2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum

nerelerdesin canım görünmüyorsun sen de...

ben magnezyum kullanmıyorum, sadece kan ilacı içiyorum senin gibi. magnezyumu sormuştum doktoruma ama gerek duymadı, ben de üstelemedim

koca parasi yemek komsuculuk oynamak fln ne demek ya?
Arkadaslar boyle bir zihniyet bana cok yakin degil acikcasi.evlilikte koca parasi yemek kadin parasi yemek die vir durum soz konusu olmamali bence..varsada esimle benimdr yoksada esimle benimdir.benim esimde kres yasina kadar ogluma kesinlikle benim bakmami istio.bende ole yapicam zaten ama kesnlikle calismaktanda ev hanimligindanda gocunmuorm.bildiim tek sey evlilikte sebin paran benim.param.olmaz

ben magnezyum kullanmıyorum, sadece kan ilacı içiyorum senin gibi. magnezyumu sormuştum doktoruma ama gerek duymadı, ben de üstelemedim

Buralardayim aslında bı bakıp çıkıyorum dün temizlik yapmıştım sancım oldu aksama kadar yattım kalmamadım esın de cok dudunceli valla benim eşimde yapma yardımcı tutalım dedi ama olmuyor iste anladım cnm demekki benim doktorda gerek duysaydı verirdi birde kızıma örgü örüyorum o yüzden burasını boşlarım biraz kızmayın sakın ama:))

[

Maaşallah ona nazar değmesin inşallah yanağı ne tatlı gözüküyo öpesim geldi

Teş.ederim canım, öpebilirsin tabiki teyzesi ne demek, biz hamişlerin kendilerine dikkat etmesi gerekiyor, fazla yormamamız gerekiyor kendimizi ancak benim sorunlu bir gebeliğim olmasına rağmen bende duramıyorum, iş yapcam diye uğraşıyorum, şunu da yapayım, bunu da yapayım, derken sonra hastanelik oluveriyorum, şimdi artık yapmıyorum, çok hafif işleri yapıyorum, o da yaparken dinlene dinlene yapıyorum, yüklenmiyorum kendime, aman sizde dikkat edin kendinize, bebeği kaybetme korkusu çok zor, bunu bende sürekli yaşıyorum, Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, yüce rabbim korusun bebişlerimizi.

yok tatlım ne kızması ama arada göster kendini özletme :106:
ay ne güzel keşke benim de öyle becerilerim olsa hiiç anlamam örgüden filan :106:

Bende magnezyum kullanmıyorum, bana doktor vermedi, bende hiç sormadım, ben hergün soda içiyorum, bu magnezyum ihtiyacını karşılıyor, çünkü daha hiç kramp girmedi bana, gayet iyiyim..

yok tatlım ne kızması ama arada göster kendini özletme :106:
ay ne güzel keşke benim de öyle becerilerim olsa hiiç anlamam örgüden filan :106:

Tmm tatlim gösteririm ayy bende de cok var ya internetten öğrenmeye çalışıyorum iste once yapıyorum sonra da söküyorum bı elbise ordum küçücük minnacik oldu oyuncak bebeğe anca olur onu sökmedim kızım büyüyünce oyuncak bebeklerine giydirsin diye:))) birde esın dalga geçiyor maaşımızı iplere veriyoruz diye:))

iyi geceler bayanlar, ben uyumaya gidiyorum, hoşçakalın, mutlu kalın.

Sana da cnm Allah rahatlıklar versin sende kal insallah

Tallia gelmiş hoş geldin cnm gecmise fazla takılma

Hullycim biri seni fena kızdırmış ama haksızda degilsin kızmamış cok dogru söylüyorsun

ne güzel işte hatıra olur ördüklerin
sen de eşine desene o ipleri kızın giyecek pıtı pıtı gezecek poposunu sallaya sallaya ay yerim

ne güzel işte hatıra olur ördüklerin
sen de eşine desene o ipleri kızın giyecek pıtı pıtı gezecek poposunu sallaya sallaya ay yerim

Evet ya aynen öyle valka görsen bı tatli oldu ki herseyim küçüğü seviliyor :))

