bende de var mide yanması...kime sorsam kızın saçlı olacak diyor herhalde benim kızı doğar doğmaz kuaföre götüreceğim:))ben de rennie duo şurubunu içiyorum hem okulda hem de evde birer şişe var...
Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar
bende henüz oluşmadı öyle bi çizgi canımcım
bu arada kızlar bende rennie duo şurup kullanıyorum mide yanmaları için hemde kaşıksız direk şişeden :)
kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri. pembeli olan hastane çıkışını ben aldım fiyonklarına felan bittim anneler gününde kendime hediye almış oldum.. son resimdeki amcasının hediyesi diğer ikiside arkadaşımın hediyesi.. gidip gelip onları seviyorum bakıyorum, düzeltiyorum öpüyorum..
canım hepsi çok güzel, iyi günlerde giydir bebeğine inşallah.. hastane çıkışın benimkinin aynısı bana da kardeşim anneler günü hediyesi olarak almış bayıldım bende:)
arethusa umarım duyduğun haber doğru değildir...bunca zamandır bir umutla bekliyorum izin uzasa diye...zaten doğum öncesi iznim yaz tatiline denk geldiği için aktaramıyorum doğum sonrasına...eee sonrasına da 8 haftalık bir zaman kalıyor nasıl bakıcıya bırakayım...burada da kimsem yok zaten ben ücretsiz izni almayı kafaya koydum...bebeğime inşallah kendim bakacağım...
Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 11 yıl iş hayatındaydım ama inan evde oturmaktan sıkıldım bebek olduktan sonra bende işe girip çalışmayı düşünüyorum evde oturmakta sıkıyor insanı sigortam kaldı bir an önce işe giricem inşallah...
Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)
kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)
Ay inşallah doğru değildir yaa....Çok canım sıkıldı sabah sabah...
Bence de alabiliyorsan 1 sene ücretsiz izin al.İstediğin zaman, baktın maddi olarak zorlandınız, ücretsiz iznini keser başlarsın.
Ben Ege'de 1 yıl ücretsiz izin kullandım.O kadar iyi oldu ki.Oğlumun gelişimine gün gün şahit olmak, onu güvenli ana kucağında 1 yaşına getirmek gibisi yok.
Zavallı Güney o kadar şanslı olmayacak.2012 ve 2013 iznimi saklıyorum.2012'yi doğum öncesinde kullanıp 2013'ü de doğum sonrasına saklayacağım.Ama 30 güncük izinler hemen geçecek tabi
Yani Güney 3...... bilemedin 4 ay sonra bakıcı annemizle....
slm arkadaşlar bende 10 gün kadar sonra doktoruma kontrole gideceğim hem de şeker yüklemem yapılacak doktorum bana ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi acaba bu gidişimde mi bahseder onun için kaçıncı haftada olduğumuz önemli dimi sanırım????
Canım kahverengi çizgimi bilmem ama benim göbek kasıklarıma doğru bir sağ tarafta birde sol tarafta kısa kısa mor çatlaklar oluştu ne yapcam bilmiyorum kremde kullanmadım hiç...
Günaydın hanımlar...Gününüz güzel geçsin.
Ay al benden de karagözlüm...Sabah haberlerde bişey duydum ama yanlış anladığımı düşünmek istiyorum.3 bakanlık birleşmiş, üçüüncü çocuk için 5.000 TL teşvik verme kararı almış ama analık izninin uzamasına ilişkin bir şey yokmuş bu yasa taslağında.Sadece annenin doğumdan sonra bebeğiyle daha çok birlikte olmasını sağlayacak kolaylaştırılmış mesai uygulaması gelecekmiş.Bunca zaman el yürekte beklettiler, böyle karara mı bağlanmış şimdi? Acayip canım sıkıldı.
İnşallah ben yanlış anlamışımdır.
Gerçi sen işi bırakacağın için doğum sonrası çok önemli değil ama hiç olmazsa doğum öncesi izin uzasaydı....
Yokkkk yaaaa bebeğim sen yanlış duymuşsundur hamilelikden ileri gelen bi halüsilasyon görmüşde olabiirsin((((((
Buyur burdan yak bizim devletin yapacağı bukadar işte hem açıkla o kadar heveslendir insanları sonrada kıvır...
ben evet dediğin gibi sonrası için değil de öncesi için istiyordum bu izin olayını ama inan hiç umudumda yoktu belki 5-6 sene sonra çıkar yani o kadar...eşimde bana önümüzdeki hafta doğum izni ile ilgili yasa onaylanıyormuş hadi hayırlı olsun dedi bak onada inanmadım bunada inanamıyorum bu memlekette vatandaşın yararına bişey olmadı olmaz çünki..
offfffffff nasıl sinir oldum bak şimdi yaaaa...
