sagolun kızlar degmesin göbüşcüklere :)
bu arada beb kilo sadece göbekten aldım şimdiye kadar tam 3.5 kg aldım acaba dogumdan snr çok göbek kalırmı kii
arkadaşlarrr konumuzla pek alakalı değil ama bana çok uygun geldi ve belki birilerine faydam olur die paylaşmak istedim bu yaz bi kaç günde olsa tatil yapmak isteyenlere güzel bi fırsat bakın incelyin yada sizin yoksa bile etrafınızda yeni evlencek birileride olabilir
sagolun kızlar degmesin göbüşcüklere :)
bu arada beb kilo sadece göbekten aldım şimdiye kadar tam 3.5 kg aldım acaba dogumdan snr çok göbek kalırmı kii
Tatlım göbeğin çok şirin maşallah..evet sadece göbeğin var gibi çok şirin..tatlım kiloyu sadece göbekden almış olsanda hamile kalmadan önce göbekli bir yapın yoksa kalmaz göbeğin altda yağ tabakası olmadığından kalmıyor benim kalmadı ilkinde çünki normalde göbeğim yoktur..
geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek biyere uzat başına da soğuk kompres uygula biraz iyi gelir inşllah bi de umarım aç değilsindir açlık da çok tetikler . okuyorum hemen sana burdan nazarın falan gitsin
burdayımmm canlarım,çok yoğunum ya arada bi girip sizi okuyorum,bide hala hastayım yazmaya dermanım bile yok vala
bu arada kızlar eşimi ikna ettim 2 isim konusunda selma olucak yanına bi isim daha ben ecrin istiyorum ama o istemiyo isim arayışındayım,yardımcı olun kizlarrrr
Tatlım göbeğin çok şirin maşallah..evet sadece göbeğin var gibi çok şirin..tatlım kiloyu sadece göbekden almış olsanda hamile kalmadan önce göbekli bir yapın yoksa kalmaz göbeğin altda yağ tabakası olmadığından kalmıyor benim kalmadı ilkinde çünki normalde göbeğim yoktur..