2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayakta olunca daha az sancı vuruyor dediğiniz gibi yapmaya calışcam.doğum vakti yaklaşınca hurma yemek doğumu kolaylaştırırmış okudunuz mu

kızlar dun bende ayrıntılıya gordımm ek ucret almadılarrr hıc beklemedım bılee dun doktor kontrolum vardııı..3 hafta sonra seker yuklemesı yapacak doktorumm...

canııım maşallah sana ve pamuğuna ama sen çok şirin olmuşsun :)) göbüşün top gibi valla bayıldım :)

masallahhhhhhhhhhh hayırlısıylaaa dogurursun ınsallah dogururzzzzzzzzzz canımmmmm benım karnımda bu kadarrr cok guzell

sagolun kızlar degmesin göbüşcüklere :)
bu arada beb kilo sadece göbekten aldım şimdiye kadar tam 3.5 kg aldım acaba dogumdan snr çok göbek kalırmı kii

bendeee her ay 1 kılo alıyorummmm ıns oyle devam eder sımdıye kadar sadece 5 kılo almısım cok dıkkat edıyorummmmmmmmmmm zaten kılo var cok sukur bebegım 600 grammmm ve uzun boyluuu yerım onu ben

ilk sen olacaksın canım fiyatını ve nasıl olduğunu anlatırsın artık :)) aç karnına o şekerli suyu içmek pek hoş değildi bir tek onu hatırlıyorum :)))

Ya sen erkek bekliyor olmayasın?? bu göbek erkek göbeği olmasın??Bir kız göbeği için çok derli toplu görünüyor :)

valla cnm başta çok kusma fln oldu kilo verdim aldıklarımda işte bu şekilde.son 3 kontrolümde hep kız dendi bende gördüm bebişimin fındığı fln yoktu :)
annemde ben gibiymiş ama sonuç işte beeeen :)

ben yunus öztulum ..aylar önce bırıne kızıp kapatmıştım facemı ..kurbağa olan benım yanı eşim ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…