oyy bnm ki kalk rahatsız oldum dio tepikleriyle gidelim brz uzanalım yorulduk bgn bi çikoyuda hakettik kendinize iyi bakın canlarım öpüldünüz minişlere dikkat edin
Cnm eşinin gelip seni almasına çok sevindimDün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
kızlar bebişleriniz döndü mü?
yani doğum pozisyonu aldı mı geçen ay dönmemişti kızım sanırım hala aynı ayaklar aşağıda tepikliyo benii
pazartesi kontrolümüz var bakcaz artık ama 7. aya girdik dönmesi lazım artıkım
gerçi benim sezeryan olduğu için sorun diiil de ee zor oluyo artık mideme baskı yapıyo
Benim kızım son 1 aydır dönmüş vaziyette hatta bir haftadır da kafayı iyice dayadı rahim ağzına sancı yapıyo biraz...bende bılmıorm daha oglumun donup donmedıını
bakalım
carsamba gununu beklıorm bende,
Nasıl yaa 700 grammı yavruummmm çok küçükkkkbuarda kızlar ; bir arkadaşın kardeşi 25 haftalık hamileydi kızın suyu yetersiz diye serum falan vermişler en sonunda bebeği almaya karar vermişler 3 gündür küvezde bebek , 700 gr 30 cm bikız oalrak doğmuş , küvezde yasatacaklarmış , dediklerine göre bol su içmek gerekiyomuş aman haa ihmal etmeyin derim aile perişan bihaldeee
Cnm çok geçmiş olsun evet bol su içip o kumları düşürmen lazım inşallah çok sancı çekmeden düşer giderler pis kaka kumlar....Canım sağolasın nerden geldi aklına inşallah sağlıklı olsun da hiç farketmez Ozaman bende sana dua ediyim seninde oğluşunda sonra bir prensesin olur inşallah
gerçekten miii böle haber sözler duymak iyi oluyo sonuçta ultrasyona girmedim hiç bu benim düşüncem inşallah öledir altta hissetiğim kollarıdır da ben yanılıyorumdur.
Kızlar bu arada bugünkü nst sonucum temiz sancı yok fakat idrarımda aşırı derecede kum çıktı sancım ve ağrılarım bu yüzdenmişBol suya devam yapılabilicek bişey yok dedi
Cnm eşinin gelip seni almasına çok sevindimokurken de işte bu dedim çok güzel bir haber inşallah bebeğiniz doğana kadar herşey daha da iyi olur cnm iyi dileklerim seninle
Benim kızım son 1 aydır dönmüş vaziyette hatta bir haftadır da kafayı iyice dayadı rahim ağzına sancı yapıyo biraz...
Nasıl yaa 700 grammı yavruummmm çok küçükkkkAllahım inşallah biran önce toparlanıp büyür de annesine babasına bağışlar onu....
Cnm çok geçmiş olsun evet bol su içip o kumları düşürmen lazım inşallah çok sancı çekmeden düşer giderler pis kaka kumlar....
