2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah.. hepsi birbirinden güzel bak bak doyamadım..

sağlık ocağına gitmen gerekiyor canım.. tetanoz aşısının sağlık ocakları yapıyor..

kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri. pembeli olan hastane çıkışını ben aldım fiyonklarına felan bittim anneler gününde kendime hediye almış oldum.. son resimdeki amcasının hediyesi diğer ikiside arkadaşımın hediyesi.. gidip gelip onları seviyorum bakıyorum, düzeltiyorum öpüyorum..

Ay canım benim maşallah hepsi çok tatlı bir an önce olsalar da hemen giydirsek bende aldım az bir şeyler yarın çekerim sizlere gösteririm

Hepsi çok şeker canım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah battaniyesine bayıldım::))

ayyyy seninkilerde çok güzelmiş amannnn yicen onları bunların içinde of günler daha hızlı daha hızlı geçsin yaa güle güle giydir inş annesi hepimiz aynı galiba bende yatagın üstüne serip bakıp bakıp katlayıp koyuyorum yerine

Son düzenleme:

çok şirinn hepsi dee,mevlam güle güle kullanmayı nasip etsin

kızlar bayıldım hepsine rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşlh..doğumumuz yaz aylarına gelseydi,yazlık daha güzel şeyler var kızlara içim gidiyo vala...bende baya bişiler aldım ama bi türlü resmini çekemedim fırsat bulup,ama bazen alışveriş konusunda çok kızıyorum kendime abartıyorum gibi geliyo,başkaları bakınca yhhh yani bunudamı aldın fn diolar,napıyım hoşuma gidiyo

Hepsi çok şeker canım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah battaniyesine bayıldım::))

dimi dimi yaaa çok tatlı valla toplamadım koltuğun üstünde duruyo hepsi babasıda gelince görsün ayıptır söylemsi bide çarşıda uygun oluyo cidden hepsini 80 liraya aldım ki o fermuarlı battineye uyku tulumu olarakta kullanılabiliyormuş daha güzelleri sizin olsun inş

eee ama olmaz ki koyda bizde görelim bak ben daha yeni aldım hemen sizlerle paylaştım boşver sen onu bunu içinden ne almak geliosa al valla tabi cebini düşünerek al

enbitaneciğim sen neler aldın bebişine ikimizinki de erkek ne yapıcaz kızlar gibi süslü olmayacaklar...

enbitaneciğim sen neler aldın bebişine ikimizinki de erkek ne yapıcaz kızlar gibi süslü olmayacaklar...

Canımcım ben aldıklarımı eklemiştim ama
geri sayfalarda kaldı belkide görmüşsündür
2 hastane çıkışı aldım
1 bornoz takımı aldım
alt açma mendil battaniye
çıtçıtlı park yatak içine yatağını
çorap başka aklıma gelmiyo almadım heralde ihihi :)

Evet şimdi hatırladım 2- 3 hafta oldu sanırım paylaştığın...

evet yavrum oldu 2-3 hafta
onlardan başka bişi almadım daha
yine bakıcam bişiler hafta sonu
deterjanlarını küvetini falan içime sinerse alıcam ihihi :)

Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla

Ayyyy hemde ne düştü yaaaa giriyorum bakıyorum tık yok çıkyorum yeni bi topikmi açsam napsam 2013 eylül annelerinin isyanııııııı:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…