ben çoook merak ediyordum ama doktorum beni rahatlattı en son gittiğimde minik kızım bana benziyormuş ilk kızım babasına benziyor..karnımdaykende her ultrasonda aynı babası aynı babası diyordu tabiki benden de bişeyler almış ama bu minik bana daha çok benziyormuş..ben aslında halalarına benzemesini çok isterdim 2 halasının ve babaannesinin gözleri yemyeşil ama diğer yüz hatları benim kadar güzel değil kahretsin:))))) bu yavru bana benzesin ama gözleri halalarına çeksin boyu posu fiziği adriana lima ya benzesin şansı bahtı çirkin şansı olsun huyu bana benzesin mantıklı oluşu babasına fingirdekliği ve cilvesi hülya avşar a ...oooo pişman oldun dimi bu soruyu sorduğuna..İşte Allah o yüzden herşeyi bizim kararımıza bırakmıyo bence ondan gelene ses çıkaramıyoruz sonuçda bize kalsa işimiz zor:))))))))))
hımm özür dilerim o zaman yanlış algıladım hiç bi simge olmayınca dediğim şeyi abartı mı buldu acaba dedim
herşeyin bir karşılığı oluyor
bu doktoru bu görüşleri için özellikle seçtim. ssvd deneyeceğiz
ben Anadolu yakasında oturuyorum o Avrupa yakasında
yol, ücret falan filan derken, benim fedakarlık yapmam gerekti
hiç birşeyin garantisi yok. gidersin doğum için amerikaya sezeryan olup gelirsin
ama şartların el veriyordur yine de denersin
ben deneme aşamasındayım, umarım sonucada ulaşırım
emek olmadan yemek olmuyor
stella anadolu yakası hangi doktr bende ssvd istiyorum ve
deneyecgiz inş.
slm arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum
benim bu gün sol kasığımda hafif bi ağrı var sizlerdede oluyor mu
kızımın hareketlerini de çok az hissediyorum biraz endişeliyim yardım lütfen
stella anadolu yakası hangi doktr bende ssvd istiyorum ve
deneyecgiz inş.
stella için de senin için de güzel bir deneyim olacağını hissediyorum.Hayırlısı olsun.Ben de çok isterdim ama mümkün değil
İlk sezeryanımdan açılmış 1 dikişim var.O dikilecek bu doğumda
Sağolun kızlar..Bu sorun çözümlenecek bir sorun değil malesef...Allah ıslah etsin, herkese hakkı olanı versin.Ne eksiğini,ne fazlasını diyorum....Başka hiçbişey denemez.
Babam,dedemden ve babaannemden kalan mirastan bişeyler satmış, parasıyla eşinin üzerine ev almış.Sırf ilerde o öldüğünde ben malından yararlanmayayım diye yapıyormuş bunları.
Tabi bir yandan da kardeşlerinin vekaletini kullanıyor,yetkisini aşıyor.Amcam "benim bu satışlardan bilgim yok,onayım da yok" diye dava açmış zaten hakkını aramak için.Ama benim elim kolum bağlı.Babama kalan miras hakkında tasarruf yetkisi sadece ona ait. Artniyetini ibraz edip bişeyler yapabilirmiyim diye araştırdım, hiçbişey yapamıyormuşum. İpek eşine sordu sağolsun.
Şu mübarek günlerde böyle ince planlar yapıp beni mağdur etmeyi düşünüyor ya....açtım ellerimi havaya....İnşallah inleyerek can verir.Kafasına o sevmediği Sinem kadar taş düşer inşallah!!!Bu kötülükleri ona kat be kat geri döner innnşallahhh...Allahım büyük!!!!
Haydaaaaaa yaaaa bak nelerle uğraşmak zorunda kalmışsın..
Canım aile mevzuu olduğu için pek yorum yapmak istemem ama sen canını sıkma emin ol kiii herkes yaptığını bu dünyada da yaşıyor diğer tarafa kalanlar da var tabi ama yinede yaşarlar çok şeyin karşılığını...
Emin ol çoğu ailede yaşanıyor aynı sorunlar bizi babamın mirasında çıkarmak için neler yaptı halamlar amcamlar anlatamam...
geride mal mülk bırakmamak lazım biz eşimle karar verdik iki kızımıza birer ev bırakıcaz bi aksilik olmazsa gerisini dedim yiyelim içelim anasını satayım ilerde sorun yaşayacaklarına miras yüzünden yaşımız gençken yiyip içelim yaşlılıkda bize emekli maaşlarımız yeter zaten offfffff miras bela yani hemde çok fena..
