2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kizlaar..ya ben bisi sorcam.limangodan lierac aldim,son kullanma tarihi yazmiyor ve surerken toplaniyor,yani durdugum krem toplanip cikiyor.bilmem anlatabildimmi,surdukce kir gibi krem cikiyor tekrar.ayy kir degil yanlis anlamayin:)krem cikiyor.acaba bozukmu ki.kullanan varsa yardim edebilirmi?sizdede oluyomu?

ay herkeste var bu kaçak olayı . kızlar benim oğlumda hiç olmuyodu kızımda neredeyse her wc ye girdiğimde çamaşırımın önü ıslak oluyo Allahım işiyorumda farkında mı olmuyorum diyorum . 2 gündür arttı çok hareket ettim ya 2 kez eşime gösterdim şok oldu baya altıma kaçırmışım gibi . yarın doktorumun yakasına yapışcam ne diycek napcak bakalım tedirgin oluyorum . kızım tekmeliyo :) :) annesinin pamukprensesiiiiii

canım benim 2.ayda yapılmıştı bak suyun içine bir iki damla limon damlat öyle iç hafif oluyor diğer türlü içilmesi imkansız

bana yarım litre kavanozda glıkoz ve limon içirmişlerdi sabah aç karna limonsuz olmaz ayy ılıktı ya buz gibi olsaydı az da nane içine :) süper içilirdi tadı güzeldi yani :)

benimkide bilgisayarcı bankalarla çalışıyolar ve genelde iş sırasında değilde bankalar kapanınca yapıyolar işlerini ve şehir dışınada bakıyolar o yüzden belli olmuyo işte ne zaman nereye gideceği neyse sağsalim gidip gelsinler RABBİM işsiz bırakmasında öyle yada böyle çalışıyorlar işte

bana yarım litre kavanozda glıkoz ve limon içirmişlerdi sabah aç karna limonsuz olmaz ayy ılıktı ya buz gibi olsaydı az da nane içine :) süper içilirdi tadı güzeldi yani :)

aynen tatlım limonsuz içilmez insanı bayıyo fenalık geçircektim limonlu içtiğim halde ama yinede sade içmektense limon alsın yükleme yapılcak kişiler yanına yoksa içilmez

kızlar 22. haftadan sonra çatıyı oluşturan kemikler doğuma hazırlık yapmaya başlıycakmış . buda hiçbi iş yapmasak bile bel ve sırt agrısı yapıcakmış. fırsat buldukça ayakları kalça hizasından yukarı kaldırmamız , günlük yürüyüşler yapmamız, alçak topuklu ayakkabılar giymemiz gerekiyomuş . topuksuz yada yüksek topuklu ayakkabı giymicekmişiz:) ilgili hamişlere ilanen duyurulur:)

aminn işsiz kalsalar naparız . kazançları bol ve helal olsun Allah yardım etsin dua etmekten başka bişi gelmiyo :)

ay bugün bacagıma bi kramp girdi ayak başparmagımla orta parmagım birbirinden 3cm ayrıldı taş oldu bacagım . baya da devam etti düzelmedi araştırdım kramp girince hafif hafif sallayın kasmayın diyo . kımıldatamadım ben başınıza gelicek olursa şimdiden geçmişolsun
ayy yorgunum ya canım hiç gülmek eglenmek delilik etmek çekmiyo sıkıcı bi insan olmaya başladım :)

ben 3 aydır eve elımı suremedım sonra esım dedı ıstersen kadın cagıralım dıye bende kabul ettım sonra halıları verdım yıkamaya onlar gelsın haftayada cagırırm dedım.sonra havalar acmaya basladı bıgun yatak odamı temızledım sonra dedım eve kadın gelcek pıslığımı gorcek banada acayıp gelıyodu sonra vacgectım.yavas yavas yaparım dıyorum bı aksılık olmaz ıse

tesekurlerrrr bılgılerın ıçın....ayakkabıları degıstırmee vaktııı yasasın bunu sevıyom ıste yenı bışeyler almakk

Önce ultrasondan baktı, su seviyesi gayet iyi dedi, sonra vajinal muayenede dediğin gibi açtı ıkınmamı istedi sızıntı yok dedi ama emin olmak için test yapacağım dedi. Böyle koyu kırmızı uzun şerit halinde bir kağıt parçası gibi bişeyle içeriden sıvı/akıntı aldı bekledi bi 5 dk, sanırım sızıntı olursa kağıdın rengi değişiyodu yada başka bişey onu bilmiyorum artık baktı yok sızıntı dedi sadece akıntın var dedi, mantar üreyebilir akıntın olduğu için deyip mantar için vajinal fitil verdi. Böyle işte, iğrençti tabi muayene aşaması ama içimiz rahatladı da döndük eve. 3 gündür kullanıyorum fitili baya azaldı sayılır akıntım...

canım allah kavuştursun.bende asker bekledim eşimde hatayda yaptı askerliğini.tezkere alırken bende gittim nışanlımı aldım ordan beraber döndük bursaya

bende yarın gidicem sağlık ocağında yaptırıcam şeker yüklemesini buda bedava olsun bari.pazartesiden beri sallıyorum kalkmak zor geliyo

Canım ben kullanıyorum açıkcası son kullanma tarihini hatırlamıyorum varmıydi yokmuydu. İsyerinde 1 kutu var onun üzerine bakıp haber veririm. Sürerken senin yaşadığın sıkıntıyı yasamıyorum ama. Arkadasım gecen sene Şubat'ta dogum yapmıştı dogum oncesinde aldığı açılmamış kutuları bana göndermişti, onları sürerken bile böyle bir sıkıntı yasamadım. Kapağı açık kalmış bozulmuş olabilir mi Yada cildin kurumuş kremi sürerken derin soyuluyor olabilir mı?

Günaydın arkadaşım.Acaba mantar üremesinin sizde ne gibi belirtileri oldu onları açıkca yazabilirmisiniz.Bendende bazı sıkıntılar var ve doktorum fitil önerdi.Fakat hala kullanmadım.Kullandığınız vajinal fitilin isminide yazarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.

Burada olan olmayan bütün hamiş arkadaşlarıma günaydın...3 gündür ayrı kaldık doktor kontrolüm vardı,güzel haberimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım arkadaşlar nihayet bebişin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum bu arada bebek 2-3 günde bir hareket ediyor diyordum ya artık maşallah şu 4 gündür hareketlerini her an hissedebiliyorum darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarımın başına hepinizi çokkkk seviyorum...

günaydın güzel anneler
evımi tasıdım haftasonu, hamileyken gercekten zor bır işmiş onu anladım
dun de tetanoz asımı oldum kolum bugün daha cok agrıo
pazartesı de kızımı gorduk 2 hafta ıcınde detaylı ultrasona gırecegım
orda da ınsallah hersey yolunda cıkarsa sımdılık hersey yolunda:)

kızlar bazı isimler buldum,sizce hangisi güzel

erva,lina,eslem,hüma,hafsa,zümra,tusem,(ecrin,esila)....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…