2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

1 yaş ise iyi cnm ya zaten bir yaşından sonra ihtiyacımız olmaz herhalde, oyun halısı falan var belki biraz da onlarla oyalarız

ne kadara aldınız kızlar, ben de düşünüyrum ya, kullanışlı gibi geliyor bana da, onu alınca evde ekstra bi anakucağına, yada hastaneye gidip gelmek için ektra bi pusete gerek kalmıyor dimi?

Canım ben 231 tl + 8 tl de kargo bedeli olarak 239 tlye almış oldum. bunu hastaneye gidip gelirken kullanamazsın o kadar küçük bişi dil çünküü. bu sadece gün içerisinde odası dısında mutfakta yada oturdugunuz yerde içinde oyalanması için ideal bişi. ben çogunlukla kayınvalidemlere yada annemlere gidip kaldıgımızda yanımızda götürmeyi planlıyorum. ve günlük 1-2 saatlik uykularda içinde uyutulması ideal. bazı arkadaşlar burada gece yatırmak için almak istediginden bahsetmiş fakat içi geceden sabaha kadar yatırmak için de çok ideal degil bana göre..

[COLOR="#FF0000"herkese güzel hafta sonları :) bnm kociş hafta snları full çalıştığı için bizde evde pinekliyoruz ama bizde yrn anneannemize gitcez gezicez snra doktora gitcez paşamızı görücez onun için bu hafta sonum depresif geçmiyor [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[quote="pdnk, post: 29621254"]iyice kafayı yedim canlar
demin kocamın basit bir şakasının üzerine oturdum ben çok şişko oldum yusyuvarlak oldum diye ağladım hem de nasıl ağlamak içli içli adamcağız da şok oldu napıcanı şaşırdı böyle oldu

bu arada ne acayip laflar geçmiş koca parası yemekti komşuculuk oynamaktı filan ne saçma şeyler bunlar
biz kocacımla üniversitenin birinci sınıfından beri beraberiz. çok oldu parasız kaldığımız.. yeri geldi o bana para verdi yeri geldi ben ona para verdim kart borcunu kapattım vs.. şimdi evlendik ve ben iş bulamadan hamile kaldım ve evdeyim çalışmıyorum. e bu durumda da kocamın parasını ister yeriim ister oynarıım ister komşuculuk oynarım bundan kime ne yahu... kocam bana gül gibi bakıyor ben de ona. ama hayat bu, yarın öbür gün ben çalışırım onun işi olmaz, o zaman da o benim paramı çatıır çatır yer helali hoş olsun. nedir yani ne saçma laflar çalışan anneler öyle çalışmayanlar böyle... çalışsın çalışmasın hepsi anne işte ötesi var mı... koca çalışınca kadın evde oturunca 7/24 günlerde gezip tozup göbek mi atıyor kadınlar?.. ister çalışırız ister otururuz istersek yer içer göbek atarız. kocalar memnun olduktan sonra başkalarına susmak düşer ancak. gereksiz muhabbetler bunlar canlar biz göbişlere odaklanalım [/QUOTE]

oyy kıyamam :) ya herkeste aynı durum var cnm emin ol geçenlerde bende de oldu sofrada hemde.Eşim dışarıdan bişey yaptırıp getirdi yioruz şu şekilde ye cnm daha kolay olur öyle tadından bişey anlamazsın dedi:Bnde çatalı attım masaya sana mı sorucam nasıl istersem yerim fln die başladım ağlamaya eşimde şaşırdı tamam bişi demedim fln dese de adama zehir oldu yemek ah şu hormonlar
altta ki yazınada katılıyorum dün sinirimi bozan bi yazı olmuştu zaten bu mesele aman babamın kızı değil ya oturup kafama takim ddm çıktım topikten de keyfime baktım salla

hadi hayırlı olsun cnm bnm kociş 2 ayı devirdi sigarayı bıraktı sana çok iş düşüyor bnm ki mesela hergün fındık fıstık yiyip evi batırıo hergün makine açıorum eve bu 2 canımla ama napim yeter ki içmesin bebek olunca zaten içirmezdim evde kendi bıraktığı iyi oldu snde destek ol ilk 1 aydan snrası geliyr bnm kide çok kavgacıydı ilk günler sarıcak yer arıodu ben uymuodum