Ayy deme öyle valla poposunu ısırasım geldi zillinin ahh bı doğsalar biran once cok heyecanlandim bak:)))

kimsenin birbirini üzmeye hakki yok demisin ama seninde sözlerin yenilir yutulur cinsten degil dogrusu acaba beni yanlis anladim dedim ama öyle deegilmis bir cok arkadas ayni tepkiyi vermis.üzerime alindigim icin demiyorum fakat bu konuya sebeb olan kisi ben oldugum icin kendimide aciklama yapma ihtiyaci duyuyorum:) ben koca parasi yiyorsam eger bunuda sonuna kadar hak ediyorum
üstelik bu cok cirkin bur laf koca pasi yemek diye birsey söz konusu dahi olamaz biz bir hayat paylasmaya imza attiysak eger yasana hersey, sahip olunan hersey bizimdir biz bir aileyiz senin paran benim param lafi olmaz olamazda asla.
ben hic komsuculuk oynamadim gunler yapip gezip tozmadim yapanlarada saygi duyarim tabiki yapcaklar gezcekler eglenecekler bu hayat insallah icin degilmi:) öyle bi yazilmiski sanki ben hayatim boyunca calismamis ve calisanlardanda nefret ediyor duruma düstüm. bu kesinlikle yanlis canim sana ve diger arkadasa ben biraz kendimden bahsetim bakalim koca parasi yemeyi hak etmisim etmemisyiyim. ben 16 yasimdan itibaren calismaya basladim cünkü üvey babam vardi ve benim hic bir ihtiyacimi karsilamiyordu, ben okula annemim etegiyle topuklu ayakkabilariyla gidiyordum o zaman kadar, calismaya baslayinca hem kendimin hemde kardesimin ihtiyaclarini giderdim ayni zamanda paramida biriktirdim 20 yasina geldigimde evledm esimin maddi durumu cok iyi degildi onunda bakmakla yukumlu oldugu ailesi vardi ve hic bir birikimide olmamis malesef buda biraz kv demin tutumsuzlugundan kaynakli.
dugunumde dahil olmak üzere gelinligi, parmagima taktigim yüzügümü oturacagmiz evin her ihtiyacini ben kendi kazancimla yaptim yani o gune kadar birikitdigim paramla esimin ailesinin ve esimin hic birseye faydasi olmasi tek bir cöp dahi görmedim onlardan
ccogumum oldu ve onunda her ihtiyacini ben karsiladim. ve ben cocuklarim bebek yaslarindaykende hala calsiyordum üstelik isten ciktigim sure zarfinda paramida aliyordum devletten. yani sunun suraninda en fazla 5 yildir ben koca parasi yemeye basladim( senin tabirinle diyorum bunu tabiki).ve üstelik bende ehliyetimi aldim yilar önce, ve esvin her türlü sorumluluguda benim üstümdeydi ve inan almanyada bitmeyen evrak isleri okadar cok fazla oluyorki calismis olsam bukadar yorulmam :)) son yillarda yeter artik diyip esimin üzerine atmaya basladim artik onunda biraz sorumluluk almasi gerektigini düsündügüm icin ve evet suan keyif yapmaya calsiyorum. sence de biraz hakketmisimdir degilmi :)) üstelik ben kimsenin calisip calismamasina laf söylecek yetkiyi kendimde göremem bu saygisizligi yapmam cnm. benim fikrim su anneler cocuklari olduktan sonra eger imkani varsa sartlarida uygunsa calismayip evde cocukarina bakmalaridir, ben cok anne gördum gözlerini para hirsi buyumus cocularini birakip o isten o ise kosuyorlar. ayni seyi burda bi komsumuz yapiyordu 1,5 yasindaki kizini 8 ve10 yasindaki cocukarina birakip ise gdiyordu hemde sirf keyif icin calsiyordu imkani cok fazla olan birisiydi ve cocugu balkondan dustu aylarca hastanede yatti allahtan cocuga birsey olmadi yasadi ben de kizim kucukken esime birakip ise gitmistim ve esim televizyona dalip cocuga bakmamis ve kizim koluna caydanligi devirmis yanmisti neyseki uucz atlattik birsey olmadi iste ben ogunden sonra yemin ettim cocuklarim kendisini bile kadar mecbur kalmadikca calismiyacagim diye ve tabi kisa sure sonra isten ciktim oglum dogdu o da sütten kesildikten sonra devlet mecbur calisacaksin dedi ise gönderdi yine calismak durumunda kaldim bende daha sona devlettende almayi kesip isten tamamen alakami kesmek istedim. ben korkulu rüya görmektense uyakin kalmayi tercih ediyorum . bu bir secenek meselesi kimisi daha iyi sartlar icin calismak ister kimiside benim gibi dusunur. cocuklarin kucuk yasta ne paraya ne oyuncaga ihtiyaci oluyor onlarin tek ihtiyaci anne ve babalari bu düsüncemden dolayida beni suclayanlar icin diyecek hic birsey bulamiyorum artik ))

Sana da cnm Allah rahatlıklar versin sende kal insallah

Tallia gelmiş hoş geldin cnm gecmise fazla takılma

Hullycim biri seni fena kızdırmış ama haksızda degilsin kızmamış cok dogru söylüyorsun

tsk ederim canim, bugun pek hosbulmadim ne yazikki :)) tatsiz bir durum oldu benim icin keyifsiz gecti bugun. sen nasilsin sende hosgeldin fazla örguye dalip bizi ihmal etme canim :)) bi ara ördüklerini paylasirsin insallah:)) bende birsey baslayim diyorum ama patik fln yapmistim simdi cok canim istemiyor. örgü isi cok cabuk SIKIYOR beni galiba.

