longingstar ne güzel hissediyorsun bebeğinii,bnim de yavaş yavaş yoğunlaşıyoo, bi vurduğu yere bi kere daha vuruyo bizimkii,hani böyle yumurta haşlaması suyun içinde döner ya öyle hissediyorum:))
İyi akşamlar tatlı bebişlerin anneleri :)
Minikmelekim
Bu aylardan itibaren hıçkırık tutması normalmiş bebekleri, hatta benimkide dün akşam hıçkırıyordu gibi geldi banada.
Ben size bişi danışmak istiyorum ayrıntılı ultrason sonucu bizim bebeğin 400 gr olduğunu söyledi doktor bana az geldi takvimimde yazan değere göre 470 gr olması gerek acaba kilo alamıyormu ben 5.5 kilo aldım oysaki. Boyunuda ölçmedi işte 24 cm filandır dedi ama tahmini. Çok şükür görünen bir sağlık sorunu çıkmadı. Ama ben kilosunu az buldum. Siz ne dersiniz sizce normal mi?
önceki gece akşamdan başlayıp gece yarılarına kadar karnımın sol tarafına saplanan bıçak gibi bir sancıyla kıvrandım neyse gece sabrettim sabah kalkınca da yani, dün doktora gittim
doktor bebek gayet iyi bellki böbreklerinde sorun vardır kan ve idrar testi yapalım dedi neyse kan ve idrar verdik
suyum çok fazlaymış bu bebeğin özürlü olma ihtimali anlamına geliyor dedi doktorum ama bebek benim baktığım gördüğüm kadarıyla değerleriyle gayet iyi % 5-10 bir ihtimal de olsa işimizi riske atmayalım ayrıntılı ultrason a gir dedi
neyse tahlil sonuçlarını beklerken doğruca üniversite hastanesine gitti bi tanıdık vasıtası ile hemen ultrasona girdim bi 10 dk kadar sürdü ama içim içimi yedi acaba sonuç ne olacak ne çıkacak diye
çok şükür onda da bir sorun çıkmadı bebek gayet iyi şuan ama bazı şeyler bebek büyüyünce daha net görülebiliyor dedi sen istersen 3 hafta sonra tekrar gel dedi biz de gün alıp 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah
dün kabus gibi bir gündü ama çok şükür tahliller her şey temiz çıktı
karnımdaki o sancının sebebi de bağırsak problemlerimden ve gaz dan kaynaklanıyormuş
allah hayırlısını göstersin :) belki senin için bu daha ii dir :)
geçmiş olsun fıtık mı oldu
açılan ddikişin yerinden
günaydın tatlı anneler ben yine minik kızımın tatlı hıçkırıklarıyla uyandım,kızlar yaa bu bebeğin hıçkırmasının bi zararı olmaz dimi
önceki gece akşamdan başlayıp gece yarılarına kadar karnımın sol tarafına saplanan bıçak gibi bir sancıyla kıvrandım neyse gece sabrettim sabah kalkınca da yani, dün doktora gittim
doktor bebek gayet iyi bellki böbreklerinde sorun vardır kan ve idrar testi yapalım dedi neyse kan ve idrar verdik
suyum çok fazlaymış bu bebeğin özürlü olma ihtimali anlamına geliyor dedi doktorum ama bebek benim baktığım gördüğüm kadarıyla değerleriyle gayet iyi % 5-10 bir ihtimal de olsa işimizi riske atmayalım ayrıntılı ultrason a gir dedi
neyse tahlil sonuçlarını beklerken doğruca üniversite hastanesine gitti bi tanıdık vasıtası ile hemen ultrasona girdim bi 10 dk kadar sürdü ama içim içimi yedi acaba sonuç ne olacak ne çıkacak diye
çok şükür onda da bir sorun çıkmadı bebek gayet iyi şuan ama bazı şeyler bebek büyüyünce daha net görülebiliyor dedi sen istersen 3 hafta sonra tekrar gel dedi biz de gün alıp 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah
karnımdaki o sancının sebebi de bağırsak problemlerimden ve gaz dan kaynaklanıyormuş
Günaydın kızlar.Gününüz neşeli, sağlıklı, keyifli geçsin
Güzelim, bebeğin ciğerlerini genişletiyor, nefes alma egzersizleri yapıyor.O nedenle hıçkırık tutuyor onu.Hiçbir zararı yok, telaşlanma, keyfini çıkar.Bana hep komik gelirdi pıt pıt pıt periyodik olarak göbeğimin inip kalkması.
Nasılsiniz hamisler ve fındıkları herkes iyidir umarımmmm ben Hatay'da oturuyorum Antakya'da reyhanlidaki olay beni üzdü canim çok skkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?