2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anamm yerim ben onuu yerimmm
one kız öyle nasıl düşkün bu keyfine böyle ihhii :)
benimkinin normal duruşu yok sürekli el ayak oynar şekilde
bi düzgün göremiyorum ihihih :)

işteee 19+3 göbüşüm ve minik lokumum :) :)

maşAllah süphanAllah

bende arethusa ya katılıyorum ne kadannn derli topluu bi göbişşşş
erkek bebişi gibi aynı ihihihi

Rabbim nazarlardan korusun tütütütütü :)

Ya sen erkek bekliyor olmayasın?? bu göbek erkek göbeği olmasın??Bir kız göbeği için çok derli toplu görünüyor :)

maşAllah süphanAllah

bende arethusa ya katılıyorum ne kadannn derli topluu bi göbişşşş
erkek bebişi gibi aynı ihihihi

Rabbim nazarlardan korusun tütütütütü :) [/QUOTE]

içime kurt düşürmeyin yaaa gördüm ben kızçemin gülünü,bakalım henüz ayrıntılı ultrason tarihim belli değil ama o zmn kesin derler canlar

benimde canım nasıl sigara çekiyo var ya , karşımdaki çekmecede 1 karton var ama bana faydası yok malesef

(((((
Tabiii şimdi 4-5 ay geçti sıkıntılı dönemler bittiii kendimizi normal hayatımızda sanıyoz karnımız şiş olmasa ama değiliz tatlım karnımızdaki tırtıllar kelebek olmadı daha :)))))
O karşı çekmecede duran kartonu sen başka yere koy atma yada kimseye verme sakın üzülürsün sonra...sakla 1 yıl daha:))

kısslar nasılsınız?nöbetten geldm kızım aynı yeri hiç durmadn 20 dakika tekmeledi durdu.korktum bişi mi oldu die sizde de oluyor mu böyle

dün gece benimde öyle olduu sürekli kıpır kıpır kıpraştı artık elleride kuvvetlendi hem el hem ayak tepikleri yiyiyorum :))) 10 DK DAN Fazla oynadı korktum valla bir ara içeride ne yapıyor bu diyee neyse bugün sakiniz ara ara vuruyoruz anneye

ben henüz cici almadım hiç ama oyuncak ördüm oğlum için memlkete gidicez haziranda ozaman almıcam inşalah istedikleirmi onu bekliyorum :)

[/QUOTE]içime kurt düşürmeyin yaaa gördüm ben kızçemin gülünü,bakalım henüz ayrıntılı ultrason tarihim belli değil ama o zmn kesin derler canlar[/QUOTE]

Bak mesela enbitanenin de göbeği aynı kız göbeği...
Yaw benim bu tesbitlerde gerçekten sıkıntı var yaaa...

Şaka bir yana...annem bana hamileyken anladığım kadarıyla aynı seninki gibi yusyuvarlak, derli toplu bir göbeği varmış.Acayip güzelleşmiş...
Ahha ,sen erkek doğuracaksın demişler..Tabi o zaman ultrason mu var...Kadıncağız almış maviş maviş herşeyi...Doğumda "müjde nurtopu gibi bir kızınız oldu" dediklerinde "kız mııııııı!!!" demiş. Pek bi hayal kırıklığı yaşamış ben doğunca...(Bari bunu bana anlatma kadın!!)
Velhasıl kelam...bu iş göbüşe bakmıyor, pipişe, kukuşa bakıyor.

içime kurt düşürmeyin yaaa gördüm ben kızçemin gülünü,bakalım henüz ayrıntılı ultrason tarihim belli değil ama o zmn kesin derler canlar[/QUOTE]

Şaka bir yana...annem bana hamileyken anladığım kadarıyla aynı seninki gibi yusyuvarlak, derli toplu bir göbeği varmış.Acayip güzelleşmiş...
Ahha ,sen erkek doğuracaksın demişler..Tabi o zaman ultrason mu var...Kadıncağız almış maviş maviş herşeyi...Doğumda "müjde nurtopu gibi bir kızınız oldu" dediklerinde "kız mııııııı!!!" demiş. Pek bi hayal kırıklığı yaşamış ben doğunca...(Bari bunu bana anlatma kadın!!)
Velhasıl kelam...bu iş göbüşe bakmıyor, pipişe, kukuşa bakıyor. [/QUOTE]
biraz bünyeyle alaklı galiba bnde kızıma hamileyken hep oğlun olcak senin derlerdi 10 kilo almıştım hepside göbekteydi son kontrollerimde bile hastande sorarlardı oğlan galibaa yok kız derdim yanlış çıkıo ultrasonalr oğlan olabilir snein derlerdi

oyuncaklar çok tatlı fakat yeni doğan için hatta yanılmıyorsam 1 yaşa kadar tüylü oyuncaklar bebeklerimiz için sakıncalı

tüylü değiller merserize iple örüyorum ben nako pırlanta kesinlikle tüylenmiyor kızımın 2 yıldır oynadığı oyuncaklar var mesela sürekli yıakrız sürekli oynar hiç tüylenmedi ördüğümüz ipler çok etkili örmek isteyen olursa yardımcı olurum organik oyuncakları olur bebklerimizin bn şimdi dönence yapmayı bi kaç tanee puset oyuncağı yapmayı düşünüyorum

içime kurt düşürmeyin yaaa gördüm ben kızçemin gülünü,bakalım henüz ayrıntılı ultrason tarihim belli değil ama o zmn kesin derler canlar[/QUOTE]

benim tipimde kız bebek tipi gibi. bu kez heryerimden aldım gören kız sanıyor. ege de derli toplu bir göbiş vardı sadece....

ayy pek bi güldüm ben pipiş fln görmedim ama erkekte olsa hiç mühim diil:)ama babamızın içi biraz cız eder çünkü nişanlı oldugumuz zamandan beri hep kız istemiştir :)
ben çirkinleşmedim yahu bu tespitlerde bi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…