kızlar hepinize günaydın...umarım herkes iyidir...biz de kızımla güne biraz kötü başladık sanırım hasta olacağız,grip...ya havalar çok değişik,sabah okula gelirken çok soğuk öğlen biraz ısınıyor gibi öğlen ise sel su götürüyor ortalığı...valla insanın canı da sıkılıyor bu havalarda...
ahh canım hele bu değişken havalar migreni olanları mahvediyor.. gece defalarca uyandım başım zonkluyor resmen. doktorumuz da minoset iç diyor.. hamilelikten önce beğenip içmezdim minoseti şimdi tek çarem oldu
Gunaydin hanimlarrr ve minik melekler
Biz kizimla hazirlandik ve okula gidecegiz
Bu da benim gobisimin 25 haftalik hali
Eki Görüntüle 710910
günaydınnnnnn kızlar.dün benim cimcimeyi görmeye gittik..karnımın bi tarafında sertlik vardı,dr.a sordum kafasımı die,yok dio koca popolu kızın poposunu dayamış dio,çok hareketli çok sağlıklı bi bebiş miş...22+1 452 gr 17 cm. di..1 ay sonrada şeker testi için gitcem..
Nasılsiniz hamisler ve fındıkları herkes iyidir umarımmmm ben Hatay'da oturuyorum Antakya'da reyhanlidaki olay beni üzdü canim çok skkin
ya sende de mi migren var...ya bu migren beni öldürecek resmen...gece ben de uyuyamadım hiç...sürekli burun akıntısından ve öksürmekten uyanıp durdum tabii uyumayınca migren azdı...ya ben de mi minoset içsem faydası var mı ki?okulda ağlayacağım resmen ağrıdan...
günaydınnnnnn kızlar.dün benim cimcimeyi görmeye gittik..karnımın bi tarafında sertlik vardı,dr.a sordum kafasımı die,yok dio koca popolu kızın poposunu dayamış dio,çok hareketli çok sağlıklı bi bebiş miş...22+1 452 gr 17 cm. di..1 ay sonrada şeker testi için gitcem..
Gunaydin hanimlarrr ve minik melekler
Biz kizimla hazirlandik ve okula gidecegiz
Bu da benim gobisimin 25 haftalik hali
Eki Görüntüle 710910
günaydın annecikler ve bebecikler :)
biz oğlumla dün doktor amcasına gittik. Güzel haberler aldık.Bebeğimin kafasında ki koroid pleksus kisti kaybolmuş. Böbreğimde ki genişlemede ben dayanabildiğim sürece müdahale gerektirmeyecek cinstenmiş. Ultrasonda oğlumu göremedim ama kollarıyla aparkat çıkartıyordu sanki yüzünü kapattı hep :) Bu arada boyu 31 cm olmuş. Kilosu da 782 gr.mış. Haziranın 1 inde tekrar kontrole çağırdı doktorumuz. Ama öncelikle bu pazar 75 gramlık şeker yükleme testini yaptıracağım. Bende boş durmamışım bu arada 71 kiloyum gün itibariyle
önceki gece akşamdan başlayıp gece yarılarına kadar karnımın sol tarafına saplanan bıçak gibi bir sancıyla kıvrandım neyse gece sabrettim sabah kalkınca da yani, dün doktora gittim
doktor bebek gayet iyi bellki böbreklerinde sorun vardır kan ve idrar testi yapalım dedi neyse kan ve idrar verdik
suyum çok fazlaymış bu bebeğin özürlü olma ihtimali anlamına geliyor dedi doktorum ama bebek benim baktığım gördüğüm kadarıyla değerleriyle gayet iyi % 5-10 bir ihtimal de olsa işimizi riske atmayalım ayrıntılı ultrason a gir dedi
neyse tahlil sonuçlarını beklerken doğruca üniversite hastanesine gitti bi tanıdık vasıtası ile hemen ultrasona girdim bi 10 dk kadar sürdü ama içim içimi yedi acaba sonuç ne olacak ne çıkacak diye
çok şükür onda da bir sorun çıkmadı bebek gayet iyi şuan ama bazı şeyler bebek büyüyünce daha net görülebiliyor dedi sen istersen 3 hafta sonra tekrar gel dedi biz de gün alıp 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah
dün kabus gibi bir gündü ama çok şükür tahliller her şey temiz çıktı
karnımdaki o sancının sebebi de bağırsak problemlerimden ve gaz dan kaynaklanıyormuş
ya buralar artık çok sessizleşti nerde bu kızlar valla kk ya haksızlık yapıyorsunuz...tamam faceyede takılın buraya da hep orda olmuyor...
pikom maşallah kızına..değmesin...benimde yarın kendi doktorumda randevum var 2 buçukta cumarteside saat 5 te radyologda ayrıntılı ultrosyonum var çok heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum inş. kızımın iyi olduğunu öğrenirim..bana dua edin kızlar...:18: :18:
Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpaları..
dün bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..
dr uma raporumu mail atmıştım, plesantamla ilgili endişelerimi de dile getirmiştim.. gel yüzyüze konuşalım dedi. gittim USG ile plesantama baktı. geçen ay çok daha kötü durumdaydı şimdi geçen aya göre iyi görünüyor. bu kadar kendini yıpratma internetten de hiçbirşey okuma internette bir çok gereksiz şey yer alıyor dedi. geçen ay tamamı aşağıdaydı, şimdi büyük parçası yukarıda, üzme kendini benim bir hastam daha var 16. haftasında kanam ile geldi, şimdi 36. haftasında iyi gidiyor herşeyi dedi. ona gidince içime huzur doldu resmen..
