2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlar bu konuyu bence de kapatalım artık çok gereksiz bir tartışma çünkü çook anlamsız

biri bir konu açsa da üzerinde konuşsak yok mu aklına bir şeyler gelen

merhaba hosgeldin, evet cok haklisin bende ayni seyi düsünmüstüm. bunu yazan arkadasinda mutlaka yasadigi birseyleri olmustur o yuzdne bukadar tepki göstermisdir diye :)) zaten benim zoruma giden sey tepki göstermesi olmadi herkesin dusuncesi fikri yasadiklari farkli seyle, ben o kisinin sahsina hakaret etmisim gibi bundan sonra yazdiklarini okumuyacam ve cevap yazmiyacam demesi cok etkiledi beni sanirim. sahsina birsey demis olsam bu lafini anliyacam fakat lafi bile gecmeyen kisinin bunu demesi cok tuhafima gitti :))

Evet cnm uzatmaya gerek yok sen de üzme o tatlı canını da bebişini de burası bizim kafa dağıtma yerimiz neyse hadi boşverelim bu konuları kaynana, görümce, koca çekiştirelim

canlar bu konuyu bence de kapatalım artık çok gereksiz bir tartışma çünkü çook anlamsız

biri bir konu açsa da üzerinde konuşsak yok mu aklına bir şeyler gelen

Evet cnm uzatmaya gerek yok sen de üzme o tatlı canını da bebişini de burası bizim kafa dağıtma yerimiz neyse hadi boşverelim bu konuları kaynana, görümce, koca çekiştirelim

evet kizlar kusura bakmayin cok uzadi bu konusma bencede bir konu acinca dagilsin bu kasvet üzerimizden :))

ya bak bugun kizlar hava cok guzel diyorlardi nasil kiskandim bir bilsenin burda kar yagiyordu cunku o sirada

evet kizlar kusura bakmayin cok uzadi bu konusma bencede bir konu acinca dagilsin bu kasvet üzerimizden :))

ya bak bugun kizlar hava cok guzel diyorlardi nasil kiskandim bir bilsenin burda kar yagiyordu cunku o sirada

Ben de o güzel havayı fırsat bilip evden burnumu dışarı çıkarttım ıkına ıkına markete kadar kardeşimle yürüyüş yaptım cnm ama benim kız koca kafasını birazcık yukarı kaldırmayı pek düşünmüyo bugün bunu anladım çöok zordu yürümek bundan sonra böyleyim demekki...
cnm sende kar topu oyna diycem ama oynama düşersin falan bide aman aman

denizkizii bu arada sende bugun kendini fazla yormusun agrilairn olmus yine cok gecmis olsun simdi aklim basima gldi kusura bakma:) sen hemen öyle ayaklanman lazim cnm alisvrisi fln ya esin yada kardesin yapsin birak, gitme bir daha birde ev isini bile yapmaman gerek bu durumda . bende oglumda ayni durumdaydim senin nasil agri cektigini cok iyi tahmin edebiliyorum. doktorum herseyi yasakalamisti butun gun sadece yatip dinleneceksin demisti ev isini bile yapmiyacaksin demisti esime söylemisti sen yap diye ama malesef bende hic dinlemeyip doktoru kaliyorum cok sukur oglum eerken dogmadi ama cok agri cekiyordum. ev isi alisveris hersey bana bakiyordu napim mecburdum bende sen ne olur ne olmaz mutlaka dikkat et kendine ha iliskide yasak olmasi gerek demistir belki doktorun

RANANA canim bende magnezyum kullaniyorum doktora soyledim oyle yazdi yoksa benimkininde vercegi yoktu kasilmarim azda olsa hafifledi simdi gerci bugun butun gun kasilma yasadim ama insallah yarina gecer :))

yavrum niye bu kadar çırpınıyosun kendini anlatcan diye olabilir hem kalabalığız hem hamileyiz yanlış anlaşılabilirsin yorma kendini bu kadar emin ol bu arkadaşlar hassaslar normal zamanda olsa bu kadar tepki göstermezlerdi hepimizin hassasiyet derecesi farklı birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız ben de çalışan bir anne olcam meslektaşlarımdan biliyorum her anne bir değil bazıları gerçekten de çalışma delisi oluyo bazıları da evde zamanı olup çocuğuyla ilgilenmiyo ne tarz annelerden bahsettiğini anladığım için hiç üstüme alınmadım şu gün gün gezme koca parasını yeme olayını da anlayamadım kimin parasını yiycektik Allah başka adamların parasını yiyip kötü evlerde gezmek nasip etmesin de komşuları gezelim sadece takma kafana herkese de cevap vermeye çalışma üzme kendini bebişinden kıymetli mi

