2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya valla arkadaşlar ben şimdi günaha mı girdim yaa canı isteyenler bakkaldan bi topkek falan alıp yesinler çok üzüldüm ya keşke yazmasaydım offffffffffffffffff:18:

gerçekten üzülmüştüm ama şimdi siz öyle diyince rahatladım biraz

Yok rahatlama...Çatla vicdan azabından...Muhahahahaaaa!!!!Yaşasın kötülükkk!!!!

Şaka tatlım şaka...Kek bulunamayacak şey mı allasen? Girer herkes bi markete, kantine, mutfağa..Ama yapar ama alır çıkar yer...
Gerçi bizim kantinde kek yok ama...O da benim zorluğum olsun artık.Akşama çıkışta alırım bi bakkaldan.

ayrıntılıya verdim canım dün gittim hatta daha önceden randevumu almıştım, normal kontrol de 50 tl . :)

anladım toprakcım benim normal kntrolüm 18 mayıs yani 21+1de.dr o kntrolden sonra ayrıntılı için seni dışarı yönlendiricem demişti,nereye yollar bilmiyorum ama seninki baya uygunmuş.ne kadar yani kaç dk sürdü cnm,bide hemen randevu alabildinmi? Ayrıca ben ayrıntılıda muhtemelen 22 haftada fln olurum gec mi acaba aklım karıştı iyice

kızlar noluyo
hem face hem burayı takip edemiyorum
balatalarım yandı şu an.

troubletone eklendi mi gruba? sabah ben telefondan girdigim için yapamadım.

bogazım şişti 2 saat önce.

biri okusun üflesin bişiler yapsın bana yaa şu hastalıktan bi kurtulamadım. gözlerimin içi yanıyo aayhh :2:

hayır ya 24 haftalıkkene kadar yapılabiliyor cnm geç olmaz meraklanma ama randevu alsan şimdden ii olur çünkü çok dolu oluyorlar

şimdi canım şöyle anlatayım geçen ay kontrole gittiğimde dr.ım kendisi 1 ay sonraya ayrıntılı ultrasona randevu al demişti ben de alt kattaki kayıttan gittim istediğim tarihi gebelik haftasını söyleyerek gittim ona göre tarih ve saat verdiler . dün de sadece ultrason için para verdim çıktım. 20 dk.a kadar sürdü tek tek kontrol etti dr. kalp oluşumu, amniyotik sıvı ,beyin gelişimi, kol bacak ölçüleri , mide ve safra kesesi yani herşeye baktı ona göre rapor düzenledi bir cd verdi bir de yüzünün fotoğrafını verdi :) 22. hafta da ek geç olmaz sanırım ben de 21deym zaten

troubletone geldi mi bilmiyoruz.Hiç sesi çıkmadı ki.
Ben de face'de "kk'da nickiniz ne" demekten yoruldum.Listemiz çok güncel değil hala...Gruba gelen ve adını yazdıran arkadaşların yanısıra yazdırmayanlar da var hala birsürü...

sağol toprakcım bakalım önce beni doktorum nereye yönlendiricek,artık ona göre birisine karar verip rand. alırım.gerci bu haftama kdr hiç doruga gitmedim ama umarım sorun olmaz

tatlım ben biraz yabancısı sayılırım facenin :)
ben de havva er sakaoğlu: evaevam yazıver

kızlar bu sabah annem geldi memleketten:))10 gün kadar kalacak inşallah...yazık kadıncağız hem evimi temizleyecek hem de prensesimin eşyalarını yıkayıp ütüleyecek...sabah çok az görüştük benim zilliye iki valiz eşya geldi...hiç dokunma bunların hepsi defne'nin diyor...okul çıkışı gidince tek tek bakacağım kızımın giysilerine çok heyecanlıyım ya...ama bir yandanda kıskanıyorum eskiden hep bana hediye gelirdi şimdi herkes kızıma gönderiyor:))şanslı cimcimem benim...inşallah hepimizin evlatları önce sağlıkla doğar bahtları hep açık olur...

kızlar hapşırırken karnınıza böyle cok feci 10 15 sn yilik sancı giriyor mu böyle sanki orayı bıcakla kesmişler gibi ben bunu cok yaşıyorum ya bebeğe bişey olmaz dimi

kızlar hapşırırken karnınıza böyle cok feci 10 15 sn yilik sancı giriyor mu böyle sanki orayı bıcakla kesmişler gibi ben bunu cok yaşıyorum ya bebeğe bişey olmaz dimi

hapşurmanın öksürmenin bebege hiçbir zararı yok. sadece 9. ayda erken dogumu tetikleme ihtimali varmış. o da bizden coook uzaklarda bi ihtimal şu an.

rahatça öksür hapşur. sakın tutmaya çalışma. o cok cok tehlikeli.

otururken yada yatarken benimde karnıma agrı girebiliyo. ayakta hapsurunca hiç canım yanmıyo hapsuracagım zaman ayaga dikiliyorum o yüzden. tavsiye ederim.

canımcım benimde aynen öyle oluyordu şimdi hapşırmayı öğrendim kendini sıkarak hapşırma bırak tükürükler saçılsın etrafa tehlikeli bişeymiş çünkü o sırada kalbimiz 1kaç saniyeligine duruyormuş benimde hala arada oluyor ama dikkat et kendini rahat bırak bide ben yatarak hapşıramıyorum illa kalkcam ayaga

ahanda birbirimizden habersiz aynı anlarda nerdeyse aynı şeyleri yazmışız hehe hoşuma gitti

Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür kızımın hareketlerinde çok azalma var günde iki üç kere hareket ediyor onuda çok az hissediyorum sizlerde varmı böyle bir sorun

ooo gözün aydın canım senden keyiflisi yoktur şimdi maşallah daha erken değilmi yıkayıp ütülemek için ben eşyalar biraz birikince yıkayıp ütüleyip kaldırmayı düşünüyorumda sanırım annen sana yük kalmasın die yardım etmek istiyor ayy bende meraktan çatlardım hatta sabah çıkmadan açardım sen gene ii dayanıyosun

Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür kızımın hareketlerinde çok azalma var günde iki üç kere hareket ediyor onuda çok az hissediyorum sizlerde varmı böyle bir sorun

bende henüz öyle birşey yok ama sanırım bir arkadaş daha aynı şeyleri yamıştı ve haftalarınızda aynıydı belki o haftalarda oluyrdur cnm hemen sıkıntıya sokma kendini pozisyonu değişmiştir bebekler bu haftalarda kendileri için en iyi pozisyonu seçmeye çalışıyorlarmış belki bebişinde arayış içindedir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…