2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallah darısı da EVAVEM ve diğer öğrenmeyan arkadaşlarımın başına

Günaydın... Yani aslında ben mantar var diye gitmedim, 4-5 saat içinde ıslaklık yüzünden 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kaldım dedim acaba suyum mu geliyor çünkü gelen sıvıda böyle küçük küçük sert pıtırcıklar vardı beyaz beyaz. Ama ağrım, kaşıntım falan yoktu...Bildiğim kadarıyla ilerlemiş mantarda kaşıntı olurmuş. Doktor bakınca; böyle sürekli akıntı olunca nemli kalıyor ya o bölge sürekli, mantar üremesin diye verdi ilacı hemde akıntıyı azaltsın diye...ilaç ismi yazmam doğru mu bilmiyorum ama pimafucin diye bir fitil.

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp ordayız ben geldim güzel eylül anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii,ebemin yanına gittim beni aradı cağırdı o tatlı sözleri ile bi güzel kilomuza baktı ama 2 kilo vermişimm bişecik olmazmış.sonra bebeğin kalp atışlarını dinletti benim sıpa 3 4 tık sesi verdi sonra hopp kayboldu yerini değiştirdi cok yaramaz cokkkkk bebeğin hareketlerini hissediyon mu ded iyok dedim arada bi nabiz atışı gibi bişey oluyr karnımda dedim işte onlar dedi ilk gebelikte öyle hisseder anneler dedi.ve tetanoz aşısı oldummmmmm hafiften acımaya başladı inşallah başka ağrı sızı olmaz

:) ay en iyisi elimin yaptıgını gönlüm begenir der annem. cam silmek için çekpas denen zımbırtılardan aldı eşim hiç uzanmadan kabasını onunla alıyorum sonra az cifle sildinmi mis gibi gece sildim 1 tane camı temiz olmuş .darısı tüm hamişlerin camlarının başına... ayakkabı konusu önemli bende bugün kendime ve kızıma ve oğluma bişiler alıcam :) allahım alışveriş yapacak kişi sayısı arttıkça mutlugun zirvelerindeyim :)

siz anladğım kadarıyla devlet hastanesinde yaptırdınz bende devlette yaptırıcam peki eşiniz sizinle girebildi mi detaylı usg ye.bide resim verdimi en son cıkışta

bizim herife kalsa doğumdan sonra yada doğuma 1 ay kala falan yaparız alışverişi diyor bende cinsiyeti belli olunca azcık bişeyler alalım diyorum hepsi bir aya birikmesin diye,camlarım bi günlük işim var havalar kapadı gene acılırsa halledicem cok iş varrrrr cokkkk,,ben inşallah pazartesi ayrıntılıya girersem o gün ayakkabımı falan alırım hrhalde

Kizlarrrr cok sukur ultrasonda herseyimizi iyi cikti
Hatta bebisim onden gidiyormus
InsAllah ogleden sonra seker ve idrar da iyi cikar degmeyin keyfimize

siz anladğım kadarıyla devlet hastanesinde yaptırdınz bende devlette yaptırıcam peki eşiniz sizinle girebildi mi detaylı usg ye.bide resim verdimi en son cıkışta

yok canım malesef eşim giremedi,hatta detaylı ultrsonun yapıldığı polikinliğe bile almadılar garibimi,resimde verilmedi,sadece bi rapor yazıldı,2 li 3 lü taramam incelendi,,raporu verincede kendi dr.uma göstermemi sölediler...
eşimin girmsini çok istiyodm ama nasip olmadı,resim konusuna da takılma bence zaten rutin kontrollerde resim veriliyo...

bende doğum evinde yaptırdım almıyolar kimseyi yanına
ama bana rapor birde 3 adet resim verdi siyah beyaz
rapora iliştirdi hemen
daha devletteki doktoruma gösteremedim ama
özeldeki doktorum gördü herşey normal dedi
zaten rutin kontrollerinide yaptık özelde :)

