geçmiş olsun canım niyeki çok mu yüklendin kendine bişeyler yedin mi ?
geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek biyere uzat başına da soğuk kompres uygula biraz iyi gelir inşllah bi de umarım aç değilsindir açlık da çok tetikler . okuyorum hemen sana burdan nazarın falan gitsin
cok zor bu işlerr
sağol canım teşekkür ederim hepimizinkini inşallah :)
kızlar öldüm ben bugün
oturma odası, yatak odası, toplu iğne başı kadar toz kalmadı bütün dolapları döktüm :) eşimle oğlum berbere gittiler üşüdük bize mont getir diye aradı eşim . çıkmışken eve fırça deterjan falan aldım yarın koltukları arapsabunuyla aspirinle silicem . halılar balkonda onları sileyim diyorum bi camlarla salon kaldı ya sabır kasıgım agrıyo sağdan sagdan vuruyo belime çıkacak sanki ağrı dua edin de geçssin
benim kocacım daha ilk hamile kaldığımda sordu ne istiyon diye.benimde çalışırken çok beğendiğim ama paraya kıyıpta alamadığım bi saat vardı ondan istedim.geçen hafta sipariş ettik haftabaşı geldi.şimdiden kullanmaya başladım doğum hediyemi
ellerine sağlık canımda neden bu kadar yyüklendin ki bir günde zorun neydi inş geçer:26:
off kocamı özledim yaa adamcık iice zayıfladı hergün 11lere 12lere kadar çalışıyor kıyamam ben ona canım kocacım benim
Allah ona yardım etsin benim eşimde 21:30 da gitti sabah 8:30-09:00 gibi gelecek işten para veriyolar ama canlarını çıkartıyolar . 11 saat işte çalışcak ben evde oğlumla bazen 4e 5e kadar uyuyamıyorum . işe gittiklerinde öözlüyo insan:) dimi
işteee 19+3 göbüşüm ve minik lokumum :) :)
ayyy bende geçen hafta cam perde işini hallettim :)) gerçi ben yaptım denemez kocam yaptı ben başında dineldim orda leke kaldı burayı bi daha sil ay ver bezi yıkayayım :))
Günaydın mis kokulu bebeklerin en güzel anneleri... Ay bugün bi sevgi pıtırcığı havasındayım sabahtan beri klasik müzik dinliyorum bebeğime dinleteyim diye beni de etkiledi :) (bebeğin zekasını,duygusal gelişimini en az %20 oranında olumlu etkiliyormuş, bilim kanıtlamış haberiniz ola...)
Dün akşam biraz korktuk, saat 4 ten sonra 3 kez çamaşır değiştirdim ıslandığı için anlayamadım da akıntı mı su mu geliyo diye neyse sonunda rahatlayalım diye akşam 11 de doktora gittik, şükür ki bişey yokmuş, suyuda iyimiş sızıntı falan yokmuş, akıntı dedi doktor, mantar başlangıcı olabilirmiş bi fitil verdi bizde rahtladık döndük evimize...
kızlar öldüm ben bugün
oturma odası, yatak odası, toplu iğne başı kadar toz kalmadı bütün dolapları döktüm :) eşimle oğlum berbere gittiler üşüdük bize mont getir diye aradı eşim . çıkmışken eve fırça deterjan falan aldım yarın koltukları arapsabunuyla aspirinle silicem . halılar balkonda onları sileyim diyorum bi camlarla salon kaldı ya sabır kasıgım agrıyo sağdan sagdan vuruyo belime çıkacak sanki ağrı dua edin de geçssin
hemde nasıl özlüyorum canım yaa bide benim kocam yeni girdi işe o yüzden çok yükleniyorlar ta kuşadasından gelcek eve yeni çıkmış sen yat uyu dedi ama yatıp uyumak mümkün mü bebeğimle bizde bekliyoruz işte dediğin gibi ALLAH onlara kuvvet versin 1 ayda 5 kilo verdi ahh ahh ağlıcam şimdi valla:2:
ellerine sağlıkta cok yüklenmişin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?