o da :)
sizler nasılsınız bebişler ve keyifler yerindedir inşllah ...öpüldünüz:)
Ühüüüüüü ayy deniyorum deniyorum çıkmıyo bebeğimmmm acaba cep telefonumdan giriyorum ondanmıkiiiiiii..
Yada teknoloji özürlüyüm gerçekden(((((((
cık cık cıkk....hiç olmadı.....
Gönder bakalım şimdi millete birer kek
Bak face'de birgün arkadaş bir resim yayınladı.Ayıp dedim,hamile var...çocukcağız o yeni çıkmış meyveyi akşam evime getirdi yiyeyim diye...
Ona göre yani..Adres veriyorum :
Kadınlar Kulübü
arethusa
orası burası muğlanın köşesi
kayserideyim cnm küçük küçük çıkmış ama ben kokulu büyük ve yumuşak olanlardan istiyorummmmmm
sen muğlalımısın?benim de annem muğla milas'lı ama evlenince aydın kuşadasın'a yerleşmiş...babam aydın nazilli'li çünkü...biz de her yaz bir kuşadası bir milas-fethiye mekik dokuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?