2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktoruma dedim nöbet için rapor işini o da yazı çıkarırız dedi. üstünde nöbet tutamaz yazmıyo ama 24 ü geçince otomatik düşüyo dedi. onu vercem yarın

canım boyu 29 cm kilosu da 592+-142 yazıyor onu tam sormadım doktoruma
ayyy şu şeker de iyi çıksın idrar da yarabbim dinimiz amin

ohh maşAllah SüphanAllah kız o ne boy ooo :)

benimkini baştan popoya ölçtü 17cm dedi
5-6 cmde bacaklarına koy dedi öyle çıkardık hesabı yani

sizinki nası yapıyo ölçümleri bak merak ettim şimdi ihihi :)

femur boyunu 7 ile çarparsan yaklaşık bebeğin boyu hesaplanıyor

Son düzenleme:
femur boyunu 7 ile çarparsan yaklaşık bebeğin boyu hesaplanıyor

heh femur boyunu bilemedim ki şimdi
eve gidince bakarım artık

düzeltme düzeltmeee

femur denilen boy
fl ile gösterilen bacak kemik ölçüsümü o 35 miş daha önceki yazdığım yerden buldum :)ihihihi
ama o zaman kilosuda 420 gr demişti
1 haftada 658 grama çıkmış demekki en geliştikleri zaman bu zaman
boy ve kiloda oynamalar artıyor

bunlarda detaylıda çıkan ölçülerim -26.04.2013

bpd : 52mm ---22w

fl : 35mm ---21w 2d

hl : 34mm ---21w 6d

ac :161mm---21w 2d

Son düzenleme:

maşallah :)), yaa kızlar ben bebeğimi hep minik aşkım diye seviyorum ya hakkaten minik çıktı bu 21 haftalıkken 360 gramdı doktor minyon dedi hep proteinsizlikten oluyo dimi enbitanemm (

maşallah :)), yaa kızlar ben bebeğimi hep minik aşkım diye seviyorum ya hakkaten minik çıktı bu 21 haftalıkken 360 gramdı doktor minyon dedi hep proteinsizlikten oluyo dimi enbitanemm (

canım bende ıkı gun once gıttım
sanırım 350 gram dedı cok da hatrlamıorm ama ulstrason kagıdında 385 gibi bişe yazıodu
haftasıyla uyumlu dedı bana
onemlı olan belkı 1 ay sonrasındakı kılosu boyu:)
saglıklı sıhhatlı olsunlarda ınsallah boyuda uzar kılosu da artar:)

tatlım benim korkumda o aslında bebeğim 1 hafta geriden geliyor gözüküyor buna doktor geç yumurtlamdır dedi ama bu bir teselli mi yoksa gerçek mi bilemedim

evet bende biraz önce internetten okudum önemli olan 5. aydan sonraki ağırlıklarıymış gelişimlerinin takibi erken doğum riski vs için bu arada benim aşkım şuan depikliyo annesini

tatlım benim korkumda o aslında bebeğim 1 hafta geriden geliyor gözüküyor buna doktor geç yumurtlamdır dedi ama bu bir teselli mi yoksa gerçek mi bilemedim

canım banada doktorum ilk kontrollerimde 1 hafta geriden geliyor demişti ama ben SAT ımı doğru hatırlayamıyordum sonra eşimle oturduk son emin olduğum adet tarihimden 28 gün gele gele doğru sonuca ulaştık ve şimdi tam görünüyor seninde öyle olabilir mi SAT ını ii hatırlıyormusun

kızlar boya kiloya takılmayın sağlıklı olsun yeter...ahh birde ben öğreneydim bebeğimin iyi olduğunu şimdiye kadar sorun olmadı çok şükür ama ayrıntılı ya girmeden içim rahat etmeyecek...15 mayıs doktorumla 18 mayısta ayrıntılı ultrasyonum var...hayırlısıyla onuda atlatsaydık...o zaman değmeyin benim keyfime....

bihafta geriden gitmesi veya bi hafta önden gitmesi normalmiş.
daha uzun süre olursa belkı sıkıntı olur
yanı iri bebek olursa normal dogum zorlasır veya sezeryan olacaksa bile vaktınden once alınır
halıyle 2 3 hafta gerıden gelırse belkı ortalama 50 cm dogacaksa 45 46 cm dogabılıo
yanı bunlar benım sagdan soldan duydugum bılgıler ne kadr dogru bılemem:):):)
ama bıhafta ılerı veya gerı olmasının sorun olmadıgını bılıyorum
benımde baslarda gerıden gelıodu cünku

canımcım besinlerde etkiliyordur tabi ama

birazda anne baba boy kilo oranlarıda önemli
bizim sülalede kısa insan yok tahminimce bizim oğlanda uzun boylu olur
aman çıt kırıldım zayıf biride yok enine boyuna herkes
1 haftada 420 gr dan 658 grama çıkmış yani
en çok geliştikleri büyüdükleri zaman bu zaman yani son 3 ay
bir hafta bile ne kadar etkilemiş tosuncuğu :)

evet bende biraz önce internetten okudum önemli olan 5. aydan sonraki ağırlıklarıymış gelişimlerinin takibi erken doğum riski vs için bu arada benim aşkım şuan depikliyo annesini

benım esımde ılkkez dun hıssettı tekmelerını kızımızın:)
bıraz tatlı seyler yemıstım sonra uzanıodum o sırada pıtır pıtırdı masallah
sureklı hareketlı degıl ama o sırada ona da denk geldı şok oldu:):):)

ayy yesin teyesi onları tosun olsun hepsi de :)) valla maşallah genler iyi diyosun yane :))
e hayatım bende kısa sayılmam 169 boyum eşim 178 ama bebiş nohut kadar :)) olsun ya yerim onu ben çıksın dışarı beslerim büyütürüm ben onu pamuklara sararım.

gebeliğimin ilk aylarında 2 hafta geriden geliyordu 1 2 hafta oynamalar sorun teşkil etmez miş ikili tarama testinde sat ile uyumlu olmuştu.

Ya arkadaşlar karnım çok acıkıyor benim zaten şimdiden 5 yakın kilo aldım kendime engel olmak istiyorum ama bu seferde elim ayağım titremeye başım dönmeye başlıyor napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…