Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
nerelerdesin canım görünmüyorsun sen de...
ben magnezyum kullanmıyorum, sadece kan ilacı içiyorum senin gibi. magnezyumu sormuştum doktoruma ama gerek duymadı, ben de üstelemedim
Buralardayim aslında bı bakıp çıkıyorum dün temizlik yapmıştım sancım oldu aksama kadar yattım kalmamadım esın de cok dudunceli valla benim eşimde yapma yardımcı tutalım dedi ama olmuyor iste anladım cnm demekki benim doktorda gerek duysaydı verirdi birde kızıma örgü örüyorum o yüzden burasını boşlarım biraz kızmayın sakın ama:))
nerelerdesin canım görünmüyorsun sen de...
ben magnezyum kullanmıyorum, sadece kan ilacı içiyorum senin gibi. magnezyumu sormuştum doktoruma ama gerek duymadı, ben de üstelemedim
yok tatlım ne kızması ama arada göster kendini özletme :106:
ay ne güzel keşke benim de öyle becerilerim olsa hiiç anlamam örgüden filan :106:
iyi geceler bayanlar, ben uyumaya gidiyorum, hoşçakalın, mutlu kalın.
Tmm tatlim gösteririm ayy bende de cok var ya internetten öğrenmeye çalışıyorum iste once yapıyorum sonra da söküyorum bı elbise ordum küçücük minnacik oldu oyuncak bebeğe anca olur onu sökmedim kızım büyüyünce oyuncak bebeklerine giydirsin diye:))) birde esın dalga geçiyor maaşımızı iplere veriyoruz diye:))
ne güzel işte hatıra olur ördüklerin
sen de eşine desene o ipleri kızın giyecek pıtı pıtı gezecek poposunu sallaya sallaya ay yerim
Birbirimizi kırmaya üzmeye hakkımız yok arkadaşlar..
Çalışıyorum, çalıştığım için ise hiçbir zaman ah ah vah vah ben çalışıyorum demedim ve bence çalışan kadınlar,kızlar, çalışan hamile bayanların acınacak ah ah vah vah denilecek bir durumları yok bu kesinlikle o kadının ne kadar güçlü olduğunu gösterir, kendimle gurur duyuyorum ben..
Genç kızken çalışıyordum hemde direk kamu ile başladım ben yani çalışırken zorluk görmedim. Evlenirken çalışıyordum evimdeki toplu iğneme kadar benimdir kendi paramla aldım, eşimin ailesinin taktığı tüm altınlar eşime aittir.. Canım isterse satarım canım isterse değiştiririm, o eşyamı atar yenisini alırım, elektrikli aletlerimi bozarım atarım tutarım, kimse sesini çıkartamaz.. Hamileyim ve hala çalışıyorum hatta 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum, çalışmayı seviyorum.. Eşim bakamaz mı eve ben çalışmasam evet bakar fakat her şey şimdiki gibi olmaz.. Ayrıca ben alışmamışım evde oturmaya, komşuculuk oynayıp kahve içip günler yapıp kocamın paralarıyla oynamaya(kimse üzerine alınmasın lütfen)
Ben canım birşey isterse yaparım kocama sormam, kıyafet beğendiysem alırım süslenirim püslenirim kocacımın karşısına çıkarım..
Eşim sadece "çok güzel olmuş/olmuşsun.....vs...vs" der. Hesap soramaz,paranın konusunu bile açamaz..
Allah'ım yolundan ayırmasın manevi gücümüzde var çok şükr..
Şu yalan dünyada maddi güç diye birşey var.. Az veya çok.. Elimde maddi gücüm var benim.. Allah'ıma binlerce şükrki eşiminde maddi gücü var.. Birbirimize duyduğumuz saygı sonsuz.. Bana bir gün kötü kelime etmemiştir.. Bazen elimde maddi gücümün olmadığını o zamanda böyle olup olmayacağını düşünürüm, cevabı çok basit bana göre kesinlikle bu kadar anlayışlı olamazdı bir kere..
En basiti şöyle zamanım olmadı ehliyet almaya hayatta.. Gittim kursa yazıldım aldım ehliyetimi.. Ertesi gün sabah arabanın anahtarını alıp çıktım,eşim gece gelmişti uyuyordu ben çıkarken ama duydu çekmeceyi açtığımı farkındayım.. Sadece yarım saat sonra aradı ve nasıl olduğumu bir sorun olup olmadığını sordu..
En azından böyle olmazdı benim elimde maddi gücüm olmasa idi,vermezdi arabayı..
Uzun lafın kısası ben çalışan bir eş olduğum için kendimle gurur duyuyorum, çalışmayı seviyorum ve allahım güç kuvvet verdikçe çalışacağım.. Eşimin destekçisi her zaman olacağım, takıldığı yerde hep karısı yanında olacak..
Çocuğum için ise kimse benim kadar düşünceli olamaz.. O benim çocuğum olduğu için hep onurlu ve gururlu olacak..
Bu konularda herkes farklı düşünür, kimsenin düşüncesi kimseye uymaz. Kimi evde oturmayı sever kimiyse çalışmayı sever kimiyse çalışmak zorundadır.. Ama kimse kimseye sen şöylesin bu nedenle yanlışsın dememeli..
