arkadaslar bana da doktor 2 hafta ıcerısınde detaylı ulstrasona gır dedı
doktora gıttıgm hastaneye sordum 140 tl cıvarı dedıler sasırdım
hatta orda baska bırıne sordum o da ucretsız dedı
randevu almaya gerek yok ama yogun oluyo felan dedılerr
kafam karstıı cunku doktor ıster burda ıster baska yerde yaptr demıstı
neysee bıdaha cıktım doktorun yanında
dedıkı bızım hastanede renksız yapılıo tum organlarına bakılıo
dısarıda renklı bakılıo resım cd felan verılıyorms sanırım
eger bu hastanedekı sıyah beyaz olan sızın ıcın yeterlıyse sadece onu yaptırayım dedım
yeterlı dedı
renklı yaptrmak aılenın tercıhı felan dedı
dısarıda da fıyatlar 300den baslııyo dıye bılıyorum burada maksımum 140tlye halledıcez kısmetse
bende burda yaptraym dedım daha kızıma bısuru sey alıcam
ama emın olamadım tabı, sıyah beyaz olarak detaylı ulstrasonunu yaptıran arkadas varsa bılgı verebılır mı?
geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce toparlanırsın... stente gerek kalmaz. peki bu hamilelikte oluşan bir şey mi yoksa önceden var olan ama şimdi mi ortaya çıkan bir şey mi..
teşekkürler canım.. gebeliğe bağlı gelişen bir durum, gebelik bittikten bir kaç ay sonra normale dönüyormuş zaten bebek sağ tarafa baskı uyguladığı için böbrek genişleyip tıkanıyormuş çoğu gebelikte sağ böbrekte genişleme oluyormuş zaten..
tekrar geçmiş olsun.. inşallah büyüme devam etmez.. dikkat etmek lazım hamişlikten deyip ertelememek gerek bazı şeyleri. çok yoruldum, mide bulantımda zaten vardı diye iyiki ertelememişsin.. en azından önceden önleminin aldın.. ilacın faydası olacaktır canım ama sen yinede ihmal etme kendini..
Arkadaşlar pazartesi ayrıntılı için sigorta hastanesine gittim maalesef afedersiniz popomuza bakarak geri döndük gün yokmuş bütün günler doluymuş ayrıntılıyı yapan arkadaşlarım kaç haftalıkken olması gerekiyor artık özelde yaptırıcam ayrıntılıyı bana bilgi verirseniz sevinirim bana doktorum 10 mayıs demişti ama diğer bir doktor da 4 hafta süresi var demişti... o engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinicem tatlı hamişler...
eger bu hastanedekı sıyah beyaz olan sızın ıcın yeterlıyse sadece onu yaptırayım dedım
yeterlı dedı
dısarıda da fıyatlar 300den baslııyo dıye bılıyorum burada maksımum 140tlye halledıcez kısmetse
ama emın olamadım tabı, sıyah beyaz olarak detaylı ulstrasonunu yaptıran arkadas varsa bılgı verebılır mı?
Burada olan olmayan bütün hamiş arkadaşlarıma günaydın...3 gündür ayrı kaldık doktor kontrolüm vardı,güzel haberimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım arkadaşlar nihayet bebişin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum bu arada bebek 2-3 günde bir hareket ediyor diyordum ya artık maşallah şu 4 gündür hareketlerini her an hissedebiliyorum darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarımın başına hepinizi çokkkk seviyorum...
canım sen hangi şehirde yaşıyorsun?
bende bu cumartesi yaptıracağım. araştırmak için telde 3-4 yerle görüştüm. hepsi organlara siyah beyaz bakıldığını, sadece bebeğin yüzünü hareketlerini renkli olarak gösterdiklerini ve anne bebek kan akışına doppler ile bakıldığını söyledi.
Gunaydin kizlarrrr
Su an hastaneden bildiriyorum
Sabah 9 bucukta geldik kizimla
Doktor idrar kan aclik kan sekerine bakmak icin kan aldirdi
Simdi de glikozlu suyumuzu ictik bekliyoruz kizimla
Acimmmmmhem de midem kaziniyor ama bu sekerli su midemi bulandirdi
Ultrasona girmek icin bekliyoruz
ben istanbuldayım canım
camlıca medıcana hastanesıne gıdıyorum
o zaman orada yaptırayım ınsallah bıse cıkmazda hayrlısı ıle
gerekırse renklısını de yaptırır ıstenen parayı verırız yeterkı ıyı olsunlar
sen nerelerden bilgi aldın ücretlerı ne kadr?
hahahayyyy çok güldüm kız şimdi demek yeni kişiler geldi sandın allah güzel haberlerle karşılaştırsın sen niye şu yeni açılana halen girmedin face ye yani heeyyyyyyyyyyyyt yoğunum deme hemn girde seni keşf edelim olmamı :)
kız girdim aslında sanırsam ama yazmıyrm oraya ya bura daha çok hoşuma gidiyo..gamze hasan çınar diye kayıtlı olması gerek
yeterlı dedı
evet lina ismini beğenen benim canım...lina ismini ilk geçen hafta hidayet türkoğlunda duydum onlarda çok araştırmışlar bu ismi hem arapça hem farsça anlamı aynıymış...aslında ilk duyduğumda çok hoşuma gitmedi sanki yabancı bir isim gibi geldi ama sonraları anlamından dolayı hoşuma gitmeye başladı sen anlamını farklı yazmışsın ben anlamını aydınlık ışık saçan diye biliyorum SELMA LİNA ÇINAR...
kızlar ya benim bu şeker yüklemesine kafam karıştı doktorum bana 26.hafta da gel dedi ama benimle bir olan arkadaşlar yaptırmışlar hep...bir de çok mu uzun sürüyor?sabah okuldan ne kadar izin almam gerekir?
enemmmm anlık istihbaratımız geldi :)
bu glikozlu suyu içmek aç karnına öğğğ ne iğrenç bişidir
içine limon sıkaydın limonata gibi içeydin olmazmıymış ihihihi :)
ben sabah yaptırdım bana 24. hafta dedi ve seninle aynıyız. benim sonuç 161 çıktı ve yüksek dedi. haftaya 100lük yapılacak. ben de öğretmenim ve bugün boş günüm diye yaptırdım. ilk aç gidiyosun kan alıp şekerine bakıyolar. sonra içtim şekeri 1 saat sonra bakcaz dedi. fazla hareket etme dedi eve falan gitmedim. yaklaşık 2 saatte bitti işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?