2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ben ankara da yaşamıyorum
ama doğumum kısmetse ankara da olacak
bu yüzden doktor ve hastaneler hakkında pek fikrim yok
yardımmm ....

Canım ben Ankara da Gazi hastahanesine gidiyorum. Doktorum orada doçent arkadaşım. Yıllardır ona giderim. Hamile kaldığımda bir ara özel düşünmüştüm ama bir ara düşük tehdidinden hastahanede yattım o zaman yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu görüp üniversite hastahanesinin iyi olduğuna karar verdim. Şimdi oraya devam ediyorum.

cnm çook geçmiş olsun , iyice yat dinlen, inşallah sonuçların iyi çıkar bütün sıkıntılarını ardında bırakırsın , bak ne güzel bebişin sana ben burdayım diyo kendine çok iyi bak Allaha emante olun cnm...

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu sonunda ogrenebildik 2.PRENSESIMMMM geliyor
Cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Darisi ogrenemiyenlerin basina insallah
Herkes ogrenir. Kizimin boyu 25 cm kilosu 288 gr olmus dr cok guzel kucuk bir kiz dedi surekli

tebrik ediyorum tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hanımlar birşey sormak istiyorum, hiç hamile elbisesi aldınız mı? aldıysanız nerden? hep bakıyorum ne biliyim bana çok eski modellermiş gibi geliyor daha modern şık birşeyler bakıyorum ama bulamadım:44:

Bende erkek olsaydi EMIN KAGAN yada ÖMER KAGAN koymayi dusunuyordum
Mervan ismi pek sicak gelmedi bana anlamida guzel degilmis
Bence yerine daha guzel bir isim bulacagindan eminim.

Aminnn canim cok saol rabbim cumlemize nasip etsin kucaklarimiza almayi.

Hamile elbisesi almadim ben zaten burda dogru duzgun bulmam imkansiz
Pantolon kazak fln aldim hamile kiyafetlerinde fazla SIKlik modernlik arama bence cunku
Bulmasi cok zor trde nasildir bilemem tabiki. Insallsh bulabilirdin sen istefigin gibi.

dr un adı ne canım?

Cnm ben çok ağır bir grii ilaçsız portakalla attım 2 gün içinde yaklaşık 12 adet portakal yedim veya suyunu içtim hemen kalktım

evet ankara da olan arkadaşlardan doktor ve hastane önerileri alabilirim
bu arada ben yalnış mı okuyorum acıbademde 11000 tl mi doğum
güvende ne kadar canım bilgin var mı
benim sormak aklıma gelmemişti

evet acıbademde normal sezaryana göre değişiyor ama 9000-11000 arası fiyat verdiler..bizde şok olmuştuk... güvende de tam bilmiyorum,yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama ortalma 3000-4000 arası galiba... ben koru hastanesine gidiyorum...doktorum ümit korucuoğlu ve inanılmaz memnunum..sanki ailemizden biri gibi oldu..çok mütevazi,bilgili,bildiğini tatlı dille paylaşan kısacası hastasıyla arkadaş gibi ilgili bir doktor...gözüm kapalı tavsiye edebilirim

Canım çok geçmiş olsun.çok şükür atlattın bunuda.sonuçlarda temiz çıkacak inşallah.
bol bol dinlen anneciğinde yanında ne güzel

Kızlar Akasyayı sormuşsunuz.Akasya memlekete gitti anneciğinin yanına.
sonuçlarda daha çıkmamış bir hafta gecikecekmiş galiba bana öyle dedi
haber vereyim dedim sizlere

internetteki kampanyaları takip et canım, baya bi alternatif oluyo.

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu sonunda ogrenebildik 2.PRENSESIMMMM geliyor
Cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Darisi ogrenemiyenlerin basina insallah
Herkes ogrenir. Kizimin boyu 25 cm kilosu 288 gr olmus dr cok guzel kucuk bir kiz dedi surekli

Maşallah kuzucuğuna
boyu uzun olacak demekki

Canım Ebru Maternity diye bir marka var internetten sipariş verebilirsin çok modern ve güzel modeller var
internetten almam diyosanda Lcw ve De factoyu tercih edebilrsin
geçen C&A'ya baktım hiç hoşuma gitmedi kalitesizdi

Canım Ebru Maternity diye bir marka var internetten sipariş verebilirsin çok modern ve güzel modeller var
internetten almam diyosanda Lcw ve De factoyu tercih edebilrsin
geçen C&A'ya baktım hiç hoşuma gitmedi kalitesizdi

evet cnm ebru ya baktım mağzasına grdim sadece şifon puantiyeli bir elbisesi vardı hoş duran onun dışında diğerlerinde hiç elbisye rastlamadım, telaşa düştüm yakın zamanda bir yakınımızın inş nişanı var kaldım kot bluzlara biraz hoş birşey olsun diyorum ama bulamadım, ,internetten normal markalardada biraz salaş bol kesimli elbilere bakıyorum mecbur çokta beğenmedim hiçbirini mecburiyet

Aslında çok güzel şifon tarzı gömleklerde var ebruda bide altına şık bir pantolon tecih edebilirsin
artık mecburen canım hamilelere çeşit çok az ya çok sınırlı malesef

nerde yaşıyosun canım?

Aslında çok güzel şifon tarzı gömleklerde var ebruda bide altına şık bir pantolon tecih edebilirsin
artık mecburen canım hamilelere çeşit çok az ya çok sınırlı malesef

zaten giyim olarak sınırlı bakardım dekolte uzunluk vs şimdi iyice alanım daraldı, dediğin gibi şifon gömlek aklıma yattı ama kumaş pantoln onuda yazık 1 kere gycem atcm bir kenara biliyorum böyle özel günlerde asıl dertmiş normalde giy hamile pantolununu kazağını çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…