Herkese saygı duymak zorunluluğumuz var haziran 2013 ekibiyiz çünkü..
Sana da cnm Allah rahatlıklar versin sende kal insallah
Tallia gelmiş hoş geldin cnm gecmise fazla takılma
Hullycim biri seni fena kızdırmış ama haksızda degilsin kızmamış cok dogru söylüyorsun
cnm ben 18.haftamda magnezyum ve kalsiyum içerikli osteocare adlı bi ilaç kullandım o bitince 21.haftamda doktorum magnezyum yazdı ve bittikçe de yazıyo cnm Magnorm adıSelam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
Cnm Allah kavuştursun biran önce geçer inşallah zaman....ben de kendi evimin işini kendim yapıyorum mecbur :106: kocacım yapma ben işten gelince hallederim diyor ama ona da kıyamıyorum ki zaten yorgun geliyor
bu arada çarşamba günü de yurt dışına gidiyor iş için iki hafta yok
Boşver cnm ev hanimligi öyle kolay degil ki her isin bı zorluğu var bu tercih meselesi kimse çalışıyor diye laf edemem calisamayana da niye çalışmıyorsun bu istek tercih meselesi benim esım istemiyor bende istemiyorum ha çalışmadım mı evet çalıştım çalışmak guzel ama ben sadece maddi özgürlüğüm olsun esime yük olmim lafım dozum olsun bana karışmadın diye degil ihtiyacım varsa evime katkıda bulunmak icin çalışırım kendi paramda olsa eşime danisirim ben karışamaz demem cunku bende karışırım yeri geldiginde neyse ya bu konu uzar gider en iyisi bırakmak herkesin düşüncesi farklı ama usturuplu konuşalım hurda ev hanımlarını küçümsemek vardı o yüzden bı iki laf söyleme geregi duydum bendetsk ederim canim, bugun pek hosbulmadim ne yazikki :)) tatsiz bir durum oldu benim icin keyifsiz gecti bugun. sen nasilsin sende hosgeldin fazla örguye dalip bizi ihmal etme canim :)) bi ara ördüklerini paylasirsin insallah:)) bende birsey baslayim diyorum ama patik fln yapmistim simdi cok canim istemiyor. örgü isi cok cabuk SIKIYOR beni galiba.
Tallia cnm bende koca parası yiyorum ve yiyeceğimde bende bundan gurur duyuyorum kendi ayakları üzerinde durmak sadece çalışmakla olmuyor ben evde çalışıyorum esım ise disarda yan gelip yatmıyoruz yani ne çalışana nese çalışmayana bı soz kimse söyleyemez zaten benim senin yok ama malesef bazıları sadece parasal anlamda bakıyorlar evliliklere valla ben çalışmışsa olsam evde de olsam esimin tutumu aynı olur kendi kazancimda olsa benim diyemem hayat müşterek diyoruz şenlik benlik söküyoruz araya bu nasil bir anlayistir bilemedim valla çalışmıyorum benimde esiminde birbirimize saygımız sonsuz çalışmakla saygı kazanılmıyor kisi once kendine saygı duymalı biz bu yuvayı beraber kurduk ben çalıştım esım çalıştı herseyimizi aldık neyse fazla uzatmaya gerek yok zaten komsuculuk kötu birsey degil komsuculukta oynarım Evcilik de:)))
cnm ben 18.haftamda magnezyum ve kalsiyum içerikli osteocare adlı bi ilaç kullandım o bitince 21.haftamda doktorum magnezyum yazdı ve bittikçe de yazıyo cnm Magnorm adı
Cnm Allah kavuştursun biran önce geçer inşallah zaman....
talıacım bence hiç canını sıkma ve cvp yazma çünkü arkadaşlarda muhabbetin nerden başladığını bilmiyolar o yüzden çok garip karşıladılar ve ağır şeyler yazıyolar , gerçekten çok ağır laflar ama bu da hamilelik hormonlarımızın zirvede olmasından herşeye alınır kızar olduk. Ben çalışan bi anne adayı olarak hiç üstüme alınmadım çünkü sen çocukluğunda annene olan özleminden nekadar zorluk çektiğinden bahsetmiştin, kendi yaşadıklarından bahsetmiştin oyüzden kendi fikirlerini söylemiştin ve burada çoğumuzun çalıştığını da biliyosun hep bize Allah yardımcınız olsun diyen bi arkadaşımızsın, deneyimli bi annesin bize akıl veriyosun çok teşekkürediyorum sana ve kimilip bilmeden böyle seye laf sokmak amaçlı yazmadığını biliyorum o yüzen arkadaşlar böyle ağır şeyler yazmayın burada hepimiz hamileyiz hepimiz can taşıyoruz Talıa da öyle birbirimizi gereksiz üzmeyelim, bugüne kadar hiçbi tartışmaya girmedim ama hepinizi ayrı ayrı sevdiğimden böyle yorumları görünce üzülüyorum, canım sıkılıyoBiz buraya sadece birbirimize yardımcı olmak için sohbet etmek için girelim, tartışmaya yol açacak şeyleri içimizde tutalım çünkü hiç değmiyo inanınki bikaç sayfa geçiyo unutuluyo ama kişiler inciniyo, bu yüzden foruma girmeyen birsürü arkadaşımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?