Maaşallahona nazar değmesin inşallah yanağı ne tatlı gözüküyo öpesim geldi
Kızlar ben de bugün çok yoruldum, kardeşimle yavaş yavaş markete gittik, hava güzeldi hem yürüyüş hem temiz hava alim dedim ama aman Allahım adım atarken ne zorlandım, minik minik adımlar attım elimle karnımı taşıdım resmen kasıklarıma bıçak batıyo gibiben evdeyken sancılarım geçti sanıyodum demekki geçmemiş ve biraz uzun yol - eskiden çok da uzak olmayan bir mesafe- yürüdüm canım çıktı sonra eve geldik marketten aldıklarımı yerleştirdim ev de iş yaptım ama öyle temizlik değil, evi toparladım, kuruyan çamaşırları katlayıp yerlerine koydum, ocağım kirlenmiş onu sildim, bulaşık makinesini boşalttım doldurdum, yemek yaptım ve oturduğumda öyle yorulmuşumki bel ağrısından bizaman fena oldum demekki bundan sonra böyle sancıyla yürüycem hep ve iki iş yapınca yorulcam doktorum beni 32. haftada izne ayırmak istiyo ama ben 37de ayrılmak istiyorum ama durumum pek iç açıcı değil 37 ye kadar dayanırmıyım bilmiyorum belkide zorunlu olarak ayrılcam izne öff yaa ben çok iyiydim hiç böyle planlamamıştım Bide dinlenirken bir süre sonra eğil kalk nekadar kendimi zorladığımı farkettim aynı dediğiniz gibi ben de yerdn bişey alırken pat diye eğiliyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum sonra kızımı unuttuğumu farkettim gözümü market, iş yapma, evi toparlama hırsı bürümüş kızçemi unutmuşum, sürekli hareket edip tekme atan oynak kızımdan çıt çıkmadı , tekme atmadı , bekledim konuştum ses yok buarada acıkmıştımda sanırım ondan ama neyse bir korktum :18:kızlar bir korktum gözyaşlarım gözümün ucunda hazırdıki miniğim canımıniçi narince bir iki kere pıt pıt tekme attı yavrum açlık yorgunluktan halsiz kaldı heralde sonra bir oh çektim doğmadan daha o benim canımıniçi Allahım kimselere bu korkuyu yaşatmasın hep derdiniz de ben yaşayınca anladım . Eşimi aradım anlattım böyle böyle yaptım sonra bebek hareket etmeyince çok korktum dedim ne dese beğenirsiniz? - Bebeğe bişey olursa seni affetmem haberin olsun!!!!! kİM isteyerek yavrusuna bişey yapmak ister ki Allah korusun ama bu lafı içimi acıttı
Cnm eşinin gelip seni almasına çok sevindimokurken de işte bu dedim çok güzel bir haber inşallah bebeğiniz doğana kadar herşey daha da iyi olur cnm iyi dileklerim seninle
Benim kızım son 1 aydır dönmüş vaziyette hatta bir haftadır da kafayı iyice dayadı rahim ağzına sancı yapıyo biraz...
Nasıl yaa 700 grammı yavruummmm çok küçükkkkAllahım inşallah biran önce toparlanıp büyür de annesine babasına bağışlar onu....
Cnm çok geçmiş olsun evet bol su içip o kumları düşürmen lazım inşallah çok sancı çekmeden düşer giderler pis kaka kumlar....
Maaşallahona nazar değmesin inşallah yanağı ne tatlı gözüküyo öpesim geldi
Kızlar ben de bugün çok yoruldum, kardeşimle yavaş yavaş markete gittik, hava güzeldi hem yürüyüş hem temiz hava alim dedim ama aman Allahım adım atarken ne zorlandım, minik minik adımlar attım elimle karnımı taşıdım resmen kasıklarıma bıçak batıyo gibiben evdeyken sancılarım geçti sanıyodum demekki geçmemiş ve biraz uzun yol - eskiden çok da uzak olmayan bir mesafe- yürüdüm canım çıktı sonra eve geldik marketten aldıklarımı yerleştirdim ev de iş yaptım ama öyle temizlik değil, evi toparladım, kuruyan çamaşırları katlayıp yerlerine koydum, ocağım kirlenmiş onu sildim, bulaşık makinesini boşalttım doldurdum, yemek yaptım ve oturduğumda öyle yorulmuşumki bel ağrısından bizaman fena oldum demekki bundan sonra böyle sancıyla yürüycem hep ve iki iş yapınca yorulcam doktorum beni 32. haftada izne ayırmak istiyo ama ben 37de ayrılmak istiyorum ama durumum pek iç açıcı değil 37 ye kadar dayanırmıyım bilmiyorum belkide zorunlu olarak ayrılcam izne öff yaa ben çok iyiydim hiç böyle planlamamıştım Bide dinlenirken bir süre sonra eğil kalk nekadar kendimi zorladığımı farkettim aynı dediğiniz gibi ben de yerdn bişey alırken pat diye eğiliyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum sonra kızımı unuttuğumu farkettim gözümü market, iş yapma, evi toparlama hırsı bürümüş kızçemi unutmuşum, sürekli hareket edip tekme atan oynak kızımdan çıt çıkmadı , tekme atmadı , bekledim konuştum ses yok buarada acıkmıştımda sanırım ondan ama neyse bir korktum :18:kızlar bir korktum gözyaşlarım gözümün ucunda hazırdıki miniğim canımıniçi narince bir iki kere pıt pıt tekme attı yavrum açlık yorgunluktan halsiz kaldı heralde sonra bir oh çektim doğmadan daha o benim canımıniçi Allahım kimselere bu korkuyu yaşatmasın hep derdiniz de ben yaşayınca anladım . Eşimi aradım anlattım böyle böyle yaptım sonra bebek hareket etmeyince çok korktum dedim ne dese beğenirsiniz? - Bebeğe bişey olursa seni affetmem haberin olsun!!!!! kİM isteyerek yavrusuna bişey yapmak ister ki Allah korusun ama bu lafı içimi acıttı
erkeklerin kafası hep aynı çalışıyo demekki takma canım ya onlarda telaşlanıyolar kendi çaplarında işte...