Benim iki hamileliğimde de oldu bu çizgi.Hatta sana bişey daha söyleyeyim.Benim koltuk altlarım da kararmıştı ilk hamileliğimde...Bunda da başladı
Allahtan doğumdan sonra geçiyor yavaş yavaş....
Seni İfo seniii!!!(Avrupa Yakası'ndaki İffet....Gerçi o şişeden pasiflora içiyordu)
günaydın kızlar...
dün beşik konusunda konuşulmuş,kızlar çok güzel park yataklar var,çatılı 4 yanında cibinlik var,ben park yatak alıcam inşlh,herkes onu öneriyo,zaten bebek 3-4 yaşına kadar yatar sonra güzelce baza alırız onuda katlar kaldırırız,beşik alsak,3-4 yıl sonra baza alacaz beşiği nereye sığdırıcaz,ben park beşik alıcam seneye bahara kadar 7-8 aylık olana kadar yanımda yatırıcam sonra oda yapıcam,gardolap,şifonyer,halı,perde,beşiğide oraya koycam,büyüncede baza alcam,işte buuu...dolabı falan çok bebek işi almıycam açıkcası,sonuçd sürekli mobilyasını değiştiremem,genç odası tarzında alıcam...
Herkese günaydınnn...
İstanbul da sonbaharı anımsatan kapalı,yağmurlu hani bu mevsimde az görünen cinsden bir sabahdan sevgilerrrr...
tammm evde uyuma havası deniyor ya benim birtürlü yapamadığım işte ondan:)))))))))
Artık sabahları kalkmak işe gelmek çok zorluyor beni hem bedenen hemde psikolojik olarak offffff çok sıkıldım biran önce iznim başlasın evime geçeyim hergün yaşadığım bu yoğunlukdan insanların bitmek bilmeyen sorularından ve dışarda olsa yüzüne bakmayacağın fakat aynı ortamda çalışmak zorunda olduğun ne görgü ne bilgi nede kişilik olarak hiç alakan olmayan insanlarla bütün gün burun buruna olmakdan çok sıkıldım..Akşamın 6-7 sinde artık pilin bitmişken çıkan toplantılardan,sorunlu işlerden ayyyyy hepsinden sıkıldım gün sayıyorum kızlarrrrrrrrr...
Bebeğin organ gelişimini biraz daha beklemek istemiş olabilir doktorun.Ayrıntılı 18-24. haftalar arası yapılıyor.Daha geç kalmış değilsinizi nasıl olsa.
İşin ilginci ben de pazartesi günü kontrole gideceğim. Glikoz yüklemesini söylemeyi unuttunuz mu diye aradım doktorumu.Yok daha istemeyeceğim dedi.Halbuki benim de haftası geldi.O da 24-28 arası yapılıyor.24'te istemiyor doktorum...:44:
Benımde ılk gebelıgımde oldu canım hatta epey erkendu gıbı hatırlıyorum sma suan bısı yok merak ettım bende bazen olmayadabılıyormus dıyo arkadaslar daha vakıt var gorcez bakalım :))
karagözlüm evt insan bazen okadar bunalıyoki işten,o dk istifamı basıp gidiyim istiyosun,ama inan evde oturmakdansa çalışmak çok çok daha ii,eminim bi 10 gün bile izin yapsak koşa koşa seve seve işimize gidecez,ayrıca çalışmaya alışan bi insan inan 1 hafdadan fazla duramıyo evde..ne kadar zorda olsa en azından ii kötü bi işimiz var buna şükür....
bugün benim randevum var kızımı görücem 1 aydan sonra Allahın izniyle inş. güzel haberlerle gelirim..
dün biraz mayıs annelerine baktım okudum herkes hemen hemen doğurmuş doğuramaynlarda gün sayıyor hemen doğursak diye...ayy ben çok heyecanlandım...diyorlarki önceden doğumdan korkardık şimdi bir an önce kurtulsak diye bakıyoruz...bizde öyle olucaz sanırım...bebeklerini kucaklarına alanlar o kadar mutluki ...ayy hemen eylül gelsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?