Ya arkadaşlar karnım çok acıkıyor benim zaten şimdiden 5 yakın kilo aldım kendime engel olmak istiyorum ama bu seferde elim ayağım titremeye başım dönmeye başlıyor napcam bilmiyorum
Ya arkadaşlar karnım çok acıkıyor benim zaten şimdiden 5 yakın kilo aldım kendime engel olmak istiyorum ama bu seferde elim ayağım titremeye başım dönmeye başlıyor napcam bilmiyorum
aa yapma ama böyle arkadaşım sen hamilesin canın ne isterse tabiki yiyceksin düşünme kiloyu falan fındığın istiyor ye lütfen :))
canım bende yaklasık 5kılo aldım ama engel olmuyorum acıkcası yaa
yanı söyle tam yatacakken de karnım acıkıo o zaman tabıkı yemıyorum
veya bıkase sütlü tatlı yedıkten sonra ıkıncıyı istiyorsa canım ne de olsa bı kase yedım diye ıkıncıyı de yemıyorum ama okadr işte
onun harıcınde ne yapsakta alıcaz o kıloları
ay sorma benimde aynı öyle sürekli bi acıkma durumu
ama mesela ben kepek ekmeğine başladım
en fazla 1 dilim yiyebiliyorum tıkıyo beni ihihi :)
mesela eleviti bıraktım nasıl olsa yiyorum diye doktorum bırak kilo alma dedi
ara öğün yapmamız lasım bu öğünlerde yoğurt meyve gibi şeyler yememiz lasım
tatlı olarak doktorum tatlı yeme dondurma çıktı şimdi dedi ondan ye bol bol hem besin değeri yüksek dedi
ben bişeyden azıcık alim diye başlıyosam bitti
o herneyse bitmesi lasım helede sütlü tatlıysa o
ya hiç başlamıcam yada bitirecem hahahah :)
saat 2 de doktorumu aradım elevitim bitti
devam edicekmiyim die hamileliğin ve emzirme süresince elevite devam edicez dedi valla her doktor farklı işte aynen benimde öyle zaten dondurmayı çok severim çokta yerim amaa oda kilo aldırıyor valla aman bu ara biraz kiloya takıldım da valla kayınvalidemle nerdeyse aynı kilodayız kayınpederde ona bu ne bu kadar kilolusun zayıfla azcık diyince insan ister istemezalınıyor ve onun yaşı 52 benim ki 27 yani
tatlılara göre dondurma daha az kilo yapıyo canımcım
bide süt içemeyenlere de doktor dondurmayı öneriyor geçen gün
bi doktor anlatıyormuş tv de annem dinlemiş
tabiki herşeyin fazlası zarar ben onada dikkat ediyorum 2-3 günde bir kase yiyorum
sade alıyorum dondurmayı katkısı olmasın diye onu yiyorum
elevit mesela her besinden alıyorsan yeşillik yiyorsan meyveni ve soda içiyorsan içmene gerek yok
ben günde kocaman bir bardak limonlu su içiyorum hasta olmayayım diye birde tansiyon çıkarsa diye
ve kendimi gayet iyi hissediyorum yani illaki ilaçlara bağımlı kalmayalım onlarda kimyasal yani
fadiyess burda mısınn sabah san soru sormuştum tatlım :) senin bebek için doktorlar tahminde bulunmuşlar mıydı hiç? kız yad aerkek diye yoksa hiç mi göstermemişti
Arkadaşlar bebişlerimize biberon falan alan oldumu içinizde kaç adet almak lazım birde alırsak cam mı yok sa plastik olanlardanmı alalım alan annelerden cevap beklerim...
canım ben daha biberon almadım ama bence cam daha sağlıklı olur gibi geliyor plastikten..bir de plastik olanlar için BPA içermeyen olması gerekir diye duymuştum..tecrübeli annele daha doğru yol gösterir eminim sana..
kızlarrr ben geldimhem de tahlil sonuçlarımla
şimdi bu şeker şeysinde sınır 140 benim kaç çıktı 142
doktor şekerli şeyler yeme dedi ama benim tek şekerli yediğim çikolataydı zaten
bu 100 gram şeysi varmış ondan yapcam dedi ama bir doktor arkadaş bana telaşlanma birşey olmaz dedi2 değercikten dedi :44:
anlamadım yani çok şükür çok yüksek değil ama ne vardı daha düşük çıkaydı
off şimdi bir de 100 gramla uğraş
enbitanemm bu arada fl değerini 7 ile çarpcan canım
senin bebiş 24,5 cm oluyor yawrum
Arkadaşlar bebişlerimize biberon falan alan oldumu içinizde kaç adet almak lazım birde alırsak cam mı yok sa plastik olanlardanmı alalım alan annelerden cevap beklerim...
az önce dayanamadım internetten kızıma bişeyler aldım..siparişi verdikten sonra dikkat ettimde hepsi tulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?