2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bu hafta ege ünv hastanesinden ayrıntılı için haber gelicekti hala gelmedi unuttular mı acaba beni yaa gerçi daha çarşamba ama insan endişeleniyo hepimizin içi sanırım ayrıntılıya girmeden rahat etmiycek

Ya arkadaşlar karnım çok acıkıyor benim zaten şimdiden 5 yakın kilo aldım kendime engel olmak istiyorum ama bu seferde elim ayağım titremeye başım dönmeye başlıyor napcam bilmiyorum

aa yapma ama böyle arkadaşım sen hamilesin canın ne isterse tabiki yiyceksin düşünme kiloyu falan fındığın istiyor ye lütfen :))

Ya arkadaşlar karnım çok acıkıyor benim zaten şimdiden 5 yakın kilo aldım kendime engel olmak istiyorum ama bu seferde elim ayağım titremeye başım dönmeye başlıyor napcam bilmiyorum

canım bende yaklasık 5kılo aldım ama engel olmuyorum acıkcası yaa
yanı söyle tam yatacakken de karnım acıkıo o zaman tabıkı yemıyorum
veya bıkase sütlü tatlı yedıkten sonra ıkıncıyı istiyorsa canım ne de olsa bı kase yedım diye ıkıncıyı de yemıyorum ama okadr işte
onun harıcınde ne yapsakta alıcaz o kıloları

aa yapma ama böyle arkadaşım sen hamilesin canın ne isterse tabiki yiyceksin düşünme kiloyu falan fındığın istiyor ye lütfen :))

valla öyle dediğime bakmayın yiyorum zatende insan zayıf böyle sadece göbeği çıkan hamileleri görünce özenmiyor da değil yani

armagancım senle bir günümüz var benim yemem de aslında pek değişiklik olmadı aslında ama alınıypr işte bide nedendir bilmiyorum sürekli canım fast food tarzı şeyler istiyor hele dışarı çıktıysak illa yicem yani

güzel annelerr ve güzel bebişlerii selamlarr hepinize :) nasılsınız herkes iyidir umarım ...alınan kilolarmış çatlayan göğüsler göbüşlermiş takmayın bunları keyfini çıkarın hamileliğin :) yaşasın deformasyonnn yaşasın bebişlerimizz hihihi :)

ay sorma benimde aynı öyle sürekli bi acıkma durumu
ama mesela ben kepek ekmeğine başladım
en fazla 1 dilim yiyebiliyorum tıkıyo beni ihihi :)
mesela eleviti bıraktım nasıl olsa yiyorum diye doktorum bırak kilo alma dedi
ara öğün yapmamız lasım bu öğünlerde yoğurt meyve gibi şeyler yememiz lasım
tatlı olarak doktorum tatlı yeme dondurma çıktı şimdi dedi ondan ye bol bol hem besin değeri yüksek dedi

ben bişeyden azıcık alim diye başlıyosam bitti
o herneyse bitmesi lasım helede sütlü tatlıysa o
ya hiç başlamıcam yada bitirecem hahahah :)

saat 2 de doktorumu aradım elevitim bitti
devam edicekmiyim die hamileliğin ve emzirme süresince elevite devam edicez dedi valla her doktor farklı işte aynen benimde öyle zaten dondurmayı çok severim çokta yerim amaa oda kilo aldırıyor valla aman bu ara biraz kiloya takıldım da valla kayınvalidemle nerdeyse aynı kilodayız kayınpederde ona bu ne bu kadar kilolusun zayıfla azcık diyince insan ister istemezalınıyor ve onun yaşı 52 benim ki 27 yani

fadiyess burda mısınn sabah san soru sormuştum tatlım :) senin bebek için doktorlar tahminde bulunmuşlar mıydı hiç? kız yad aerkek diye yoksa hiç mi göstermemişti

tatlılara göre dondurma daha az kilo yapıyo canımcım
bide süt içemeyenlere de doktor dondurmayı öneriyor geçen gün
bi doktor anlatıyormuş tv de annem dinlemiş
tabiki herşeyin fazlası zarar ben onada dikkat ediyorum 2-3 günde bir kase yiyorum
sade alıyorum dondurmayı katkısı olmasın diye onu yiyorum