Selam kizlar ben geldim bu ara fazla gelemiyoruz ne var ne yok herkes iyidir insallah
Kizlar birsey soracam magnezyum kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz ben hala sadece kan ilacı kullanıyorum
cnm ben magnezyum kullanmıorum bacak ağrılarım fln hiç olmadı zaten gebelikte sadece ara ara kasılmalar ve sırt bel ağrıları oluyor ben yrn çay bardağı maden suyu içiyorum arada ve bol su tüketiyorum kan ilacı ise bazen rahat alıyorum bazen eziyet kustuğum oluyor ilacı bnde artık akşamları aç karnıma içiyorum sabah içemiorum çnkü vitamin ilacınıda gün aralarında bi tane atıorum unuttuğumda oluyor brz düzensiziz anlıycağın

normal doğum videoları filan mı izlesem acaba
ahahaaha ben sürekli izliorum bide oturup ağlıorum bebişi annesinin kucağına verdiklerinde kimi kadında sap sap bakınca kadına sövüorum içimden brz ağla fln die geçen yengeme diorum ki hastaneye kağıt havlu fln da koyun ben salya sümük ağlarım bebeği her gördüğümde die o da dio ki her dk ağlıycak halin yok ya ağlarım ddm ya karışmayın siz bana
GÜNAYDIN TEYZOOŞLARR

SON 69 gün:18::18::18::18::18:
10 -15 günde öyle düüş annaaaaaaaaaamm çok az kaldııı heycanlandıımm

ayyy senin günlerini görünce brden ben heyecanlandım anacım valla ilk seni ve birkaç arkadaşı yollıycaz kısmetse doğuma günüyle gelsin melekler

Bu arada dün gecem felaketti oğlum sabah ezanıyla kaldırdı beni.Sağa dönüorum yok sola dönüom yok ismi lazım değil bi meyve var onu yediğim zaman bu çocuk durmuo yerinde kesmekte olmaz faydalı çnkü.Sabah oğlan uyandırdı üstüne kocam horrrrrr başlamaz mı ddm hay baba oğul nedir sizden çektiğim hesapta burun bandı takmısın adam ddm uyutmadınz beni ya snra 7,30 du uyudum sanırım 11 de oğlan uyandırdı kalk açııımmmm ne yatıon dercesine kalktık brz bişiler yedik süt içtik hala tepinmekle meşgul paşazade bi doğ ddm bak ben sana ne ediorum

Son düzenleme:

canım benimkide geçen 3 hafta sonra geldi yani tam 32 haftama denk geliyooo burda o tarihten sonra doktorlar 2 haftaya düşürüyolar takma bu kadar 1 ay sonra gidicen ondan sonra yine 1 ay sonra gel derse ozaman problem var demektir...

canım bende destek olmak için her istedigini yapıyorum.. dün akşam saat 23.00 de canı patates kızartması istedi kalktım kızarttım sürekli kahve, içecek, fındık fıstık ne isterse götürüyorum ki normalde öyle hizmet etmem pek kendisine ben üzerine düştükçe bu kez hasta gibi üzerimi örtermisin, üşüyorum.. başım dönüyor gibi kaprisler yapıyor.. pek bişi demiyorum ama içimden saydırıyorum tabi kendisine tekrar başlamaya da cesaret edemez artık, yoksa kendisini boğazlarımm

bide benimki bıraksa şu sigarayı yaa evde elektronik sigara içiyo sırf alışmak için artık rahatsız oluyoruz diye bide tamamen bırakırlarsa canım benim benim koca hep öle bide siagarayı bırakırsa naparız bilmem...

Bence de çok faydalı geçti, ben en çok da kendimi hamile gibi hissetmek için gitmiştim, hamileliğimden uzaklaştığımı düşündüğüm için iyi geldi bana.. Biz tanıştık gerçekten :))
Toplu fotoğraf çekilirken seni arıyordum diye kulağıma fısıldadığın an hem çok şaşırmıştım hem de çok romantikti :))
Sen de zor günler geçirmişsin keşke daha uzun süre sohbet edebilsekdik sadece özet geçebildik.. Ama mutlaka tekrar etmeliyiz.. Zaten aramızdaymışsın başından beri ama yine de hoşgeldin..

