2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün itibariyle 20+0 günlük hamişim. ayrıntılı için gün alacağım, 11 mayıs (20+3) mı alsam 18 mayısa (21+3) e mi alsam karar veremedim.. :26: doktorum 20. haftadan sonra girebilirsin demişti.sizler hangi haftalarda girdiniz. hamişliğin başında ilaç kullandığım için kalbinin tam olarak görünmesini istiyorum. kalp gelişimi ne zaman tamamlanır ki..

özgecim bu aralar giremedim pek ancak yazıyorum ... verirler canım soruyolar zaten ya da sen istersin olmazsa ben de telaş yapıyordum hareketlerini pek hissetmiyorum acaba iyi mi diye dr. da çok hareketli şanslısın hissetmememkte diyo yoksa duramazsın dedi :))) sakin ol sen de kızını sev onunla konuş panik olma anne olucaz kısmetse sakin olmalıyızz :)))

canım ben 22. haftamın başında girdim ayrıntılıya ama kalp gelişimiyle ilgili birşeybilmiyorum açıkçası.

kızlar merhabaaD iki gün önce tüm gün boyunca iki üç kere belki teklemeledi oğlusum çok korktum yemedigim içmedigim şey kalmadı yok olmadı bi türlü oynatamadım.korktumda tabi.araştırınca bu haftalarda gelişen hücrelerden dolayı olurmus öylr ertesi gün bugünde tam tersine durmuyor artık durmasında zaten. babası akşam elini koydu arkaarkaya tekmeler ssavurdu şimdiden böyle vuruyorsa biras daha büyüyünce ne yapacaksın sen dedi dayanır ona annesi dedim bu arada çaydı kekti bilemem ne okuya okuya öyler canım çekti ki anlatamam üşenmesem kalkıp kek yapıcam o kadarD: yapmayın böyle kızlar mugla milastayım varsa buralardsa olan beklerim

Hayır, ben İzmirliyim ama Muğla'da büyüdüm, burada okudum, burada göreve başladım.Artık Muğlalı olduk sayılır.Niye Bodrum değil, Fethiye? Bodrum Milas'a daha yakın??

çünkü annemin akrabalarının bir çoğu fethiye'ye yerleşmiş çalış tarafında oturuyorlar onları ziyaret için de fethiye'ye gidiyoruz aslında bodrum'da oturanda çok akrabaları var ama biz daha çok fethiye'de bulunuyoruz...bu arada benim eşim de izmir'li karşıyaka'da oturuyor ailesi...35.5 çuyuz yani:))

elimde olsa keske canım.nöb.çııktm gece sabaha kadr dün gün boyu ayaktaydm.hala aynı tekmeler savuruyo.hiç durmuyo.bıraz daha bekleyıp dr.u ararım olmazsa.yakısıklımz nasılms kıme benzıo kıss:)))renklı ultrasonda

ara bakalım yazarsın burdan da ama bence şımarıklık yapıyor annesine kızımız :) ikimize de benzettim ben vala videoları da var tekrar tekrar bakıyorum paşama :) ayy çok güzel yaa sen de git de gör bak :) ekleyebilirsem foto eklerim

ya valla arkadaşlar ben şimdi günaha mı girdim yaa canı isteyenler bakkaldan bi topkek falan alıp yesinler çok üzüldüm ya keşke yazmasaydım offffffffffffffffff:18:

enee 225 tl mi ben doruk tıp çekirgeye gidiyorum 70lira renksiz ayrıntılı ultrason fiyatı 90lira da renkli cd ve fotoğraf veriyorlar öyle çektirdim bu fiyatlar neden bu kdr farklı acaba

toPrakcm bende bursadayım ultramede gitmeyi düşünüyodum dorukta ayrıntılıya mı yoksa normal kontrole mi 90 verdin cnm

canımcım geçmiş olsun öncelikle
yavrum buldum kızınla birlikte resmin var ama kapalı sanırım arkadaşlık gönderemiyorum
şu an açık grup 2013 EYLÜL ANNELERİ yazınca çıkıyo

Ohhh buldum sonundaaaa gönderdim istek sanırsam kabul edilirsem üyeliğim aktif olucak...
Filiz Duran Batur kızlar bu arada orda karagözlümm değilim...
Aman beyaaaaaa rahatladım ohhhhh...
İşyeri de acayip bi yoğun bi yandan girmeye çalıştım buraya neyseki hallettim..

ya valla arkadaşlar ben şimdi günaha mı girdim yaa canı isteyenler bakkaldan bi topkek falan alıp yesinler çok üzüldüm ya keşke yazmasaydım offffffffffffffffff:18:

ayy kıyamam üzülmeD: var evde herşey şaka yaptık ama aklımıza karpuz kabugu soktun çay koydum kek bisküvi çıkardım aayyy oogluşumla yicez

ayrıntılıya verdim canım dün gittim hatta daha önceden randevumu almıştım, normal kontrol de 50 tl . :)

kızlar ebn detaylı ultrasyıona haziranda girecegim devlet hastanesinde önceden muğla yücelen hastanesine gidiyordum.milasta olan devlet hastanesine giden varmıı

mojelicimm hatırlarsan bi ara bende sırf uygun diye esentepeyi düşünmüştüm ama doktorumdan vazgeçemedim hiç.bide bu yenidogan bölümünüde duyunca esentepeden iyice vazgectim.şu anda hala medicalpark bahar hanıma yani kendi doktoruma devam ediyorum.inan çok memnun kalıcaksın canım.hatta bnm 18 mayısta kontrolüm var belki denk geliriz,bu arada face grubuna girdinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…