2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla yerin varsa gardrop al şifonyerde düzen zor yazın battaniyesi kundakları yorganı olacak onları koymak için şifonyer yetmiyo :) ben 4 kapılı gardrop yaptırtıyom

evet ya bende şimdi tam ona bakıyordum sallanmıyor galiba şekli ve parası hoşuma gitmişti benim
neden sinirlisin canım inş bi sorun yoktur anlatmak istersen dinlerim

canımcım o belli oluyor
sanırım bu avukatlık durum hakkında
inşAllah en hayırlı bi şekilde çözüme ulaşır sorunun

Sağolun kızlar..Bu sorun çözümlenecek bir sorun değil malesef...Allah ıslah etsin, herkese hakkı olanı versin.Ne eksiğini,ne fazlasını diyorum....Başka hiçbişey denemez.
Babam,dedemden ve babaannemden kalan mirastan bişeyler satmış, parasıyla eşinin üzerine ev almış.Sırf ilerde o öldüğünde ben malından yararlanmayayım diye yapıyormuş bunları.
Tabi bir yandan da kardeşlerinin vekaletini kullanıyor,yetkisini aşıyor.Amcam "benim bu satışlardan bilgim yok,onayım da yok" diye dava açmış zaten hakkını aramak için.Ama benim elim kolum bağlı.Babama kalan miras hakkında tasarruf yetkisi sadece ona ait. Artniyetini ibraz edip bişeyler yapabilirmiyim diye araştırdım, hiçbişey yapamıyormuşum. İpek eşine sordu sağolsun.

Şu mübarek günlerde böyle ince planlar yapıp beni mağdur etmeyi düşünüyor ya....açtım ellerimi havaya....İnşallah inleyerek can verir.Kafasına o sevmediği Sinem kadar taş düşer inşallah!!!Bu kötülükleri ona kat be kat geri döner innnşallahhh...Allahım büyük!!!!

Canım, gardrop al bence.Küçücük bebek diyoruz ama eşyaları çok oluyor.Şifonyer yetmez.Hem gardropta yazlık kışlık kullanma,yer değiştirme imkanın olur.Boş odana bebeğin gardrobunu koy.

Geceden beri devam ediyor, bir ağırlık bir halsizlik sol tarafımdaki ağrı, sol kolumu hatta parmaklarımı bile halsizleştiriyor.

canım korkutmak istemem ama istersen bir doktorunu ara derim çünkü bana hastaneden verilen deergide el uyuşmalarının ve sol tarafta oluşan ağrıların önemli olabileceği yazıyor

ay ne güzel canım ya doktorunla her konuda konuşup uzlaşmaya varmışın..hem de en doğru şekliyle..
biz daha doğumdan hiç konuşmadık ama benim doktor biraz sezeryancı bir doktormuş öyle duydum.
ben sağlık durumum el verdikçe normal istiyorum..bakalım ne nasip olacak..
ama bebeğin yıkanmadan anne kucağına verilmesi falan bu detaylar çok önemliymiş..
inşallah benim de normal olur da en azından müdahale durumum olur..

Tatlımmm bunları okuyup hiç kafanı karıştırma..Gerçekden sinem in söylediği gibi pek bu tip şeylere müdahele etme fırsatın olmuyo yada aklına gelmiyo inan o an gözün bebeğin sağlıklı olsun başka bişey görmüyo..
Kiiii bu yüzyıllardrı hep bööle alışılagelmiş bir durum şimdi iş çıkarmasınlar gerçekden insan ne yapacağını neye nasıl davranacağını şaşırıyor.Ben şahsen çok fazla internet yada kitapla çocuk büyütmeye karşıyım kocakarı kafası diyebilirsiniz ama inanın eskilerin büyüklerin bildikleri yaptıkları herzaman daha iyi zaten annelik içgüdüsü ile çoğu şeyi hayatında ilk kez de olsa çok profesyonel yapıyorsun..Benim kızkardeşim 41 gün önce doğum yaptı kızı inanılmaz huysuz vik vik hiç susmuyor ama eşi ve kendisi ne anneleri dinliyorlar nede diğer büyükleri ıpad ellerinde ordan okuyup okuyup uyguluyorlar çocuğa kimseye ellettirmezler kapılarda zillerin üstü kapalı zile basmayın yazıyor gittikmi 50 saat cepden arıyoruz onlarında sesi kısık duyarda açarlarsa otomatiğe basıyorlar falan tv kapalı ışıklar kapalı offff daralıyorum heee diyorum ona şööle yap bööle yap diye ama yok yani sonuçda normal hayata alışması için normal yaşaması lazım..
Yani ilk bebeği olacak anne adaylarına nacizane tavsiyem her okuduğunuza o kadar bel bağlamayın bir bilene sorun derim çünki internek çoook derin bir okyanus oraya düştünüzmü çıkmak çok zor...

