Eki Görüntüle 704854
keyifteyizz :)
işteee 19+3 göbüşüm ve minik lokumum :) :)
Ya sen erkek bekliyor olmayasın?? bu göbek erkek göbeği olmasın??Bir kız göbeği için çok derli toplu görünüyor :)
ben yunus öztulum ..aylar önce bırıne kızıp kapatmıştım facemı ..kurbağa olan benım yanı eşim ve ben
Eki Görüntüle 704854
keyifteyizz :)
işteee 19+3 göbüşüm ve minik lokumum :) :)
içime kurt düşürmeyin yaaa gördüm ben kızçemin gülünü,bakalım henüz ayrıntılı ultrason tarihim belli değil ama o zmn kesin derler canlar
maşallah tatlım göbeğin ne güzel büyümüş senin normalde zayıfmısnın sen
benimde canım nasıl sigara çekiyo var ya , karşımdaki çekmecede 1 karton var ama bana faydası yok malesef
sAğol izmirlicim.evet hamilelik başında 54tüm snr 51 e düştüm şimdi yine 54.5 oldum.ztn ben normaldede zor kilo alan biriyim :)
kısslar nasılsınız?nöbetten geldm kızım aynı yeri hiç durmadn 20 dakika tekmeledi durdu.korktum bişi mi oldu die sizde de oluyor mu böyle
ben henüz cici almadım hiç ama oyuncak ördüm oğlum için memlkete gidicez haziranda ozaman almıcam inşalah istedikleirmi onu bekliyorum :)Eki Görüntüle 704979 Eki Görüntüle 704980 Eki Görüntüle 704981 Eki Görüntüle 704982 Eki Görüntüle 704983 Eki Görüntüle 704984 Eki Görüntüle 704985
oyuncaklar çok tatlı fakat yeni doğan için hatta yanılmıyorsam 1 yaşa kadar tüylü oyuncaklar bebeklerimiz için sakıncalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?