canım kendini yorma hırpalama diye öyle demiştir eşin üzülme bence :106:
hormonlarımız çoştu her lafa alınıyoruz biz de
tabi eşlerin de bu durumda daha dikkatli konuşmaları ve davranmaları gerekiyor ama ben eşinin o lafı kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum :106: kendine dikkat et diye söylemiştir.
erkeklerin kafası hep aynı çalışıyo demekki takma canım ya onlarda telaşlanıyolar kendi çaplarında işte...
erkeklerin kafası çalışıyor mu kiii
benim kide 2 gündür sigarayı bırakmış, hayatım kabusa döndüüüistekleri bitmek bilmiyor, bir naz bir nazz allahımmmmmm yardım etttt kıçına tekmeyi basıp kovasım varrr
Evet o da beni ve bebeği düşündüğünden, kendimi yormayayım diye diyo belki ama geldi benim hormoncuklarıma anlat sen onuAma ben bu işleri yapmazsam kim yapacak!, kardeşim evi süpürüyo haftada bir okadar, eşim 1 aydır işe girdiğinden beri eve pestil gibi geliyo zavallıma bi iş buyuramıyorumki 2-3 saat oturuyo gözleri kayıyo yorgunluktan:2:e ben yapmıyım da ki yapsın evişlerini, hadi tamam büyük temizlik yapmıyorum zaten gücüm de yok ama insan evi dağınık görmeye de dayanamıyo kadar da değil işte ben de yavaş yavaş o tura kalka yaparım neyapimki
allahım esirgesin maşallah cnm ne güzel bi bebiş böyle insan inanmıo dimi bazen içinde olduğuna bu varlığın :)
aman bak yine seninki öle yada böle umursuyo benimkinde oda yok ben tek başıma koca evi temizliyorum ahh karım hamile hamile evi temizlemiş helal olsun bile demiyoooo ayyy gerçekten benimki daha bi acayippp takmıcann...haftaya kendi pisliğind boğulsun görcem ben onu...
erkeklerin kafası çalışıyor mu kiii
benim kide 2 gündür sigarayı bırakmış, hayatım kabusa döndüüüistekleri bitmek bilmiyor, bir naz bir nazz allahımmmmmm yardım etttt kıçına tekmeyi basıp kovasım varrr
Cnm ne yapcan erkek milletinin her biri ayrı cinsbenim ki de iki hafta öncesine kadar evde şunu yaptınmı bunu yaptınmı diye sıralıyodu ama baktıki gerçekten yapamıyorum ağırlaştım sancılarım oluyo artık iş yapma diyo güya kardeşimle iş bölümü falan yapmışlardı ama benden başka da iş yapan yok tabi bu nasıl bi çelişkiyse
Cnm ne yapcan erkek milletinin her biri ayrı cinsbenim ki de iki hafta öncesine kadar evde şunu yaptınmı bunu yaptınmı diye sıralıyodu ama baktıki gerçekten yapamıyorum ağırlaştım sancılarım oluyo artık iş yapma diyo güya kardeşimle iş bölümü falan yapmışlardı ama benden başka da iş yapan yok tabi bu nasıl bi çelişkiyse
ya şu kız isimlerini banada sölesen canım yaa bende takıldım iki isme kaldım öle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?