2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benımmmm dıkkat et kendıneeeeeeeee bebıse de ıyı bak olur mu allah kolaylık versınnnn selma ela olablır degısık bır ısım dusunuyorsan bızdeeeee aklımıza gelenı soylerızzzzz neden esın ıstemıyorkı benım kızımın ısmı NAZ IREM OLACAK allah kısmet ederse

Yahuuu herkes facebook damı takılıyor hani ama hani hani burası aynen devam edicekti üstümüze kuma getirdiniz ama şimdi olmadıkiiiiiiiiiiii......

yavrucuklarrrr bende burdayım ki ama
çok uykum varmış gibi gözlerimi açamıyorum yahuuu

uykulu dönemlere yine mi döndük

face de grup mu açıldııı ben de gelmek istiyorummm nasıl gelicemm adı ne sanı ne enbitane sen mi açtın gııı beni de alın :))

ay bide doğum hediyeleri oluyo diimiiiiiiiiiiiiiiiii bak ben onu unutmuştummm benim koca ne alck acaba şimdiden düşüneyimde arada çıtlatırım

benim kocacım daha ilk hamile kaldığımda sordu ne istiyon diye.benimde çalışırken çok beğendiğim ama paraya kıyıpta alamadığım bi saat vardı ondan istedim.geçen hafta sipariş ettik haftabaşı geldi.şimdiden kullanmaya başladım doğum hediyemi

oo güle güle kullan tatlım valla bizimkinden ses soluk yok daha o bişey demesse bende bişey demicem zaten çok sıkışığız bakalım neler olcak

biz bgün doktora gittik secdede duruyordu bizim ki :))) totoşunu dikmiş havaya :)) eşimde diyo namaz saatine denk gelmişiz rahatsız ettik :))) tahmini doğum 7 eylül çıktı :))

evet evet herkes facede gittim gideli sayfa ilerlemiş aynı duruyor nerdeyse huhu kızlar nerdesiniz burayada bir el atın hep face hep face olmaz..

hem ben karıştırıyorum ya kafam döndü bu kimdi acaba diye..

MSEYLÜL cnm benim nerelerdesin merak ettim seni...izmirde geziyormusun yoksa...

Güle güle kullan canım hediyeni iyi günlerde....
Bende siparişimi verdim hahhaaaa biraz ağır gelicek eşime ama napiim 2.çocuğu deli gibi isteyen oydu bananeeeee alsın...

biz bgün doktora gittik secdede duruyordu bizim ki :))) totoşunu dikmiş havaya :)) eşimde diyo namaz saatine denk gelmişiz rahatsız ettik :))) tahmini doğum 7 eylül çıktı :))

ben de dün gitmiştim doktora benimki de secde konumundaydı geçen ay da aynı şekilde duruyordu doktor renkli ultrasonla gösterecekti dönmedi yüzünü anca ensesiyle sırtı vardı meydanda dün şeker yükleme testim vardı açtım ama bidahakine çikolata yiyip de gel dedi doktorum

ayy arkadaşlar yaaa kk da albümler bölümü var ya orda bıluşma adı altında bir albüm yapılmış bizim gibi burdan arkadaş olmuşlar paylaşımlarda bulunmuşlar şimdi de almışlar bebeklerini buluşmuşlar yaa çok hoşuma gitti bir sürü çocuk var aynı yaşta izmirde ki arkadaşlar bizde yapalım bebeklerimiz bi daha ki yaza ele avuca sıgcak duruma gelcek çok güzel bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…