2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynne öyle oluyorlar canim bende kardesimden biliyorum olsun cok gec degil hem senin bu durum yeni basladi sorabilirsin bence bisey demez :) haklisin sen aliskin degilsin gec saate kadar kalmaya bencede yat dinlen zaten zor br gun gecrimisin.
iyi uykular allah rahatlik versin kendine ve bebisine iyi bak tatli ruyalar deliksiz wc nobetsz geceler diliyorum

korkmadım canım ama insanın içi bir garip oluyor

keşke şu suda doğum bizde de yaygın olsa ne güzel suyun içinde, sakin bir ortamda, müzik bir taraftan, kocacın annen filan yanında, olabildiğince huzurlu bir ortamda doğurmak varken, bizde hastane ortamında yanında başka doğuranların sesleri arasında uğraşıyoruz

ben özelde doğum yapıcam allah kısmet ederse ama eşlerin doğuma girmesine izin vermiyorlar orda
ben çok isterdim o da yanımda olsun elimi tutsun doğum anına şahit olsun filan ne güzel olurdu

korkmadiysan cok iyi gercekten . ay ben almanyada hic görmedim suda dogurani turkiyede daha cok yaygindi bi zamanlar sanirim. bizde dogururken yandaki odada doguranin sesini duyuyoruz malesefama bizde esimiz girebiliyor yanimiza
girmese bende cok uzulurdum o anda annemi degil esimi tercih ederim herzamn ikisiylede doguma girdim esim daha iyi geldi bana annem cok yardimci olmadigi gibi birde haline bakip uzuluyordum onun hasta hasta girmisti yanima ayakta duramiyor git diyorsun gitmiyor kendimden cok onu dusunup uzulmustum ama esim öyle olmadi ne kadar yorgunda olsa bana destek olmaya calisti elimi hic birakmadi bebek dogana kadar. birde cocugun kordonunuda babasi kesiyor

herkese iyi geceler allah rahatlik versin kendinize iyi bakin bebislerinizide. herkese deliksiz uykular saga sola dönmeden raaht rahat bir gece gecirin insallah birde wc ye kalmadan tabikii bunlari bende yasadigim icin cok sikayetciyim bu durumdanhoscakalinnn

canım bak ne güzel eşin doğumun her anına şahit olmuş keşke burada da öyle olsa ben yine de doktoruma söylicem ısrar edicem kocam da gelsin diye ama beni dinleyeceğini hiç sanmam
ben de annem yerine eşimi tercih ederdim ne yalan söyleyeyim
suda doğum türkiyede yaygın mı bilemem ama bizim buralarda yaygın olmadığı kesin

amin canım inşallah

gunaydin kizlar ,hava cok guzel,hafta sonu bile uyumadim.kahvaltilar yapilsin,gun alisveris gunudur,,oleyyyy

günaydın kızlar

hava çok güzel, bizde oğluşumla işe geldik artık ögleden sonra çıkar gezeriz
hepiniz için çok mutlu ve alışveriş dolu bir gün olsunnn

herkese günaydıneşim yok, şehir dışında..haftasonu bi buruk uyandım o yüzden ama benim de toplantım var, ona gideceğim birazdan. Sanki iş günü gibi farz ediyorum bu günü. Belki akşama eşim bi sürpriz yapıp gelir hani bi arkadaş vardı eşine duygu dolu msg atmıştı da eşi erken çıkıp gelmişti (üf hamile kafası işte, adını hatırlayamadım özür) ben de öyle yapıcam bakalım tutacak mı benimkinde

günaydııınnn
hava çok güzel kızlar fırsatı olanlar çıkıp gezsin deriiimm

size güzel bi haber bu sabah itibariyle Hafsa hanım dönmüştür. ayakları eskisi gibi sağ kaburgamda yine çok mutluyum üstelik eşimde yanımdaydı oda çok sevindi inşallah bir daha ters dönmez inşallah dönmesini bekleyen arkadaşlarımın minikleride dönerler

günaydın oğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...

Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum

canım bende sadece kan ilacı kullanıyorum doktorum benimde gerek görmedi ama benim kramplarım ve kalçalarım ağrıyooo o yüzden başlıcam ağrılarım çok çünkü...

günaydın kızlar...
ne güzel güneşli bir gün. enerji doluyuz bugün

evet canım bu iki isim konusunda ki mağdurlar arasında bende varım. ilk ismim babanemin adı ikincide annemin istediği isim. bana herkes ikinci ismimle hitap etti. çoğu zaman ben ilk ismimi unuttum ta kiii okula başlayana kadar, sınıfta benim ismimde biri daha vardı ve hoop piyango bana vurdu ve öğretmenler karıştırmasınlar die bana hep ilk ismimle hitap ettiler ilk ismim güzel bişi olsa hadi bi derece ama çok dandik bi isim ondan sonra resmi yerlerde olsun sınavlar da olsun çok zorluk çektim ismim soy ismim 17 harf toplamda evlenince kendi soy isimimide kullanıcam die hiç hayal kuramadım. kullansam brezilya dizilerindeki karakterler gibi olucamı biliodum çünkü böyle işte ben bu yüzde hiiiç çocuğuma iki isimi koymayı düşünmüyorum. belki erkek çocuklarında düşünebilirler ama kızlara eğer iki isim düşünüosanızda ikiside güzel , uyumlu ve kısa bir isim olsun bence

canım üzülmeeee, sende haftaya çıkarsın oğluşun iyileşsin sende çıkarsın, bende çıkmak istiyorum hava güneşli ama soğuk burda o yüzden tereddütteyim :26:

of yaaa bi günde mutlu uyanıyım istiyorum sinirlerimi bozan insanlar olmasın istiyorum ama bu ara çok zor etrafım dolu yaniii valla canım soğukda olsa çık bi turla sıkı giyin... bende internette takılıyım bariiii olumda fareyi bozdu sinir oldum laptopta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…