Ben de soluma yatmaya özen gösteriyorum ama sürekli o tarafa yatınca ağrım oluyor belim kaburgalarım bacaklarıma doğru..
Sonra biraz sağıma yatayım diyorum oğlum izin vermiyor çünkü sürekli sağ tarafımda sıkışınca tekmelemeye ve kedi gibi gerinerek itelemeye başlıyor..
Gece bazen uyandığımda kendimi sırtı üstü yatar gibi hafif yana dönmüş bir kısmım havada garip bir şekilde buluyorum ben böyle nasıl uyuyorum diye düşünüp duruyorum..

Artık sadece yürüyüş değil sürekli aynı pozisyonda oturmak falan da yorucu oluyor ben sık sık değişiklik yapma ihtiyacı hissediyorum.. İdrar konusunda ben de senin gibiyim tutamıyorum hatta o gün dışarı çıkacaksam evdeyken su içemiyorum korkumdan uzun süre kalacağım tuvaleti olan yerlerde su içiyorum..

Canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini...

Maşallah bebeğine sanki annesinin göğsüne yaslanmış, sarılmış gibi duruyor..

minikus nasılsın

İyiyim canım, sen nasılsın? Dün hamilelikle ilgili eğitime gittim bir sürü hamileyle vakit geçirmek ve bana hamile gibi davranılması keyfimi az da olsa yerine getirdi frozens ile tanıştık güzel oldu.. Bugün de yeni eve bakmaya gidicez eşimle bakalım ne alemde bayadır görmedim..
Havuzluhan için üzülme gidecek birini bulamazsan ben gelirim seninle defalarca gittim :) Ama emin ol sepet ürünleri ya da indirimdeki ürünler hariç eğer nakit alışveriş yapmayacaksan ve çok sıkı pazarlık edemiyorsan gitmeyebilirsin de..

Ben de uzun uzun araştırmıştım bu ana kucağını kullanım önerisi bebeğin için de en fazla 2 saatlik uyuması üzerine çünkü içinin kılıfı ince ve kenarlıklar bebeği rahatsız edebilir..
Ancak bazı anne adayları şöyle bir çözüm bulmuşlar.. Ölçü alarak ya da ana kucağını götürerek yorgancı terzi gibi bir yerde içine şilte diktirmişler bu şilteyle birlikte özellikle ilk aylarda kendi odalarında yanlarında yatırırken bu ana kucağını kullanmışlar, kendi yataklarından daha alçak seviyede olduğundan bebeklerini de görebildikleri için çok rahat kullandıklarını söylüyorlar..

ben k.pederimin ismini vermekten rahatsız deilim onun yanına bi isim koymak gereksiz geliyo tek isim olsun istiyorum.. k.pederimide çok seviyorum hakediyorda adam ama Yusufun yanına yakışacak bi isim olursa koycaz artık .. düşünüyoruz .. tekliflere açığım =))

o arkadaş Benim cicim yatakodam küçük beşik sığmaz ,, bende beşiğin olduğu yerde yatamam .. e bizim oğluşumla gece buluşmamız lazım çözüm arıyorum harıl harıl .. tiny love ana kucağını görümcem alacak ama gelecek ay alıcam dedi içine göre minder yaptırmak mantıklı gibi .. neyse bi alınsında bakıcaz artık..

1 ay sonrada öyle derse ne diyeceğimi biliyorum doğurup geleyim istersen

günaydın oğlum çok hasta ve ben eve tıkılıp kaldım..gece uyumadım uykususuzm...öel iştee...
çok geçmiş olsun canım

dinlen kuzum sen, haftaya gidersin boş ver

kızlar birşey sormak istiyorum; şu kulağına isim okuma nasıl oluyor bir bilen bana açıklayabilir mi? Dini bir şahsiyetin mi (imam mesela) okuması gerekiyor? Öyleyse ne zaman okunuyor? İmam hastaneye mi geliyor? Bunun için nerden imam bulunuyor? İki ismi varsa ikisi de mi okunuyor? Okunmasının faydası ne oluyor?..Bizim ailede bu tür işler pek yoktur ama ben bunu ilk gördüğümden beri içimden bir his "yaptır" diyor. Bunları k.valide iyi bilir aslında ama son olaylardan sonra ondan hiç bir şey isteme,danışma niyetinde değilim, ne ayarlanması gerekiyorsa ben önceden ayarlayayım diyorum