elevit mesela her besinden alıyorsan yeşillik yiyorsan meyveni ve soda içiyorsan içmene gerek yok
ben günde kocaman bir bardak limonlu su içiyorum hasta olmayayım diye birde tansiyon çıkarsa diye
ve kendimi gayet iyi hissediyorum yani illaki ilaçlara bağımlı kalmayalım onlarda kimyasal yani

tabiki canım herşeyin doğal yollarla vücuda girmesi en ii side napcan doktorlarımız ne derse onu yapıoruz ben dondurmanın sadece kakolusunu sevmem yoksa hepsi ıımmmahh biraz önce gene yedik bebeğimle ama ekşi sevmiyor kızım babamız limonluyu muzlu sanmış bide vişne ikiside ekşi ama olsun genede yedik biraz

fadiyess burda mısınn sabah san soru sormuştum tatlım :) senin bebek için doktorlar tahminde bulunmuşlar mıydı hiç? kız yad aerkek diye yoksa hiç mi göstermemişti

Canım ben ilk 10 haftalıkken sorduğumda iyi bir doktordu söylüyecekti fakat arkasını dönmüş dedi şu an ayrıntılı için gittiğim doktor hala cinsiyetini öğrenemediğimi söyledim neyseki bu doktor da çok iyi biri çıktı erkek dedi direk kilosuna kadar söyledi yani herhangi bir tahmin yok canım erkek dedi, benim bebeğin cinsiyetini öğrenememem doktorlarla ilgili bebekle değil doktorların ruh haliyle nihayetinde 20 haftada erkek olduğunu öğrenebildim::))

kızlarrr ben geldim hem de tahlil sonuçlarımla
şimdi bu şeker şeysinde sınır 140 benim kaç çıktı 142
doktor şekerli şeyler yeme dedi ama benim tek şekerli yediğim çikolataydı zaten
bu 100 gram şeysi varmış ondan yapcam dedi ama bir doktor arkadaş bana telaşlanma birşey olmaz dedi 2 değercikten dedi :44:
anlamadım yani çok şükür çok yüksek değil ama ne vardı daha düşük çıkaydı
off şimdi bir de 100 gramla uğraş

enbitanemm bu arada fl değerini 7 ile çarpcan canım
senin bebiş 24,5 cm oluyor yawrum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebişlerimize biberon falan alan oldumu içinizde kaç adet almak lazım birde alırsak cam mı yok sa plastik olanlardanmı alalım alan annelerden cevap beklerim...

Arkadaşlar bebişlerimize biberon falan alan oldumu içinizde kaç adet almak lazım birde alırsak cam mı yok sa plastik olanlardanmı alalım alan annelerden cevap beklerim...

canım ben daha biberon almadım ama bence cam daha sağlıklı olur gibi geliyor plastikten..bir de plastik olanlar için BPA içermeyen olması gerekir diye duymuştum..tecrübeli annele daha doğru yol gösterir eminim sana..

Oh 1 ay sonra sonunda gördüm kızımı hemde neredeyse 1 saat boyunca doktorum detaylı incelemesini de yaptı 471 gram şuanda bi ay sonra şeker yüklemesi var çokkkkkk mutluyum yani ne çokkk özlemişim

ya şu en küçük boylarından cam alınması yeterli oluyormuş da biberona ihtiyacımız olcak mı ya sonuçta bebeklerimizi sadece emzirmicez mi ilk 6 ay ondan sonra ihtiyacımız olur die düşünüyorum da tabi sütünü sağıcak anneler çalışmak zorunda olan anneler için durum değişir çok bilmiş gibimi konuştum yav

kızıma aldıklarım bunlar teyzeleri..o kadar heyecan yapmışım ki bir üründen 2 tane sipariş vermişim..Allahtan farklı aylar için almışım..

Eklentiler

• $1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $2.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $3.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $4.webp
    3 KB · Görüntüleme: 42
  • $5.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41

oyy du bakim ben ne zaman yaptırıcam acep bu şeker yüklemesini
korktum hee bende hep tatlı yiyorum ki bu ara ya çıkarsa

tmm canımcım sağolasın boy konusunda ihihi :)

şu anda plastiklerde cam gibi sağlıklı kızlar
bende ikisi arasında kalmıştım görümceme danıştım
oda daha önceki plastikler toplandı piyasadan
şimdikiler sağlıklı plastik dedi
zaten bakarsan parlaklık yok plastiklerde dedi
o parlaklık veren neyse oymuş zararlı olan madde :)

ama yinede baktığımda cama gidiyo aklım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…