cnm bende aynısından aldım. 6 ay için diye biliyordum ben ama geçen gün arkadasım geldi gördüüü aa sende mi bundan aldın diye sevindi.. çünkü kendisi aynısını bebegi için 1 yaşına kadar kullanmışçok kullanışlı çok işe yarıyor dedi. bende mutlu oldum bunu duyunca.
ne kadara aldınız kızlar, ben de düşünüyrum ya, kullanışlı gibi geliyor bana da, onu alınca evde ekstra bi anakucağına, yada hastaneye gidip gelmek için ektra bi pusete gerek kalmıyor dimi?
erkeklerin kafası çalışıyor mu kiii
benim kide 2 gündür sigarayı bırakmış, hayatım kabusa döndüüüistekleri bitmek bilmiyor, bir naz bir nazz allahımmmmmm yardım etttt kıçına tekmeyi basıp kovasım varrr
cnm ben magnezyum kullanmıorum bacak ağrılarım fln hiç olmadı zaten gebelikte sadece ara ara kasılmalar ve sırt bel ağrıları oluyor ben yrn çay bardağı maden suyu içiyorum arada ve bol su tüketiyorum kan ilacı ise bazen rahat alıyorum bazen eziyet kustuğum oluyor ilacı bnde artık akşamları aç karnıma içiyorum sabah içemiorum çnkü vitamin ilacınıda gün aralarında bi tane atıorum unuttuğumda oluyor brz düzensiziz anlıycağınSelam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
ahahaahanormal doğum videoları filan mı izlesem acaba
GÜNAYDIN TEYZOOŞLARR
SON 69 gün:18::18::18::18::18:
10 -15 günde öyle düüş annaaaaaaaaaamm çok az kaldııı heycanlandıımm
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-06-2013
Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.
Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.
:113:
>>>>>>>> işte gebelik takviminde de yazıyor artık iki haftada bir gitmek lazım diye .. benim doktor bir ay sonra gel dedi ...
[COLOR="#FF0000"herkese güzel hafta sonları :)
hadi hayırlı olsun cnm bnm kociş 2 ayı devirdi sigarayı bıraktı sana çok iş düşüyor bnm ki mesela hergün fındık fıstık yiyip evi batırıo hergün makine açıorum eve bu 2 canımla ama napim yeter ki içmesin bebek olunca zaten içirmezdim evde kendi bıraktığı iyi oldu snde destek ol ilk 1 aydan snrası geliyr bnm kide çok kavgacıydı ilk günler sarıcak yer arıodu ben uymuodum
canım bende destek olmak için her istedigini yapıyorum.. dün akşam saat 23.00 de canı patates kızartması istedi kalktım kızarttımsürekli kahve, içecek, fındık fıstık ne isterse götürüyorum ki normalde öyle hizmet etmem pek kendisine ben üzerine düştükçe bu kez hasta gibi üzerimi örtermisin, üşüyorum.. başım dönüyor gibi kaprisler yapıyor.. pek bişi demiyorum ama içimden saydırıyorum tabi kendisine tekrar başlamaya da cesaret edemez artık, yoksa kendisini boğazlarımm
Aslında konu açıldığı ilk günlerden beri sizleri takip ediyorum. Tek bir sayfa bile kaçırmamışımdır ama sürekli bebeğimi kaybetme korkusuyla bir türlü yazamadım. Hamileliğimin 24.haftasına kadar amniyosenteze kadar uzanan zor bir süreç geçirdim. Çok şükür 6 haftadır hamileliğimin tadını çıkarıyorum. Özellikle Minikuss bu dönemde sürekli takip ettiğim bana yol gösteren en iyi arkadaşım oldu.Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğrendim. Ben yıllardır Central Hospital'a gidiyorum. Doktorum orada ve doğumumda orada olacak inşallah.Geçen ayki gebelik eğitimini işyerimden izin alamadığımdan kaçırdım diye çok üzülmüştüm.Minikuss bu ayki eğitime katılacağını yazınca hemen kaydımı yaptırdım. Bugün tanışacağız inşallah. Çok faydalı geçeceğine inanıyorum.Görüşmek üzere.
kızlar geceleri nasıl uyuyorsunuz ? yani yatış pozisyonlarınız nasıl :)) biraz tuhaf sordum sanki ama nasıl sorucağımı bilemedim :) doktorum ara sıra sağına yatabilirsin ama genelde sol tarafına yat, sırt üstü yatma dedi ama sol tarafıma yatmaktan geceleri sol tarafımın özellikle bacağımın yan tarafının ağrısıyla sancısıyla uyanıyorum. sağ tarafıma döndüğümde de tedirgin oluyorum doktor ara sıra sağ tarafında yat dediği için. siz nasıl uyuyorsunuz? doktorunuz size böyle birşey söyledi mi?
Benim gebeliğimin ilk dönemi neredeyse sıkıntısız geçmişti. Daha iki ayım var. Bu kadar erken böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Bilmeyince korkuyor insan. Doğru dürüst iş de yapmıyorum.