yok canımcım kız kardeşin gibi olmaya bende karşıyım
zaten benim bebeğime annemle kayınvalide bakıcak
yani ben bişey bilmediğim için onlara emanet edicem
ne gerekiyosa onlara danışarak yapmak isterim
ama bu konu çok farklı müdahale şansımızın olup olmayacağını şu anda bilmiyorum
çünkü bu olan zaten normal doğumda oluyo sadece
ve olabilecek bişey yani olmayacak bişey olsa tamam da 1 dk beklemenin
kime ne zararı dokunur ki diyorum ve önceden doktorla konuşmak bu yüzden faydalı diye düşünüyorum
hem zaten böyle bişey varsa bütün doktor ve ebelerin zaten bunu yapması gerek
görevleri ve kötü düşünmek istemiyorum ama
çevremde bu hastalığı yaşayanlar var ve zorluğunu gözlerinin önünde erimesini seyretmek
bi anne için çok zor o yüzdende bu önemli bi konu bana göre
ayy çok yaşa emi sen güldürdün beni valla çok hoşuma gitti hiçte pişman olmadım sorduğumakızzzzz cilvesi hülya avşara benzemesin yanarsınzı valla
Benzesin yaaa ben bayılıyorum o kadının işveli cilveli fıkır fıkır hallerine bende de var çok şükür ama onunki bi başka yani o ölüyü dirilten cinsten:))))))
Hahhhaaa buda kayınvalidemin lafı kulakları çınlasınnnnnn...
stella için de senin için de güzel bir deneyim olacağını hissediyorum.Hayırlısı olsun.Ben de çok isterdim ama mümkün değil
İlk sezeryanımdan açılmış 1 dikişim var.O dikilecek bu doğumda
kızlar bu haftalarda bebişlerimizi hıçkırık tutabilirmi?
sanki bugün bizim kızçeyi ikidir hıçkırık tutuyor.
nerden anladın diye sorarsanız normalde hareketler tek hissediliyodu bugün yaklaşık 20-25 sn süreli hareket kesilmiyo ritmik ve aynı anda sanki eli ayagı aynı anda vuruyor.göbeğimden resmen belli oluyor.
sizcede hıçkırık mıdır bu yoksa benim zilli mi çok hareketli :)
İyi akşamlar tatlı bebişlerin anneleri :)
Minikmelekim
Bu aylardan itibaren hıçkırık tutması normalmiş bebekleri, hatta benimkide dün akşam hıçkırıyordu gibi geldi banada.
Ben size bişi danışmak istiyorum ayrıntılı ultrason sonucu bizim bebeğin 400 gr olduğunu söyledi doktor bana az geldi takvimimde yazan değere göre 470 gr olması gerek acaba kilo alamıyormu ben 5.5 kilo aldım oysaki. Boyunuda ölçmedi işte 24 cm filandır dedi ama tahmini. Çok şükür görünen bir sağlık sorunu çıkmadı. Ama ben kilosunu az buldum. Siz ne dersiniz sizce normal mi?
ilk etapta şifonyer yeter,
ama uzun vadeli(büyüyebilen ilerde genç odası olarak kullanacaksa) oda takımı tarzı düşünüyorsan dolap yatak mantıklı
kızım 3 yaşında, sadece şifonyerle idare etsem ederdim
valla yerin varsa gardrop al şifonyerde düzen zor yazın battaniyesi kundakları yorganı olacak onları koymak için şifonyer yetmiyo :) ben 4 kapılı gardrop yaptırtıyom
Sağolun kızlar..Bu sorun çözümlenecek bir sorun değil malesef...Allah ıslah etsin, herkese hakkı olanı versin.Ne eksiğini,ne fazlasını diyorum....Başka hiçbişey denemez.
Babam,dedemden ve babaannemden kalan mirastan bişeyler satmış, parasıyla eşinin üzerine ev almış.Sırf ilerde o öldüğünde ben malından yararlanmayayım diye yapıyormuş bunları.
Tabi bir yandan da kardeşlerinin vekaletini kullanıyor,yetkisini aşıyor.Amcam "benim bu satışlardan bilgim yok,onayım da yok" diye dava açmış zaten hakkını aramak için.Ama benim elim kolum bağlı.Babama kalan miras hakkında tasarruf yetkisi sadece ona ait. Artniyetini ibraz edip bişeyler yapabilirmiyim diye araştırdım, hiçbişey yapamıyormuşum. İpek eşine sordu sağolsun.
Şu mübarek günlerde böyle ince planlar yapıp beni mağdur etmeyi düşünüyor ya....açtım ellerimi havaya....İnşallah inleyerek can verir.Kafasına o sevmediği Sinem kadar taş düşer inşallah!!!Bu kötülükleri ona kat be kat geri döner innnşallahhh...Allahım büyük!!!!
Canım, gardrop al bence.Küçücük bebek diyoruz ama eşyaları çok oluyor.Şifonyer yetmez.Hem gardropta yazlık kışlık kullanma,yer değiştirme imkanın olur.Boş odana bebeğin gardrobunu koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?