2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hüda Allahın ismi .konulması uygun olmaz diye düşünüyorum.

Dogru söylüyorsun canim ek almadan kullanılamaz ama Huda ya Nur ' U eklediğimizde manası değişiyor Allah'ın nuru oluyor
Birde o kadar isim var ki Allah'ın ismi koyulmuş mesela samed Rahman gibi

merhaba kızlar,nasılsınız bugüün???yaa ben çok kötü öksürüyorum,içim dışıma çıkacak..o değil çocuğumu rahatsz ediyorum sürekli ona üzülüyoruumm... ...napıcamm yaaa..bal-tarçın karışımı tüketiyorum ama geçmedi hala bu öksürüük...ilaçta almak istemiorum...kışın bu hastalıklı halini hiiç sevmiyoruuummm

Teşekkür Ederim canim hayırlısı olsun isimleri ile yasasınlar inşallah senin seçtiğin isimlerde cok guzel Ebrar ismini bende cok severim hatta düşündüm bile eşim istemedi söylenmesi zormuş güya

Ben hamile külodu aldım iki tane ve süper rahat karnımı komple içine alıyor ama daha yüksek olanları varmış karnım iyice büyüyünce alırım onlardan da
çünkü doğumdan sonra da kullandım ben bir süre sezeryande iyi oluyor dikişlerimi rahatsız etmemişti

kızlar içinizde Ankara da olan var mı?
güven has. sedat beyi öneren var mı :26:

canım geçmiş olsun pekmezi biraz ısıt ılık olacak şekilde içine karabiber at biraz gün içinde iki defa falan iç çok iyi geliyor ben de işe yarıyor umarım sen de faydasını görürsün bebiş de rahat eder :)

Bir kizımiz daha oldu masallAh tebrik ederim canim artık isim düşünmeye başlayabilirsin

evet canım bir prenses daha geliyor :) düşünmeye başladım aklımda bir isim var ada su diye düşünüyorum ama kesin değil sence nasıl. senin seçtiğin isimlerden de betül ranayı beğendim güzel isim

evet canım bir prenses daha geliyor :) düşünmeye başladım aklımda bir isim var ada su diye düşünüyorum ama kesin değil sence nasıl. senin seçtiğin isimlerden de betül ranayı beğendim güzel isim

teşekkür ederim cok düşündüm isim olayı ciddi bı is bütün hayatında kullanacak dalga geçecekleri isimleri eledim Betül e birsey uyduramazlar en fazla berüz derler o da ayrı bı guzel şirinlik veriyor babasida cok beğendi hatta dün itibarıyla betüşüm diye seviyor değişik guzel bir isim canim seçenekler de varsa paylas oylama yapalım insan ilk duydugu zaman tuhaf geliyor ama alışıncada guzel oluyor

herşey iyi olacak canım

marka ve model verebilir misin

Bizde kızımıza Nil adını koyucazzz :)

ne güzel canım ya siz karar verdiniz bizim işimiz zor aklımda başka bir isim yok bakalım seçenekler çoğaldığında oylamaya sunacağım.cinsiyeti kesinleşinceye kadar hiç isim düşünmemiştim 3 hafta önce erkek dedi doktor dün öğrendik kızımız olacağını artık iş başa düştü :)

kızlar içinizde Ankara da olan var mı?
güven has. sedat beyi öneren var mı :26:

cnm bn ankaradayım..güven hastanesinde ilk zmnlar bende gidiyordum hasan sarp bey vardı ama şimdi acıbademe geçince ben de bıraktım gitmeyi...sedat beyi duymadım...

cnmm çook teşekkürleeer...denicem şimdii...inş işe yarar...cidden bebişim rahat etsin yeterki ben önemli değilim...

Rezene markasını hatırlamıyorum canım
benim ilk gebeliğimden koca bir karnım kaldığı için hamile kalınca hemen almıştım

benimde 4 gün önde gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…