Stella hakikaten doktor yanından şanslısın sanırım, doğal doğumculardansın sen de :) Umarım herşey istediğin planladığın gibi gider, arkadaşların dediği gibi biz doktorlara böyle bunları söylesek terslerler, ben özele gitmeme rağmen çekiniyorum yani böyle şeyleri konuşmaya ama çekinmemek gerek. Merak ettim hangi şehirdesin ve doktorun kim? Ben de gerçekten bir terslik olmadığı sürece tamamen normal doğum istiyorum...Bazı bloglarda doğal doğum yapmış anneler pozitif doğum hikalerini anlatmışlar, okuyup okuyup inşallah benimki de böyle olur diyorum :)

şüphesiz mevla çok büyük beddua etme sen . allahım ıslah et de babamı dogru yola sevk et de . sen hayırlı bi evlat ol o sana hayırlı bi baba olamasada . kaynana kayınbaba olsa derim ki 2 beddua da benden ama o senin kötü de olsa baban . bak bizde anne baba oluyoruz . sen temiz tut kalbini . mal mülk nasibinde varsa zaten gelir seni bulur . gücüne gitmesin canını sıkma . mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)

yorum yaparak daha çok canını sıkmak istemem canım benim
sonuçta ne yapıyorsa bu dünyalık yapıyor ve o yaptıkları da
hem bu dünyada hem öbür dünyada önüne çıkacaktır

insan bu tarz adaletsizliklere dayanamıyor bazen
ama Rabbim herkesin kendine versin
kimseden de bişey bekletmesin (Amin)

sadece şunu söyleyim
bi baba baba olarak bunu yapıyorsa
daha kim ne yapmasın

gözün aydın canım öğrenmişsin cinsiyetini
ayrıca geçmiş olsun inşallah yukarı çıkar kendini çok üzmemeye çalış bak forumda da bu şekilde olup sağsalim yavrusunu kucağına alanlar var arethusaydı sanırım eminim bisürü insan vardır bu şekilde olan, sende inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın... belki biraz dahamı dikkat etmen gerekecek söylenenlere göre sanırım.. moralini yüksek tutmaya çalış lütfen....kızına alacağın cicileri düşün

bende senın gıbı dusunuyorum.kızkardesın de ınneme abartmıs yanı kızma da

hemen ara doktorunu hatta doktorla ugraşma 112 yi ara direk doktora baglasınlar onunla konuş .

hayırdır çaydemledim sende mi sinirlisin bugün bu nasıl bi msj böyle anlayamadım birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ve benim elimdeki dergide böyle yazıyor doktorunu arayıp sorsa hem içi rahatlar ne var ki bunda

yok bacım siirli degilim bende yaşadım doktorumu aradım dogumda şurdaburda dediler bende 112 yi aradım direk ilgili uzmana baglıyolar . (hamile degildim )bana asprin al kanın sulanır en yakn komşuna haber ver ve kapıları kilitleme dediler . geçince arayıp geçti dedim . kadın dogumcu ne anlar kalpten gel dicek kocası işten gelene kadar gidemiycek falan filan hem ne oldugunu öğrenir .

hımm özür dilerim o zaman yanlış algıladım hiç bi simge olmayınca dediğim şeyi abartı mı buldu acaba dedim

yok canımcım kız kardeşin gibi olmaya bende karşıyım
zaten benim bebeğime annemle kayınvalide bakıcak
yani ben bişey bilmediğim için onlara emanet edicem
ne gerekiyosa onlara danışarak yapmak isterim

ama bu konu çok farklı müdahale şansımızın olup olmayacağını şu anda bilmiyorum
çünkü bu olan zaten normal doğumda oluyo sadece
ve olabilecek bişey yani olmayacak bişey olsa tamam da 1 dk beklemenin
kime ne zararı dokunur ki diyorum ve önceden doktorla konuşmak bu yüzden faydalı diye düşünüyorum

hem zaten böyle bişey varsa bütün doktor ve ebelerin zaten bunu yapması gerek
görevleri ve kötü düşünmek istemiyorum ama
çevremde bu hastalığı yaşayanlar var ve zorluğunu gözlerinin önünde erimesini seyretmek
bi anne için çok zor o yüzdende bu önemli bi konu bana göre

ben çoook merak ediyordum ama doktorum beni rahatlattı en son gittiğimde minik kızım bana benziyormuş ilk kızım babasına benziyor..karnımdaykende her ultrasonda aynı babası aynı babası diyordu tabiki benden de bişeyler almış ama bu minik bana daha çok benziyormuş..ben aslında halalarına benzemesini çok isterdim 2 halasının ve babaannesinin gözleri yemyeşil ama diğer yüz hatları benim kadar güzel değil kahretsin:))))) bu yavru bana benzesin ama gözleri halalarına çeksin boyu posu fiziği adriana lima ya benzesin şansı bahtı çirkin şansı olsun huyu bana benzesin mantıklı oluşu babasına fingirdekliği ve cilvesi hülya avşar a ...oooo pişman oldun dimi bu soruyu sorduğuna..İşte Allah o yüzden herşeyi bizim kararımıza bırakmıyo bence ondan gelene ses çıkaramıyoruz sonuçda bize kalsa işimiz zor:))))))))))

slm arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum
benim bu gün sol kasığımda hafif bi ağrı var sizlerdede oluyor mu
kızımın hareketlerini de çok az hissediyorum biraz endişeliyim yardım lütfen

herşeyin bir karşılığı oluyor
bu doktoru bu görüşleri için özellikle seçtim. ssvd deneyeceğiz
ben Anadolu yakasında oturuyorum o Avrupa yakasında
yol, ücret falan filan derken, benim fedakarlık yapmam gerekti
hiç birşeyin garantisi yok. gidersin doğum için amerikaya sezeryan olup gelirsin
ama şartların el veriyordur yine de denersin
ben deneme aşamasındayım, umarım sonucada ulaşırım
emek olmadan yemek olmuyor

ayyy çok yaşa sen emi güldürdün beni pişman olmadım valla ii geldi msjın tabiki seçme şansımız yok RABBİMDEN gelene hepimiz razıyız kiem benzerse benzesin ama saglıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…