2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var mide yanması...kime sorsam kızın saçlı olacak diyor herhalde benim kızı doğar doğmaz kuaföre götüreceğim:))ben de rennie duo şurubunu içiyorum hem okulda hem de evde birer şişe var...

o eskiden kalma laflara inanmayın ihihi :) saçlı olduğundan değil

bebiş artık yukarıya çıkıyo ve mideye baskı yapıyo
e haliyle mide kapakçıkları bozuluyo hamilelik için geçici bazende
hamilelikte başlayıp geçmeyen bi hastalık reflü

gerçi bende hamilelikten öncede var olan bi durumdu bu hamilelik bitsin de
tedavime devam edeyim

Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar

Benim iki hamileliğimde de oldu bu çizgi.Hatta sana bişey daha söyleyeyim.Benim koltuk altlarım da kararmıştı ilk hamileliğimde...Bunda da başladı
Allahtan doğumdan sonra geçiyor yavaş yavaş....

bende henüz oluşmadı öyle bi çizgi canımcım

bu arada kızlar bende rennie duo şurup kullanıyorum mide yanmaları için hemde kaşıksız direk şişeden :)

Seni İfo seniii!!!(Avrupa Yakası'ndaki İffet....Gerçi o şişeden pasiflora içiyordu)

arethusa umarım duyduğun haber doğru değildir...bunca zamandır bir umutla bekliyorum izin uzasa diye...zaten doğum öncesi iznim yaz tatiline denk geldiği için aktaramıyorum doğum sonrasına...eee sonrasına da 8 haftalık bir zaman kalıyor nasıl bakıcıya bırakayım...burada da kimsem yok zaten ben ücretsiz izni almayı kafaya koydum...bebeğime inşallah kendim bakacağım...

Ay inşallah doğru değildir yaa....Çok canım sıkıldı sabah sabah...
Bence de alabiliyorsan 1 sene ücretsiz izin al.İstediğin zaman, baktın maddi olarak zorlandınız, ücretsiz iznini keser başlarsın.
Ben Ege'de 1 yıl ücretsiz izin kullandım.O kadar iyi oldu ki.Oğlumun gelişimine gün gün şahit olmak, onu güvenli ana kucağında 1 yaşına getirmek gibisi yok.
Zavallı Güney o kadar şanslı olmayacak.2012 ve 2013 iznimi saklıyorum.2012'yi doğum öncesinde kullanıp 2013'ü de doğum sonrasına saklayacağım.Ama 30 güncük izinler hemen geçecek tabi
Yani Güney 3...... bilemedin 4 ay sonra bakıcı annemizle....

Canım evde oturmakdan sıkılmak bana inan şuan çok çok uzak geliyor ben 12 yıldır çalışıyorum bir fiil ve belkide yaptığım işten sıkıldım çocuğumdan ailemden kendimden hep ödün verdim herkes gibi ilk çocukda bırakıp çalıştım tabiki çok çok zordu ama 2.olunca herşey ikiye katlanıp yeniden başlayacak..birazda bunalmakla ilgili olabilir 2 çocukla evde sıkılacağımı pek sanmıyorum ama şuan tabiki hepsi düşünce bebeğimi kendim büyütmek istiyorum kızım ilk okula başlıyor onunla dersleriyle en iyi şekilde ilgilenmek istiyorum iki ayağım bir papuca girmeden ev hayatımı yaşamak anneme arkadaşlarıma kendime daha çok vakit ayırmak istiyorum ama herkesin kendi düşüncesi tabiki inan çalışmanın hiçbir güzel tarafını göremiyorum şuan..

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)

kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)

cumartesi annemdeyken mide ve karın ağrım vardı pazar gününden bu yana mide yanması çekiyorum midemden nefes boruma kadar bi acı, sızı anlatamam bundan sonra devam edecek sanırım özelliklede yemeklerden sonra çok oluyor. rahim yukarı çıkıp baskı yaptığından oluyormuş sanırım doğuma kadar bi çok şeyle sabredeceğiz hepimiz...

benimde doğum iznim ekim sonu gibi biter herhalde...ondan sonra da hiç rapordur,heyet raporudur uğraşmaya niyetim yok...çünkü bizim okul bu durumlarda çok sorun çıkarıyor...daha yeni hamile kaldığım bir dönemde iki haftalık raporluydum hatta o zaman hastanede bile yatmıştım beni hastaneden çıktığım gün okula çağırdılar neymiş efendim karnelere imza gerekiyormuş kolumda serum intrakesiyle kaç defa merdiven inip çıktım...o gün sürekli ağladım ve kesin kararımı verdim ne olursa olsun ücretsiz izne ayrılacağım diye...izin uzamazsa ekimden hazirana kadar ücretsiz izindeyim...bende kızımın her anına tanık olmak istiyorum...

20+5 iken ayrıntılı oldum doktora sormadım zamanım geldiğinden hem cinsiyeti için hemde ayrıntılı ultrason için hastaneye gidip yaptırdım.

Canım kahverengi çizgimi bilmem ama benim göbek kasıklarıma doğru bir sağ tarafta birde sol tarafta kısa kısa mor çatlaklar oluştu ne yapcam bilmiyorum kremde kullanmadım hiç...

