2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum

ben 12. haftamdan beri magnorm ve demir ilacı içiorum. ilk baştan beri bide coraspin kullanıorum. bi ara ağrılarım arttı dr a kalsiyum kullansam mı dedim önermedi kalsiyum almamı ilaveten. bu ağrılara alış olacak bunlar dedi bende şimdi ağrılarımla mutluyum

ayyy aman senin işte zor canım yaaa ama nasıl sinir bozucu oluyo dimi...

ay hemde nasıl sinir bozucu. bugünde üzerimde bi enerji var havalardan heralde hiç burda masa başında durmak istemiorum bide öyle gereksiz saçma sapan istekleri oluyo ki insanların katlanmak çok zor gelio artık iyice soğudum

analayabiliyorum sen çalışıyosun onca insanla muhattap oluyosun benim çevremde bile okadar saçma sapan istekleri olanlar varkiii bıkıyorum yaniii...sen tabi sıkılırsın neyse biraz dayan izne kadar....aslında ben çok uykusuzum ama yinede gezmek istiyorum yaaa..

günaydın oğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
e

Geçmiş olsun canım, allah şifasını versin. Bende gece bir sağa bir sola dönmekten yarı uyudum yarı uyumadım, ama yinede gezmek için enerjim var :) Bu arada herkese GÜNAYDIN, hepinize çok güzel hafta sonları diliyorum...

saol canım teşekkür ederim sanada iyi haftasonları

canım bende sadece kan ilacı kullanıyorum doktorum benimde gerek görmedi ama benim kramplarım ve kalçalarım ağrıyooo o yüzden başlıcam ağrılarım çok çünkü...

canım ben magnorm kullandıktan sonra kremp filan kalmadı çok rahatladım şimdi de kas ağrılarım var biraz onun içinde kalsiyum diyorlar ama elimden geldiği kadar dayanıp ondan sonra kullanıcam çok kilo almak istemiyorum

evet iki isim kulağa hoş gelmiyo tabii çok hoş duranlarda var birbirini tamamlayanlar ama onun dediğide bunun dediğide olsun diye konulursa hiç hoş olmuyo ve evet kız çocuğu belki kendi sosmini kullanmak isteyecek (mesela ben iki soyisim kullanıyorum )bunun önünü kapatmış oluyosunuz

Bu sefer dogru yerdiyim ohh be tipik topik feze geze yoruldum sonunda buldum sagol cnm:)))

Bu arada cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ediyorum denek ki normal artık bu sancılar herkesin doktoru ayrı birsey veriyor Rabbim kolaylıklar güç kuvvet versin bizlere hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza

BEN KIZIMI COK ÖZLEDİM YA:)))

Sizlerede gunaydinlar olsun tatli annişler herkes guzel bir hava diye başlamış simdi ben izmirde kötu hava desem kimse inanmaz zaten yurt geneli guzel bir hava yasıyoruz hava nasil olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun kizlar benimde bugun ve yarın alışveriş gunum izmirde bulunan arkadaslarıma sesleniyorum var mı bildiginiz guzel bir bebek mağazası acaba:))) alış veriş çılgınlığım başladın artikin:)))

biz iki isim düşünüyoruz .. sebebide şöyle.. kayınbabamın adını koyacaz Yusuf Erdem olacak oğluşum ama k.babmla birlikte 3 tane yusuf erdem olacak sülalede.. eşim yanına isim koyulsun istiyor bende iki isimden hiç hazetmem .. napcaz bilmiyorum.. en son yusuf emir diyordu aman ne bilim çok gereksiz .. helede birinin ismini veriyosan yanına bi isim daha takmak hoş olmuyo ..

bu arada magnezyum kilo aldırırmı ??

GÜNAYDIN TEYZOOŞLARR

SON 69 gün:18::18::18::18::18:
10 -15 günde öyle düüş annaaaaaaaaaamm çok az kaldııı heycanlandıımm

evet bu sefer doğru yerdesin canım
Sancılar hemen herkeste var canım yaa aynen doktorların yorumu farklı olabiliyor
aminn inşallahh

havuzluhan seferi iptal oldu benim için. dün işyerindeki tartışmadan dolayı gece 4.30 da kalktım ve uyuyamadım. onun verdiği bi yorgunluğum vardı zaten. birde karnım ağrıdı çok. burada güneş anca açtı , soğuktu da. evde çok pisti temizlik yapmaya uğraşıyordum. babamın gelemeyeceğini öğrendim. bende zaten rahatsızdım iptal ettim işte

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-06-2013

Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.

Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.

:113:

>>>>>>>> işte gebelik takviminde de yazıyor artık iki haftada bir gitmek lazım diye .. benim doktor bir ay sonra gel dedi ...

herşey üst üste gelmiş anlaşılan, boşver canım takma kimseyi kafana gereksiz insanlar her daim var çevremizde boşverr...

GÜNAYDIN TEYZOOŞLARR

SON 69 gün:18::18::18::18::18:
10 -15 günde öyle düüş annaaaaaaaaaamm çok az kaldııı heycanlandıımm
senn heyacanını sevsınler seker senn ın gun azaldıkca benıde heyacan kaplıyor nedense heheh acaba banda az kalıyor ondanmıkı sgalıcakla kolay dogumla kucagımıza almak nasıp olurr ınslll ogullarımızıabow annesı tetesii kurban olsun yaradan aaaaaaaaaaaa

cnm benım maasllah sızedee gununuz azalıyor hayılrısı ıleee kolay dogumla kavusman dlegımlee topıkcan ark.dasımmmmmmmmmm

Bana sadece kayınpederin ismini koymak biraz tuhaf gelior. kayınpederinin yanında bebeğine seslenirken felan bi garip olurmuş gibi gelio :44: benim ablam buna şöyle bi çözüm buldu : kulağına ali kerem okundu ismi ali dedelerinin ismi keremi de ablam istedi. ama kimliğine sadece kerem yazıldı. hem onların gönlü kırılmadı hem ablamın böylece. babanesi fln alikerem die seslenirler biz sadece kerem

gunaydin kizlar ,hava cok guzel,hafta sonu bile uyumadim.kahvaltilar yapilsin,gun alisveris gunudur,,oleyyyy

günaydın kızlar

hava çok güzel, bizde oğluşumla işe geldik artık ögleden sonra çıkar gezeriz
hepiniz için çok mutlu ve alışveriş dolu bir gün olsunnn

Evet Evet bu güzel havada gezmek tozmak lazım ama eşim işte ve benim beraber gezebileceğim hiç arkadaşım yok yani var da haftasonu olunca hepsi kendi ailesiyle bişeyler yapıyolar ben de doğal olarak kimseyi rahatsız etmemek için aramıyorum Bide benim ev Kurtköyde viaporta yakın, bizde kardeşimle viaporta doğru gitcez biraz dolaşıp döneriz ordan da sıkıldım ama neyapim bugüzel havada eve tıkılmaktan iyidir.

günaydın oğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
Geçmiş olsun cnm inşallah biranönce iyileşir oğluşun, sen de iyileşince oğluşunla gezersin artık annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…