Benim kızım daha minicik minicik tekmeler atıyo babası elini koyduğunda ona bir sürü cilve yapıyo ama odun babası hissedemiyorum diyo anlamıyohalbuki kızıcım içerden ona lambada bile yapıyo elini karnıma koyduğunda
gunaydın kucuk anneler :):):)
benım aynı zamanda böbregım de taşda var kızlar o yuzden butun gun elımde su şişesıyle gezıyorum sureklı su ıcıyorum. beslenmemede cok dıkkat edıyorum gercı sımdıye kdr 4.5-5 kılo falan aldım. Cuma gunu ıcın kayserıde prof mustafa başbuğ randevu aldım. detaylı olarak ınceleyecek. sorunu olan olursa eger benım kendı kadın dogumcum önerdı bu doktoru. muayene ucretı ankaradakılere göre daha uygun. sanırım amnıyon sıvısı 200 altına dusunce erken doğum durumları cıkıyormuş doktorum söylemıştı banada.. Allah dermansız dert vermesin.. Bebeklerimizi haziranda sağlıkla öpüp koklayalım...
sevgılerrr...
artık işi bıraktım ..eevdeyim..evde vakit nasıl geçer gerçekten unutmuşum..bebek için alışveriş yapayım desem daha erken gibi geliyor..bişeylerle uğraşmak istiyorum ama çok yeteneksizim oldum olası..çalışırken evde olsamda uyusam diyordum ama uyuyamıyorum da sabah 7 :30 da ayaktayım..soğukta yürüyüşde zorla oluyor..
zaman geçiyor elbette ama çok boş verimsiz sanki.. ikinci bebek olunca ilki gibi bir haddinden fazla heyacanda olmuyor ne yaşayacağımı neyle karşılaşacağımı biliyorum hemen hemen.. bir an önce doğsa da büyüse istiyorum ..
Elemeği göz nuru, kendim yaptım kızlar
Eki Görüntüle 642228
Eki Görüntüle 642230 Eki Görüntüle 642231 Eki Görüntüle 642233
Elemeği göz nuru, kendim yaptım kızlar
Eki Görüntüle 642228
Eki Görüntüle 642230 Eki Görüntüle 642231 Eki Görüntüle 642233
ya kızlar ben artık calısmak ıstemıorm ya
gercekten evımde uyuyup tv ızlemek sahıle yurumeye gıtmak annneme gıtmek ıstıorm
ben cok sıkıldım artık 32. haftayı doldurup hemen kacmam lazım
ya kızlar ben artık calısmak ıstemıorm ya
gercekten evımde uyuyup tv ızlemek sahıle yurumeye gıtmak annneme gıtmek ıstıorm
ben cok sıkıldım artık 32. haftayı doldurup hemen kacmam lazım
hULLY SLM;
katılıyorum bende sana...Çalışmak istemiyorummmmm artık.Ama 37 . haftaya kadar dayanırsak 32 ile 37 arasını sonra bebişimizle geçirmek daha mantıklı geliyor
ya ben donmucem kı ıse bebek kreş yasına gelene kadar ben calısmayı dusunmuorm
ama gıttıkce daha zor gelıo calısmak bana su an sadece uzanmak ıstıorm ama
işyeri işte burası
1 mayıs ıtıbarı ıle hayatta gelmem ıse
ya ben donmucem kı ıse bebek kreş yasına gelene kadar ben calısmayı dusunmuorm
ama gıttıkce daha zor gelıo calısmak bana su an sadece uzanmak ıstıorm ama
işyeri işte burası
1 mayıs ıtıbarı ıle hayatta gelmem ıse
bi daha dönmeyeceksen çoook şanslısın ozaman.Benim malesef çalışmama gibi bi şansım yok.bi kızım var zaten 7 yaşında bi de oğlan geliyo masraflara hayatta yetişemeyiz yani
öyle bir şansın varsa ne güzel yaaa..ben ücretsiz iznimi kullanıp kullanmamakta bile kararsızım..6 ay kanunu çıkmazsa raporlarla falan düşünüyorum 6aya tamamlamayı..[
bak sen raporla halledrsın ama ben edemem
cunku ozelde calısıorm..ama
senın yerınde olsam yıne 6 ay ucretsız ızın kullanırdım sonrada ısıme devam ederdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?