2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE GEÇEN HAFTA VURULDUM ignemizi. bi dahaki haziranın onunda gidip geldikçe tarihleri yazıyor. oglumun kalp atışlarını dinleyelim dedik çok derinden geliyordu ama duyduk allahtan.bende önümüzdeki hafta doktora gidecegim bebegimi merak ediyorum kilosunu boyunu sonra haziranın altısında detaylı ultrasona girecegiz.bbenim iki ayrı doktordan tastigim var erkek olduguna dair ama gidince yine soracagım

Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla

katılıyorum, facebook açıldı mertlik bozuldu

eskiden yetişemezdik okumaya, şimdi ses soluk kesildi.. facebook u kapatalım en iyisi yoksa burası hayal olacak..

canım 20-24. haftalarda yapılıyor.

Bebeğin organ gelişimini biraz daha beklemek istemiş olabilir doktorun.Ayrıntılı 18-24. haftalar arası yapılıyor.Daha geç kalmış değilsinizi nasıl olsa.

İşin ilginci ben de pazartesi günü kontrole gideceğim. Glikoz yüklemesini söylemeyi unuttunuz mu diye aradım doktorumu.Yok daha istemeyeceğim dedi.Halbuki benim de haftası geldi.O da 24-28 arası yapılıyor.24'te istemiyor doktorum...:44:

Face sayfası acılsada burasının tadı baska bencede:) bende dun vuruldum tetonoz asını tek doz olcak oncekı gebelıgımdede olmustum suan 22 haftamdayım buarada sızlerın gobegınde kahverengı cızgı olustumu arkadaslar ılk gebelıgımde ne zmn cıkmıstı hatırlamıyorum

teşekkürler mozijiku, ben doktoruma 22.hafta gibi gitmiş olacağım acaba o bunu düşünerek mi söyledi ki çünkü diğer kontrolüm 26.haftayı bulmuş olacak, bir de isteğe bağlı mı yapılıyor

Benim doktorum da bugün 25. haftanda gel şeker yüklemesini yapalım dedi...

teşekkürler mozijiku, ben doktoruma 22.hafta gibi gitmiş olacağım acaba o bunu düşünerek mi söyledi ki çünkü diğer kontrolüm 26.haftayı bulmuş olacak, bir de isteğe bağlı mı yapılıyor

canım doktordan doktora değişen bir durum bu. benim dr bize bırakmıştı. burda bende bakıyorum bütün organlarına sadece rapor verme yetkim yok size bırakıyorum demişti. açıkcası ayrıntılıdan sonra benim için yaptırmamın gereksiz olduğunu gördüm çünkü bnm dr da tüm organlara bakıyor, renkli görüntüsünü gösteriyor.

bazı dr yaptırmak gerektiğini söylüyor. her dr görüşü farklı. senin kendi dr bizzat yapmıyorsa başka bir dr yönlendirecektir. o da zaten kontrolünden bağımsız bir olay..

sen yine 28.hafta kontrole gidince yakalarsın o zaman

evet doğru her doktor kendi yolunu izliyor o zaman bizde gidince öğreneceğiz artık

arkadaşlar yaaa kızıma minik kuzuma çok güzel şeyler aldım işte fotolarıııı yanlız ayakkabılar eşimin yegenine hediye bizim cimcimeye değil yani
kızıma altaçmasını battaniyesini aldık zıbın aldık tulum aldık oh ohhh

Eklentiler

• $Fotoðraf0359.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoðraf0360.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf0361.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoðraf0362.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0363.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf0364.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0365.webp
    9 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoðraf0366.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 50
Herkese iyi akşamlar tatlı hamiş arkadaşlarım bir kaç gündür yanınızda olamadım misafirlerim vardı bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun nasılsınız bakalım... Arkadaşlar ben şu an 22 haftalık oldum ve 22 hafatalığa kadar hep sigorta doktoruna gittim ve bana aşı ile ilgili hiç bir şey söylenilmedi sordum birşey demediler artık özel doktora geçiyorum ne yapmam lazım aşı için geç mi kaldım:((

hepsi de çok cici izmirliiiii,insanın daha o kıyafetleri bile görünce yiyesi geliyo içinde yavrularımız olunca ne yapacağızz bakalımmmmm

Canım aile hakimliğine yada sana en yakın sağlık ocağına git, anne-bebek sağlığı bölümleri oluyor... orada yapıyorlar zaten aşıları takibi falan, geç kalmış sayılmazsın bence...

bende özele gidiyorum canım doktorum söylememişti sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıp aşı olacağımı, s.ocağından da doktor söylemez ki zaten dediler, 21. haftada olacaktın demişti bana da bende o zaman gittim bence bir an önce bağlı olduğun sağlık ocağına git sor

hepsi de çok cici izmirliiiii,insanın daha o kıyafetleri bile görünce yiyesi geliyo içinde yavrularımız olunca ne yapacağızz bakalımmmmm

ayyyy hiç sorma yaaa valla öyle güzel şeyler var kiii hepsini alası gelio insanın en çok şu züafalı hem fermuarlı hem normal kullanılabilen battaniyeyi beğenerek aldımmm rengi tam belli olmuyor ama çok şeker bir pembe inşallah içinde görmek nasip olur

aminn,mevlam en hayırlı anlarını görmeyi nasip etsin bize,gerçekten herşeyi alasın geliyor ama engel olmalıyız kendimize neticede hemen büyüyecekler inş.,benim de ailem ankarada,babam tekstik mağazında çalışıyor orada bebek için tüm ürünler var oradan alacağımm ama sabırsızlanıyorumm,burdan da gördükçe içim gidiyorrr

Merhaba canım bılıyorsun aynı tarıhımız ben dun oldum asımı gec degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…