2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde 2 gün geride çıktı 2 hafta çok ileri değilmi yaaa adetin biter bitmezmi hamile kaldın şmkansız gibi okadarı bilemedim

Ya ben de dr ye sordum ,adet düzensizliğim de 3 5 gün olarak var sadece yani en fazla 3 5 gün sarkar, dr ultrason bebeğin boy kilo ölçümüne göre veriyor sonucu falan dedi ama o hesaba göre yapıyor işlemleri neyse artık haziranın başından ortasına kadar olabilir her an doğum :)

Cnm ya üzülme bebeğine yazık boş ver maalesef öyle din adamları da var halbuki dinimiz kimseye o şekilde bir yaklaşımı caiz görmüyor, bebişi üzmeyelim lütfenn:)

Cnm ya üzülme bebeğine yazık boş ver maalesef öyle din adamları da var halbuki dinimiz kimseye o şekilde bir yaklaşımı caiz görmüyor, bebişi üzmeyelim lütfenn:)
Ne biliyim çok ağırıma gitti bu tavır. Onu oraya insanları soğutsun diye mi koymuşlar anlamadım. Şikayet ettim, inşallah ceza alır. Bu halimle beni bir sürü ağlattı

Ne biliyim çok ağırıma gitti bu tavır. Onu oraya insanları soğutsun diye mi koymuşlar anlamadım. Şikayet ettim, inşallah ceza alır. Bu halimle beni bir sürü ağlattı

canım üzülme okadar bizimdinimiz kolaylıklar dini o nasıl bu kadar sertkonuşabiliyor sıkma canını

Kızlar ani aldığım bir kararla saat 15'de doktor randevum var.İnşallah cinsiyetimiz belli olur..

Sende ve Akasya78 den güzel haberler bekliyoruzzzz.... Geçmiş olsun

valla bende çoook bekledim. hata rüyamda var dendi uyanmadım eşim kaldırmaya çalışıncada "bugün hamilelere kar tatili varmış ne kaldırıyon!" diye sert çıktım aaahhhh rüyalar gerçek olsaaaa

Sabah cikmaya calistim bizim sokak dik karla kapli kesin kayarim esim arabayi yokustan cikarip beni alip servise birakacakti kar lastigi olmasina ragmen araba kaydi cikamadi bende gelemiyorum diye haber verdim.Esimde gece aciklanmis hamileler idari izinliymis dedi ben İstanbuldayim ama ankarada kar daha kotudur izin olmasi gerekr.i

aaaa gerçekten hamilelere idari izinmi varmış . ben geldim işe ama sabah eşim bıraktı beni . sonrada eve geri döndü

karnımda bi haraketlenmeler var sanki :) ne olduğunu anlamıorum da tuhaf bişi. aç olursun karnın guruldar ya, o guruldamanın daha kuvvettlicesi gibi. ses yok tabi. haraket olarak.

bana tatil bugün ama uyuyamadım ya :) en çok uyku için tatile sevinmiştim. eşim geç geldi geç yattım. sabahta o işe giderken uyandım. sonrada binadaki seslerden uyuyamadım.

aaaa gerçekten hamilelere idari izinmi varmış . ben geldim işe ama sabah eşim bıraktı beni . sonrada eve geri döndü

İstanbul valiliginin sayfasindan bakmis esim, engelli ve hamile olan kamu personeline idari izin denmis.Ben ozel sektordeyim ama kusurabakmasinlar o da hamile bende hamileyim kayip dusersem ne olacak.Ben bilmeden gitmedim ama idari izin varmis.

İstanbul valiliginin sayfasindan bakmis esim, engelli ve hamile olan kamu personeline idari izin denmis.Ben ozel sektordeyim ama kusurabakmasinlar o da hamile bende hamileyim kayip dusersem ne olacak.Ben bilmeden gitmedim ama idari izin varmis.

Ben de özel sektördeyim, tıpış tıpış getirdiler valla beni de buraya ((( bayağı da yağıyor

[sıze=2]
kızlar grip oluyorum sanırım boğazlarım acıyor öksürüğüm var tipim kaymış bir vaziyetteyim sıcak su limon bal iyi gelir diyorlar ama bakalım onu denıcem [/sıze]

Canim benim üzülme bos yere Peygamber Efendimiz (s.a.v) ne buyurmuş " Kolaylaştırınız Nefret ettirmeyiniz, Sevdiriniz nefret ettirmeyeniz."
:26::26::26::26:

canım folic asite ben hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım hamileliğimin 3. ayını dolduruncada bıraktım zaten değerlerim normalden yüksek çıkıyodu
birde ben ayrı ayrı kullanmadım folik asit + b12 beraber bi ilaç vardı folidoll sanırım yalnış olmasın onu kullandım
şimdi de elevit ve demir hapını dönüşlümlü içiyorum erken diye 5. aydan sonra ikisini de günlük alırım sanırım aslında doktor beraber verdi

aynen canım ben ilk gebeliğimde neler kullandım yurt dışından bile sürüyle krem aldım ama nafile çatlayacağı varsa çatlıyor
benim şuan karın ve kalçamda hatta bacaklarımda inanılmaz çatlaklar var
ama korkutmayayım umarım sende işe yarar

Kızlar işte sizlere bi soru

betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım

benimde kesin değil ama kıza benziyor denmişti artık isim aramaya başladıkkk BETÜL RANA çok güzel uymuş
bende rana ismini çok seviyorum aklımdaki diğer isimler:YAREN,FEYZA,MERYEM,RAVZA,EBRAR... kesinleşsinde kurra çekeriz artık

hamile kilodunu almadım ama BİM de 3lü slip 100% pamuk alt çamaşır satılıyo bi beden bÜYÜK al çok rahat genişliyo
HAMİLE SÜTYENİ göremedim ama bildiğim kadarıyla silikonsuz bez çamaşır oluyo
ama ablam emzirme sütyeni kullanıyo çok memnun kesinlikle al diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…