2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya bilemedim ben yoksaydım seni
erkek görünce
bi erkek gelmişti grubada yine aynı şey olmasın diye
yoksaydım kusura bakma

herkez öyle sanmasın yaaa açsammı ki kendiminkini dur açayım ben olmazsa tmm soyadından anlarsın zaten öztulum : açıyorum şimdi

arkadaşlarrr konumuzla pek alakalı değil ama bana çok uygun geldi ve belki birilerine faydam olur die paylaşmak istedim bu yaz bi kaç günde olsa tatil yapmak isteyenlere güzel bi fırsat bakın incelyin yada sizin yoksa bile etrafınızda yeni evlencek birileride olabilir

Bonubon | Antalya Grand Park Lara Otel
lara otelleride süperdir haaa bu arada

sagolun kızlar degmesin göbüşcüklere :)
bu arada beb kilo sadece göbekten aldım şimdiye kadar tam 3.5 kg aldım acaba dogumdan snr çok göbek kalırmı kii

Tatlım göbeğin çok şirin maşallah..evet sadece göbeğin var gibi çok şirin..tatlım kiloyu sadece göbekden almış olsanda hamile kalmadan önce göbekli bir yapın yoksa kalmaz göbeğin altda yağ tabakası olmadığından kalmıyor benim kalmadı ilkinde çünki normalde göbeğim yoktur..

çok fena hastalandım.başım kopacak,gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi

geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek biyere uzat başına da soğuk kompres uygula biraz iyi gelir inşllah bi de umarım aç değilsindir açlık da çok tetikler . okuyorum hemen sana burdan nazarın falan gitsin

oyyyyyy yesinler kızını maşallah ona bu arada seni göremiyorum 2013 eylül anneleri bölümünde şekerim

burdayımmmmm tatlımmmmm ama karsılasamıyoruzz sanırımmmmmmmm nasılsın fındıgınnnnnnn nasıllll canımmmmm kızın mı oglusun mu olacakkkkkk

kızlar bende gruba katıldım mehtap aktaş dikkol....
bu güzel oolmuş ama burayıda bırakmayalım...

pıkoloman neredesınnnnn yavrukussss

burdayımmm canlarım,çok yoğunum ya arada bi girip sizi okuyorum,bide hala hastayım yazmaya dermanım bile yok vala

bu arada kızlar eşimi ikna ettim 2 isim konusunda selma olucak yanına bi isim daha ben ecrin istiyorum ama o istemiyo isim arayışındayım,yardımcı olun kizlarrrr

sagol cnm,az bişi vardı göbeğim başkada bişi yoktu ama o zmn yine çok kalmaz heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…