Kizlarrrr cok sukur ultrasonda herseyimizi iyi cikti
Hatta bebisim onden gidiyormus
InsAllah ogleden sonra seker ve idrar da iyi cikar degmeyin keyfimize

ohhh ohhh bebiş büyümüş baya baya desene
kilosunu boyunu öğrenebildin mi

bana 658 gr boyuda 23 cm dedi ihihihi
anam ne ara büyüyo bunlar

özele gitmiyorum artık ozeldeki usg de güzel belli oluyrdu bebekte dvlette verilen usg lerde doğrudürüst secilmiyor ondan sorduydum.bende hayal ediyordum resmini cekeriz yada videoya alırız diye ah ahh

niye almadılar ki benim eşim girdi.

ben iki hafta önce gittim özel hastane değildi ama çok güzel ilgilendiler. cd verildi bütün organ resimleri ve renkli resimleri tüm ölçüm kağıtlarıda verildi.

karagözlüm eşim sağolsun her hafta yeniliyo o kartonu kendisi pofur pofur içtiği için

özele gitmiyorum artık ozeldeki usg de güzel belli oluyrdu bebekte dvlette verilen usg lerde doğrudürüst secilmiyor ondan sorduydum.bende hayal ediyordum resmini cekeriz yada videoya alırız diye ah ahh

oyyy oyy canım sen çok beklenti içine girme öle,devletde zannetmiyorum böyle yapılacağını sen istediğin gibi olsun diysn bi 400 tl yi gözden çıkaracan,onada hiç grek yk

oyyy oyy canım sen çok beklenti içine girme öle,devletde zannetmiyorum böyle yapılacağını sen istediğin gibi olsun diysn bi 400 tl yi gözden çıkaracan,onada hiç grek yk

bende 2 yerde sordum biri 350 dedi biri 500 dedi. başka bi yere gittim 175 tl verdim tüm ölçümleri, baktığı tüm organ resimleri, renkli resimleri ve cd verildi eşimde girdi yanımdaydı.

açıkçası ayrıntılı ultrason konusunda hayal kırıklığı yaşayanlardan biri de benim...videoya alırız,resim çekeriz diye hayal kuruyordum ama nerede...doktorumun önerisiyle başka bir doktorda çektirdim ultrasonu gerçi bu doktor hakkında herkes çok iyi dedi,sadece bu alanda çalışıyormuş...neyse adam dakikalarca baktı neredeyse 45 dakikayı buldu ama hiç konuşmadı...ben sanıyordum ki bütün organlarını tek tek gösterecek bilgi verecek ama tık yok...herhalde ben çok soru sormuş olacağım ki en son dayanamayıp kızımın bacak kaval kemiğini gösterdi:))eşim de çıkışta dalga geçti benimle...o kadar iş yerinden izin aldım millete kızımın organlarını göreceğim dedim şimdi millet sorarsa ne gördün diye ben kaval kemiğimi diyeceğim dedi:))son çıkışta sadece her şey yolunda dedi bize ve bir zarf verdi bunu doktorunuza verin dedi...tabii bizi aldı bir telaş içini açtık hemen ama tek kelime anlamadık koşa koşa gittik doktora neyse ki o da her şeyin yolunda olduğunu söyledi...bu arada zarfın içine kızımın 4 resmini koymuş tabii biz hemen kaval kemiğini tanıdık resimlerde:))

valla tatlım ALLAH zamanında doğumu yaşatsın hepimize tabi ama bebkler7 aylıkta doğabiliyor o yüzden 7 aylıkken hastaneye gidicek çantamızın hazır olmasında yarar varmış deneyimli annelerden edindiğim bilgilere göre o yüzden sen sakın eşine bakma al bişeyler

:)))))) valla eşimin bi tanıdığı sayesinde esencan tıp merkezine gittik tek tek organlarını gösterip anlattı resimlerini verdi, cinsiyetinide öğrendik. ya tanıdık diye ilgilendi yada hep öyleler bilemiycem. benim için iyi oldu ama ben devlet hastanesine gidiyorum hiç ilgi yok elime ultrason kağıdını veriyor kendim araştırıyordum bunun anlamı ne diye. ilgilenmesi güzel oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…