2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın teyzoşlar , ben bugün biraz geç kalkarak ve kızıma muhteeşem bi kahvaltı yaptırarak bebişimi ihya etmenin mutluluğuyla, güzel havanın verdiği enerjiyle güne başladım...
Eşim işe gitti, alışverişe çıkcak kimse yok malesef, bide o gücü bulamıyorum kendimde nedense, bugün dinlenmek istiyorum ya, iyice ağrlaştım gibi geliyor, öle hemencik üzerime bişey geçirip şuraya gidiyim, şuna bakıyım enerjisini bulamıyorum artık kendimde hiç
Sizlerin maşallahı var valla
Bu gece ilk kez kramp girdi bacağıma benm de, haftaiiçi doktora gtcez zaten.Sizlerden okuduğum kadaryla Magnorm mu iyi geliyor? İstiyim doktorumdan artık ben de.
herşeyi de bu hafta yaşadık ya , bebişim bugün normale döndü, dün mesanemi tekmeliyordu ama bugün sağ ve solumda yine çok şükür.
hafif baş dönmelerim devam ediyor, tansiyon düşüklüğü olmasından şüpheleniyorum, dün de sormuştum bi fikri olan var mı kızlar?

CANIM SİNİRLENME BENSENDEN NEREDEYSE 1 AY ÖNDEYİM BANA DA HALA 2 HAFTADA BİR GEL DEMEDİ DOKTORUM ENSON RAPOR ALICAM DİYE 3 HAFTA SONRA GEL DEDİ YOKSA YİNE AYDA BİRE DEVAMDI BAKALIM BU 3. HAFTADA GİDİŞİMDEN SONRA DER HERHALDE ARTIK DESİN Bİ ZAHMET
KARIŞIK Bİ TAKTİKMİŞ AMA DENENEBİLİR.

ilk krampın hayırlı olsun canımmm Evet magnorm çok iyi geliyor en azından bana çok iyi geldi.
Senindemiiii benim minnoşumda bu sabah döndü çok şükür ben daha ileri tarihliyim yaa dönmez diye çok panik yapmıştım ama döndü.
Hafif baş dönmesi o haftalarda bende yaşadım canım doktorum gayet normaldir dedi. Malum içimizde bircan yaratılıyor böle küçük şeyleri artık normal kabul edicez Tansiyonunun düştüğünü sanmam

kendime çok kızıyorum ya. dünkü aptal tartışmayı kafamda büyüttüm büyüttüm bugünümü mahvettim annem erken çıkmış işten biraz. ben kendimi odakladım dedi ben gitcem dedi. kumaş vs. bişiler alcakmış benim için . üsüldüm gidemediğime. ama iyide hissetmiyorum kendimi.
uykusuzum ve geç oldu. 3 de anca orda olurum çıksam. 3 saat de yetmezki orası için off

kızlar birde ben ek bi işe daha gidiorum. yol gidiş geliş 2 saat sürüyor. yürüme yolum fazla değil, uzun sürüyor ama sıkıntılı bi yolculuk değil. haftada 2 gün 7.30 8.00 gibi evde oluyorum bu işten dolayı. ben bu işe ayın 14 ünde başladığım için 14 ünde bitireceğim. normalde mayısın 14 ünde bırakayım diordum ama nisan 14 de mi bıraksam acaba :44::44: bilemedim.

canım o dönme konularını çok anlamıyorum zaten, sana sorayım hemen.
normalde sağ tarafımda kafası, solda ayakları var gibiydi, sağlı sollu hareeket ediyodu.
ama dün sanki mesanemi tekmeledi tüm gün böyleydi sabahtan beri.
ben endişelendim, ama bugün normale döndü, yine sağlı sollu hareket ediyo. Bu durumda bi ters dönüp sonra normale döndü gibi mi oluyor acaba?

kendini nasıl hissettiğinle alakalı canım bu sorunun cevabı.
ben artık kaldıramıyorum gerçekten, çok zorlanıyorum çalışırken.
ama doğuma son bir haftaya kadar çalışan arkadaşlarım var, gayet de mutlu.
bünyeyle de alakalı, kendini bi dene bakalım iki hafta var zaten daha, duruma göre karar verrirsn.

