arkadaşlar yaaa kızıma minik kuzuma çok güzel şeyler aldım işte fotolarıııı yanlız ayakkabılar eşimin yegenine hediye bizim cimcimeye değil yani
kızıma altaçmasını battaniyesini aldık zıbın aldık tulum aldık oh ohhh
Herkese iyi akşamlar tatlı hamiş arkadaşlarım bir kaç gündür yanınızda olamadım misafirlerim vardı bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun nasılsınız bakalım... Arkadaşlar ben şu an 22 haftalık oldum ve 22 hafatalığa kadar hep sigorta doktoruna gittim ve bana aşı ile ilgili hiç bir şey söylenilmedi sordum birşey demediler artık özel doktora geçiyorum ne yapmam lazım aşı için geç mi kaldım:((
kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri. pembeli olan hastane çıkışını ben aldım fiyonklarına felan bittim anneler gününde kendime hediye almış oldum.. son resimdeki amcasının hediyesi diğer ikiside arkadaşımın hediyesi.. gidip gelip onları seviyorum bakıyorum, düzeltiyorum öpüyorum..
Eki Görüntüle 711576 Eki Görüntüle 711577 Eki Görüntüle 711578 Eki Görüntüle 711579
arkadaşlar yaaa kızıma minik kuzuma çok güzel şeyler aldım işte fotolarıııı yanlız ayakkabılar eşimin yegenine hediye bizim cimcimeye değil yani
kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri. pembeli olan hastane çıkışını ben aldım fiyonklarına felan bittim anneler gününde kendime hediye almış oldum.. son resimdeki amcasının hediyesi diğer ikiside arkadaşımın hediyesi.. gidip gelip onları seviyorum bakıyorum, düzeltiyorum öpüyorum..
Eki Görüntüle 711576 Eki Görüntüle 711577 Eki Görüntüle 711578 Eki Görüntüle 711579
Hepsi çok şeker canım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah battaniyesine bayıldım::))
kızlar bayıldım hepsine rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşlh..doğumumuz yaz aylarına gelseydi,yazlık daha güzel şeyler var kızlara içim gidiyo vala...bende baya bişiler aldım ama bi türlü resmini çekemedim fırsat bulup,ama bazen alışveriş konusunda çok kızıyorum kendime abartıyorum gibi geliyo,başkaları bakınca yhhh yani bunudamı aldın fn diolar,napıyım hoşuma gidiyo
enbitaneciğim sen neler aldın bebişine ikimizinki de erkek ne yapıcaz kızlar gibi süslü olmayacaklar...
Canımcım ben aldıklarımı eklemiştim ama
geri sayfalarda kaldı belkide görmüşsündür
2 hastane çıkışı aldım
1 bornoz takımı aldım
alt açma mendil battaniye
çıtçıtlı park yatak içine yatağını
çorap başka aklıma gelmiyo almadım heralde ihihi :)
Herkes eskilere daldı nostalji yapıp eski mesajları mı okuyor ne?
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu facebook grubu açıldı açılalı topiğin ivmesi düştü valla
enbitaneciğim sen neler aldın bebişine ikimizinki de erkek ne yapıcaz kızlar gibi süslü olmayacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?