geçmiş olsun canım.bişey sorucam doktorun sızıntı olmadığını nasıl anladı.benim geçen hafta öyle olmuştu doktor önce plastik bişey soktu içime sızıntı yok dedi.iki gün sonra suyum azaldığı için tekrar kontrol etti gene sızıntı yok.sonra eşime bi test aldırdı gebelik testine benzer bişey,heryerde bulunmayan bişeymiş eşim üniversite hastanesinin orda biyerde bulmuş neyse doktor o testide yaptı ondan sonra kesin emin oldu sızıntı olmadığına.ama tabi emin olana kadar hastaneye yatırdı beni erken doğum riskin var diye 1 gün sonra da taburcu etti
seker yükleme testinden mi bahsediyorsunz ac karnına şekerli su mu iccez ama ben kusarımmmmmmmmmm
canım benim 2.ayda yapılmıştı bak suyun içine bir iki damla limon damlat öyle iç hafif oluyor diğer türlü içilmesi imkansız
aglama kız onların işe gitmeleri bile sevap adam işe gidip gelirken ibadet sevabı alıyo. benimkide istanbuldan gebzeye gidip geliyo .7. yılı benimkinin . 7 tane makina idare ediyo bütün fabrika eşimin ve 2 arkadaşının yaptıgı parçaları montajlıyo yani bizimkiler işe gitmese üretim duruyo o yüzden patronları yüklenemiyolar birisi işi bırakır diye ödleri kopuyo az sabretsin inş. oda rahata erer . Allah emeklerini boşa çıkartmasın 5 kilodan bişi olmaz sen üzülme erkek adama az üstüne düşersin alır 2 günde . uyunmuyo bacım oğlum olmasa hiç uyuyamam o varda sabaha karşı uyuyakalıyom çok şükür
bana yarım litre kavanozda glıkoz ve limon içirmişlerdi sabah aç karna limonsuz olmaz ayy ılıktı ya buz gibi olsaydı az da nane içine :) süper içilirdi tadı güzeldi yani :)
benimkide bilgisayarcı bankalarla çalışıyolar ve genelde iş sırasında değilde bankalar kapanınca yapıyolar işlerini ve şehir dışınada bakıyolar o yüzden belli olmuyo işte ne zaman nereye gideceği neyse sağsalim gidip gelsinler RABBİM işsiz bırakmasında öyle yada böyle çalışıyorlar işte
ben 3 aydır eve elımı suremedım sonra esım dedı ıstersen kadın cagıralım dıye bende kabul ettım sonra halıları verdım yıkamaya onlar gelsın haftayada cagırırm dedım.sonra havalar acmaya basladı bıgun yatak odamı temızledım sonra dedım eve kadın gelcek pıslığımı gorcek banada acayıp gelıyodu sonra vacgectım.yavas yavas yaparım dıyorum bı aksılık olmaz ısebugün abarttım amau sonra hergün dip kıyı silicem süpürcem . hem dogum için hareket iyi oluyo hemde kimseye muhtaç olmadan pırıl pırıl kendi temizlediğim evimde ağırlarım misafirleerimi . evi başka bi kadının temizleme fikri bana kötü geliyo ilk zamanlar son aylarda kadın çğırırm diyoduk ama tozumu pisimi görsün istemiyorum kimse annem kardeşim olsa neysede bilmiyorum ya az az yapıcam hergün
kızlar 22. haftadan sonra çatıyı oluşturan kemikler doğuma hazırlık yapmaya başlıycakmış . buda hiçbi iş yapmasak bile bel ve sırt agrısı yapıcakmış. fırsat buldukça ayakları kalça hizasından yukarı kaldırmamız , günlük yürüyüşler yapmamız, alçak topuklu ayakkabılar giymemiz gerekiyomuş . topuksuz yada yüksek topuklu ayakkabı giymicekmişiz:) ilgili hamişlere ilanen duyurulur:)
geçmiş olsun canım.bişey sorucam doktorun sızıntı olmadığını nasıl anladı.benim geçen hafta öyle olmuştu doktor önce plastik bişey soktu içime sızıntı yok dedi.iki gün sonra suyum azaldığı için tekrar kontrol etti gene sızıntı yok.sonra eşime bi test aldırdı gebelik testine benzer bişey,heryerde bulunmayan bişeymiş eşim üniversite hastanesinin orda biyerde bulmuş neyse doktor o testide yaptı ondan sonra kesin emin oldu sızıntı olmadığına.ama tabi emin olana kadar hastaneye yatırdı beni erken doğum riskin var diye 1 gün sonra da taburcu etti
günaydınlarrr
kızlar ruh halim çok fena kardeşm yarın askere gidiyo içim çok buruk taa hataya gidicek dolayısıyla yemin törenine fln gidemiyecegimden aylarca göremicem,çok zor gelicek,kızımda dayısı askerdeyken doğucak ilk hallerini ilk kokusunu koklayamicak yeğeninin çok üzülüyorum.
gece de öyle içim buruk burukuyumaya çalışırken eşim eli karnımda ipeğimizle konuşuyodu miniğim şaşırttı bizi sanki anlıyomuş gibi bize hep tepki verdiçok güzeldi.
aynı anda hem sevinç hem üzün
aaah ah
günaydınnnnnnnn
umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişlerle herşey yolundadır
kızlar yarın şeker yükleme testim var çok heyecanlıyım
inşAllah bir sorun çıkmaz :18:
yok değil mi yaptırmış olan aranızda ilk ben mi olacağım :18:
İyi geceler kizlaar..ya ben bisi sorcam.limangodan lierac aldim,son kullanma tarihi yazmiyor ve surerken toplaniyor,yani durdugum krem toplanip cikiyor.bilmem anlatabildimmi,surdukce kir gibi krem cikiyor tekrar.ayy kir degil yanlis anlamayin:)krem cikiyor.acaba bozukmu ki.kullanan varsa yardim edebilirmi?sizdede oluyomu?
Önce ultrasondan baktı, su seviyesi gayet iyi dedi, sonra vajinal muayenede dediğin gibi açtı ıkınmamı istedi sızıntı yok dedi ama emin olmak için test yapacağım dedi. Böyle koyu kırmızı uzun şerit halinde bir kağıt parçası gibi bişeyle içeriden sıvı/akıntı aldı bekledi bi 5 dk, sanırım sızıntı olursa kağıdın rengi değişiyodu yada başka bişey onu bilmiyorum artık baktı yok sızıntı dedi sadece akıntın var dedi, mantar üreyebilir akıntın olduğu için deyip mantar için vajinal fitil verdi. Böyle işte, iğrençti tabi muayene aşaması ama içimiz rahatladı da döndük eve. 3 gündür kullanıyorum fitili baya azaldı sayılır akıntım...
kızlar bazı isimler buldum,sizce hangisi güzel
erva,lina,esle,hüma,hafsa,zümra,tusem,(ecrin,esila)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?