Tallia cnm bende koca parası yiyorum ve yiyeceğimde bende bundan gurur duyuyorum kendi ayakları üzerinde durmak sadece çalışmakla olmuyor ben evde çalışıyorum esım ise disarda yan gelip yatmıyoruz yani ne çalışana nese çalışmayana bı soz kimse söyleyemez zaten benim senin yok ama malesef bazıları sadece parasal anlamda bakıyorlar evliliklere valla ben çalışmışsa olsam evde de olsam esimin tutumu aynı olur kendi kazancimda olsa benim diyemem hayat müşterek diyoruz şenlik benlik söküyoruz araya bu nasil bir anlayistir bilemedim valla çalışmıyorum benimde esiminde birbirimize saygımız sonsuz çalışmakla saygı kazanılmıyor kisi once kendine saygı duymalı biz bu yuvayı beraber kurduk ben çalıştım esım çalıştı herseyimizi aldık neyse fazla uzatmaya gerek yok zaten komsuculuk kötu birsey degil komsuculukta oynarım Evcilik de:)))

Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
cnm ben 18.haftamda magnezyum ve kalsiyum içerikli osteocare adlı bi ilaç kullandım o bitince 21.haftamda doktorum magnezyum yazdı ve bittikçe de yazıyo cnm Magnorm adı
Cnm Allah kavuştursun biran önce geçer inşallah zaman....

talıacım bence hiç canını sıkma ve cvp yazma çünkü arkadaşlarda muhabbetin nerden başladığını bilmiyolar o yüzden çok garip karşıladılar ve ağır şeyler yazıyolar , gerçekten çok ağır laflar ama bu da hamilelik hormonlarımızın zirvede olmasından herşeye alınır kızar olduk. Ben çalışan bi anne adayı olarak hiç üstüme alınmadım çünkü sen çocukluğunda annene olan özleminden nekadar zorluk çektiğinden bahsetmiştin, kendi yaşadıklarından bahsetmiştin oyüzden kendi fikirlerini söylemiştin ve burada çoğumuzun çalıştığını da biliyosun hep bize Allah yardımcınız olsun diyen bi arkadaşımızsın, deneyimli bi annesin bize akıl veriyosun çok teşekkürediyorum sana ve kimilip bilmeden böyle seye laf sokmak amaçlı yazmadığını biliyorum o yüzen arkadaşlar böyle ağır şeyler yazmayın burada hepimiz hamileyiz hepimiz can taşıyoruz Talıa da öyle birbirimizi gereksiz üzmeyelim, bugüne kadar hiçbi tartışmaya girmedim ama hepinizi ayrı ayrı sevdiğimden böyle yorumları görünce üzülüyorum, canım sıkılıyoBiz buraya sadece birbirimize yardımcı olmak için sohbet etmek için girelim, tartışmaya yol açacak şeyleri içimizde tutalım çünkü hiç değmiyo inanınki bikaç sayfa geçiyo unutuluyo ama kişiler inciniyo, bu yüzden foruma girmeyen birsürü arkadaşımız var

Boşver cnm ev hanimligi öyle kolay degil ki her isin bı zorluğu var bu tercih meselesi kimse çalışıyor diye laf edemem calisamayana da niye çalışmıyorsun bu istek tercih meselesi benim esım istemiyor bende istemiyorum ha çalışmadım mı evet çalıştım çalışmak guzel ama ben sadece maddi özgürlüğüm olsun esime yük olmim lafım dozum olsun bana karışmadın diye degil ihtiyacım varsa evime katkıda bulunmak icin çalışırım kendi paramda olsa eşime danisirim ben karışamaz demem cunku bende karışırım yeri geldiginde neyse ya bu konu uzar gider en iyisi bırakmak herkesin düşüncesi farklı ama usturuplu konuşalım hurda ev hanımlarını küçümsemek vardı o yüzden bı iki laf söyleme geregi duydum bende

