Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla
Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla
slm arkadaşlar bende 10 gün kadar sonra doktoruma kontrole gideceğim hem de şeker yüklemem yapılacak doktorum bana ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi acaba bu gidişimde mi bahseder onun için kaçıncı haftada olduğumuz önemli dimi sanırım????
slm arkadaşlar bende 10 gün kadar sonra doktoruma kontrole gideceğim hem de şeker yüklemem yapılacak doktorum bana ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi acaba bu gidişimde mi bahseder onun için kaçıncı haftada olduğumuz önemli dimi sanırım????
Bebeğin organ gelişimini biraz daha beklemek istemiş olabilir doktorun.Ayrıntılı 18-24. haftalar arası yapılıyor.Daha geç kalmış değilsinizi nasıl olsa.
İşin ilginci ben de pazartesi günü kontrole gideceğim. Glikoz yüklemesini söylemeyi unuttunuz mu diye aradım doktorumu.Yok daha istemeyeceğim dedi.Halbuki benim de haftası geldi.O da 24-28 arası yapılıyor.24'te istemiyor doktorum...:44:
teşekkürler mozijiku, ben doktoruma 22.hafta gibi gitmiş olacağım acaba o bunu düşünerek mi söyledi ki çünkü diğer kontrolüm 26.haftayı bulmuş olacak, bir de isteğe bağlı mı yapılıyor
Bebeğin organ gelişimini biraz daha beklemek istemiş olabilir doktorun.Ayrıntılı 18-24. haftalar arası yapılıyor.Daha geç kalmış değilsinizi nasıl olsa.
İşin ilginci ben de pazartesi günü kontrole gideceğim. Glikoz yüklemesini söylemeyi unuttunuz mu diye aradım doktorumu.Yok daha istemeyeceğim dedi.Halbuki benim de haftası geldi.O da 24-28 arası yapılıyor.24'te istemiyor doktorum...:44:
canım doktordan doktora değişen bir durum bu. benim dr bize bırakmıştı. burda bende bakıyorum bütün organlarına sadece rapor verme yetkim yok size bırakıyorum demişti. açıkcası ayrıntılıdan sonra benim için yaptırmamın gereksiz olduğunu gördüm çünkü bnm dr da tüm organlara bakıyor, renkli görüntüsünü gösteriyor.
bazı dr yaptırmak gerektiğini söylüyor. her dr görüşü farklı. senin kendi dr bizzat yapmıyorsa başka bir dr yönlendirecektir. o da zaten kontrolünden bağımsız bir olay..
Herkese iyi akşamlar tatlı hamiş arkadaşlarım bir kaç gündür yanınızda olamadım misafirlerim vardı bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun nasılsınız bakalım... Arkadaşlar ben şu an 22 haftalık oldum ve 22 hafatalığa kadar hep sigorta doktoruna gittim ve bana aşı ile ilgili hiç bir şey söylenilmedi sordum birşey demediler artık özel doktora geçiyorum ne yapmam lazım aşı için geç mi kaldım:((
Herkese iyi akşamlar tatlı hamiş arkadaşlarım bir kaç gündür yanınızda olamadım misafirlerim vardı bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun nasılsınız bakalım... Arkadaşlar ben şu an 22 haftalık oldum ve 22 hafatalığa kadar hep sigorta doktoruna gittim ve bana aşı ile ilgili hiç bir şey söylenilmedi sordum birşey demediler artık özel doktora geçiyorum ne yapmam lazım aşı için geç mi kaldım:((
hepsi de çok cici izmirliiiii,insanın daha o kıyafetleri bile görünce yiyesi geliyo içinde yavrularımız olunca ne yapacağızz bakalımmmmm
ayyyy hiç sorma yaaa valla öyle güzel şeyler var kiii hepsini alası gelio insanın en çok şu züafalı hem fermuarlı hem normal kullanılabilen battaniyeyi beğenerek aldımmm rengi tam belli olmuyor ama çok şeker bir pembe inşallah içinde görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?