canım geçmiş olsun oğluşuna hemencik iyileşir inş. ama üzülme yalnız değilsin bende gezip dolaşmak istiorum ama akşam 5 e kadar çalışıcam maalesef
Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
ayyy aman senin işte zor canım yaaa ama nasıl sinir bozucu oluyo dimi...
ay hemde nasıl sinir bozucu. bugünde üzerimde bi enerji varhavalardan heralde hiç burda masa başında durmak istemiorum bide öyle gereksiz saçma sapan istekleri oluyo ki insanların katlanmak çok zor gelio artık iyice soğudum
egünaydınoğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
e
Geçmiş olsun canım, allah şifasını versin. Bende gece bir sağa bir sola dönmekten yarı uyudum yarı uyumadım, ama yinede gezmek için enerjim var :) Bu arada herkese GÜNAYDIN, hepinize çok güzel hafta sonları diliyorum...
günaydınoğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
canım bende sadece kan ilacı kullanıyorum doktorum benimde gerek görmedi ama benim kramplarım ve kalçalarım ağrıyooo o yüzden başlıcam ağrılarım çok çünkü...
günaydın kızlar...
ne güzel güneşli bir gün. enerji doluyuz bugün
evet canım bu iki isim konusunda ki mağdurlar arasında bende varım. ilk ismim babanemin adı ikincide annemin istediği isim. bana herkes ikinci ismimle hitap etti. çoğu zaman ben ilk ismimi unuttum ta kiii okula başlayana kadar, sınıfta benim ismimde biri daha vardı ve hoop piyango bana vurdu ve öğretmenler karıştırmasınlar die bana hep ilk ismimle hitap ettilerilk ismim güzel bişi olsa hadi bi derece ama çok dandik bi isim ondan sonra resmi yerlerde olsun sınavlar da olsun çok zorluk çektim ismim soy ismim 17 harf toplamda evlenince kendi soy isimimide kullanıcam die hiç hayal kuramadım. kullansam brezilya dizilerindeki karakterler gibi olucamı biliodum çünkü böyle işte ben bu yüzde hiiiç çocuğuma iki isimi koymayı düşünmüyorum. belki erkek çocuklarında düşünebilirler ama kızlara eğer iki isim düşünüosanızda ikiside güzel , uyumlu ve kısa bir isim olsun bence
canım ben magnorm kullandıktan sonra kremp filan kalmadı çok rahatladım şimdi de kas ağrılarım var biraz onun içinde kalsiyum diyorlar ama elimden geldiği kadar dayanıp ondan sonra kullanıcam çok kilo almak istemiyorum
günaydın kızlar...
ne güzel güneşli bir gün. enerji doluyuz bugün
evet canım bu iki isim konusunda ki mağdurlar arasında bende varım. ilk ismim babanemin adı ikincide annemin istediği isim. bana herkes ikinci ismimle hitap etti. çoğu zaman ben ilk ismimi unuttum ta kiii okula başlayana kadar, sınıfta benim ismimde biri daha vardı ve hoop piyango bana vurdu ve öğretmenler karıştırmasınlar die bana hep ilk ismimle hitap ettilerilk ismim güzel bişi olsa hadi bi derece ama çok dandik bi isim ondan sonra resmi yerlerde olsun sınavlar da olsun çok zorluk çektim ismim soy ismim 17 harf toplamda evlenince kendi soy isimimide kullanıcam die hiç hayal kuramadım. kullansam brezilya dizilerindeki karakterler gibi olucamı biliodum çünkü böyle işte ben bu yüzde hiiiç çocuğuma iki isimi koymayı düşünmüyorum. belki erkek çocuklarında düşünebilirler ama kızlara eğer iki isim düşünüosanızda ikiside güzel , uyumlu ve kısa bir isim olsun bence
bu sefer dogru yerdiyim ohh be tipik topik feze geze yoruldum sonunda buldum sagol cnm:)))
bu arada cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ediyorum denek ki normal artık bu sancılar herkesin doktoru ayrı birsey veriyor rabbim kolaylıklar güç kuvvet versin bizlere hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza
ben kızımı cok özledim ya:)))
of yaaa bi günde mutlu uyanıyım istiyorum sinirlerimi bozan insanlar olmasın istiyorum ama bu ara çok zor etrafım dolu yaniii valla canım soğukda olsa çık bi turla sıkı giyin... bende internette takılıyım bariiii olumda fareyi bozdu sinir oldum laptopta...
senn heyacanını sevsınler seker senn ın gun azaldıkca benıde heyacan kaplıyor nedense heheh acaba banda az kalıyor ondanmıkı sgalıcakla kolay dogumla kucagımıza almak nasıp olurr ınslll ogullarımızıGÜNAYDIN TEYZOOŞLARR
SON 69 gün:18::18::18::18::18:
10 -15 günde öyle düüş annaaaaaaaaaamm çok az kaldııı heycanlandıımm
cnm benım maasllah sızedee gununuz azalıyor hayılrısı ıleee kolay dogumla kavusman dlegımlee topıkcan ark.dasımmmmmmmmmmhavuzluhan seferi iptal oldu benim için. dün işyerindeki tartışmadan dolayı gece 4.30 da kalktım ve uyuyamadım. onun verdiği bi yorgunluğum vardı zaten. birde karnım ağrıdı çok. burada güneş anca açtı , soğuktu da. evde çok pistitemizlik yapmaya uğraşıyordum. babamın gelemeyeceğini öğrendim. bende zaten rahatsızdım iptal ettim işte
biz iki isim düşünüyoruz .. sebebide şöyle.. kayınbabamın adını koyacaz Yusuf Erdem olacak oğluşum ama k.babmla birlikte 3 tane yusuf erdem olacak sülalede.. eşim yanına isim koyulsun istiyor bende iki isimden hiç hazetmem .. napcaz bilmiyorum.. en son yusuf emir diyordu aman ne bilim çok gereksiz .. helede birinin ismini veriyosan yanına bi isim daha takmak hoş olmuyo ..
bu arada magnezyum kilo aldırırmı ??
gunaydin kizlar ,hava cok guzel,hafta sonu bile uyumadim.kahvaltilar yapilsin,gun alisveris gunudur,,oleyyyy
günaydın kızlar
hava çok güzel, bizde oğluşumla işe geldikartık ögleden sonra çıkar gezeriz
hepiniz için çok mutlu ve alışveriş dolu bir gün olsunnn
Geçmiş olsun cnm inşallah biranönce iyileşir oğluşun, sen de iyileşince oğluşunla gezersin artık annesi..günaydınoğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?