2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oyy bnm ki kalk rahatsız oldum dio tepikleriyle gidelim brz uzanalım yorulduk bgn bi çikoyuda hakettik kendinize iyi bakın canlarım öpüldünüz minişlere dikkat edin

grşrz canım bugün pek keyfi yok zaten niyeyse buranın başka kimse varmıburalardaaa..

iyice kafayı yedim canlar
demin kocamın basit bir şakasının üzerine oturdum ben çok şişko oldum yusyuvarlak oldum diye ağladım hem de nasıl ağlamak içli içli adamcağız da şok oldu napıcanı şaşırdı böyle oldu

bu arada ne acayip laflar geçmiş koca parası yemekti komşuculuk oynamaktı filan ne saçma şeyler bunlar
biz kocacımla üniversitenin birinci sınıfından beri beraberiz. çok oldu parasız kaldığımız.. yeri geldi o bana para verdi yeri geldi ben ona para verdim kart borcunu kapattım vs.. şimdi evlendik ve ben iş bulamadan hamile kaldım ve evdeyim çalışmıyorum. e bu durumda da kocamın parasını ister yeriim ister oynarıım ister komşuculuk oynarım bundan kime ne yahu... kocam bana gül gibi bakıyor ben de ona. ama hayat bu, yarın öbür gün ben çalışırım onun işi olmaz, o zaman da o benim paramı çatıır çatır yer helali hoş olsun. nedir yani ne saçma laflar çalışan anneler öyle çalışmayanlar böyle... çalışsın çalışmasın hepsi anne işte ötesi var mı... koca çalışınca kadın evde oturunca 7/24 günlerde gezip tozup göbek mi atıyor kadınlar?.. ister çalışırız ister otururuz istersek yer içer göbek atarız. kocalar memnun olduktan sonra başkalarına susmak düşer ancak. gereksiz muhabbetler bunlar canlar biz göbişlere odaklanalım

Cnm eşinin gelip seni almasına çok sevindim okurken de işte bu dedim çok güzel bir haber inşallah bebeğiniz doğana kadar herşey daha da iyi olur cnm iyi dileklerim seninle

bende bılmıorm daha oglumun donup donmedıını
bakalım
carsamba gununu beklıorm bende,
Benim kızım son 1 aydır dönmüş vaziyette hatta bir haftadır da kafayı iyice dayadı rahim ağzına sancı yapıyo biraz...

Nasıl yaa 700 grammı yavruummmm çok küçükkkk Allahım inşallah biran önce toparlanıp büyür de annesine babasına bağışlar onu....

Cnm çok geçmiş olsun evet bol su içip o kumları düşürmen lazım inşallah çok sancı çekmeden düşer giderler pis kaka kumlar....

Maaşallah ona nazar değmesin inşallah yanağı ne tatlı gözüküyo öpesim geldi

Kızlar ben de bugün çok yoruldum, kardeşimle yavaş yavaş markete gittik, hava güzeldi hem yürüyüş hem temiz hava alim dedim ama aman Allahım adım atarken ne zorlandım, minik minik adımlar attım elimle karnımı taşıdım resmen kasıklarıma bıçak batıyo gibi ben evdeyken sancılarım geçti sanıyodum demekki geçmemiş ve biraz uzun yol - eskiden çok da uzak olmayan bir mesafe- yürüdüm canım çıktı sonra eve geldik marketten aldıklarımı yerleştirdim ev de iş yaptım ama öyle temizlik değil, evi toparladım, kuruyan çamaşırları katlayıp yerlerine koydum, ocağım kirlenmiş onu sildim, bulaşık makinesini boşalttım doldurdum, yemek yaptım ve oturduğumda öyle yorulmuşumki bel ağrısından bizaman fena oldum demekki bundan sonra böyle sancıyla yürüycem hep ve iki iş yapınca yorulcamdoktorum beni 32. haftada izne ayırmak istiyo ama ben 37de ayrılmak istiyorum ama durumum pek iç açıcı değil 37 ye kadar dayanırmıyım bilmiyorum belkide zorunlu olarak ayrılcam izne öff yaa ben çok iyiydim hiç böyle planlamamıştım Bide dinlenirken bir süre sonra eğil kalk nekadar kendimi zorladığımı farkettim aynı dediğiniz gibi ben de yerdn bişey alırken pat diye eğiliyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorumsonra kızımı unuttuğumu farkettim gözümü market, iş yapma, evi toparlama hırsı bürümüş kızçemi unutmuşum, sürekli hareket edip tekme atan oynak kızımdan çıt çıkmadı , tekme atmadı , bekledim konuştum ses yok buarada acıkmıştımda sanırım ondan ama neyse bir korktum :18:kızlar bir korktum gözyaşlarım gözümün ucunda hazırdıki miniğim canımıniçi narince bir iki kere pıt pıt tekme attı yavrum açlık yorgunluktan halsiz kaldı heralde sonra bir oh çektimdoğmadan daha o benim canımıniçi Allahım kimselere bu korkuyu yaşatmasın hep derdiniz de ben yaşayınca anladım . Eşimi aradım anlattım böyle böyle yaptım sonra bebek hareket etmeyince çok korktum dedim ne dese beğenirsiniz? - Bebeğe bişey olursa seni affetmem haberin olsun!!!!! kİM isteyerek yavrusuna bişey yapmak ister ki Allah korusun ama bu lafı içimi acıttı

canım kendini yorma hırpalama diye öyle demiştir eşin üzülme bence :106:
hormonlarımız çoştu her lafa alınıyoruz biz de
tabi eşlerin de bu durumda daha dikkatli konuşmaları ve davranmaları gerekiyor ama ben eşinin o lafı kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum :106: kendine dikkat et diye söylemiştir.

erkeklerin kafası hep aynı çalışıyo demekki takma canım ya onlarda telaşlanıyolar kendi çaplarında işte...