tam bende biraz önce bu konudan bahsettim kalp kalbe karsiymis demeki :)) yukarda yazdim cnm bence artik cok dikkat etmen gerek

yok cnm kartopu oynacak kadar yagmadi eridi hemen tutmadi kar ama tutmasinda biktimk bu sene kardan artik
almanyaya daha simdiye kadar yagmadigi kar yagdi bu yil galiba

yaa kusura bakmayın konuyu kapatalım demişsiniz sonradan okudum doğal olarak

ne bilim canim ya hayatta en cok korktugum seydir yanlis anlasilmak sanirim o yüzden kendimi diger arkadaslarinda yanlis anlamasi icin bukadar yordum :))
valla cok sagol canim iyiki senin gibi anlayisli arkadaslar cok fazla burda, demek istedigim cok dogru anlasilmis herkes tarafindan o arkadasi saymazsak onada kizmiyorum zaten onunda vardir bir yarasi belkide :))
cok dogru demisin hic aklima gelmezdi bunu demek cok yasa emi sen :) haklisin ALLAH baska kisilerin parasini yiiyip kötu yerde gezmekten korusun herkesi :)) takmiyorum artik cnm cok saoll yorumun icin

Saol cnm teşekkürederim. Neyapim bir haftadır markete gitseniz ben gitmesem evde herşey bitti diyorum evdekilerle idare et diyolar, eşime söylüyorum yorgunum diyo kardeşime söylüyorum abla hava çok soğuk yorgunum yarın gideriz diyo ama sen otur evde biz alırız geliriz diyen yok , e canım bişeyler çekiyo evde yatmak da sıkıcı, bakıyorum dolaba herşey bitmiş kahvaltılık,meyve, sebze...bugün de hava güzel olunca hadi dedim kardeşime beraber gidelim yavaş yavaş yürüyüş yapim ben de dedim. Ben gitmezsem becerip de alamazlar zaten evin eksiklerini yani aynen senin gibi mecburum ben de doktor ilişki durumunu hiç bahsetmedi bana ama zaten son 3 haftadır eşim kaçınıyo ben istemiştimama o bebek var böyle garip hissediyorum diyo şimdide zaten alt tarafıma hem ağrı giriyo hem de acıyo basınçdan yani bende istemiyorum

anladim cnmm ah su erkekler yokmu hic anlamiyorlar kadinlarin halinden. kardesin evlensinde bak esine öyle yapmaz kucaginda tasir onu markete o zaman sende esinin bi bos anina gtirip arabayla gitmeye calis ve uzun surelik bir alisveris yapmaya calis yoksa kendin gidip alirsan her defasinda bu cok iyi olmaz ne yazikki senin icin :)
doktor soylemediyse birsey diyemiyecem ama bize yasakti kesinlikle olmaz demistii. ama senin esin iyimis o konuda benimkinde hic anlayis yoktuiyi edersiniz artik sabredin kirki cikakan kadar, yinede istersen sor bir doktora :))

Öyle cnm zaten ben de kardeşime kızdığımda öyle diyorum karın olunca ağzına bakarsın diyorum Doktora da bidahaki randevumda sorarım gerçi 31.haftaya gelmiş olucam biraz komik olur ama neyse sorarım yine de
cnm ben ilk defa bukadar geçe kaldım saat 2.00 olmuş çok uykum geldi ben yatıcam cnm belim yanım da ağrımaya başladı iyigeceler hepinize kızlar yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:
hem normal doğum hem de sezaryen videolarına bakıyordum canım delirdim bu gece

neeeeeee senin ilk dogum olcak birde nasil izleyebiliyorsun sen onlarii kiz ben bile cesaret edipte bakamiyorum masallah diyim sana cok cesursun ben gecen facebookta bir resim gördum sezeryanla bebegi aminiyo kesesiyle birlikte cikarmislar inan ürpererek baktim resme burda paylasmak icinde cok dusundum terettude kaldim bazi arkadaslar belki korkar diye vazgectim gerci korkulacak birsey yoktu ama yinede ben ne olur ne olmaz diye vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…