canımcım benimde aynen öyle oluyordu şimdi hapşırmayı öğrendim kendini sıkarak hapşırma bırak tükürükler saçılsın etrafa tehlikeli bişeymiş çünkü o sırada kalbimiz 1kaç saniyeligine duruyormuş benimde hala arada oluyor ama dikkat et kendini rahat bırak bide ben yatarak hapşıramıyorum illa kalkcam ayaga
hapşurmanın öksürmenin bebege hiçbir zararı yok. sadece 9. ayda erken dogumu tetikleme ihtimali varmış. o da bizden coook uzaklarda bi ihtimal şu an.
rahatça öksür hapşur. sakın tutmaya çalışma. o cok cok tehlikeli.
otururken yada yatarken benimde karnıma agrı girebiliyo. ayakta hapsurunca hiç canım yanmıyo hapsuracagım zaman ayaga dikiliyorum o yüzden. tavsiye ederim.
Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür kızımın hareketlerinde çok azalma var günde iki üç kere hareket ediyor onuda çok az hissediyorum sizlerde varmı böyle bir sorun
kızlar dun bende ayrıntılıya gordımm ek ucret almadılarrr hıc beklemedım bılee dun doktor kontrolum vardııı..3 hafta sonra seker yuklemesı yapacak doktorumm...
sagolun kızlar degmesin göbüşcüklere :)
bu arada beb kilo sadece göbekten aldım şimdiye kadar tam 3.5 kg aldım acaba dogumdan snr çok göbek kalırmı kii
bendeee her ay 1 kılo alıyorummmm ıns oyle devam eder sımdıye kadar sadece 5 kılo almısım cok dıkkat edıyorummmmmmmmmmm zaten kılo var cok sukur bebegım 600 grammmm ve uzun boyluuu yerım onu ben
günaydınnnnnnnn
umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişlerle herşey yolundadır
kızlar yarın şeker yükleme testim var çok heyecanlıyım
inşAllah bir sorun çıkmaz :18:
yok değil mi yaptırmış olan aranızda ilk ben mi olacağım :18:
valla cnm başta çok kusma fln oldu kilo verdim aldıklarımda işte bu şekilde.son 3 kontrolümde hep kız dendi bende gördüm bebişimin fındığı fln yoktu :)
annemde ben gibiymiş ama sonuç işte beeeen :)
Hanımlar, millet bulabilsin diye grup şu anda açık.Sohbetleri yaparken açık kapalı durumuna dikkat edin.Yoksa gruba yazdığınız herşey arkadaşlarınıza bildirim sağ olarak yandan görünüyor.
Ben face'de konuşmayacağım.Buradayım....
Haa,ismini yazdırmak isteyen olduğunda listemize ekleyebilirim. Çünkü herkes orada kim kimdir anlayamıyor.