Kizlar 2 isimli bir bir arkadasimin soylediklerini sizle paylasmak istiyorum hattaoglum olsaydi bende cift isim dusunuyordum ama vazgectim.
Simdi kiz cocugunda 2 isim yarin evlebdiginde kendi soyadini almak isterse tipki italyablar gibi isim uzar gider.
Arkadasimin soyledigini paylasiyorum sinav kagitlari problem vb. Bir suru benzer durumlarda sadece 1 tane isim kullaniliyor diger isim ekstradan yuk gibi gereksiz birsekilde kullanmak zorundasin hic bir anlam ifade etmiyor diyor.
Belki 2isim kullanan ve is hayatinda olan arkadaslar varsa onlar ne dusunubilemiyorum.
Ama ben isim konusunda tamamen kendi fikrimi soylemek istiyorum madem burda paylasioruz 2 isim koyuldugunda 2 isimle beraber kullanildiginda bana hic hos gelmiyor mesela ben ali kerem istiyordum ya ali yada kerem diye seslenirdim alikerem birlikte bana avam geliyor.Busenaz, alarasu,berkcan vb. bunlar yeni nesilde biraz alay konusu haberiniz olsun.

aslında bi bakıma doğru ama bazen iki isimde hoş olabiliyo bencee.. aman ne biliyim isim konusu canımı çok sıkıyooo off

valla bende hamilelğimin başından beri kocama en çok kilo konusunda alındım herhalde pek ağlarım bu konuya bendeeee

erkeklerin kafası hep aynı çalışıyo demekki takma canım ya onlarda telaşlanıyolar kendi çaplarında işte...

erkeklerin kafası çalışıyor mu kiii

benim kide 2 gündür sigarayı bırakmış, hayatım kabusa döndüüü istekleri bitmek bilmiyor, bir naz bir nazz allahımmmmmm yardım etttt kıçına tekmeyi basıp kovasım varrr

Son düzenleme:

Evet o da beni ve bebeği düşündüğünden, kendimi yormayayım diye diyo belki ama geldi benim hormoncuklarıma anlat sen onu Ama ben bu işleri yapmazsam kim yapacak!, kardeşim evi süpürüyo haftada bir okadar, eşim 1 aydır işe girdiğinden beri eve pestil gibi geliyo zavallıma bi iş buyuramıyorumki 2-3 saat oturuyo gözleri kayıyo yorgunluktan:2:e ben yapmıyım da ki yapsın evişlerini, hadi tamam büyük temizlik yapmıyorum zaten gücüm de yok ama insan evi dağınık görmeye de dayanamıyo kadar da değil işte ben de yavaş yavaş o tura kalka yaparım neyapimki

valla hiç gülesim yoktu haahhahha doğru söze ne hacetttt..

aman bak yine seninki öle yada böle umursuyo benimkinde oda yok ben tek başıma koca evi temizliyorum ahh karım hamile hamile evi temizlemiş helal olsun bile demiyoooo ayyy gerçekten benimki daha bi acayippp takmıcann...haftaya kendi pisliğind boğulsun görcem ben onu...

allahım esirgesin maşallah cnm ne güzel bi bebiş böyle insan inanmıo dimi bazen içinde olduğuna bu varlığın :)

Teş.ederim canım, gerçekten öyle, bakıp duruyorum sürekli bu benim bebişim mi diye? Allah herkesin bebişini esirgesin korusun.

Cnm ne yapcan erkek milletinin her biri ayrı cins benim ki de iki hafta öncesine kadar evde şunu yaptınmı bunu yaptınmı diye sıralıyodu ama baktıki gerçekten yapamıyorum ağırlaştım sancılarım oluyo artık iş yapma diyo güya kardeşimle iş bölümü falan yapmışlardı ama benden başka da iş yapan yok tabi bu nasıl bi çelişkiyse

Allahım ya alemsin zeyno valla kahkahayla güldüm esım yavaş Gül komşular duydu diyor:)) hepsinin kıçına basacaksın bu erkeklerin :))

Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum

anam benimki işede yaramaz yaww... gıcık işte neyse seviyom işte napıyım ikide çocuk yaptım daha ne olsun aman ben yatsammıki artık sapıttım iyicee iyi geceler arkadaşlar uyku tutmassa gelirim yine öptüm hepiniziii..

slm kızlar geçmişi okudum biraz ama 2-3 gün girmeyince bak bak bitmiyo.... :)

minikkus evine dönmene çok sevindim.

sedaak senin iyi olmana da sevindim içini ferah tut 32.haftayı rahat göreceğine inanıyorum...

ahseni göremiyorum kızlar nasıl ki acaba çok merak ettim...

ben de kendi evimin işini kendim yapıyorum mecbur :106: kocacım yapma ben işten gelince hallederim diyor ama ona da kıyamıyorum ki zaten yorgun geliyor

bu arada çarşamba günü de yurt dışına gidiyor iş için iki hafta yok

ya şu kız isimlerini banada sölesen canım yaa bende takıldım iki isme kaldım öle..

Bencede kız isimleri çok fazla, erkek ismi bulmak daha zor, kız isimlerinden birkaç öneri: Selin, Selen, Seray, Tusem, Tanem, Ecrin, Yağmur, Nehir, Nil, Ezgi, Asya, Alara, İlayda gibi, bunlar benim beğendiğim kız isimleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…