haftaiçi idare ediyorumda işte haftasonu acısı çıkıor. bugün rahatsızım diye alışverişi erteledim mesela

gerçi tembelim ben, evde de olsam bişi yapmam ki. nette takılıp dururum. dün yarım saat erken geldim uykum var diye. ama uyumadım pc de vakit geçirdim

gerçi tembelim ben, evde de olsam bişi yapmam ki. nette takılıp dururum. dün yarım saat erken geldim uykum var diye. ama uyumadım pc de vakit geçirdim

ama dinleniyoruz işte canım, ben de aynen senin durumdaym, okulda çok yorgun hissedyorum kendimi gidince hemen uyucam diyorum ama eve gelnce bilgisayar başından kalkamıyorum. bu da bi dinlenme ama sadece oturuyorz

ama dinleniyoruz işte canım, ben de aynen senin durumdaym, okulda çok yorgun hissedyorum kendimi gidince hemen uyucam diyorum ama eve gelnce bilgisayar başından kalkamıyorum. bu da bi dinlenme ama sadece oturuyorz

bu ara çok uykum gelior. ilk üç aydaki gibi oldum. eve gelince uyusam daha iyi ama yapamıyorum. pc de yoruyor beni aslında. ama benim tv im yok. o yüzden sıkıntımı pc ile atıyorum. ama bi açtım mı bağımlı gibi ekran karşısından kalkamıyorum. wc ye bile son dakika gidiorum :)

hm o zaman hemen açma pc yi
ödül olarak aç, önce yapman gerkenleri yap, yada uyucaksan yat dinlen , sonra ödül olarak iki saat bilgisayar başında olcam diye şartlandır kendini istersen canım.

Ha ha senin ki 1 ay sonra gel demiş benim doktorum çağırmadı bile unuttu galiba bizde kafamıza göre birgun sectik gidiyoruz Pazartesi'ye 1 ayı da gecti:)))

hm o zaman hemen açma pc yi
ödül olarak aç, önce yapman gerkenleri yap, yada uyucaksan yat dinlen , sonra ödül olarak iki saat bilgisayar başında olcam diye şartlandır kendini istersen canım.

hergün bunları diyerek geliyorum eve ama dayanamıyorum açıyorum :)

neyse ben bi hafta daha gözlemleyeyim kendimi ona göre karar vereyim. yaz saati uygulamasından dolayı daha geç gelcem eve artık zaten.

Kızlar meraba ana kucağı olarak internetten tiny love almaya karar verdik de 18 kg ye kadar yazıyor yani ne kadar kullanabiliriz biz bu anakucağını

Kızlar meraba ana kucağı olarak internetten tiny love almaya karar verdik de 18 kg ye kadar yazıyor yani ne kadar kullanabiliriz biz bu anakucağını

cnm bende aynısından aldım. 6 ay için diye biliyordum ben ama geçen gün arkadasım geldi gördüüü aa sende mi bundan aldın diye sevindi.. çünkü kendisi aynısını bebegi için 1 yaşına kadar kullanmış çok kullanışlı çok işe yarıyor dedi. bende mutlu oldum bunu duyunca.

Hafta sonu gelince hem seviniyorum hem üzülüyorum, eşim nöbetçi bu gün hava güzel ama tek çıkamam zaten bi de evin işleri birikti kocacım yardım etse de tabi ince işleri bilmiyor, hafta içi iş hafta sonu ev işi zor gelmeye başladı artık bana bebek olunca napıcaz bilmiyorum, yardımcı da tutma durumumuz yok anamız da uzakta allah beterinden saklasın artık olduğu kadar

ne kadara aldınız kızlar, ben de düşünüyrum ya, kullanışlı gibi geliyor bana da, onu alınca evde ekstra bi anakucağına, yada hastaneye gidip gelmek için ektra bi pusete gerek kalmıyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…