Bende ilk hamileliğimde cok catladım karnım harıta gıbı ıdı zamanla rengı acılıyor cok belırgın olmuyo ama yınede can sıkıcı dagada ılerlemesın dıye bebe yagı kullanıyorum zaten onemlu ılan nemlı tutmak bebe yagı da oldukca etkılı

Benımde ılk gebelıgımde oldu canım hatta epey erkendu gıbı hatırlıyorum sma suan bısı yok merak ettım bende bazen olmayadabılıyormus dıyo arkadaslar daha vakıt var gorcez bakalım :))

günaydınn kızlar ve minik meleklerr
hepinize güzel bir gün diliyorum

canım bizim beşiğimizi dedemiz alacak babam dün çok güzel bir park yatak bulmuş dediğin gibi cibinlikli falan
ama ben beşik istediğim için sen bilirsin kızım dedi
e akşam da düşündüm ben evlenirken zaten baza almıştım misafirler için
bebiş büyüyünce onda yatar e o zaman yatağı napacağım sonra en iyisi park yatak olur dedim ve ben de senin gibi düşünüyorum

ayy canım sorma biz okulda 4 hamile gün sayıyoruz bitsin diye
valla yataktan kalkmak gelmiyor bazen okula gelirken
biz bıktık çocuklar ne yapsınlar

şeker yüklemesini 23 haftalıkken istedi benden geçen hafta yaptırdım

bugün benim randevum var kızımı görücem 1 aydan sonra Allahın izniyle inş. güzel haberlerle gelirim..

dün biraz mayıs annelerine baktım okudum herkes hemen hemen doğurmuş doğuramaynlarda gün sayıyor hemen doğursak diye...ayy ben çok heyecanlandım...diyorlarki önceden doğumdan korkardık şimdi bir an önce kurtulsak diye bakıyoruz...bizde öyle olucaz sanırım...bebeklerini kucaklarına alanlar o kadar mutluki ...ayy hemen eylül gelsin istiyorum...

kızlar yatak olarak bende park yatak aldım en güzelinin bu olduğunu düşündüm
taşıması da kolay oluyor

bakıma gelince benim patron 6 aya kadar kullanabilirsin iznini diyo
fakat konu ücretsiz izin olunca duruyorum
sonuçta en çokta lasım olacak zaman maddi kayıp olucak benim için
o yüzden biz bi çözüm bulduk
çocuk hiç evden çıkmadan anane ve babane gelip bakıcak 1 hafta 1 hafta
ama tabi ben bebeğimden mahrum olucam o ayrı bi konu
o yasayı bekliyor bütün hamileler bu kadar oyaladılar bundan sonra da çıkarmazlar
her zaman yaptıkları gibi oyalama oy alma çabaları var
ben hakkımı helal etmiyorum sizi bilemem beni bebeğimden ayırıyorsa bu devlet hakkımı helal etmiyorum

Yok tatlım ben 10 gün izin yapınca sıkılmıyorum işte o raddeye geldim yani:))))))
bide şimdi çocuğunuz yok ohhh konuşun o bebek bi doğsun onu bırakıp işe gelmek ahhhh hastayken bırakmak ayrı en tatlı zamanlarında yanında olamamak ayrı üzüyor yani beni üzdü kızlar şimdi ben genellemeyeyim olayı herkesin yaşantısı farklı ben bir yengeç burcu olarak burcumun özelliklerini dibide kadar taşıdığımdan evcimen bi insanım..aileme eşime çocuklarıma vakit ayırmak onlarla ilgilenmek beni daha fazla mutlu ediyor..12 yıldır aynı işi yapıyorum ve bu rutinlikden çok sıkıldım her iş zor tabiki ama bankacılık gerçekden ömür törpüsü ünvan arttıkça aile hayatın azalıyor akşam 8 e kadar çalışıp eve gidince ne çocuklara ne kendime ne evime hiçbişeye vakit kalmıyor stresden zaten baş ağrısı ayrı sinir ayrı offfffffff yılda var 20 gün izin oda burnumdan geliyor yok onla çakışmasın yok bununla çakışmasın bilmem ne 500 kere tarih değiştir izinden gel herşey birikmiş fazla mesai yap onları bitir yazıp sizide sıkmayayım ama gerçekden çok bunaldım eşim zaten gözümün içine bakıyor ayrıl işten diye maddi olarak bir sıkıntımızda yok eve geldiğinde en azından yüzü gülen mutlu bir kadın istiyorum diyor oda stres oluyor çünki benim koşturmama az zamanda birsürü şey yapmaya çalışıyorum benim eşim ilgiye çok alışkın annesi sağolsun bebek gibi büyütmüş tmm bende ilgileniyorum ama yetebildiğim kadar..istiyorki iş stresim olmasın işim olmasın eve geldiğinde onunla çocuk gibi ilgileneyim yardımcı kadın bile buldu bana evde işde yapma sadece bebekle ve beren in okulu ile ilgilen kafan rahat olsun akşam gelincede benimle ilgilen:)))))benim canıma minnet zaten bunaldım evimin kadını çocuklarımın anası ol başka bişey istemiyorum diyor bende vallahi pek kişiliğime uymasada artık böyle yaşamaya karar verdim yoruldum kendi ayaklarımın üzerinde durmakdan sırtımı yaslamak istiyorum..
yaaaa çok iyi geldi ne güzel döktüm içimi ...arada gerekiyor..

ayyy canım ya ben de baktım şimdi çok heyecanlandım
biz de mi böyle oluruz yaa
ilk kim doğurur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…