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım. Senin kız mı erkek mi? Benimki erkek.

bende çok bilmiyorum. filmlerden falan gördüğüm bi aile büyüğüde okuyabiliyor sanırım :) bizimkiler bilir ama. bizde kulağa okuma var çünkü. belki babam, yada eşim okur. kim yapar bilmiorum. hiç konuşmadık. sen sorunca bende merak ettim şimdi :)

yaptır bencede cnm aileden biri de okuyabilir kulağına ama dini bütün biri olmalı mesela biz ne kdr dini bütünüz tartışılır.Yani dini bütünden kastım şu hatim indirmiş hacca gitmiş namazında niyazında biri olmalı.Bizim dedem okumuş kulağımıza ama hoca da getirebilirsin 40 mevlüdünde de yapılabilir doğduğu zaman eve getirince de yaptırabilirsin ama 40landığında makbul diye biliyorum yine bi bilene danış istersen ben bu şekilde biliyorum

eşime sordum şimdi. ben okuyacam dio :) genel soruyorum kim okur diorum babası okur dio ezan okuyup öyle okunuyor dedi. herkes okuyabilirmiş. uykulu cevapladı gerçi

evet uygundur...güzel cevap..

demin yazılanları okumuştum ama cevap yzamamıştım. minikus bu havuzluhan pazar açık mı bilior musun.

babamla birlikte gitmek istiyorum çünkü o bi ara bebek toptancısında çalıştı o tarafta. toptancıdan alışveriş nasıl olur bilmiyorum ama ordakilere de bi bakmak istiyorum.

inş haftaya zinde olurum. gene kendimi yiyip bitirecek birşey bulmam umarım. galiba gerçekten bu ara hassasız dönem olarak

Hanimlar bi sey sormak istiyorum göğüsler aldi başını gidiyor malum:)) gogsumun arasi yara gibi olmuş boyle bi sorun yasayan var mi acaba ve gecmesi icin ne yapmaliyim ne önerirsiniz? ??

canm illa bir imam olması gerekmiyo ezan okumayı abdest almayı bilen bir erkek okuyabilir diye biliyorum ben benim oğlumunkini kayınpederim okumuştuu...hastaneden çıktıktan sonra okutabilirsin hastaneye falan gelmesine gerek yok iki isimse birini okut anlamlı güzel olanı çünkü kulağına okunan isim onun ahirette çağırılacağı isim o yüzden önemli bu...

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım. Senin kız mı erkek mi? Benimki erkek.

benimkide erkek canım bakalım önce hangimiz doğurcaz .. benimki bi ara bi kaç hafta önde gidiyodu ama şeker çıkınca diyet yaptım şimdi günüyle uyumlu dedi dr..

Hristiyanlarda vaftiz neyse bizde de kulağa isim okuma o .. dini bi gereklilik aslında .. imam olması şart deil.. abdest alıp kucağına bebişi alıp kıbleye dönüp kulağına ezan okuyolar yada kamet getiriyolar.. veya her ikiside oluyo .. bizim ailede babamın okuduğuna bi kaç kez şahit oldum .. adı ali mi olacak en son senin adın ali duydun mu...senin adın ali duydun mu..senin adın ali duydun mu 3 kere tekrarlıyolar .. doğduktan kısa bi süre sonra olsa iyi olur .. bizim burda bi adet var.. imkanı olan kurban kesip yemek dağıtıyo kuran okunuyo isim verileceğinde tüm eş dost akraba çağırılıyo.. imkanı olmayan tatlı dağıtıyo.. düğündeki takı merasimi gibi takı takan para koyan hesiye getiren herkes ogün getiriyo .. yemeğini tatlısını yeyip çocugun adınıda öğrenip gidiyolar .. benim ailemde yok ama eşimin ailesinde böyle bi adet var .. 40 mevlüdü deil bu ha .. ad vurma diyolar =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…