herkese selam günaydın ii haftalar arkadaşlar yaa benim gene durduk yere bişey takıldı gece düşündüm durdum .deneyimli annelere soruyorum özellikle ya bebeğimiz dogduktan sonra göbek bağına nasıl pansuman yapılcak ve ilk günlerde nasıl giydirilcek mesela çıtçıtlaı badi giydirebilcezmi sıkmıcak baskı yapmıcak mı canını yakmaz mı tenine bişey degdiğinde nasıl kucaklıcaz ayy çok korkuyorum valla koca bi mandal takıyolar bide:18:
Agu Bebe Sepet Beşik __Renk Seçenekli+YATAKLI GittiGidiyor'da 84911719
arkadaşlar bebeklerimiz biraz yaatak odasında bizimle yatacak ya biraz onun için bu beşik nasıl sizce?
Ya her gün yeni bir icat çıkarmasınlar başımıza Banu Allahaşkına yaa!!!Buna hangi anne müdahale edebilir ki canı burnundayken yaa.Bir kısmımız genel anestezi ile yapıyor doğumu,neyi nasıl bilecek o anda.....Doktora ya da ebeye söylesen "bana işimi mi öğretiyorsun" demeyecek mi.Bırakın kaçıncı saniyede keserlerse kessinler göbek bağımızı.
Bebeğin o bu şu ihtimali azalacak diye düşünecek olursak....içimizden hiç çıkarmasınlar, biz böyle yekpare yaşayalım en güzeli!!!
Saçma sapan icatlar, yaklaşımlar...
Herkes bildiği işi yapsın,layığıyla yapsın, ben ötesini berisini kurcalamam valla
normal doğum yaparsam kordon kan akışı bitmeden kesilmeyecek
doktorumla hemfikiriz bu konuda
bende şimdi o konuyu açmak istiyordum kendi kararsızlığımdan yola çıkarak sen benden önce davrandın arkadaşım:) bende yatak konusuna hala karar veremedim ya,sizlerden fikir almak istiyorum, aslında ben ahşap istiyorum yatak odamızda da kullanmak için, park yataklardan az biraz büyük oluyo neticede sonradan da 3-4 yaşına kadar da kullanılabilir yanii,siz ne düşünüyorsunuz bana fikir verebilir misinizzzz??
ya kızlar bebeklerinizin kime benzeyeceğini merak ediyo musunuz ?tabi önce sağlıklı olması önemli de benim arada sırada aklıma geliyor siz kime benzesin istiyorsunuz yada benzemesinden korkuyorsunuzba zı cvpları okur gibiyim şimdiden
Agu Bebe Sepet Beşik __Renk Seçenekli+YATAKLI GittiGidiyor'da 84911719
arkadaşlar bebeklerimiz biraz yaatak odasında bizimle yatacak ya biraz onun için bu beşik nasıl sizce?
Babama benzemesin de kime benzerse benzesin..
(Bugün genel olarak çok sinirliyim,kusuruma bakmayın kızlar...)
Bu beşik sallanabiliyor mu?Sallanmıyor gibi gördüm.İstendiğinde sallanabilen,istendiğinde sabit kullanılabilen bir beşik tercih et derim ben.
herkesin düşüncesi farklıdır tabi
ben tam tersi düşünüyorum benim ve bebeğimin sağlığı açısından ne gerekiyorsa yaparım
ayrıca benim bebeğim yarın öbür gün Allah korusun bir hastalığa yakalandığında
onunla üzülecek ona ağlayacak her acı çektiğinde acı çekecek olan benim
doktor yada ebede bi zahmet görevini yapmak zorunda
1-2 dakika beklemenin kime niye bi zararı olsun ki hem hayat kurtarmak yada
daha sağlıklı bi nesil kurmak varsa işin ucunda
doktorla konuşmak ve şimdiden anlaşmak çok güzel bende ilk gittiğim seferde doktorumla konuşmayı düşünüyorum
Merhaba hanımlar, benim bir kaç gündür kalbim ağrıyor, özellikle yemekten sonra acayip bir ağırlık hissediyorum. Zor nefes alıp veriyorum , benim gibi kalp ağrısı çeken var mı?
biz o konuyu daha öncede arkadaşlarla konuştuk ama herkes bütçesine evinin büyüklüğüne kullanış açısına göre karar vericek anladığım kadarıyla da ben bu beşiği bikaç aylık olana kadar yanım ızda kalmaları gerekiyomuş ya o yüzden almak istiyorum ama sadece yatak olmayı düşünüyorsan yani oda almıcaksan bence park yatak almalısın hem taşıması kolay hem 5 yaşına kadar kullanabiliyor hem oyunda oynayabiliyor içerisinde
1 yaşına kadar nasıl ayırayacağız ki yanımızdan ya ne biliim hani ilk bebeğim benim de o yüzden diyorum ki iki masraf yapmaktansa 1 yıl sonra ahşap alacağıma yata odasına hemen yatağımın dibine koymayı sonra da ayrı oda yaparsak da sonra orada değerlendirme gibi bi düşüncem var gibi,şuan biz kirada oturuyoruz belki bikaç yıla kadar buradan taşınma durumumuz var,burdaki bebek odası da koridor sonunda bebeği 1 2 yaşından önce o odaya yatırmaya tedirgin olurum.
bir de diğer odada kullanmak için şifonyer mi gardolap mı alsam karar veremedim fikir verebilir misinizz??
(Bugün genel olarak çok sinirliyim,kusuruma bakmayın kızlar...)
hatta doktorum doğum sonrası rutin yapılan K vitaminini iğne olarak yaptırmamamı tavsiye etti
damlasını alın dedi
kordondaki kan diyelimki tamamen bebeğe aktı sonra kesildi, K vitamini iğnesi bunu pıhtılaştırdığından önermedi
biz aldık damla olarak.
canımcım o belli oluyor
sanırım bu avukatlık durum hakkında
inşAllah en hayırlı bi şekilde çözüme ulaşır sorunun
aa bak daha ben doktorumla konuşmadığım için
bunlardan haberim yok inşAllah benimki de bu şekilde yaklaşır ve
ne yapılıp ne yapılmayacağı hakkında bilgi verir çok mutlu olurum
acil bir durum olmadıkça bebek doğar doğmaz göğsüme verilecek,
yıkanmasını önermedi yine
zor bir süreç olmazsa epizyotomi yapılmayacak,
tabi bunların hepsi normal doğum yapmam üzerine konuşuldu
hayırlısıyla olur inş.
kalp değilde artık ciğerlerimiz yetmiyor bize
göğsün ağrıyordur.
Bende de oluyor
inşAllah hayırlısı olur bende nasip olursa normal doğum istiyorum
onuda okumuştum doğar doğmaz göğsüne yatırılmasını
epizyotomi nedir onu bilmiyorum
onunda bi araştırmasını yaparım şimdi
teşekkürler canımcım :)
Geceden beri devam ediyor, bir ağırlık bir halsizlik sol tarafımdaki ağrı, sol kolumu hatta parmaklarımı bile halsizleştiriyor.
az önce sordum ama yorum yapacak yok mu arkadaşlar? bebek için şifonyer mi yoksa gardolap mı daha kullanışlı ben takım olarak almayacağım ilk başta sadece yatak ve bu ikisinden birini düşünüyorum zaten yatağı bizim odamızda olacak onu da diğer odaya koyacağım,fikir verebilir misinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?