2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok yaşa emi sen güldürdün beni valla çok hoşuma gitti hiçte pişman olmadım sorduğuma kızzzzz cilvesi hülya avşara benzemesin yanarsınzı valla

hımm özür dilerim o zaman yanlış algıladım hiç bi simge olmayınca dediğim şeyi abartı mı buldu acaba dedim

:) ay evet gülen yüz falan koymamışım :) özr dilencek bişi yok aybalam normal söyledin de ben yaşadım o sıkıntıyı bide geçmiyo ya geceden beri insan ister istemez stres oluyo kendi yaşadıgım geldi aklıma . aklınızda bulunsun bi gariplik varsa direk 112 yi arayın :) doktora baglıyolar en hızlısından :)

stella anadolu yakası hangi doktr bende ssvd istiyorum ve
deneyecgiz inş.

deneyecgiz inş.

yok canım ben Anadolu yakası oturuyorum
doktor muayenehanesi Avrupa yakasında
ama doğum için 3 hastane önerdi
2 si Avrupa yakasında
1 i Anadolu yakasında
biz Anadolu yakasındakini seçeceğiz, doğumda doktor gelecek bizim tarafa
şuan ayda bir muayene için yaka değiştirmek zor gelmiyor
hatta keyifle gidiyoruz, son aylar zorlar belki ama önemli değil

slm arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum
benim bu gün sol kasığımda hafif bi ağrı var sizlerdede oluyor mu
kızımın hareketlerini de çok az hissediyorum biraz endişeliyim yardım lütfen

canım kasık ağrılarının olması cok normal.bu ağrılar cok can yakıcı ve 1 saati gecerse ozman doktoruna haber vermen gerekibilir.bebeğin hareketlerine gelince bende yeni öğrendim 28.haftadan sonra düzenli hareketleri olurmuş.bende iki gün önce hissettim kuvvetlisinden dahada bişey yok

deneyecgiz inş.

stella için de senin için de güzel bir deneyim olacağını hissediyorum.Hayırlısı olsun.Ben de çok isterdim ama mümkün değil
İlk sezeryanımdan açılmış 1 dikişim var.O dikilecek bu doğumda

benim doktorum Kübra Taman

ama Anadolu yakası arıyorsan

Dilek Yağmur SSVD ye sıcak bakan ve gerçekleştiren bir doktor
benim dilek yağmuru gitmememin nedeni, doğumu ebeler takip ediyor (ki normali de budur)
açıklık sonrası doğumda katılıyor dilek hanım
ve epizyo rutin olarak uyguluyor diye biliyorum
ama Kübra Hanım yanımdan ayrılmayacağının altını çizdi. Daha sıcak geldiğinden kübra hanımı tercih ettim

Son düzenleme:

vücudun, psikolojinin neye elveriyorsa senin için doğru doğum şekli odur
ben planlı sezeryana karşıyım ama bunu seçenede saygı duyarım
doğum saygı ve mahremiyet işidir.
herkesin kendi tercihi
umarım sonuçtan hepimiz çok memnun oluruz.

kızlar bu haftalarda bebişlerimizi hıçkırık tutabilirmi?
sanki bugün bizim kızçeyi ikidir hıçkırık tutuyor.
nerden anladın diye sorarsanız normalde hareketler tek hissediliyodu bugün yaklaşık 20-25 sn süreli hareket kesilmiyo ritmik ve aynı anda sanki eli ayagı aynı anda vuruyor.göbeğimden resmen belli oluyor.

sizcede hıçkırık mıdır bu yoksa benim zilli mi çok hareketli :)

Son düzenleme:

önemli olmazmı tabki önemli aslında daha bilmediğimiz duymadığımız biraz şansa biraz doktorlara bıraktığımız neler vardır kimbilir....İşte ne kadar okusak okadar kafamız karışacak tabiki günümüzdeki teknolojinin imkanlarından faydalanmak lazım ama yinede çok fazla kafamızı bulandırmayalım bilinçli anne olmak güzel ama çok bilmişte işte verdiğim örnekdeki gibi oluyor:))))))))
ama şuna kesinlikle eminim içinizde hiçbişey kalmasın herşeyi doya doya yaşayın hamile ikende doğumdan sonrada başka herşey kendiliğinden gelişiyor zaten bi bakmışsın 3 aylık olmuş bebiş...

ayy çok yaşa emi sen güldürdün beni valla çok hoşuma gitti hiçte pişman olmadım sorduğuma kızzzzz cilvesi hülya avşara benzemesin yanarsınzı valla

Benzesin yaaa ben bayılıyorum o kadının işveli cilveli fıkır fıkır hallerine bende de var çok şükür ama onunki bi başka yani o ölüyü dirilten cinsten:))))))
Hahhhaaa buda kayınvalidemin lafı kulakları çınlasınnnnnn...

peki annesi sen kime istiyorsan ona benzesin tabide babasının pek hoşuna gitmiycektir bu durum

allah hayırlısını göstersin :) belki senin için bu daha ii dir :)
geçmiş olsun fıtık mı oldu
açılan ddikişin yerinden

İyi akşamlar tatlı bebişlerin anneleri :)

Minikmelekim

Bu aylardan itibaren hıçkırık tutması normalmiş bebekleri, hatta benimkide dün akşam hıçkırıyordu gibi geldi banada.

Ben size bişi danışmak istiyorum ayrıntılı ultrason sonucu bizim bebeğin 400 gr olduğunu söyledi doktor bana az geldi takvimimde yazan değere göre 470 gr olması gerek acaba kilo alamıyormu ben 5.5 kilo aldım oysaki. Boyunuda ölçmedi işte 24 cm filandır dedi ama tahmini. Çok şükür görünen bir sağlık sorunu çıkmadı. Ama ben kilosunu az buldum. Siz ne dersiniz sizce normal mi?

Evet olabiliyormuş doktor söylemişti :)

Bence çok normal ayrıntılı ultrasona girdiğimde benm de 22 hAftalıktı doktorun biri 400 dedi biri 392 ikisi de normalmiş. Bi de bize verdikleri ultrason kağıdında artı 40 veya eksi 40 olabilir yazmışlar. Sıkma canını

valla yerin varsa gardrop al şifonyerde düzen zor yazın battaniyesi kundakları yorganı olacak onları koymak için şifonyer yetmiyo :) ben 4 kapılı gardrop yaptırtıyom

hepinize de teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacağım

Nasılsiniz hamisler ve fındıkları herkes iyidir umarımmmm ben Hatay'da oturuyorum Antakya'da reyhanlidaki olay beni üzdü canim çok skkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…