canım günaydın...geçmiş yorumları okudum sen sanırım iki isim koyacaktın birinci ismi selma olacaktı değil mi?o yüzden selma'ya uyması bakımından lina daha güzel...lina ismini hidayet türkoğlu kızına koymuş anlamı da çok güzel...bense SELMA LİNA hoş olur...kızlar bazı isimler buldum,sizce hangisi güzel
erva,lina,eslem,hüma,hafsa,zümra,tusem,(ecrin,esila)....
kızlar bazı isimler buldum,sizce hangisi güzel
Günaydınnnnnn Günaydınnnnnnnnn herkesçiklere
kocaman kocaman öpüyorum sizi :)
pikommm
benim aklımda kızım olsaydı
zümra ismi vardı anlamını çok sevmiştim hemde değişik bi isim bana göre
ama selma nın yanında alakasız gibi sanki bilemedim
burdayımmmmm tatlımmmmm ama karsılasamıyoruzz sanırımmmmmmmm nasılsın fındıgınnnnnnn nasıllll canımmmmm kızın mı oglusun mu olacakkkkkk
günaydın herkesçikleree veeeeeeeeee onların minnoşlarına
benim KIZIMMMMMMMMMM olacak nasipse canım
seni göremiyorum evet ama şu yeni açılan sayfamız varya ondan bahsetmiştim tatlişim :)
hımmm selma zümra çınar,yada zümra selma çınar,offffffff isim işi ne zormuş ya,gerçi ikna ettm ya kocişi zor olsada bulucam inşlh anlamlı ve güzel bi isim...aslında eşim selma eylül olmasını istiyo ama eylül ün güzel bi anlamı yok ki....
bi arkadaşda lina yı beğenmiş.aslında fena olmuyo selma lina çınar
piko nerdesin kız sen sen niye yoksun mesaj attım üstelik sana merakta bıraktım bir ara ağustos annelerinde gördüm seni sonradan da haber alınamadı
burdayım hayatım...kız yoğunluktan dün nevrim döndü,size yazacam diye gitmişim ağustos annelerine yazmışım düşün yani durumumu,bide bakıyorum ya diyorum bizim kızların hiçbiri yok yeni yeni kişiler katılmış topiğe diyorum kendi kendime,anammmmm bi bakım ben ağustos topiğinde geziyom...yoğunum cnm bu sıralar ya ondan çok katılamıyorum size...
hımmm selma zümra çınar,yada zümra selma çınar,offffffff isim işi ne zormuş ya,gerçi ikna ettm ya kocişi zor olsada bulucam inşlh anlamlı ve güzel bi isim...aslında eşim selma eylül olmasını istiyo ama eylül ün güzel bi anlamı yok ki....
bi arkadaşda lina yı beğenmiş.aslında fena olmuyo selma lina çınar
burdayım hayatım...kız yoğunluktan dün nevrim döndü,size yazacam diye gitmişim ağustos annelerine yazmışım düşün yani durumumu,bide bakıyorum ya diyorum bizim kızların hiçbiri yok yeni yeni kişiler katılmış topiğe diyorum kendi kendime,anammmmm bi bakım ben ağustos topiğinde geziyom...yoğunum cnm bu sıralar ya ondan çok katılamıyorum size...
Canım ben kullanıyorum açıkcası son kullanma tarihini hatırlamıyorum varmıydi yokmuydu. İsyerinde 1 kutu var onun üzerine bakıp haber veririm. Sürerken senin yaşadığın sıkıntıyı yasamıyorum ama. Arkadasım gecen sene Şubat'ta dogum yapmıştı dogum oncesinde aldığı açılmamış kutuları bana göndermişti, onları sürerken bile böyle bir sıkıntı yasamadım. Kapağı açık kalmış bozulmuş olabilir mi Yada cildin kurumuş kremi sürerken derin soyuluyor olabilir mı?
günaydın güzel anneler
size birşeyden bahsetmek istiyorum. geçen hafta sancılarım oldu doktora gittim bütün haftasonu veli toplantımız vardı çalışmıştım doktorum da yorgunluktan olabileceğini söyledi ve magnorma başladık. pazar gecesi refleks halinde istifralarım oldu ve mide yanması nedeniyle uzanamadım uyuyamadım sabahı sabah ettim. pazartesi sabahı işe gitmek için hazırlanmaya başladım ama tansiyonum o kadar düşmüş ki ayakta duramadım. hemen doktora gittik 4 saat müşahadede kaldım serum verdiler mide bulantılarım için en son ultrasonla böbreğime baktılar ve sağ böbrekte büyüme var dedi doktorumuz. sancılarımın, kramplarımın ve mide bulantılarımın nedeni o imiş. velakin rahatlatsın diye buscopan, dramamine ve iltihap sökücü tek kullanımlık şase tozlardan verdi. pazartesi tekrar kontrole gideceğim eğer büyüme rahatsız edici şekildeyse stent takılması gerekebilir dedi doktorum. daha önceleri bunu yaşayanların yazdıklarını okudum şu anda bebişim 24 haftalık oldu ama geri kalan süre de az değil idare edebilir miyim yoksa başka çareleri de var mı bilenler varsa kızlar içime su serpersiniz..
Arkadaşlar pazartesi ayrıntılı için sigorta hastanesine gittim maalesef afedersiniz popomuza bakarak geri döndük gün yokmuş bütün günler doluymuş ayrıntılıyı yapan arkadaşlarım kaç haftalıkken olması gerekiyor artık özelde yaptırıcam ayrıntılıyı bana bilgi verirseniz sevinirim bana doktorum 10 mayıs demişti ama diğer bir doktor da 4 hafta süresi var demişti... o engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinicem tatlı hamişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?