2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese
benim prensesim çok hareketli bu gün ya anlatamam kıpır kıpır yerinde durmuyor elimi koyuyorum göbüşüme elimi oynatıyor o derece yani
çok güçlü maşallah göbeğimi delip çıkacak sanki fındığımçok özledim bebişimi yaa cuma günü görcem inşallah...

longingstar ne güzel hissediyorsun bebeğinii,bnim de yavaş yavaş yoğunlaşıyoo, bi vurduğu yere bi kere daha vuruyo bizimkii,hani böyle yumurta haşlaması suyun içinde döner ya öyle hissediyorum:))

longingstar ne güzel hissediyorsun bebeğinii,bnim de yavaş yavaş yoğunlaşıyoo, bi vurduğu yere bi kere daha vuruyo bizimkii,hani böyle yumurta haşlaması suyun içinde döner ya öyle hissediyorum:))

aynen tatlım karnımda fokurduyo sanki bebeğimöncedende hissediyordum ama bugün çok farklıydı elimi fırlatacak neredeyse göbeğimden.birde ben müzik dinliyordum
yüksek sesle ona tepki verdi galiba benim kızım dansöz mü olacak ne

ne kadar güzelll, ben henüz fiziksel anlamda birşey hissetmiyorum,keşke artçılar olsa da önceden tekmeleyeceğini anlayacağımız bende açsam baksam:)) ay hemen niye dansözlüğü yakıştırdın kızınaa dansçı de uzun kısa parkur koşucusu de, sporcu ne ayoll:))

canım ben ayrıntılı ultrasonumu 20+0 da yaptırdım o zaman 345 gramdı , bence cok takılma kilosuna bak ne güzel sonuçların güzel çıkmış.sağlıklı olması daha önemli

günaydınnnnnn kızlar.dün benim cimcimeyi görmeye gittik..karnımın bi tarafında sertlik vardı,dr.a sordum kafasımı die,yok dio koca popolu kızın poposunu dayamış dio,çok hareketli çok sağlıklı bi bebiş miş...22+1 452 gr 17 cm. di..1 ay sonrada şeker testi için gitcem..

günaydın tatlı anneler ben yine minik kızımın tatlı hıçkırıklarıyla uyandım,kızlar yaa bu bebeğin hıçkırmasının bi zararı olmaz dimi

günaydın annecikler ve bebecikler :)

biz oğlumla dün doktor amcasına gittik. Güzel haberler aldık. Bebeğimin kafasında ki koroid pleksus kisti kaybolmuş. Böbreğimde ki genişlemede ben dayanabildiğim sürece müdahale gerektirmeyecek cinstenmiş. Ultrasonda oğlumu göremedim ama kollarıyla aparkat çıkartıyordu sanki yüzünü kapattı hep :) Bu arada boyu 31 cm olmuş. Kilosu da 782 gr.mış. Haziranın 1 inde tekrar kontrole çağırdı doktorumuz. Ama öncelikle bu pazar 75 gramlık şeker yükleme testini yaptıracağım. Bende boş durmamışım bu arada 71 kiloyum gün itibariyle

önceki gece akşamdan başlayıp gece yarılarına kadar karnımın sol tarafına saplanan bıçak gibi bir sancıyla kıvrandım neyse gece sabrettim sabah kalkınca da yani, dün doktora gittim
doktor bebek gayet iyi bellki böbreklerinde sorun vardır kan ve idrar testi yapalım dedi neyse kan ve idrar verdik
suyum çok fazlaymış bu bebeğin özürlü olma ihtimali anlamına geliyor dedi doktorum ama bebek benim baktığım gördüğüm kadarıyla değerleriyle gayet iyi % 5-10 bir ihtimal de olsa işimizi riske atmayalım ayrıntılı ultrason a gir dedi
neyse tahlil sonuçlarını beklerken doğruca üniversite hastanesine gitti bi tanıdık vasıtası ile hemen ultrasona girdim bi 10 dk kadar sürdü ama içim içimi yedi acaba sonuç ne olacak ne çıkacak diye
çok şükür onda da bir sorun çıkmadı bebek gayet iyi şuan ama bazı şeyler bebek büyüyünce daha net görülebiliyor dedi sen istersen 3 hafta sonra tekrar gel dedi biz de gün alıp 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah
dün kabus gibi bir gündü ama çok şükür tahliller her şey temiz çıktı
karnımdaki o sancının sebebi de bağırsak problemlerimden ve gaz dan kaynaklanıyormuş

