2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ayy ayy :)) Allah uzun seneler mutluluğunuzu daim etsin inşallah arkadaşım nice yıllar size darısı da bizim başımıza artık

canım nasıl oldun doktorunla konuşabildin mi? İlaç alabildin mi? Merak ettim seni..

Ah bitanem....O psikolojiyi de çok iyi bilirim.Ben bebeğimi kaybetmekten öyle çok korkuyordum ki...
Erken doğum yapmam halinde sıkıntılı günler, aylar yaşamaktan...Küvöze girer, gelişim bozuklukları olur, o hastanede yatar, ben gelip gitmek zorunda kalırsam, onu emziremezsem diye sabahlara kadar ağlardım.
İçine sevisi düştükten sonra ona bişey olacak diye ödün kopuyor.Günler geceler haram oluyor en ufak tehlikede...
Ama Allah dermansız, geçmeyecek dert keder vermesin. Dediğin gibi, yaşadın geçti.Hiç moralini bozma.Bak nurtopu gibi bir bıdığın olacak.
Haa.bu arada..Ege erken doğmasına rağmen de 3 kilo doğdu.Miyadında doğsaydı 4'ü geçecekti, doktorumuz öyle demişti.

herkese selamlarrr güzel eylül anneleri...ben bişey sormak istiyorum.şimdi dün gezerken bi beşik fiyatı soram dedim.200 300 arası olan park yataklardan biri ellerinde tek kaldığı icin 130 liraya düşmüş.alsam mı diye düşünüyrm ama erken mi acaba

okumuyorum artık hiç bir yazılanı.. inş plesantalar yukarı çıkar bizlerinde içleri rahat eder. çok şükür bebişlerimiz sağlıklı.

melekçi canım senin ayrıntılı USG ni kendiminki gibi stresle heyecanla bekliyorum... ama Allahın izni ile sonuçların tertemiz çıkacak..

AHH CNM BENİM bende merak içindeyim hele ayrıntılıdan sonra güzel haberler yazıyorlarya resmen ağlıyorum ya o kadar çok seviniyorum ki bak yine ağlattınız beni..Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş. cnm sakın üzülme herşey güzel olacak Allahın izinyle..
bak doktoruna katılıyorum internetten herşeye inanmayın diye...hatta fazla incelemek bile iyi değil ben resmen açıkca söyliyim kafayı yedim cnm..şimdi omuriliğini gördüm içim rahatladı ama şimdide ayrıntılıda ya başka sorun çıkarsa diye üzülüyorum ..okadar çok şey okudum ki bebeğini kaybedenlerle alakalı işte içime kurtları düşürüyorum sonra rüyalarıma bile giriyor..[/QUOTE]

sende okuma üzülme canım.. ilk gebeliğinde bir talihsizlik yaşadın bunda da öyle olacak diye bir kaide yok. ama seni korkularını çok iyi anlıyorum neyseki hayırlı haberler alman için 3-4 günün kaldı.

tüm korkularımız bebişlerimiz için tabi. yoksa yatmak hareket etmemek vs faso fiso.. kaybetme korkusu insanın içini yakıyo... Allah dermansız dert vermesin kimseye.. ay bıdığı yerim ben yerim.. nazlı kızım benim.. bi doğsun yanacıklarını, totosunu, kollarını, bacaklarını ısıra ısıra seveceğim..

maşallah Egecik'e, çok güzel doğmuş... tosun paşamız, küçük abimiz..

benim ebe 20.haftalarda yapıyorum demişti.kendi cağırdı istersen bi kendin git.belki unutmuştur.aşı süresi hakkında bilgim yok

maşallah maşallah....rabbim iki cihandada eşinle mutlu etsin canım inşlhhhh............darısı bize inşlhhhh... dediğin gibi evlilik eskidikçe daha tatlılışıyo sanki...allah eşlerimizle el ele cennete girmeyi nasip etsin....

Merhaba Arkadaşlar:)
Bende aranıza yeni katıldım kısmetse Eylülde oğluşumu kucağıma alacağım:) ilk bebeğim Allah hepimize yardımcı olsun en iyi şekilde bu dönemleri atlatıp sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:))

Herkese sevgiler....

hoşgeldin canım küçük yakışıklıyla aramıza :)

ben 25.haftama girdim hala aşı olmadım.sağlık ocağında geçen hafta gidip tekrar sordum kadın ısrarla 18 haziranya yapıcaz dedi.tek doz yapılacakmış.

aramıza hoşgeldin canım. kaç haftalıksın???

yok canım bence erken değil.beğendiğin bişeyse al bence.ben ay sonunda bebek arabasını alıcam.giyim dışındaki eşyaları da ay sonunda tek bi siteden alıcam.hepsi son aya kalırsa yetişemeyiz diye düşünüyorum

hiç panik yapmayın.
benim doktorum bana tetonoz aşısını yapmayacağını bile söyledi.
kırsal kesimde, toprakla bahçeyle uğraşıyorsan tetenoza gerek varmış.
ben şehirde yaşıyorum, mesleğim de bambaşka.
neyse sonra adet yerini bulsun diye bir doz 22. haftamda yaptı.

Merhabalar, sabah ayrıntılı ultrasonumuza gittik herşey yolunda çok şükür, kutu kolayı geçmiş bizimkinin büyüklüğü :) Kilosu 375 gr. Yüzünü de gördük tipsizin Öğleden sonra da sağlık ocağına gidip ilk tetenoz aşımı vuruldum. BEnim ebe 5 doza tamamlıyoruz dedi, aşı kartımı verdi... şöyle söyliyim son aşım 2015 in 12. ayında Anam yeni baktım aşı kartında böyle yazıyo valla.
2. si 1 ay sonraymış, 3.sü 2013 un 12. ayında; 4. sü 2014 ün 12. ayında; 5. si de 2015 in 12. ayında...

Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla

slm arkadaşlar bende 10 gün kadar sonra doktoruma kontrole gideceğim hem de şeker yüklemem yapılacak doktorum bana ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi acaba bu gidişimde mi bahseder onun için kaçıncı haftada olduğumuz önemli dimi sanırım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…