Biraz yürüyüş yapayım diyorum. Yarım saat falan dolaşıyorum. Bir geliyorum 4-5 damla da olsa idrar kaçırmışımBi gün çocucğum mesaneme kafa atarken yolda altıma etmekten korkuyorum inanır mısın
evet canlarım dualarım sizinle ve bebişlerinizle insllah hepimiz onları sağlıklı bir sekilde kucağmıza alırız birazcıkta kilo aldırsam oğlusuma dha ne isterim smdı çok kucukinsallah dediğinz gibi olur hamişlerin kalbi temz olurmş 32 yi doldururz 2 kılocuk olsak bıle yeter dıyorum artık
minikus nasılsın
Canım ben 231 tl + 8 tl de kargo bedeli olarak 239 tlye almış oldum. bunu hastaneye gidip gelirken kullanamazsın o kadar küçük bişi dil çünküü. bu sadece gün içerisinde odası dısında mutfakta yada oturdugunuz yerde içinde oyalanması için ideal bişi. ben çogunlukla kayınvalidemlere yada annemlere gidip kaldıgımızda yanımızda götürmeyi planlıyorum. ve günlük 1-2 saatlik uykularda içinde uyutulması ideal. bazı arkadaşlar burada gece yatırmak için almak istediginden bahsetmiş fakat içi geceden sabaha kadar yatırmak için de çok ideal degil bana göre..
Bana sadece kayınpederin ismini koymak biraz tuhaf gelior. kayınpederinin yanında bebeğine seslenirken felan bi garip olurmuş gibi gelio :44: benim ablam buna şöyle bi çözüm buldu : kulağına ali kerem okundu ismi ali dedelerinin ismi keremi de ablam istedi. ama kimliğine sadece kerem yazıldı. hem onların gönlü kırılmadı hem ablamın böylece. babanesi fln alikerem die seslenirler biz sadece kerem
Canım ben 231 tl + 8 tl de kargo bedeli olarak 239 tlye almış oldum. bunu hastaneye gidip gelirken kullanamazsın o kadar küçük bişi dil çünküü. bu sadece gün içerisinde odası dısında mutfakta yada oturdugunuz yerde içinde oyalanması için ideal bişi. ben çogunlukla kayınvalidemlere yada annemlere gidip kaldıgımızda yanımızda götürmeyi planlıyorum. ve günlük 1-2 saatlik uykularda içinde uyutulması ideal. bazı arkadaşlar burada gece yatırmak için almak istediginden bahsetmiş fakat içi geceden sabaha kadar yatırmak için de çok ideal degil bana göre..
canım benimkide geçen 3 hafta sonra geldi yani tam 32 haftama denk geliyooo burda o tarihten sonra doktorlar 2 haftaya düşürüyolar takma bu kadar 1 ay sonra gidicen ondan sonra yine 1 ay sonra gel derse ozaman problem var demektir...
çok geçmiş olsun canımgünaydınoğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
dinlen kuzum sen, haftaya gidersin boş verhavuzluhan seferi iptal oldu benim için. dün işyerindeki tartışmadan dolayı gece 4.30 da kalktım ve uyuyamadım. onun verdiği bi yorgunluğum vardı zaten. birde karnım ağrıdı çok. burada güneş anca açtı , soğuktu da. evde çok pistitemizlik yapmaya uğraşıyordum. babamın gelemeyeceğini öğrendim. bende zaten rahatsızdım iptal ettim işte
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-06-2013
Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.
Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.
:113:
>>>>>>>> işte gebelik takviminde de yazıyor artık iki haftada bir gitmek lazım diye .. benim doktor bir ay sonra gel dedi ...
kızlar birşey sormak istiyorum; şu kulağına isim okuma nasıl oluyor bir bilen bana açıklayabilir mi? Dini bir şahsiyetin mi (imam mesela) okuması gerekiyor? Öyleyse ne zaman okunuyor? İmam hastaneye mi geliyor? Bunun için nerden imam bulunuyor? İki ismi varsa ikisi de mi okunuyor? Okunmasının faydası ne oluyor?..Bizim ailede bu tür işler pek yoktur ama ben bunu ilk gördüğümden beri içimden bir his "yaptır" diyor. Bunları k.valide iyi bilir aslında ama son olaylardan sonra ondan hiç bir şey isteme,danışma niyetinde değilim, ne ayarlanması gerekiyorsa ben önceden ayarlayayım diyorum
kızlar birşey sormak istiyorum; şu kulağına isim okuma nasıl oluyor bir bilen bana açıklayabilir mi? Dini bir şahsiyetin mi (imam mesela) okuması gerekiyor? Öyleyse ne zaman okunuyor? İmam hastaneye mi geliyor? Bunun için nerden imam bulunuyor? İki ismi varsa ikisi de mi okunuyor? Okunmasının faydası ne oluyor?..Bizim ailede bu tür işler pek yoktur ama ben bunu ilk gördüğümden beri içimden bir his "yaptır" diyor. Bunları k.valide iyi bilir aslında ama son olaylardan sonra ondan hiç bir şey isteme,danışma niyetinde değilim, ne ayarlanması gerekiyorsa ben önceden ayarlayayım diyorum
ben k.pederimin ismini vermekten rahatsız deilim onun yanına bi isim koymak gereksiz geliyo tek isim olsun istiyorum.. k.pederimide çok seviyorum hakediyorda adam ama Yusufun yanına yakışacak bi isim olursa koycaz artık .. düşünüyoruz .. tekliflere açığım =))
o arkadaş Benim cicimyatakodam küçük beşik sığmaz ,, bende beşiğin olduğu yerde yatamam .. e bizim oğluşumla gece buluşmamız lazım çözüm arıyorum harıl harıl .. tiny love ana kucağını görümcem alacak ama gelecek ay alıcam dedi içine göre minder yaptırmak mantıklı gibi .. neyse bi alınsında bakıcaz artık..
1 ay sonrada öyle derse ne diyeceğimi biliyorum doğurup geleyim istersen
çok geçmiş olsun canım
dinlen kuzum sen, haftaya gidersin boş ver
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım. Senin kız mı erkek mi? Benimki erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?