Ayrıntılı USG yapan dr beni korkutmadı sadece dikkat et dedi. ama beni internette okuduklarım bunalıma soktu. netten çok araştırmayın kızlar, okuduklarım yüzünden 2 gün 2 gözüm 2 çeşme dolaştım.
Günaydın...
Maşallah senin cimcime yee ayyy o popolar yokmuuuu şeker bal....2-3 aylık olsun ne ısırılırrrrrrr....
oy maşallah göbişine..
gözün aydın canım.. karanlık sonrası aydınlık, ferahlık dolmuştur içine.. İnşallah senin sıkıntında olmaz güzel bir hamişlik geçirirsin..
çok şükür tahlillerinde bir sıkıntı çıkmamış. tek sıkıntımız kabızlığımız, gazımız olsun inşallah. o da insanı mahvediyor ama diğer problemlerinde yanında devede kulak işte.
pikocum maşallah kızına yerim onun totosunu ben..
melekçi canım senin ayrıntılı USG ni kendiminki gibi stresle heyecanla bekliyorum... ama Allahın izni ile sonuçların tertemiz çıkacak..
Canımın için,endişelenecek bişey yok.Senin korkularını da anlıyorum ama mümkün olduğunca güzel düşüneceksin, biraz da dikkatli olacaksın, o kadar...Bak plasenta yerini değiştirmeye başlamış işte.Hamilelikte 35-36. haftadan sonra doğan bebeklerin küvöze girmesine gerek bile kalmıyor.Bana doktorum 34'te doğarsa küvöze girebilir (ki 34'te doğma ihtimali varsa kortikosteroidlerle bebeğin ciğer gelişimini hızlandırıyor doktorlar),36'da doğarsa hiçbişey olmaz demişti.Ben 36+0'da doğurdum, turp gibi doğdu oğlum.
Söylediğin şey çok doğru, internete çok dalmasın kimse.Bir konunun içine girdikçe dallanıp budaklanıyor,insanın kafası gereğinden fazla karışıyor.İnsan korkulacak bişey yoksa da korkmaya başlıyor.
Doktorunuz ne diyorsa onu baz alın.Birebir takibimizi yapan onlar.Her gebeliğin seyri de aynı olmuyor.
Aşklar parmak izi gibidir hiçbiri diğerine benzemez diye bir söz vardır...Bu da öyle.Hamilelikler de parmak izi gibi..Hiçbiri diğerine benzemeyebilir.
selam kızlar benim gibi aşı olmayan varmı sağlık ocağı hala çağırmadı geçenlerde aradım biz çağırcaz dediler ama ses yok.usg ye göre şu an 20+5 haftalığız sizce geç mi kaldım yoksa normal mı annişler bilgilendirin beni
selam kızlar benim gibi aşı olmayan varmı sağlık ocağı hala çağırmadı geçenlerde aradım biz çağırcaz dediler ama ses yok.usg ye göre şu an 20+5 haftalığız sizce geç mi kaldım yoksa normal mı annişler bilgilendirin beni
önceki gece akşamdan başlayıp gece yarılarına kadar karnımın sol tarafına saplanan bıçak gibi bir sancıyla kıvrandım neyse gece sabrettim sabah kalkınca da yani, dün doktora gittim
doktor bebek gayet iyi bellki böbreklerinde sorun vardır kan ve idrar testi yapalım dedi neyse kan ve idrar verdik
suyum çok fazlaymış bu bebeğin özürlü olma ihtimali anlamına geliyor dedi doktorum ama bebek benim baktığım gördüğüm kadarıyla değerleriyle gayet iyi % 5-10 bir ihtimal de olsa işimizi riske atmayalım ayrıntılı ultrason a gir dedi
neyse tahlil sonuçlarını beklerken doğruca üniversite hastanesine gitti bi tanıdık vasıtası ile hemen ultrasona girdim bi 10 dk kadar sürdü ama içim içimi yedi acaba sonuç ne olacak ne çıkacak diye
çok şükür onda da bir sorun çıkmadı bebek gayet iyi şuan ama bazı şeyler bebek büyüyünce daha net görülebiliyor dedi sen istersen 3 hafta sonra tekrar gel dedi biz de gün alıp 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah
dün kabus gibi bir gündü ama çok şükür tahliller her şey temiz çıktı
karnımdaki o sancının sebebi de bağırsak problemlerimden ve gaz dan kaynaklanıyormuş
selam kızlar benim gibi aşı olmayan varmı sağlık ocağı hala çağırmadı geçenlerde aradım biz çağırcaz dediler ama ses yok.usg ye göre şu an 20+5 haftaşığız sizce geç mi kaldım yoksa normal mı annişler bilgilendirin beni
Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpaları..
dün bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..
dr uma raporumu mail atmıştım, plesantamla ilgili endişelerimi de dile getirmiştim.. gel yüzyüze konuşalım dedi. gittim USG ile plesantama baktı. geçen ay çok daha kötü durumdaydı şimdi geçen aya göre iyi görünüyor. bu kadar kendini yıpratma internetten de hiçbirşey okuma internette bir çok gereksiz şey yer alıyor dedi. geçen ay tamamı aşağıdaydı, şimdi büyük parçası yukarıda, üzme kendini benim bir hastam daha var 16. haftasında kanam ile geldi, şimdi 36. haftasında iyi gidiyor herşeyi dedi. ona gidince içime huzur doldu resmen..
Ayrıntılı USG yapan dr beni korkutmadı sadece dikkat et dedi. ama beni internette okuduklarım bunalıma soktu. netten çok araştırmayın kızlar, okuduklarım yüzünden 2 gün 2 gözüm 2 çeşme dolaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?