Öyle cnm zaten ben de kardeşime kızdığımda öyle diyorum karın olunca ağzına bakarsın diyorumDoktora da bidahaki randevumda sorarım gerçi 31.haftaya gelmiş olucam biraz komik olur ama neyse sorarım yine de
cnm ben ilk defa bukadar geçe kaldım saat 2.00 olmuşçok uykum geldi ben yatıcam cnm belim yanım da ağrımaya başladı iyigeceler hepinize kızlar yarın görüşmek üzere
neeeeeee senin ilk dogum olcak birde nasil izleyebiliyorsun sen onlariikiz ben bile cesaret edipte bakamiyorum masallah diyim sana cok cesursun ben gecen facebookta bir resim gördum sezeryanla bebegi aminiyo kesesiyle birlikte cikarmislar inan ürpererek baktim resme burda paylasmak icinde cok dusundum terettude kaldim bazi arkadaslar belki korkar diye vazgectim gerci korkulacak birsey yoktu ama yinede ben ne olur ne olmaz diye vazgectim
korkmadım canım ama insanın içi bir garip oluyor
keşke şu suda doğum bizde de yaygın olsane güzel suyun içinde, sakin bir ortamda, müzik bir taraftan, kocacın annen filan yanında, olabildiğince huzurlu bir ortamda doğurmak varken, bizde hastane ortamında yanında başka doğuranların sesleri arasında uğraşıyoruz
ben özelde doğum yapıcam allah kısmet ederse ama eşlerin doğuma girmesine izin vermiyorlar orda
ben çok isterdim o da yanımda olsun elimi tutsun doğum anına şahit olsun filan ne güzel olurdu
korkmadiysan cok iyi gercekten . ay ben almanyada hic görmedim suda doguraniturkiyede daha cok yaygindi bi zamanlar sanirim. bizde dogururken yandaki odada doguranin sesini duyuyoruz malesef ama bizde esimiz girebiliyor yanimiza
girmese bende cok uzulurdum o anda annemi degil esimi tercih ederim herzamn ikisiylede doguma girdim esim daha iyi geldi bana annem cok yardimci olmadigi gibi birde haline bakip uzuluyordum onunhasta hasta girmisti yanima ayakta duramiyor git diyorsun gitmiyor kendimden cok onu dusunup uzulmustum ama esim öyle olmadi ne kadar yorgunda olsa bana destek olmaya calisti elimi hic birakmadi bebek dogana kadar. birde cocugun kordonunuda babasi kesiyor
amin canım inşallahCanım sağolasın nerden geldi aklına inşallah sağlıklı olsun da hiç farketmez Ozaman bende sana dua ediyim seninde oğluşunda sonra bir prensesin olur inşallah
gerçekten miii böle haber sözler duymak iyi oluyo sonuçta ultrasyona girmedim hiç bu benim düşüncem inşallah öledir altta hissetiğim kollarıdır da ben yanılıyorumdur.
Kızlar bu arada bugünkü nst sonucum temiz sancı yok fakat idrarımda aşırı derecede kum çıktı sancım ve ağrılarım bu yüzdenmişBol suya devam yapılabilicek bişey yok dedi
Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
bende alışveriş yapmak istiyorum ya gezmek istiyorum aman ya...
Kizlar 2 isimli bir bir arkadasimin soylediklerini sizle paylasmak istiyorum hattaoglum olsaydi bende cift isim dusunuyordum ama vazgectim.
Simdi kiz cocugunda 2 isim yarin evlebdiginde kendi soyadini almak isterse tipki italyablar gibi isim uzar gider.
Arkadasimin soyledigini paylasiyorum sinav kagitlari problem vb. Bir suru benzer durumlarda sadece 1 tane isim kullaniliyor diger isim ekstradan yuk gibi gereksiz birsekilde kullanmak zorundasin hic bir anlam ifade etmiyor diyor.
Belki 2isim kullanan ve is hayatinda olan arkadaslar varsa onlar ne dusunubilemiyorum.
Ama ben isim konusunda tamamen kendi fikrimi soylemek istiyorum madem burda paylasioruz 2 isim koyuldugunda 2 isimle beraber kullanildiginda bana hic hos gelmiyor mesela ben ali kerem istiyordum ya ali yada kerem diye seslenirdim alikerem birlikte bana avam geliyor.Busenaz, alarasu,berkcan vb. bunlar yeni nesilde biraz alay konusu haberiniz olsun.
bende alışveriş yapmak istiyorum ya gezmek istiyorum aman ya...
canım üzülmeeee, sende haftaya çıkarsın oğluşun iyileşsin sende çıkarsın, bende çıkmak istiyorum hava güneşli ama soğuk burda o yüzden tereddütteyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?