canım boyu 29 cmkilosu da 592+-142 yazıyor onu tam sormadım doktoruma
ayyy şu şeker de iyi çıksın idrar da yarabbim dinimiz amin
ahahaaa nuuur çok tatlısın :)) çok gülerim ben ona dinimiz aminn. Maşalah fındık kızına uzun olucak :)
çok teşekkür ederim olmazsa ben de yarın okuldan izin alıp gideyim benim boş günüm yok ne yazık ki...geç kalmaktan korkmaya başladım ben bir an önce gideyim de içim rahatlasın bari...bir de bu haftadan itibaren nöbetten muaf sayılıyoruz doktordan belge aldın mı hiç?
ben ilk defa duydym tam olarak ne demek oluyo ki sanki uzun bişeyin halk arasında kısaltılmıiş hali gibi
canım boyu 29 cmkilosu da 592+-142 yazıyor onu tam sormadım doktoruma
ayyy şu şeker de iyi çıksın idrar da yarabbim dinimiz amin
ohh maşAllah SüphanAllah kız o ne boy ooo :)
benimkini baştan popoya ölçtü 17cm dedi
5-6 cmde bacaklarına koy dedi öyle çıkardık hesabı yani
sizinki nası yapıyo ölçümleri bak merak ettim şimdi ihihi :)
oyyy oyy canım sen çok beklenti içine girme öle,devletde zannetmiyorum böyle yapılacağını sen istediğin gibi olsun diysn bi 400 tl yi gözden çıkaracan,onada hiç grek yk
femur boyunu 7 ile çarparsan yaklaşık bebeğin boyu hesaplanıyor
heh femur boyunu bilemedim ki şimdi
eve gidince bakarım artık
düzeltme düzeltmeee
femur denilen boy
fl ile gösterilen bacak kemik ölçüsümü o 35 miş daha önceki yazdığım yerden buldum :)ihihihi
ama o zaman kilosuda 420 gr demişti
1 haftada 658 grama çıkmış demekki en geliştikleri zaman bu zaman
boy ve kiloda oynamalar artıyor
bunlarda detaylıda çıkan ölçülerim -26.04.2013
bpd : 52mm ---22w
fl : 35mm ---21w 2d
hl : 34mm ---21w 6d
ac :161mm---21w 2d
maşallah :)), yaa kızlar ben bebeğimi hep minik aşkım diye seviyorum ya hakkaten minik çıktı bu 21 haftalıkken 360 gramdı doktor minyon dedi hep proteinsizlikten oluyo dimi enbitanemm(
canım bende ıkı gun once gıttım
sanırım 350 gram dedı cok da hatrlamıorm ama ulstrason kagıdında 385 gibi bişe yazıodu
haftasıyla uyumlu dedı bana
onemlı olan belkı 1 ay sonrasındakı kılosu boyu:)
saglıklı sıhhatlı olsunlarda ınsallah boyuda uzar kılosu da artar:)
canım bende ıkı gun once gıttım
sanırım 350 gram dedı cok da hatrlamıorm ama ulstrason kagıdında 385 gibi bişe yazıodu
haftasıyla uyumlu dedı bana
onemlı olan belkı 1 ay sonrasındakı kılosu boyu:)
saglıklı sıhhatlı olsunlarda ınsallah boyuda uzar kılosu da artar:)
tatlım benim korkumda o aslında bebeğim 1 hafta geriden geliyor gözüküyor buna doktor geç yumurtlamdır dedi ama bu bir teselli mi yoksa gerçek mi bilemedim
tatlım benim korkumda o aslında bebeğim 1 hafta geriden geliyor gözüküyor buna doktor geç yumurtlamdır dedi ama bu bir teselli mi yoksa gerçek mi bilemedim
maşallah :)), yaa kızlar ben bebeğimi hep minik aşkım diye seviyorum ya hakkaten minik çıktı bu 21 haftalıkken 360 gramdı doktor minyon dedi hep proteinsizlikten oluyo dimi enbitanemm(
evet bende biraz önce internetten okudum önemli olan 5. aydan sonraki ağırlıklarıymış gelişimlerinin takibi erken doğum riski vs için bu arada benim aşkım şuan depikliyo annesini
canımcım besinlerde etkiliyordur tabi ama
birazda anne baba boy kilo oranlarıda önemli
bizim sülalede kısa insan yok tahminimce bizim oğlanda uzun boylu olur
aman çıt kırıldım zayıf biride yok enine boyuna herkes
1 haftada 420 gr dan 658 grama çıkmış yani
en çok geliştikleri büyüdükleri zaman bu zaman yani son 3 ay
bir hafta bile ne kadar etkilemiş tosuncuğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?