2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba guzel eylul annelerı
dun gece bırazcık kanamam oldu
bugun leke tarzında cok cok az geldı sımdı takıp edıyorum
artarsa veya dunkı gıbı olursa hemen doktora gıdıcem
ılk zamanlarda da cok oluyodu alısıgım bu durumlara ama ne zamandr yoktu
ınsan ıster ıstemez hep en kotuyu dusunuyo
Allah ım hepımızın bebeklerını korusun onları bızlere bağışlasın ınsallah

ya kızlar bu park yatak hangi marka alsam ki acaba :44:
pierre cardin, kraft ya da chicco diye düşünüyorum ama nelere dikkat etmek lazım bilmiyorum ki
enbitanemm sen nasıl aldın yawrum :44:

Son düzenleme:
Bence sen ve enbitane cnm ...birde ikizleri olacak vardı oda erken olabilir...

Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir

selam kızlarrrrrrrr bende kahverengı cızgı cıktııı gobek delıgımden yukarı cok bellı sızde daha cıkmadımı bır de bendede kıllar cıktı sızde durumlar nasıl

dönmedinmi daha izmirden nasılsın...

burdayım canım benimm geçmişi okuyodum dönduk dun geldik bebişim geldiğim,zden beri kıpır kıpır nihayet hissttim babasını özlemiş demekki:)ayrıntılı ultrasonum yarın alındı çok heyecanlıyım sen nasılsın tatlı yeğenim nasıl seninde randevun vardı galiba bu gunlerde hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem:)

ya kızlar bu park yatak hangi marka alsam ki acaba :44:
pierre ardin, craft ya da chicco diye düşünüyorum ama nelere dikkat etmek lazım bilmiyorum ki
enbitanemm sen nasıl aldın yawrum :44:

canımcım benim kraft ve indirimden aldım ben hahah :)
150 TL ben almadan bi gün önce kampanyaya girmiş şanslı geliyo oğlum benim :)

bendeeeeeee park yatak dusunuyorummmmmmmm kızlar ıyı markalar hangısı acabaaaaa netten sıparıs versek ıyı cıkıyormu o da var bakmadan almak ıstemıyorum acıkcası:44::44::44::44::44::44::44:

geçmiş olsun canımmm amin Allaha emanet hemen doktoruna başvur tabi ihmal etme canım

Arkadaşlar 23 mayısta ayrıntılıya giriyoruz çok heyecanlıyım şimdi gün aldım ayrıntıları herkese bildiricem giren giremeyen arkadaşlar Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın hepimizi...

anam bizim oğlanlar adaş olacak
senin adın ne bilmiyorum ama benimki sevcan bizde mi adaşız acaba sevo24
bizim çınarımızın fotosuda burda

Eklentiler

• $çınar 15.04.2013.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55

Canım sakın korkma ama çok kanamam olursada hemen doktora görün inşallah iyi haberlerle dönersin...

Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir

ayhh kutsal bilgi kaynağım benim kız acele ederse bilemem valla :44:

canımcım benim kraft ve indirimden aldım ben hahah :)
150 TL ben almadan bi gün önce kampanyaya girmiş şanslı geliyo oğlum benim :)

yawrum ben netten alcam burası küçük hem pahalı hem de çeşit bulamam :44:
neye dikkat ettin alırken canım

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrr bende kahverengı cızgı cıktııı gobek delıgımden yukarı cok bellı sızde daha cıkmadımı bır de bendede kıllar cıktı sızde durumlar nasıl

bende çizgi oluşmadı ama kıllar... O iğrenç kıllar ya benim göbeğim çok kıllandı, ben hamile kalmadan önce alıyordum yazları denize gircem falan diye zaten ama bu kadar değildi çok kötü duruyorlar, napabilirz ki?

allah kurtarsın karagözlüm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr butık bebedennnnnnn kızımın esyaları geldııııııııııııııııı daha kutuyu acmadım heyecandannnnn

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)

kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)

ben 25.haftama girdim çok şükür fazla bi şikayetim yok.2-3 günde bir falan oluyo ama dayanılmayacak şekilde değil.henüz ilaç kullanmadım çok rahatsız ederse soda içiyorum iyi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…