benimde canım nasıl sigara çekiyo var ya , karşımdaki çekmecede 1 karton var ama bana faydası yok malesef
çok şükür iyyiyiz canım.biraz canm sıkıldı kızım az once hiç durmadan aynı yeri tekmeleyip durdu 20 dakıkaya yakın.bişi mi oldu die ödüm kopuyo.bnde cuma günü ayrntılı ultrasna gıdecegm renklı fotograf verırler ıns.eşim görevde kızımla ikimiz kaldk.panik atak oldum bu aralar
kızlar ben bugün itibariyle 20+0 günlük hamişim. ayrıntılı için gün alacağım, 11 mayıs (20+3) mı alsam 18 mayısa (21+3) e mi alsam karar veremedim.. :26: doktorum 20. haftadan sonra girebilirsin demişti.sizler hangi haftalarda girdiniz. hamişliğin başında ilaç kullandığım için kalbinin tam olarak görünmesini istiyorum. kalp gelişimi ne zaman tamamlanır ki..
ama ama benim canım kek istedi şimdizaten çayla aram kalmadı hiç o kalsın da
Hayır, ben İzmirliyim ama Muğla'da büyüdüm, burada okudum, burada göreve başladım.Artık Muğlalı olduk sayılır.Niye Bodrum değil, Fethiye? Bodrum Milas'a daha yakın??
özgecim bu aralar giremedim pek ancak yazıyorum ... verirler canım soruyolar zaten ya da sen istersin olmazsaben de telaş yapıyordum hareketlerini pek hissetmiyorum acaba iyi mi diye dr. da çok hareketli şanslısın hissetmememkte diyo yoksa duramazsın dedi :))) sakin ol sen de kızını sev onunla konuş panik olma anne olucaz kısmetse sakin olmalıyızz :)))
ama ama benim canım kek istedi şimdizaten çayla aram kalmadı hiç o kalsın da
elimde olsa keske canım.nöb.çııktm gece sabaha kadr dün gün boyu ayaktaydm.hala aynı tekmeler savuruyo.hiç durmuyo.bıraz daha bekleyıp dr.u ararım olmazsa.yakısıklımz nasılms kıme benzıo kıss:)))renklı ultrasonda
enee 225 tl mi ben doruk tıp çekirgeye gidiyorum 70lira renksiz ayrıntılı ultrason fiyatı 90lira da renkli cd ve fotoğraf veriyorlar öyle çektirdim bu fiyatlar neden bu kdr farklı acaba
canımcım geçmiş olsun öncelikle
yavrum buldum kızınla birlikte resmin var ama kapalı sanırım arkadaşlık gönderemiyorum
şu an açık grup 2013 EYLÜL ANNELERİ yazınca çıkıyo
ya valla arkadaşlar ben şimdi günaha mı girdim yaa canı isteyenler bakkaldan bi topkek falan alıp yesinler çok üzüldüm ya keşke yazmasaydım offffffffffffffffff:18:
toPrakcm bende bursadayım ultramede gitmeyi düşünüyodum dorukta ayrıntılıya mı yoksa normal kontrole mi 90 verdin cnm
ya valla arkadaşlar ben şimdi günaha mı girdim yaa canı isteyenler bakkaldan bi topkek falan alıp yesinler çok üzüldüm ya keşke yazmasaydım offffffffffffffffff:18:
ayrıntılıya verdim canım dün gittim hatta daha önceden randevumu almıştım, normal kontrol de 50 tl . :)
inci sen çekirge dorukta hangi doktora gidiyosun . ben esentepe hastanesini bırakmak zorunda kaldım yenidoğan ünitesi olmadığı için.medicalpark veya doruk arasında kaldım.ama muhtemelen medicalpark bahar hanıma gidicem.bu saatten sonra doktor değiştirmek çok kötü acayip strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?