2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım niyeki çok mu yüklendin kendine bişeyler yedin mi ?

teşekkür ederim :) okulda çok yoruluyorum ya. sağolsun öğrencilerim de hiç halden anlamıyolar :) sinirsel olarak yıpranınca sonucu da bu oldu sanırım :/ yiyorum yemesine de iştahım kapandı :S

:) teşekkür ederimmmm. inş bebeğim etkilenmeden geçer hemen var var nazar var,gitsin inşşş hepimizin üstünde olan nazarlar

cok zor bu işlerr

ben cumartesi günü ayrıntılıdan sonra doktoruma kontrole gittiğimde aşağıdan laboratuvardan 50 gramlık glikoz al dedi bir dahaki randevum olan 30 mayısta glikoz taraması , tam kan, idrar ,tiroid tahlilleri de yapılacakmış. onu aldım kahvaltıdan iki saat sonra iki bardak suyla karıştırıp içicekmişim ve içtikten sonra bir saati geçirmeden laboratuvarda olup kan verecekmişim.Aç karınla değil dedi yani. orada beklememe de gerek kalmayacak

ii akşamlar arkadaşlar ya benim kaslarım segiriyo acaba kalsiyum eksikliğinden midir öyle agrım olmuyo ama

kızlar öldüm ben bugün
oturma odası, yatak odası, toplu iğne başı kadar toz kalmadı bütün dolapları döktüm :) eşimle oğlum berbere gittiler üşüdük bize mont getir diye aradı eşim . çıkmışken eve fırça deterjan falan aldım yarın koltukları arapsabunuyla aspirinle silicem . halılar balkonda onları sileyim diyorum bi camlarla salon kaldı ya sabır kasıgım agrıyo sağdan sagdan vuruyo belime çıkacak sanki ağrı dua edin de geçssin

ellerine sağlık canımda neden bu kadar yyüklendin ki bir günde zorun neydi inş geçer:26:

:) ayy ben saati 14şubatta aldırdım :) revello ret-7299l nette resmi yoktu acaba dogumda ne aldırsamm :) fikri olan var mı evinn perdelerini değiştirelim diyo benimki ama bilemiyom bana hediye alınacaksa kişisel olmalı :) amme hizmetine dönüştürmek istemiyorum :)

ellerine sağlık canımda neden bu kadar yyüklendin ki bir günde zorun neydi inş geçer:26:

ay camlar çok kirli ev temizlenmeden cam silinmez der annem hep dedim bahar temizliği gibi olsun kendimi de ii hissetmiştim ama hamlamışım hergün mutfak dolabı silmek temizlikten sayılmıyomuş ne biliym yarın 2 de doktor randevum var olmadı 2 ye kadar dinleneyim gelince yaparım

off kocamı özledim yaa adamcık iice zayıfladı hergün 11lere 12lere kadar çalışıyor kıyamam ben ona canım kocacım benim

ayyy bende geçen hafta cam perde işini hallettim :)) gerçi ben yaptım denemez kocam yaptı ben başında dineldim orda leke kaldı burayı bi daha sil ay ver bezi yıkayayım :))

off kocamı özledim yaa adamcık iice zayıfladı hergün 11lere 12lere kadar çalışıyor kıyamam ben ona canım kocacım benim

Allah ona yardım etsin benim eşimde 21:30 da gitti sabah 8:30-09:00 gibi gelecek işten para veriyolar ama canlarını çıkartıyolar . 11 saat işte çalışcak ben evde oğlumla bazen 4e 5e kadar uyuyamıyorum . işe gittiklerinde öözlüyo insan:) dimi

hemde nasıl özlüyorum canım yaa bide benim kocam yeni girdi işe o yüzden çok yükleniyorlar ta kuşadasından gelcek eve yeni çıkmış sen yat uyu dedi ama yatıp uyumak mümkün mü bebeğimle bizde bekliyoruz işte dediğin gibi ALLAH onlara kuvvet versin 1 ayda 5 kilo verdi ahh ahh ağlıcam şimdi valla:2:

ayyy bende geçen hafta cam perde işini hallettim :)) gerçi ben yaptım denemez kocam yaptı ben başında dineldim orda leke kaldı burayı bi daha sil ay ver bezi yıkayayım :))

yok ya bendaha da kocama cam sildirmem ilk evlendik ben hamile kocacık tutturdu ben sileyim diye adam mis gibi sildi . konu komşunun diline düştük nazar ettiler çok. gıcık oldum hatuunlara benimk kkadın tut diyo aman niye para vericekmişim hergün 1 cam slerim kaynanam mı dövecek :) bugün bana da yardım etti ona laf anlatana kadar kendim yaptım istemedim çok ayakaltında dolansın :) halıları balkona attı . kanepeleri vitrini çekti .berbere gittiler:)

geçmiş olsun canım.bişey sorucam doktorun sızıntı olmadığını nasıl anladı.benim geçen hafta öyle olmuştu doktor önce plastik bişey soktu içime sızıntı yok dedi.iki gün sonra suyum azaldığı için tekrar kontrol etti gene sızıntı yok.sonra eşime bi test aldırdı gebelik testine benzer bişey,heryerde bulunmayan bişeymiş eşim üniversite hastanesinin orda biyerde bulmuş neyse doktor o testide yaptı ondan sonra kesin emin oldu sızıntı olmadığına.ama tabi emin olana kadar hastaneye yatırdı beni erken doğum riskin var diye 1 gün sonra da taburcu etti

ellerine sağlıkta cok yüklenmişin kendine

aglama kız onların işe gitmeleri bile sevap adam işe gidip gelirken ibadet sevabı alıyo. benimkide istanbuldan gebzeye gidip geliyo .7. yılı benimkinin . 7 tane makina idare ediyo bütün fabrika eşimin ve 2 arkadaşının yaptıgı parçaları montajlıyo yani bizimkiler işe gitmese üretim duruyo o yüzden patronları yüklenemiyolar birisi işi bırakır diye ödleri kopuyo az sabretsin inş. oda rahata erer . Allah emeklerini boşa çıkartmasın 5 kilodan bişi olmaz sen üzülme erkek adama az üstüne düşersin alır 2 günde . uyunmuyo bacım oğlum olmasa hiç uyuyamam o varda sabaha karşı uyuyakalıyom çok şükür

ellerine sağlıkta cok yüklenmişin kendine

bugün abarttım amau sonra hergün dip kıyı silicem süpürcem . hem dogum için hareket iyi oluyo hemde kimseye muhtaç olmadan pırıl pırıl kendi temizlediğim evimde ağırlarım misafirleerimi . evi başka bi kadının temizleme fikri bana kötü geliyo ilk zamanlar son aylarda kadın çğırırm diyoduk ama tozumu pisimi görsün istemiyorum kimse annem kardeşim olsa neysede bilmiyorum ya az az yapıcam hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…