Burada olan olmayan bütün hamiş arkadaşlarıma günaydın...3 gündür ayrı kaldık doktor kontrolüm vardı,güzel haberimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım arkadaşlar nihayet bebişin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum bu arada bebek 2-3 günde bir hareket ediyor diyordum ya artık maşallah şu 4 gündür hareketlerini her an hissedebiliyorum darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarımın başına hepinizi çokkkk seviyorum...
Günaydın arkadaşım.Acaba mantar üremesinin sizde ne gibi belirtileri oldu onları açıkca yazabilirmisiniz.Bendende bazı sıkıntılar var ve doktorum fitil önerdi.Fakat hala kullanmadım.Kullandığınız vajinal fitilin isminide yazarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
ben 3 aydır eve elımı suremedım sonra esım dedı ıstersen kadın cagıralım dıye bende kabul ettım sonra halıları verdım yıkamaya onlar gelsın haftayada cagırırm dedım.sonra havalar acmaya basladı bıgun yatak odamı temızledım sonra dedım eve kadın gelcek pıslığımı gorcek banada acayıp gelıyodu sonra vacgectım.yavas yavas yaparım dıyorum bı aksılık olmaz ıse
tesekurlerrrr bılgılerın ıçın....ayakkabıları degıstırmee vaktııı yasasın bunu sevıyom ıste yenı bışeyler almakk
canım ben ankara zekai tahir burak araştırma hastanesinde yaptırdım,siyah-beyaz dı bana bebeğii hiç göstermedi ama içim rahattı çok güzel inceledi,incelerken banada bilgi verdi,hatta bi ara kızıma kızdı yüzünü çevirmiyo bebiş bana die,dalga geçiyomuş benimki çevirir gibi yapıp tekrar dönüyomş cimcime.emin olamadıklarını tekrar tekrar ölçtü,dudaklarına kadar bakıyolar vala,çok güzel ilgilendiler,güzelde bi rapor çıkardı,bence hiççç renkliye falan gerek yok,boşa para harcamaya lüzüm yok,en iyisi devlet hastanesi gerçekten...
ben anlamını değişik bulmuştum netden canım,ama iki anlamıda çk güzel...... kulağa çk hoş geliyo,dur ben akşam kocişe bi söleyim inşallah beğenir...
:) ay en iyisi elimin yaptıgını gönlüm begenir der annem. cam silmek için çekpas denen zımbırtılardan aldı eşim hiç uzanmadan kabasını onunla alıyorum sonra az cifle sildinmi mis gibi gece sildim 1 tane camı temiz olmuş .darısı tüm hamişlerin camlarının başına... ayakkabı konusu önemli bende bugün kendime ve kızıma ve oğluma bişiler alıcam :) allahım alışveriş yapacak kişi sayısı arttıkça mutlugun zirvelerindeyim :)
siz anladğım kadarıyla devlet hastanesinde yaptırdınz bende devlette yaptırıcam peki eşiniz sizinle girebildi mi detaylı usg ye.bide resim verdimi en son cıkışta
siz anladğım kadarıyla devlet hastanesinde yaptırdınz bende devlette yaptırıcam peki eşiniz sizinle girebildi mi detaylı usg ye.bide resim verdimi en son cıkışta
Kizlarrrr cok sukur ultrasonda herseyimizi iyi cikti
Hatta bebisim onden gidiyormus
InsAllah ogleden sonra seker ve idrar da iyi cikar degmeyin keyfimize
yok canım malesef eşim giremedi,hatta detaylı ultrsonun yapıldığı polikinliğe bile almadılar garibimi,resimde verilmedi,sadece bi rapor yazıldı,2 li 3 lü taramam incelendi,,raporu verincede kendi dr.uma göstermemi sölediler...
eşimin girmsini çok istiyodm ama nasip olmadı,resim konusuna da takılma bence zaten rutin kontrollerde resim veriliyo...
yok canım malesef eşim giremedi,hatta detaylı ultrsonun yapıldığı polikinliğe bile almadılar garibimi,resimde verilmedi,sadece bi rapor yazıldı,2 li 3 lü taramam incelendi,,raporu verincede kendi dr.uma göstermemi sölediler...
eşimin girmsini çok istiyodm ama nasip olmadı,resim konusuna da takılma bence zaten rutin kontrollerde resim veriliyo...
(((((
Tabiii şimdi 4-5 ay geçti sıkıntılı dönemler bittiii kendimizi normal hayatımızda sanıyoz karnımız şiş olmasa ama değiliz tatlım karnımızdaki tırtıllar kelebek olmadı daha :)))))
O karşı çekmecede duran kartonu sen başka yere koy atma yada kimseye verme sakın üzülürsün sonra...sakla 1 yıl daha:))
özele gitmiyorum artık ozeldeki usg de güzel belli oluyrdu bebekte dvlette verilen usg lerde doğrudürüst secilmiyor ondan sorduydum.bende hayal ediyordum resmini cekeriz yada videoya alırız diye ah ahh
oyyy oyy canım sen çok beklenti içine girme öle,devletde zannetmiyorum böyle yapılacağını sen istediğin gibi olsun diysn bi 400 tl yi gözden çıkaracan,onada hiç grek yk
bizim herife kalsa doğumdan sonra yada doğuma 1 ay kala falan yaparız alışverişi diyor bende cinsiyeti belli olunca azcık bişeyler alalım diyorum hepsi bir aya birikmesin diye,camlarım bi günlük işim var havalar kapadı gene acılırsa halledicem cok iş varrrrr cokkkk,,ben inşallah pazartesi ayrıntılıya girersem o gün ayakkabımı falan alırım hrhalde
açıkçası ayrıntılı ultrason konusunda hayal kırıklığı yaşayanlardan biri de benim...videoya alırız,resim çekeriz diye hayal kuruyordum ama nerede...doktorumun önerisiyle başka bir doktorda çektirdim ultrasonu gerçi bu doktor hakkında herkes çok iyi dedi,sadece bu alanda çalışıyormuş...neyse adam dakikalarca baktı neredeyse 45 dakikayı buldu ama hiç konuşmadı...ben sanıyordum ki bütün organlarını tek tek gösterecek bilgi verecek ama tık yok...herhalde ben çok soru sormuş olacağım ki en son dayanamayıp kızımın bacak kaval kemiğini gösterdi:))eşim de çıkışta dalga geçti benimle...o kadar iş yerinden izin aldım millete kızımın organlarını göreceğim dedim şimdi millet sorarsa ne gördün diye ben kaval kemiğimi diyeceğim dedi:))son çıkışta sadece her şey yolunda dedi bize ve bir zarf verdi bunu doktorunuza verin dedi...tabii bizi aldı bir telaş içini açtık hemen ama tek kelime anlamadık koşa koşa gittik doktora neyse ki o da her şeyin yolunda olduğunu söyledi...bu arada zarfın içine kızımın 4 resmini koymuş tabii biz hemen kaval kemiğini tanıdık resimlerde:))
ohhh ohhh bebiş büyümüş baya baya desene
kilosunu boyunu öğrenebildin mi
bana 658 gr boyuda 23 cm dedi ihihihi
anam ne ara büyüyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?