2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Artık nihayet bebişimi hissetmeye başladım.Harika bir duyguu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.Neyse artık yavaş yavaş alınacak şeyleri araştırmaya başladım ama hala beşik konusuna karar veremedim.Siz park yatak mı kullanacaksınız? Park yataklarda pek bir biçimsiz geliyor bana :) Bir tane model gördüm ama marka konusunda kararsız kaldım.İlla kraft gibi bilindik markalar mı alınmalı.benim beğendiğim park yatak 2 Crest 70 X110 Oyun Parkı Park Yatak Beşik GittiGidiyor'da 85066153 bu linkteki gibi.En eli yüzü düzgün bu gibi geldi bana.Siz neler önerirsiniz?

merhaba flash,ne güzel sende hissetmeye başlamışsın,evet çok güzel bi duygu gerçekten ben bikaç gün öncesine kadar acaba onun tekmeleri mi iye düşünürken şimdi gbeğimin tık tık oluşunu bile görüyorum resmen çoklu atış yapıyo sıpamm:))dün de ben bu yatak konusunu açmıştım,yatak odasında uzun bi süre duracağı için bende baştan ahşap alayım diye düşünüyordum,sonuçta o pk yatak 1 yaşına kadar kullanıldı diyelim sonra bebek odası olunca tekrar bi yatak daha alınması için masraf yapılacak neticede,buradaki çoğu arkadaş park yatak konusunda hem fikir sanırım taşınması vs özellikleri için ama ben ebatları çk çk farklı olmadığı için almışken onu alsam diyorum ama hala d net değilim tabii bakalımm

Canım bende pek karar veremedim ne almam konusuna ama park yatak pek alıcı gözüyle bakmıyorum bebek yatağı gardolabı yani bebek odası almayı düşünüyoruz ama araştırıyorum henüz karar verilmedi ama park yatak kullanan alan arkadaşlarda var kullanan arkadaşlarım çok memnun...

biz seneye temmuzda tayin olcaz onun için park yatak aldık 1 sene onda yatar
sonra zaten inş izmire tayinimiz çıkarsa kendi evimizde oturucaz bebişime güzel bir oda hazırlıcam
eğer taşınma durmunuz yoksa ayrı oda da yapılabilir ancak ilk başlarda yine sizin yattığınız odada bebişinizin de yatabileceği şekilde birşeyler olması lazım

Ben kendi evimde oturuyorum.Tayin durumum da yok.Oda almayı düşünüyorum zaten ama söylediğiniz gibi ilk başlarda benimle yatması için ne tür birşey almalıyım acaba?

kızlarrrr nasılsınızzz bende yatak odası konusundaaa kararsızımmmmmmmm offff park yatak mı yoksaaa besık mı bılmıyorummmmm yurtdısına gıdecegım ıcın tam karar veremedımmmmmm sızler ne dusunuyorsunuz mınıgıme kıyafetler almaya baslıyacagım artıkkk cok heyecanlıııııııı

Canım bende kararsızım sende iyice araştır ondan sonra al acele etme bence....

günaydın kızlar bende park yatak taraftarıydım aslında kullanışlı diye ama dayanamadım beşik aldım görsel olarak beşik daha güzel daha şık diye:)) bakın size bebişimle ilgili bazı fotolar gösteriym:)

bakın bu kuzucuğumun bebek odası :)

buda bebek arabası

buda detaylı ulturasondan bi görüntü çiykin oluşum çınar :))

yaz sıcağında hamileleiğim ilerliyince çok dolaşamayacağımızı düşündüğümüzden görümcemle bu hafta hallettik bebişimizin cicişlerini umarım beyenirsiniz :)

Arkadaşlar herkese günaydın tatlı hamişler bende minnoşumun cicilerini yolladım sizlere bunları annem aldı...Bizde bu haftasonu alıcaz inşallah...

Canım hepsi harika güle güle kullan Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlar nasılsiniz nerelerde bu millet kimsecikler yok artık burada hayirdir

günaydın kızlar...

dün beşik konusunda konuşulmuş,kızlar çok güzel park yataklar var,çatılı 4 yanında cibinlik var,ben park yatak alıcam inşlh,herkes onu öneriyo,zaten bebek 3-4 yaşına kadar yatar sonra güzelce baza alırız onuda katlar kaldırırız,beşik alsak,3-4 yıl sonra baza alacaz beşiği nereye sığdırıcaz,ben park beşik alıcam seneye bahara kadar 7-8 aylık olana kadar yanımda yatırıcam sonra oda yapıcam,gardolap,şifonyer,halı,perde,beşiğide oraya koycam,büyüncede baza alcam,işte buuu...dolabı falan çok bebek işi almıycam açıkcası,sonuçd sürekli mobilyasını değiştiremem,genç odası tarzında alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…