2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çaya geldim sana çayın var mı bende kek yaptım hadi içelim ben buralardayım valla

çay kahve nescefe orjin türk kahvesi espresso maden suyu köpeğin olsun senin var canım :) hepsinden var :) keki kocana yedir öyle kekle gelicende be napıcam sana çayınyanına :)
ben yaparım sana kekler kurabişler :)

iyiyizzzzzz yarın kontrolumuz var özledim kızımı :) görücem çokkk seviniyorum

geçmişi yeni okudum canım anca yazabiliyorum.bende esentepe beray hanıma gidiyodum tam ayrılacaktım ki beray hanım benden önce davranmış istanbulda bi hastaneye gitmiş.beray hanım beni altıparmakta ultramete yönlendirdi ayrıntılı ultrason fiyatı da 225 tl.ben memnun kaldım.sen hangi doktorra gidiyosun

kızlar mide yanması normal artık bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor
buda mide asidinin dışarıya doğru çıkmasıyla yanma oluşuyo yemek borusunda

neden bu kadar iyi biliyorum
hamilelik öncesinden beri çektiğim bi reflüm var
şimdi katlanarak devam ediyo

rennie duo buna birebir gelen şuruptur
sürekli kullanmıyorum dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum
ve dayanamadığım yerde içiyorum tak diye kesiyo

nede olsa ilaç oda diye pek içesim gelmiyoda

kızlar face konusuna gelince benim facem yok geri kalıyorum herşeyden bi arkadaşın dediği gibi burdada foto paylaşabiliriz.
birde şu ayrıntılıya gidenler bebişlerin fotolarını paylaşsa ya merak ediyorum minnoşları

2 li teest için soruyosan cekirge dorukta kan+ ayrıntılı 180 verdim

inci sen çekirge dorukta hangi doktora gidiyosun . ben esentepe hastanesini bırakmak zorunda kaldım yenidoğan ünitesi olmadığı için.medicalpark veya doruk arasında kaldım.ama muhtemelen medicalpark bahar hanıma gidicem.bu saatten sonra doktor değiştirmek çok kötü acayip strese girdim

ayyy valla ellerine sağlık hepsinden yemiş kadar olduk teyzesi yavrunun sevabı olsun inş.

enee 225 tl mi ben doruk tıp çekirgeye gidiyorum 70lira renksiz ayrıntılı ultrason fiyatı 90lira da renkli cd ve fotoğraf veriyorlar öyle çektirdim bu fiyatlar neden bu kdr farklı acaba

kızlar bi kaçak varrrr

aaaa ağustos annelerinde ne işin var kız seninnnn dünürrrrrrrrr
dünürrrrrrr dünürrrrrrrrrrrrrr

:26: ayyy çok özür dilerim ya valla canımızın isteyebilme ihtimalini unuttum bi an boş bulundum yazdım valla kusura bakma

cık cık cıkk....hiç olmadı.....
Gönder bakalım şimdi millete birer kek
Bak face'de birgün arkadaş bir resim yayınladı.Ayıp dedim,hamile var...çocukcağız o yeni çıkmış meyveyi akşam evime getirdi yiyeyim diye...
Ona göre yani..Adres veriyorum :
Kadınlar Kulübü
arethusa
orası burası muğlanın köşesi

çok şükür iyyiyiz canım.biraz canm sıkıldı kızım az once hiç durmadan aynı yeri tekmeleyip durdu 20 dakıkaya yakın.bişi mi oldu die ödüm kopuyo.bnde cuma günü ayrntılı ultrasna gıdecegm renklı fotograf verırler ıns.eşim görevde kızımla ikimiz kaldk.panik atak oldum bu aralar

Ühüüüüüü ayy deniyorum deniyorum çıkmıyo bebeğimmmm acaba cep telefonumdan giriyorum ondanmıkiiiiiii..
Yada teknoloji özürlüyüm gerçekden(((((((

Grup şu anda kapalı....
Hanımlar, sakıncalı konuşmanız olmayacaksa grubu açayım, karagözlüm bulsun.

sen muğlalımısın?benim de annem muğla milas'lı ama evlenince aydın kuşadasın'a yerleşmiş...babam aydın nazilli'li çünkü...biz de her yaz bir kuşadası bir milas-fethiye mekik dokuruz...

kayserideyim cnm küçük küçük çıkmış ama ben kokulu büyük ve yumuşak olanlardan istiyorummmmmm

benimde canım nasıl sigara çekiyo var ya , karşımdaki çekmecede 1 karton var ama bana faydası yok malesef

Son düzenleme:
sen muğlalımısın?benim de annem muğla milas'lı ama evlenince aydın kuşadasın'a yerleşmiş...babam aydın nazilli'li çünkü...biz de her yaz bir kuşadası bir milas-fethiye mekik dokuruz...

Hayır, ben İzmirliyim ama Muğla'da büyüdüm, burada okudum, burada göreve başladım.Artık Muğlalı olduk sayılır.Niye Bodrum değil, Fethiye? Bodrum Milas'a daha yakın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…