Kıslarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle 7.yılımızı doldurduk:))))))
Sabah kocamannnn bir buket gül geldi bakalım akşama ne sürprizler var..
ayyy düşünüyorumda 7 yıl önce bugün heyyy gidi günlerrrrr..anneler günüydü sımsıcak bi havaydı nasıl geçti deseniz anlamadım bile...Allah kocacıklarımızı başımızdan eksik etmesin......bizide onların başından tabiki:)))))))
ya sende de mi migren var...ya bu migren beni öldürecek resmen...gece ben de uyuyamadım hiç...sürekli burun akıntısından ve öksürmekten uyanıp durdum tabii uyumayınca migren azdı...ya ben de mi minoset içsem faydası var mı ki?okulda ağlayacağım resmen ağrıdan...
çok haklısın, aynı parmak izi gibi.. hamilelikte yaşadıkları, doğum anı, çok çok farklı..
aslında senin gibi güzel bir örnek varken önümde gidip okumak kendimi demoralize etmekten başka bir işe yaramadı. resmen felaket tellalı oldum kendime, hep en kötüyü düşünmeye başladım, içimdeki tüm heveslerimi öldürdüm. allahıma çok şükür şimdi çok iyiyim toparladım kendimi.. dünü hatırlayıp gülüyorum şimdi. işyerinde çaycıdan başlayıp patrona kadar herkese ayrı bir ağladım.. o da yaşanması gerekiyormuş yaşadım geçti, çok şükür..
Ayy ayy ayy :)) Allah uzun seneler mutluluğunuzu daim etsin inşallah arkadaşım nice yıllar sizedarısı da bizim başımıza artık
canım nette yazılanlara bakma bence. tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi olanlar yorum yapmışlardı bi çok yerde korkmuştum ama tetenoz aşımı oldum hafif ağrı oldu oda normal yani ve şeker yüklemesinde tadıda güzeldi hiç bi aksilik yaşamadım çok şükür herkeste aynı etki yapmaz zaten. benimde eşi aşağıdaymış marjinal plesantaymış çok az kalmış kapatmasına ama ilerki haftalarda çıkabiir dedi eğer çıkmazsa normal doğuma engel dedi ve bebeğimin kalbinde parlama varmış her bebekte olurmuş doğuma yakın koybolur dedi içim çok rahat inşaallah eşleri yukarı çıkar üzme kendini yazılanlarıda okuma içini ferah tut....
melekçi canım senin ayrıntılı USG ni kendiminki gibi stresle heyecanla bekliyorum... ama Allahın izni ile sonuçların tertemiz çıkacak..
Ah bitanem....O psikolojiyi de çok iyi bilirim.Ben bebeğimi kaybetmekten öyle çok korkuyordum ki...
Erken doğum yapmam halinde sıkıntılı günler, aylar yaşamaktan...Küvöze girer, gelişim bozuklukları olur, o hastanede yatar, ben gelip gitmek zorunda kalırsam, onu emziremezsem diye sabahlara kadar ağlardım.
İçine sevisi düştükten sonra ona bişey olacak diye ödün kopuyor.Günler geceler haram oluyor en ufak tehlikede...
Ama Allah dermansız, geçmeyecek dert keder vermesin. Dediğin gibi, yaşadın geçti.Hiç moralini bozma.Bak nurtopu gibi bir bıdığın olacak.
Haa.bu arada..Ege erken doğmasına rağmen de 3 kilo doğdu.Miyadında doğsaydı 4'ü geçecekti, doktorumuz öyle demişti.
selam kızlar benim gibi aşı olmayan varmı sağlık ocağı hala çağırmadı geçenlerde aradım biz çağırcaz dediler ama ses yok.usg ye göre şu an 20+5 haftaşığız sizce geç mi kaldım yoksa normal mı annişler bilgilendirin beni
Kıslarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle 7.yılımızı doldurduk:))))))
Sabah kocamannnn bir buket gül geldi bakalım akşama ne sürprizler var..
ayyy düşünüyorumda 7 yıl önce bugün heyyy gidi günlerrrrr..anneler günüydü sımsıcak bi havaydı nasıl geçti deseniz anlamadım bile...Allah kocacıklarımızı başımızdan eksik etmesin......bizide onların başından tabiki:)))))))
Merhaba Arkadaşlar:)
Bende aranıza yeni katıldım kısmetse Eylülde oğluşumu kucağıma alacağım:) ilk bebeğim Allah hepimize yardımcı olsun en iyi şekilde bu dönemleri atlatıp sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:))
Herkese sevgiler....
Bende aranıza yeni katıldım kısmetse Eylülde oğluşumu kucağıma alacağım:) ilk bebeğim Allah hepimize yardımcı olsun en iyi şekilde bu dönemleri atlatıp sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:))
Herkese sevgiler....
Gunaydin hanimlarrr ve minik melekler
Biz kizimla hazirlandik ve okula gidecegiz
Bu da benim gobisimin 25 haftalik hali
Eki Görüntüle 710910
selam kızlar benim gibi aşı olmayan varmı sağlık ocağı hala çağırmadı geçenlerde aradım biz çağırcaz dediler ama ses yok.usg ye göre şu an 20+5 haftaşığız sizce geç mi kaldım yoksa normal mı annişler bilgilendirin beni
Herkese sevgiler....
herkese selamlarrr güzel eylül anneleri...ben bişey sormak istiyorum.şimdi dün gezerken bi beşik fiyatı soram dedim.200 300 arası olan park yataklardan biri ellerinde tek kaldığı icin 130 liraya düşmüş.alsam mı diye düşünüyrm ama erken mi acaba
maşallah maşallah....rabbim iki cihandada eşinle mutlu etsin canım inşlhhhh............darısı bize inşlhhhh... dediğin gibi evlilik eskidikçe daha tatlılışıyo sanki...allah eşlerimizle el ele cennete girmeyi nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?