Tmm cnm ihmal etmem sıkma canını boşver olur böyle seyler biz topiğimizin tadını kaçırmayalım hepimiz hassas bir donemdeyiz zaten valla duanda sıkılmadım ama heran sıkıladabilirim havalar düzeliyor çıkıp gezmek varken di mı ama tmm bitsin paylasicam zaten

evet malesef öyle evde olunca sanki biz bi ise yaramiyoruz herseyi esimiz yapiyor ki görenler var ne yazikki, evde olmak calismaktan daha zor.dedigin gibi hayat müsterekse senin benim param demeyede kimsenin hakki yok. ben cocuklarimi ne annemin nede esimin eline birakip calismayi gözum almiyor artik yasadiklarim cok fazla seyler oldu cok agir seyler yasadim bu konuda, hem kendimde hemde cocuklarimda tecrubelerim cok fazla oldu bu sebebten dolayi demistim calisanlara kiziyorum diye kendimce bende hakliydim haksiz bulanlarada saygi duyuyorum.bu en son yazdgim arkadas benim sahsima diye yazmamis zaten oda fikrini ortaya koymus sadece söyledigi bir kac cumle can SIKICI geldi bana bu yuzden cevap yazma ihtiyaci duydum.
neyse uzatmaya gerek yok cnm zaten beynim sismis vaziyette suan firlayacak saniyorum heran biz konuyu degiselim en iyisi.

Denizkizi cok haklisin tatlim üzerime alınmadım ki zaten cunku baskasının düşüncesi beni anlatamaz vede dogru olacak diye birsey yok adı üstünde düşünceden ibaret bencede hic uzatmaya gerek yok o arkadaslarımız kimse hassas düşünmüşler iyi niyetlidirler eminim ki

Tmm anladım cnm cok sagol bakalım bu gidiste verecek mı doktor teyzemiz bende de sancılar kramplarla başladı artik

merhaba kızlar, yine dolmuş topik..hormonlar fora-
yaş olsun, yaşanılan yer olsun, hayatlar olsun birbirinden çok farklı insanlarız elbet farklı görüşlerimiz de olacak ama sert şekilde yazanların da durup dururken sertleşmediğini,kendi hayatında bir görmüş geçirmişliği bir acısı bir kırılmışlığı olduğunu da anlamak lazım.Aynı şey alınanlar ve kırılanlar için de geçerli.Herkesin içinde yaşadığı şartlar farklı, geçmişi yaşantıları, beklentileri vs. farklı. Çalışmaktan çalışmaya ve ev hanımlığından ev hanımlığına da fark olduğu ortada, iki grupta da bencillik ve uç noktadaki davranışlara sahip insanlar var ve iki grupta da fedakar, makul davranan insanlar da var. Ben kimsenin kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum herkes kendi gerçekliği ve kendi hayatı içinde yaşıyor, ona göre yazıyor.. Lütfen bu konu ardından kimsecikler topiği bırakmasın, kimsecikler ağlamasın üzülmesin. Yani gönlümden geçen budur. Bir de şunu söyleyeyim, ben burayı farklı insanlar olduğu için de seviyorum. Herkes aynı şekilde düşünse, hayata baksa çekilmez bir yer olurdu burası.

cok cok tsk ederim canim senin gibi düsünen arkadaslari gördükce cok mutlu oluyorum demeki benim demek istedigimi dogru anlayan kisilerde varmis diye :) kesinlikle burda calisan annelerin cogunlukta oldugunu biliyorum bilmesem dahi calisan anneler cocuklarina iyi bakamiyor fln fila n diye birsey söylemem bunu söylecek hakkida kendimde bulmam asla. burdaki cogu anne adayi ögretmen ve onlar bizim cocuklarimi egitiyorlar gelcegimizi egitiyorlar ben böyle anne adaylarina nasil cocuk bakamaz diyebilirimki zaten ve tabi diger meslekte olan arkadaslar icinde ayni düsüncelerim gecerli:). bende bugune kadar her turlu tartismadan uzak durmaya calistim bazi seyleri görsem biel görmemezlikten gelmisimdir cevap vermemisimdir. kimseyi kirmaya üzmeye kimsenin hakki yok dediginiz gibi zaten hormanlar hat safhada zaten o yuzden bugun cok etkilendim sanirim :)
bende yasadigim tecrubelerimle birlikte edindigim bilgileri burda paylasmaktan cok mutluyum istiyorumki herkese bir faydam olsun bir seyler paylasim, bilmedigim bir konuda zaten cevap vermiyorum yanlis birsey dememek icin. ben asil yorum yaptigim arkadas hic birsey demedi bu konuda o kiside calsiyor ve hic bir tepki göstermedi neden o ve diger kisiler üstüne alinmadida bu yorumu yapan kisi bukadar tepki gösterdi diye düsünüyorum, sanirim o kiside bazi seyler yasadi bundan dolayida bana tepki verdi diye düsünmeye basladim. neyse gercekten fazla uzatmaya degmez.
kusura bakmayin arkadaslar kafam allak bullak oldu yorum yazrken ordan oraya atlar oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…