benimde 2 gün geride çıktı 2 hafta çok ileri değilmi yaaa adetin biter bitmezmi hamile kaldın şmkansız gibi okadarı bilemedim
Diyanete bir soru sordum. Adam beni günahkar ilan etti. Çok kötü moralimi bozdu. Ağlamaktan gözüm şişti kaç dakikadır. Ne biçim din adamları var bu ülkede. Hakkımı helal etmiyorum . Hala gözlerimden yaşlar boşanıyor
canım ağlama sıkma canını nerden biliyormuş doğrusunu bede üçlü tetsimi gösteremedim hala doktorum dönmedi dokorlar stesinde bir sürü doktora sordum hepsi iyi dedi birtanesi yaş risknden yüksek risk dedi içim iöimi yiyor minikkuşum çok geçmiş olsu Rabbim yüzünü güldürsün sonuçlarla inşallahakasyadan bir ahaber yok mu
Ne biliyim çok ağırıma gitti bu tavır. Onu oraya insanları soğutsun diye mi koymuşlar anlamadım. Şikayet ettim, inşallah ceza alır. Bu halimle beni bir sürü ağlattıCnm ya üzülme bebeğine yazık boş ver maalesef öyle din adamları da var halbuki dinimiz kimseye o şekilde bir yaklaşımı caiz görmüyor, bebişi üzmeyelim lütfenn:)
Ne biliyim çok ağırıma gitti bu tavır. Onu oraya insanları soğutsun diye mi koymuşlar anlamadım. Şikayet ettim, inşallah ceza alır. Bu halimle beni bir sürü ağlattı
Merhaba arkadaslar
Şimdilik iyiyim annem de kalıyorum gündüz siteye girip haber vermeye çalıştım ama ağrım vardı dayanamayıp çıkmak zorunda kaldım.
geçmişi tam okuyamadım ama herkese teşekkür ederim. duasını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
sizlerinde iyi dilekleriyle yaptırıp çıktık amniyosentezi ama yollar da kötüydü bugün yorucu bir gün oldu.
3-4 gün wc hariç kalkmamam gerekiyor pc de yazmak da zorluyor detayları eve geçip biraz daha rahatlayınca yazarım.
düşük riski 2 hafta kadar var biraz ağrım sızım var ama işlem rahat oldu.
16 ocak kontrol randevum 11 şubat detaylı ultrason randevum var sonuclarım da 3-4 hafta içinde çıkacak.
iyi hissettiğim zamanlarda sizleri takip etmeye çalışıcam şimdilik dinleniyorum...
bu arada bebeğimin kıpırtılarını hala az da olsa hissediyorum bu en büyük tesellim..
Hepinize sevgiler.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatıp aranıza dönebilirim.
Merak eden dile getiren getirmeyen bütün arkadaslara teşekkürler
Akasya78 aklımdasın sonucunla ilgili birşey okuyamadım bugün çıkacaktı rica etsem mesaj atabilirmisin bana seni çok merak ediyorum
umarım güzel haberler alırsın sizin için de dua ediyorum.
anne adaylarına ve bebeklerine bol bol sağlık diliyorum..
valla bende çoook bekledim. hata rüyamda var dendi uyanmadım eşim kaldırmaya çalışıncada "bugün hamilelere kar tatili varmış ne kaldırıyon!" diye sert çıktımaaahhhh rüyalar gerçek olsaaaa
Kızlar ani aldığım bir kararla saat 15'de doktor randevum var.İnşallah cinsiyetimiz belli olur..
kızlar ani aldığım bir kararla saat 15'de doktor randevum var.inşallah cinsiyetimiz belli olur..
Sabah cikmaya calistim bizim sokak dik karla kapli kesin kayarim esim arabayi yokustan cikarip beni alip servise birakacakti kar lastigi olmasina ragmen araba kaydi cikamadi bende gelemiyorum diye haber verdim.Esimde gece aciklanmis hamileler idari izinliymis dedi ben İstanbuldayim ama ankarada kar daha kotudur izin olmasi gerekr.i
aaaa gerçekten hamilelere idari izinmi varmış . ben geldim işe ama sabah eşim bıraktı beni . sonrada eve geri döndü
İstanbul valiliginin sayfasindan bakmis esim, engelli ve hamile olan kamu personeline idari izin denmis.Ben ozel sektordeyim ama kusurabakmasinlar o da hamile bende hamileyim kayip dusersem ne olacak.Ben bilmeden gitmedim ama idari izin varmis.
Ne biliyim çok ağırıma gitti bu tavır. Onu oraya insanları soğutsun diye mi koymuşlar anlamadım. Şikayet ettim, inşallah ceza alır. Bu halimle beni bir sürü ağlattı
[sıze=2]
kızlar grip oluyorum sanırım boğazlarım acıyor öksürüğüm var tipim kaymış bir vaziyetteyim sıcak su limon bal iyi gelir diyorlar ama bakalım onu denıcem [/sıze]
kızlar merhaba, ben temmuz annesiyim şu anda 13 haftalık hamileyim Allah ın izniyle. bu 2. bebeğim olacak. Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla bizlere bağışlasın.
arkadaşlar size bir sorum olacak, cuma günü randevum vardı doktor folic asiti ve b vitaminini doğuma kadar kullanacaksın senin ihtiyacın var dedi. bütün kan sonuçlarım normal bir sorun yok çok şükür. hangi haftadan sonra folic asiti bırakıp vitamin ve kan ilaçlarına geçtiniz öğrenebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim
ya bende çatlak için çok önceden başladım araştırmaya hala bişiye başlamadım. normal nemlendirici sürüodum. son gittiğimde doktora sordum. normal nemlendiricinin çatlağa faydası olmaz dedi.
çatlak kremlerinin birbirine üstünlüğü yok dedi bi isim vermedi. daha çok kilo alımı ve cildin elastiğiyle alakalı dedi. bazen ne yapılırsa yapılsın çatlayabilir dedi.
ama ben genede elimden geleni yapmak istiorum aslında. sürdümde çatladım desem daha ii. sürmedim çatladım diye düşünmek istemiorum ama hala almadım bi krem. erken başlamak iyiydi ama yapamadım
Kızlar işte sizlere bi soru
betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım
hamile kilodunu almadım ama BİM de 3lü slip 100% pamuk alt çamaşır satılıyo bi beden bÜYÜK al çok rahat genişliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?