ya buralar artık çok sessizleşti nerde bu kızlar valla kk ya haksızlık yapıyorsunuz...tamam faceyede takılın buraya da hep orda olmuyor...

pikom maşallah kızına.. değmesin...benimde yarın kendi doktorumda randevum var 2 buçukta cumarteside saat 5 te radyologda ayrıntılı ultrosyonum var çok heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum inş. kızımın iyi olduğunu öğrenirim..bana dua edin kızlar...:18: :18:

geçmiş olsun canım, maşallah herşey yoluna girmiş ne güzel ki..

Günaydın kızlar.Gününüz neşeli, sağlıklı, keyifli geçsin

allah hayırlısını göstersin :) belki senin için bu daha ii dir :)
geçmiş olsun fıtık mı oldu
açılan ddikişin yerinden

Fıtık denecek kadar büyük değil dedi doktorum.Ama dokuda bir gevşeme var dikişin açıldığı yerde.Soldaki en son dikiş atmış.Doğumun üzerinden 1 yıl geçtikten sonra oldu.Nasıl becerdiysem....Dikkat etmek lazım işte..
İlk zamanlar ağrı yapıyordu, şimdi bişey yok Allaha şükür.

günaydın tatlı anneler ben yine minik kızımın tatlı hıçkırıklarıyla uyandım,kızlar yaa bu bebeğin hıçkırmasının bi zararı olmaz dimi

Güzelim, bebeğin ciğerlerini genişletiyor, nefes alma egzersizleri yapıyor.O nedenle hıçkırık tutuyor onu.Hiçbir zararı yok, telaşlanma, keyfini çıkar.Bana hep komik gelirdi pıt pıt pıt periyodik olarak göbeğimin inip kalkması.

cnm benim çok geçmiş olsun içini ferah tut hiçbirşeycik olmayacak melegine ayrıntılıda bir sorun çıkmadıysa sorun yoktur...Ahh ahh bende bir girseydim ayrıntılıya...hayırlısıyla...

Günaydın Eylül anneleri nasılsiniz bakalimmmmmmmmm kizimda yerinde durmuyor hoPhop oynuyor karnımda bende mutluluktan ağlıyorum çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin

aslında benimde pıt pıt hoşuma gidiyo amailk bebek malum endişeler oluyo iyiki aramızda tecrübeli anneler var:)

Nasılsiniz hamisler ve fındıkları herkes iyidir umarımmmm ben Hatay'da oturuyorum Antakya'da reyhanlidaki olay beni üzdü canim çok skkin

Sorma canım yaaa aynen çok üzgünüm bende antakya lı bir arkadaşım var istanbul da yaşıyor ama ailesi ve akrabaları orda 2 gündür arıyorum onu ulaşamadım aklım takıldı inşallah kötü bişey yoktur..
Ölenlere rahmet ilelerine sabır diliyorum ve bu olayı şiddetle kınıyorummmmm...

canım çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...sen fazla üzülmemeye çalış sonuçta bu bebeğinin gelişimini etkileyecektir...umarım her şey daha iyi olur...

kızlar hepinize günaydın...umarım herkes iyidir...biz de kızımla güne biraz kötü başladık sanırım hasta olacağız,grip...ya havalar çok değişik,sabah okula gelirken çok soğuk öğlen biraz ısınıyor gibi öğlen ise sel su götürüyor ortalığı...valla insanın canı da sıkılıyor bu havalarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…