2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınnn...
İstanbul da sonbaharı anımsatan kapalı,yağmurlu hani bu mevsimde az görünen cinsden bir sabahdan sevgilerrrr...
tammm evde uyuma havası deniyor ya benim birtürlü yapamadığım işte ondan:)))))))))
Artık sabahları kalkmak işe gelmek çok zorluyor beni hem bedenen hemde psikolojik olarak offffff çok sıkıldım biran önce iznim başlasın evime geçeyim hergün yaşadığım bu yoğunlukdan insanların bitmek bilmeyen sorularından ve dışarda olsa yüzüne bakmayacağın fakat aynı ortamda çalışmak zorunda olduğun ne görgü ne bilgi nede kişilik olarak hiç alakan olmayan insanlarla bütün gün burun buruna olmakdan çok sıkıldım..Akşamın 6-7 sinde artık pilin bitmişken çıkan toplantılardan,sorunlu işlerden ayyyyy hepsinden sıkıldım gün sayıyorum kızlarrrrrrrrr...

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)

kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)

Günaydın hamişler, mis kokulu sıpalar...

fadiyez hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde sağılıkla giysin inş..

enbitanem benim de midemde yanmalar başladı.. bundan sonra böyle gidecek herhalde..

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 11 yıl iş hayatındaydım ama inan evde oturmaktan sıkıldım bebek olduktan sonra bende işe girip çalışmayı düşünüyorum evde oturmakta sıkıyor insanı sigortam kaldı bir an önce işe giricem inşallah...

herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum,yatak konusu açılmış...ben de park yatak alacağım hatta birkaç modele baktım bile...üç yaşına kadar yatar inşallah sonra da oda takımı alırım...dolabını da hallettim evde eski bir yüklük dolap vardı annemle onu beyaza boyadık içinde demir askılığı vardı biz de marangozdan üç beyaz raf yaptırdık rafların üzerine de güzel örtüler diktirdik kapağına da resimli yapıştırıcılardan yapıştırdık...bir de eşimin bekarlık bir şifonyer dolabı vardı güzelce temizleyip onu da beyaza boyadık aynı örtülerden onun içine de yaptırdık aynı resimli yapıştırıcılardan yapıştırdık hem dolabın hem de şifonyerin kulplarını bebekli aldık sanki ikisi de takım gibi oldu...belki biraz basit oldu ama içime de sindi açıkçası...çünkü gerçekten uğraştım umarım kızımda beğenir...gerçi mobilya takımlarını da çok beğeniyorum bazen kızıma da haksızlık mı ettim acaba diye üzülmüyor değilim ama eldeki imkanları da kullanmak zorundayım...resimlerini çekerim size...

Yahu face de konuşmayalım burada konuşalım arkadaşlar benim face yok enbitanem mide sıkıntılarım hala benim devam ediyor öğürmeler kusmalar eskisi gibi değilim ama kokuya karşı hassasiyet var bir şey yedimmi zor oluyor hazmı...

Günaydın hamişler, mis kokulu sıpalar...

fadiyez hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde sağılıkla giysin inş..

enbitanem benim de midemde yanmalar başladı.. bundan sonra böyle gidecek herhalde..

günaydın canım

kullandığın bi ilaç var mı benim kahvaltıdan sonra bir başlıyo akşama kadar
hani ağır bişiler yiyorum desem kahvaltılık yani yinede dokunan bişi var ama ne
anlamıyorum çok fenalardayım başından beri çekiyorum da şimdi dahada ağırlaştı

bıktım diyebilirim artık bu arada ben rennie duo şurup kullanıyorum

Günaydın hanımlar...Gününüz güzel geçsin.

Ay al benden de karagözlüm...Sabah haberlerde bişey duydum ama yanlış anladığımı düşünmek istiyorum.3 bakanlık birleşmiş, üçüüncü çocuk için 5.000 TL teşvik verme kararı almış ama analık izninin uzamasına ilişkin bir şey yokmuş bu yasa taslağında.Sadece annenin doğumdan sonra bebeğiyle daha çok birlikte olmasını sağlayacak kolaylaştırılmış mesai uygulaması gelecekmiş.Bunca zaman el yürekte beklettiler, böyle karara mı bağlanmış şimdi? Acayip canım sıkıldı.
İnşallah ben yanlış anlamışımdır.
Gerçi sen işi bırakacağın için doğum sonrası çok önemli değil ama hiç olmazsa doğum öncesi izin uzasaydı....

