2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen hangi şehirde yaşıyorsun?

bende bu cumartesi yaptıracağım. araştırmak için telde 3-4 yerle görüştüm. hepsi organlara siyah beyaz bakıldığını, sadece bebeğin yüzünü hareketlerini renkli olarak gösterdiklerini ve anne bebek kan akışına doppler ile bakıldığını söyledi.

Ben ayrıntılıyi devlet de bedava yaptırdım bir hafta gün verdi güzelce baktı sonuç da bebeğin ölçümleri kalp beyin herşeyine aynı bakılıyo dedi doktor ne diye özele o kadar para dokeyim sorun varsa aynı biliyo yanımda ki bayan in bebeği sakat miş hemen söyledi bayan çok üzüldü bir gün önce büyük araştırma hastanesine gitmiş aynısını demişler sadece resim cıdi vermiyo rapor veriyo yani devlete gidin parasız doğum da o paralar lazım olacak

tekrar geçmiş olsun.. inşallah büyüme devam etmez.. dikkat etmek lazım hamişlikten deyip ertelememek gerek bazı şeyleri. çok yoruldum, mide bulantımda zaten vardı diye iyiki ertelememişsin.. en azından önceden önleminin aldın.. ilacın faydası olacaktır canım ama sen yinede ihmal etme kendini..

dikkat ediyorum canım elimden geldiğinde doğum iznimi bekliyorum dört gözle okullar kapansa da ayaklarımı uzatıp dinlensem keşke artık.. bebişlerimize kavuşunca tüm bunları unutacağız sanıyorum.. Rabbim hepimize hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah..

20-24 haftaları arasında yapılıyor diye biliyorum ben canımcım :)

benimde doğum evinde yapıldı
1 hafta sonrasına randevu vermişti aynı gün yaptıramamıştım

renksizdi ve bana göstermedi bile ama resimlerinide verdi bana 3 tane
özeldeki doktoruma gösterdim yeterli dedi
kızlar o kadar hassas davranmayın renksiz de teşhis konulmasa renksizler kalkardı piyasadan :)

Gunaydin kizlarrrr
Su an hastaneden bildiriyorum
Sabah 9 bucukta geldik kizimla
Doktor idrar kan aclik kan sekerine bakmak icin kan aldirdi
Simdi de glikozlu suyumuzu ictik bekliyoruz kizimla
Acimmmmm hem de midem kaziniyor ama bu sekerli su midemi bulandirdi
Ultrasona girmek icin bekliyoruz

tatlııım günaydıın :) sonunda öğrenmene sevindim ben bi ben kaldım (
sana daha önce tahminde bulunmuşlarmıydı kız yad aerkek diye canım çok merak ettim?

ben istanbuldayım canım
camlıca medıcana hastanesıne gıdıyorum
o zaman orada yaptırayım ınsallah bıse cıkmazda hayrlısı ıle
gerekırse renklısını de yaptırır ıstenen parayı verırız yeterkı ıyı olsunlar
sen nerelerden bilgi aldın ücretlerı ne kadr?

enemmmm anlık istihbaratımız geldi :)

bu glikozlu suyu içmek aç karnına öğğğ ne iğrenç bişidir
içine limon sıkaydın limonata gibi içeydin olmazmıymış ihihihi :)

Son düzenleme:

canım benim bilgi aldığım yerlerin fiyatları 200 ila 400 tl arasında değişiyodu. hepsi aynı işlemleri yapıyor. bu 200 lük yer dr tavsiye ettiği yerler arasındaydı oraya gideceğim cumartesi günü, cd ve raporu aynı gün veriyor, anne-bebek kan akışına bakıyor tüm organları tek tek inceliyor.

kız girdim aslında sanırsam ama yazmıyrm oraya ya bura daha çok hoşuma gidiyo..gamze hasan çınar diye kayıtlı olması gerek

kızlar ya benim bu şeker yüklemesine kafam karıştı doktorum bana 26.hafta da gel dedi ama benimle bir olan arkadaşlar yaptırmışlar hep...bir de çok mu uzun sürüyor?sabah okuldan ne kadar izin almam gerekir?

kız girdim aslında sanırsam ama yazmıyrm oraya ya bura daha çok hoşuma gidiyo..gamze hasan çınar diye kayıtlı olması gerek

Allah seni iyi etsin emi :)

hahaha dün baktım baktım bu piko olmasın sakın dedim bişi de yazmadım kaldı öyle
meğerlim gerçekten senişin ya gızzz dünürrrrrrr dünürrrrrrrr ihihi :)

canım ben ankara zekai tahir burak araştırma hastanesinde yaptırdım,siyah-beyaz dı bana bebeğii hiç göstermedi ama içim rahattı çok güzel inceledi,incelerken banada bilgi verdi,hatta bi ara kızıma kızdı yüzünü çevirmiyo bebiş bana die,dalga geçiyomuş benimki çevirir gibi yapıp tekrar dönüyomş cimcime.emin olamadıklarını tekrar tekrar ölçtü,dudaklarına kadar bakıyolar vala,çok güzel ilgilendiler,güzelde bi rapor çıkardı,bence hiççç renkliye falan gerek yok,boşa para harcamaya lüzüm yok,en iyisi devlet hastanesi gerçekten...

ben anlamını değişik bulmuştum netden canım,ama iki anlamıda çk güzel...... kulağa çk hoş geliyo,dur ben akşam kocişe bi söleyim inşallah beğenir...

kızlar ya benim bu şeker yüklemesine kafam karıştı doktorum bana 26.hafta da gel dedi ama benimle bir olan arkadaşlar yaptırmışlar hep...bir de çok mu uzun sürüyor?sabah okuldan ne kadar izin almam gerekir?

ben sabah yaptırdım bana 24. hafta dedi ve seninle aynıyız. benim sonuç 161 çıktı ve yüksek dedi. haftaya 100lük yapılacak. ben de öğretmenim ve bugün boş günüm diye yaptırdım. ilk aç gidiyosun kan alıp şekerine bakıyolar. sonra içtim şekeri 1 saat sonra bakcaz dedi. fazla hareket etme dedi eve falan gitmedim. yaklaşık 2 saatte bitti işim

Son düzenleme:
nasılsınız...pikocuğum semra lina çınar çok hoş geldi kulağıma....

kızlar ben ne güzel 1 kilyla gidiyordum her sabah her akşam tartılıyorum ama...dün öglende burda hamurişi yedim akşamda çok yedim...bir baktım 1 kilo almışım sabah kalktım aç karnına yarım kilo düşmüşüm ben bir günde 1 kilo almış bulunuyorum..bundan sonra böyle devam edeceğiz galiba 79.700 olduk...80 e az kaldı..

çok teşekkür ederim olmazsa ben de yarın okuldan izin alıp gideyim benim boş günüm yok ne yazık ki...geç kalmaktan korkmaya başladım ben bir an önce gideyim de içim rahatlasın bari...bir de bu haftadan itibaren nöbetten muaf sayılıyoruz doktordan belge aldın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…