Benim de 23. haftaya girdim gireli midem yanıyor.Az bişey bile yesem hazmedemiyorum.Ama çok normal artık.Mide yukarı kaydı bebek büyüdükçe.

karagözlüm evt insan bazen okadar bunalıyoki işten,o dk istifamı basıp gidiyim istiyosun,ama inan evde oturmakdansa çalışmak çok çok daha ii,eminim bi 10 gün bile izin yapsak koşa koşa seve seve işimize gidecez,ayrıca çalışmaya alışan bi insan inan 1 hafdadan fazla duramıyo evde..ne kadar zorda olsa en azından ii kötü bi işimiz var buna şükür....

Off hemde nasıl arkadasım mıde yanmadu ıkı gundur hortladı yemek yemesem tansıyonum dusuyo yıyınce mıdem kotu bulanıyo yanıyo gavıscon la ıdare etmeye calısıyorum

canımcım sanıldığı gibi facedede çok şeyler konuşulmuyo
sadece daha kolay resim paylaşımı yapılıyor ben ikisinede bakıyorum ama burdada bişi konuşulmuyo ki
nese o önemli değil de

mideler fena olmaya başladı anlaşılan artık
bundan sonrasında reflü derdindeyiz
gerçi bende başından beri vardı da

Son düzenleme:

Canım güle güle kullan ellerine sağlık hiç üzülme gayet güzel olmuştur fotoları çekersin insanın bütçesi neye yeterse onu almalı bence kendini zorlamaya hiç gerek yok ileriye doğru bütçe düzelince daha güzellerini alırsın inşallah...

Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar

bende henüz oluşmadı öyle bi çizgi canımcım

bu arada kızlar bende rennie duo şurup kullanıyorum mide yanmaları için hemde kaşıksız direk şişeden :)

bence en iiyisini yapmışın canım,sonuçda herşeyi 4 4lük yapamıyoruzki,hem onlar bizden çok daha şanslılar bizim odamız dolabımız bile yoktu sonuçda..hem 5 yaşına kadar falan kullanır onları ozamana kadar güzel bi oda alırsın inşlh,için rahat eder..

bende henüz oluşmadı öyle bi çizgi canımcım

bu arada kızlar bende rennie duo şurup kullanıyorum mide yanmaları için hemde kaşıksız direk şişeden :)

bende de var mide yanması...kime sorsam kızın saçlı olacak diyor herhalde benim kızı doğar doğmaz kuaföre götüreceğim:))ben de rennie duo şurubunu içiyorum hem okulda hem de evde birer şişe var...

enbitanem ben ilaç kullanmıyorum, bende yeni yeni başladı zaten ama dediğin gibi sabah kahvaltıdan sonra başlıyor. sütü başlarda zorla içiyordum ama şimdi içemiyorum, onun yerine ayran tüketiyorum o da yakıyor midemi. akşamları yemekten sonra uykum geliyo biraz uzanıyorum tv karşısında ve uyuya kalıyorum, kaltığımda midem çok çok kötü oluyo

ipek99 canım şuan odadan çok daha önemli ihtiyaclarımız var. sen engüzelini yapmışsın. eldeki bişeyleri değerlendirebilmek kadar güzel bişey yok. ellerine sağlık. eminim çok çok güzel bir oda olmuştur. bebişler doğsun sağlıkla sıhhatle de gerisini takmayalım kafamıza..

arzukay bende henüz çıkmadı canım.. bende bakıyorum var mı yok mu diye ama yok şimdilik. sadece karın bölgemdeki kıllar çoğaldı :18:

karagözlümmm az kaldı biraz daha sabır.. sen yine umutlusun işe dönüş yapmayacaksın.. onu düşün teselli et kendini..

arethusacım.. bende duyduğunun yanlış olduğuna inanmak istiyorummm.. biz temmuz öncesi yasa bekliyoruz, onlar hala oyun oynuyolar bizlerle. basındaki söylentilerle insanların beynine öyle bir yer etmişler ki çoğu kişi bu yasayı yürürlükte sanıyor.. rezalet..

Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar

Canım kahverengi çizgimi bilmem ama benim göbek kasıklarıma doğru bir sağ tarafta birde sol tarafta kısa kısa mor çatlaklar oluştu ne yapcam bilmiyorum kremde kullanmadım hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…